آجیل بارو در ساوانای برزیل رشد می کند. آنها در درختان Baruzeiro رشد می کنند و تقریباً ۵۰۰ متر هکتار از برزیل و بخش هایی از پاراگوئه و بولیوی را پوشش می دهند. یکی از بهترین بخش های محبوبیت آنها این است که درختان دیگر قطع نمی شوند و برای الوار استفاده نمی شوند.
ریشه های بزرگ و عمیق درخت Baruzeiro تضمین می کند که درختان نیازی به آبیاری ندارند زیرا آنها تمام آب خود را از اعماق زیر سطح خاک می گیرند. درختان “تثبیت کننده نیتروژن” هستند. با این حال، گونههای معدودی از گیاهان روی کره زمین که کود خود را از طریق فرآیند بیولوژیکی «تثبیت نیتروژن» تولید میکنند، شاید جذابترین باشند. آنها می توانند N2 اتمسفر را با ایجاد همزیستی با انواع خاصی از باکتری ها در زمین به شکل نیتروژن موجود در خاک در خاک تبدیل کنند. درخت Baruzeiro، به طور خلاصه، کود خود را تولید می کند.
آنها فقط یک بار در سال، از آگوست یا سپتامبر تا نوامبر برداشت می شوند، اما در تمام طول سال در فروشگاه ها یافت می شوند.
ویژگی های کلیدی
- برشته شده، نمی توانید آنها را خام بخورید
- برداشت وحشی
- غیر GMO
- وگان، کتو، و دوستدار سرخپوشان به طور پایدار و اخلاقی منبعی دارند
- تک مبدا
- بدون نمک و شیرین کننده
- هرگز تحت تابش یا بخور نمی باشد
یادداشت
آجیل بارو قبل از خوردن بو داده می شود. آنها طعمی شبیه به تلاقی بین بادام زمینی و بادام هندی، با کمی کاکائو دارند. سه قاشق غذاخوری آجیل بارو بو داده ۱۵۵ کالری، ۸ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع شده)، ۷ گرم پروتئین و ۱۴ گرم کربوهیدرات کل دارد. آنها یک منبع عالی فیبر و ویتامین E هستند و ۳۲٪ از نیاز روزانه لبنیات را دارند.

حقایق جالب
- فرآوری کشاورزی و صنعتی پوست و خمیر بارو را به عنوان باقیمانده جامد ضایع می کند.
- خوردن آجیل بارو خطرات قلبی عروقی را کاهش می دهد.
- مغزها و بقایای میوه بارو برای استفاده در غذاهای کاربردی بسیار نویدبخش است.
- ۲۵ درصد کالری کمتری نسبت به سایر آجیل ها دارد
- ۶ گرم پروتئین در هر وعده با تمام اسیدهای آمینه ضروری
- ۳ برابر بیشتر از سایر آجیل ها آنتی اکسیدان دارد
- فیبر بیشتر از هر آجیل دیگری
- طیف گسترده ای از مواد معدنی، از جمله منیزیم
- مصرف کم آب. آجیل بارو به طور طبیعی در طبیعت و در هماهنگی با طبیعت رشد می کند و نیازی به منابع آب خارجی ندارد. همچنین مانند بسیاری از آجیل های دیگر که آب زیادی مصرف می کنند نیازی به آبیاری زیاد ندارد.
- آنها به طور وحشی رشد می کنند. آجیل بارو بخشی از یک سیستم تک کشت نیست، بلکه یک سیستم جنگلی طبیعی است. تولید آنها شامل آفت کش ها، کودهای مصنوعی یا سایر مواد شیمیایی نیست.
- محتوای بالای روی در آجیل بارو می تواند به بهبود باروری در این منطقه کمک کند.
پلی فنول ها به وفور در آجیل بارو یافت می شوند
- اسیدهای هیدروکسی سینامیک – اسید کافئیک، اسید الاژیک و اسید فرولیک
- فلاوانول ها – کوئرستین، کامپفرول و میریستین فلاونول هستند.
- فلاوانول ها – کاتچین، اپی کاتچین.
خواص تغذیه ای آجیل بارو
طبق USDA، صد گرم آجیل بارو بو داده حاوی مواد مغذی زیر است.
- انرژی: ۵۰۰ کیلو کالری
- پروتئین: ۲۱.۴ گرم
- کل چربی ها: ۲۸.۶ گرم
- کربوهیدرات: ۴۶.۴ گرم
- فیبر: ۲۵ گرم
- شکر: ۳.۵۷ گرم
- کلسیم: ۱۴۳ میلی گرم
- پتاسیم: ۸۹۳ میلی گرم
- آهن: ۲.۵ میلی گرم
یادداشت
آجیل بارو حاوی تعداد معقولی کالری و حاوی حداقل کربوهیدرات است. بنابراین، آنها برای رژیم کم کربوهیدرات یا کتو دوستانه ایده آل هستند. علاوه بر این، پتاسیم و آهن در آنها به وفور یافت می شود. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند. با این حال، همه با آنها آشنا نیستند. این یک سلیقه اکتسابی است و شما کم کم عاشق آنها می شوید.
در حال پردازش
آجیل بارو، مانند تمام آجیل ها، قبل از بسته بندی، مهر و موم شدن و احتمالا سرخ شدن قبل از مصرف در فشار و دمای بالا پردازش می شود. فنل ها، آنزیم ها و سایر مواد شیمیایی از جمله خواص مفید آجیل بارو هستند.
بسیاری از محققان تأثیر روش خشک کردن را بر ترکیب فیزیکوشیمیایی و معدنی آجیل بارو مطالعه کردند. آجیل در دمای ۶۵ درجه و ۱۰۵ درجه به مدت ۳۰ دقیقه پردازش می شود. همچنین، این برای شبیه سازی فرآیندهای این آجیل قبل از بسته بندی و فروش است. یافتهها این بود که جوشاندن آجیلها بر ترکیب، کیفیت یا محتوای مواد معدنی آنها پس از خشک شدن تأثیری نداشت. همچنین، به عنوان بخشی از یافته ها، سطوح پروتئین، فیبر، لیپیدها، منیزیم و سایر اجزا اندازه گیری شد.
فواید آجیل بارو
تحقیقات زیادی در مورد این لقمه های تغذیه وجود ندارد. همچنین، در سراسر جهان محبوبیت زیادی ندارد. این می تواند دلیلی باشد که چرا بسیاری از مطالعات سفارش داده نشدند. با این حال، برخی مطالعات نشان می دهد که آجیل بارو برای سلامت قلب مفید است و برای کاهش وزن مفید است. غذاهای سالمی مانند آجیل بارو نسبت به رژیم های معمولی دارای مشخصات تغذیه ای بالاتری هستند و باعث سلامت و تندرستی بهتر می شوند.
آجیل بارو آنتی اکسیدان و پروتئین بیشتری نسبت به بادام هندی، بادام زمینی و بادام پکی دارد. همچنین پروتئینی است که به راحتی هضم می شود. امتیاز آمینو اسید اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین (PDCAAS) که بین ۰ تا ۱۰۰ متغیر است، پروتئین آجیل بارو را ۹۱ ارائه می دهد. این نشان می دهد که به راحتی توسط بدن قابل هضم است. فیبر، چربی های سالم و مقادیر قابل توجهی آهن، روی و غیره در آجیل بارو وجود دارد. علاوه بر این، آجیل بارو فاقد آفلاتوکسین و کپک هایی است که در آلرژی به بادام زمینی شایع است. مصرف آجیل بارو نسبتاً بی خطر است.
می توانید آجیل بارو خام را به روغن تبدیل کنید و آجیل بارو بو داده را به صورت کامل یا آسیاب شده به آرد بخورید. قبایل بومی در برزیل از آن به طرق مختلف استفاده می کنند.
آجیل بارو برای وزن و کلسترول بدن
مطالعات اثر مصرف روزانه آجیل بارو را در زنان بالغی که دارای اضافه وزن یا چاق بودند از طریق یک آزمایش تصادفی کنترل شده با دارونما نشان می دهد. پس از تقسیم کردن زنان به دو گروه، آنها به مدت هشت هفته یک رژیم غذایی غنی شده با آجیل بارو (۲۰ گرم در روز) یا رژیم غذایی بدون آجیل بارو داشتند.
در مقایسه با زنانی که در پایان هشت هفته رژیم غذایی بدون آجیل بارو داشتند، زنانی که روزانه آجیل بارو مصرف میکردند:
- کاهش BMI و دور کمر کمی آشکارتر است.
- افزایش سطح HDL (که گاهی اوقات به عنوان “کلسترول خوب” شناخته می شود).
- کاهش سطح کلسترول تام و LDL که قابل توجه تر است
- سطح تری گلیسیرید به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
اثرات ضد التهابی
یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده ۱۲ هفته ای در بیماران همودیالیزی به بررسی اثرات روغن آجیل بارو پرداخت. مطالعات نشان می دهد که یک گروه از بیماران هر روز پنج گرم روغن آجیل بارو می نوشیدند در حالی که گروه دیگر دارونمای پنج گرم روغن معدنی دریافت می کردند. این مطالعه شامل ۲۹ شرکتکننده بود و محققان تغییرات در چندین نشانگر سلامت را در طول ۱۲ هفته پیگیری کردند.
در حالی که بیشتر این تغییرات از نظر آماری معنیدار نبودند، بیمارانی که روغن بارو مصرف میکردند کاهش قابلتوجهی در سطوح پروتئین واکنشگر C (CRP) در طول دوازده هفته مشاهده کردند. بیماران گروه دارونما این اثر را تجربه نکردند.
CRP معیاری برای سنجش التهاب است زیرا مقدار CRP تولید شده توسط کبد به طور مداوم در هنگام التهاب افزایش می یابد. علاوه بر این، افزایش سطح CRP ممکن است منجر به بیماریهای مزمن مختلف، از جمله بیماریهای قلبی عروقی شود.
در حالی که این مطالعه نشان داد روغن آجیل بارو دارای خواص ضد التهابی است، این می تواند یک اثر رایج به دلیل اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آجیل باشد. . در کارآزماییهای تصادفیشده، سایر آجیلها، مانند بادام، نیز مزایای مطلوبی بر سطح CRP نشان دادهاند.
بررسیهای جامع و متاآنالیزهای آجیل تحقیق کشف کردهاند که مصرف بیشتر آجیل میتواند باعث کاهش شاخصهای التهابی شود. با این حال، همیشه سازگار نیست.
آجیل بارو حاوی ترکیبات فنلی است
متابولیسم ما گونه های فعال اکسیژن تولید می کند که می تواند به DNA آسیب برساند و باعث اختلالات مختلف از جمله سرطان و دیابت شود. این گونههای اکسیژن فعال را میتوان از بین برد و توسط ترکیبات فنلی جذب کرد و از ایجاد ویرانی در سیستمهای ما جلوگیری کرد. با این حال، لایه برداری دارای غلظت بالایی از ترکیبات فنلی است.
مطالعات آزمایشی را نشان میدهد که موشهای ویستار را با فرمول آجیل بارو همراه با وعده غذایی معمولی خود تغذیه میکردند. بر اساس یک نظرسنجی، موشها کاهش استرس اکسیداتیو و فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری را نشان دادند. به نظر می رسد که مهره بارو از آسیب اکسیداتیو ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت می کند.
ویتامین ها و مواد معدنی کافی
آجیل بارو مانند سایر آجیل ها حاوی طیف وسیعی از مواد معدنی از جمله آهن، روی، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و ویتامین E است. با این حال، به جز پتاسیم، قابل مقایسه با پسته، و ویتامین E، مشابه بادام، بسیاری از این مواد معدنی هستند. مقادیر بسیار مهم تر از سایر آجیل های مصرفی منظم است.
یک وعده آجیل بارو حاوی حدود ۶ درصد از مصرف روزانه پتاسیم و آهن، ۱۰ درصد از ارزش روزانه روی، نزدیک به ۱۵ درصد از ارزش روزانه منیزیم و حدود ۳۰ درصد از ارزش روزانه ویتامین E است.
یادداشت
آجیل بارو یک ابر غذا است. آنها نیروگاه های مغذی پر از آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها، فیتوکمیکال ها، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند. مانند بسیاری از آجیل ها و دانه های خام، آجیل بارو حاوی مواد ضد مغذی مانند اسید فیتیک است که پس از بو دادن از بین می رود. در نتیجه، برشته کردن طعم را افزایش می دهد و مواد مغذی بیشتری را برای بدن فراهم می کند. برشته کردن ترجیح داده می شود زیرا به نظر نمی رسد خیساندن همان اثر را داشته باشد.
راه های استفاده از آجیل بارو
به عنوان میان وعده
برای شروع، می توانیم آجیل بارو را به صورت کامل مصرف کنیم. مردم معمولاً آجیل را از قبل برشته شده و نمک زده سرو می کنند که نسبتاً خوب است.
برای پخت
مطالعه جنبه های تغذیه ای و حسی (بافت) کیک های تهیه شده با آرد آجیل بارو نشان داد که آرد دارای خواص غذایی و حسی مفیدی است. در نتیجه آرد آجیل بارو برای استفاده در پخت مناسب است.
Trail-Mix
میتوانید با ترکیب آجیل بارو با سایر آجیلها، دانهها و میوههای خشک، ترکیبی لذیذ و متمایز را تهیه کنید.
با استفاده از آجیل بارو چه چیزی می توانید درست کنید؟
می توانید از آجیل ها مانند بادام زمینی استفاده کنید. می توانید آجیل بارو را به عنوان میان وعده میل کنید (حدود ۳۰ گرم). علاوه بر این، می توانید آنها را در مخلوط کن خرد کنید و خمیر به دست آمده را روی یک نان پخش کنید، آجیل های خام را به عنوان رویه سالاد بپاشید، یا آنها را برش بزنید و به بلغور جو دوسر اضافه کنید. از طرف دیگر، از باروس برای تهیه آجیل استفاده کنید. به جای بادام، می توانید از باروس برای تهیه توفوی نان دار استفاده کنید. خلاقیت شما مرزی ندارد، چه شیرین باشد و چه خوش طعم.
آلرژی
هیچ واکنش آلرژیک مستندی به آجیل بارو از سوی مصرف کنندگان محلی یا تحقیقات علمی وجود نداشته است. با این حال، خطر واکنش آلرژیک با آجیل بارو، مانند سایر اعضای خانواده حبوبات، وجود دارد. به خصوص اگر به سایر حبوبات (سویا، لوپین، بادام زمینی و غیره) حساسیت داشته باشید، این اتفاق می افتد.
خلاصه
به دلیل چوب خوب آنها، جامعه درختان بارو را برای تهیه الوار و زغال می برد. این روش به دلیل علاقه فزاینده به آجیل Barùkas به عنوان یک ابر غذای برجسته در حال تغییر است. نگهداری از درختان بسیار ارزشمندتر است و در نتیجه یک مدل کسب و کار واقعی و بلندمدت ایجاد می شود که منطقی اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی دارد.
از آنجایی که آجیل Barùkas در طبیعت رشد می کند و وقتی میوه ها از درختان می افتند آجیل ها جمع آوری می شوند، آنها توسط متخصصین استخراج زیست محیطی دست چین می شوند. با این حال، این همچنین تضمین می کند که پرندگان و حیوانات مقدار زیادی میوه باروکاس برای خوردن و پخش دانه ها دارند.
یک چهارم فنجان آجیل باروکاس شامل ۱۴۰ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع شده، ۶ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم فیبر است. این آجیل ۲۵ درصد چربی کمتر و ۲۵ درصد فیبر بیشتری نسبت به سایر آجیل ها دارد. پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، مس و روی از جمله مواد معدنی موجود در آنها هستند.
با کمال تعجب، پوسته بیرونی آجیل خوراکی و سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. وقتی برشته می شود، طعم کمی شیرین دارد. Barùkas در حال راه اندازی ترکیبی از آجیل و چیپس (از پوسته بیرونی) است.
با وجود اینکه نام این دانه ها آجیل بارو است، باروکاس به دلیل استانداردهای بالای ایمنی غذایی برای جمع آوری شناخته شده است.
آجیل Dipteryx Alata (درخت Baruzeiro) قبلاً برای صادرات نامناسب بود. با این حال، تکنیکهای برداشت، استخراج و برشته کردن آجیل نتوانست استانداردهای سختگیرانه ایمنی مواد غذایی را که مورد تقاضای بسیاری از کشورها بود برآورده کند.
آبیاری مصنوعی مورد نیاز نیست زیرا درختان Baruzeiro از ریشه های عمیق خود برای دسترسی به منابع آب زیرسطحی استفاده می کنند. به عنوان مثال، بادام به دلیل مصرف زیاد آب بدنام است.
سوالات متداول (FAQ)
س. آیا آجیل بارو همان آجیل برزیلی است؟
A. نه، هر دو متفاوت هستند. باروکاس که گاهی با نام آجیل بارو نیز شناخته می شود، یک آجیل برزیلی است که پتانسیل تبدیل شدن به یک میان وعده جدید محبوب را دارد. مهمترین جنبه این است که طعم لذیذی دارد. توضیح طعم آن دشوار است. طعم ملایم تری نسبت به بادام زمینی یا بادام دارد و کمی شیرین تر از بادام هندی است.
س. آیا می توانید آجیل بارو خام بخورید؟
A. نه، شما نمی توانید آجیل بارو را خام بخورید. باید آنها را قبل از مصرف سرخ کنید. آجیل بارو مانند مخلوطی از بادام هندی و بادام زمینی است، همراه با طعم ملایم کاکائو یا قهوه. همچنین می توانید آنها را با یا بدون پوست آنها بخورید.
س. آجیل بارو از کجا می آید؟
A. آجیل بارو در ساوانای برزیل رشد می کند. آنها در درختان Baruzeiro رشد می کنند و تقریباً ۵۰۰ متر هکتار از برزیل و بخش هایی از پاراگوئه و بولیوی را پوشش می دهند.
س. آیا آجیل باروکا همان آجیل بارو است؟
پاسخ بله، آجیل باروکا و آجیل بارو یکی هستند. با این حال، این آجیل از همتایان خود به دلیل تطبیق پذیری و ویژگی های تغذیه ای خود متمایز است. آجیل بارو سه برابر بیشتر از سایر آجیل ها آنتی اکسیدان و حدود ۲۵ درصد چربی کمتری دارد.
س. آیا آجیل بارو سالم است؟
A. آجیل بارو فواید بسیاری برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، برخی از مطالعات نشان می دهد که این آجیل فواید سلامت قلب و کمک به کاهش وزن دارد. علاوه بر این، آجیل بارو سرشار از ویتامین E، منیزیم، پتاسیم، آهن و روی است که همه مواد مغذی لازم برای بدن هستند.
س. آیا می توانید پوست آجیل بارو را بخورید؟
الف- شبیه فندق هستند که می توانید آجیل بارو را با پوست یا بدون پوست بخورید. با این حال، پوست یا پوسته آجیل غنی از فیبر است، بنابراین متخصصان تغذیه به شما توصیه می کنند که آجیل را با پوست مصرف کنید.
س. آجیل بارو چه طعمی دارد؟
الف) طعمی شبیه به بادام زمینی و بادام هندی دارند. آجیل ها همچنین طعم کاکائو را در خود دارند. آجیل بارو پس از تفت دادن چنین طعمی به دست میآید که معمولاً به همین شکل است.
س. آیا آجیل بارو در کتو مصرف می شود؟
الف) آجیل بارو برای رژیم های کتو مناسب است زیرا حاوی کالری کمتری است. این آجیل همچنین برای سایر برنامه های رژیم غذایی مانند رژیم های گیاهی، بدون گلوتن، کتو و بادام زمینی مفید و ایده آل است. این آجیل یکی از سالم ترین تنقلات است.
س. آیا بارو آجیل است یا دانه؟
الف) آجیل بارو دانه ای از گیاه باروزیرو است. اینها نوعی درختچه متعلق به خانواده Leguminosae Faboideae هستند که بومی سرادو هستند. این گیاهان معمولاً از نوامبر تا مه شکوفا می شوند و از جولای تا اکتبر میوه می دهند.
س. آجیل بارو را چگونه می خورید؟
A. می توانید آجیل بارو را به عنوان یک میان وعده کوچک بخورید. به عنوان مثال، می توانید آنها را در مخلوط کن خرد کنید و خمیر به دست آمده را روی یک نان پخش کنید، آجیل های خام را به عنوان رویه سالاد بپاشید یا آنها را برش بزنید و به بلغور جو دوسر اضافه کنید.