تخم مرغ منبع عالی پروتئین کامل است و همه کاره بودن آن گزینه خوبی برای هر وعده غذایی است. برای صرف صبحانه می توانید تخم مرغ های خرد شده را برای صبحانه برای ناهار یا یک سبزیجات سبزیجات برای شام تهیه کنید.
سالهاست که افرادی که کلسترول بالایی دارند از زرده تخم مرغ خودداری کرده اند زیرا از نظر کلسترول رژیم غذایی زیاد هستند ، و اغلب آنها را در دستور العمل ها از سفیده ها جدا می کنند. در حالی که سفیده های تخم مرغ حاوی نیمی از پروتئین یک تخم مرغ کامل هستند ، چربی اشباع ندارند. اما آنها ممکن است فواید شگفت آور دیگری را ارائه دهند – کمک به کاهش فشار خون.
مطالعه ۲۰۱۴ در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی دریافت که یک پپتید خاص در سفیده تخم مرغ ، به نام RVPSL ، اثر کاهش فشار خون دارد. محققان آن را به حیوانات آزمایشگاهی با فشار خون بالا دادند و دریافتند که فشار خون آنها پس از چهار هفته به طور قابل توجهی کاهش یافته است. این پپتید همچنین باعث کاهش سطح برخی هورمون ها و آنزیم های درگیر در تنظیم فشار خون می شود ، نشان می دهد که سفیده تخم مرغ ممکن است مزایای سلامتی بیشتری نسبت به منبع لاغر پروتئین داشته باشد. حتی اگر این مطالعه در آزمایشگاه انجام شود ، مطالعات بعدی در یافتن اثر ضد فشار خون سفید تخم مرغ در انسان مخلوط شده است.
هیدرولیزهای سفید تخم مرغ ممکن است فشار خون را کاهش دهند
زنان باردار می توانند فشار خون بالایی را به دلیل ترمیم کودک خود ایجاد کنند. مطالعه ۲۰۱۷ در مجله بین المللی علوم و تحقیقات ، تأثیر این پپتید در سفیده تخم مرغ بر ۱۵ زن باردار فشار خون بالا را بررسی کرد. پس از مصرف دو سفیده تخم مرغ ، فشار خون سیستولیک زنان به طور متوسط با ۶.۳۳ میلی متر جیوه (میلی متر جیوه) کاهش یافت و فشار خون دیاستولیک آنها با ۵.۶۶ میلی متر جیوه کاهش یافت. با این حال ، این مطالعه فقط اثر موقتی سفیده تخم مرغ را بر فشار خون بالا آزمایش کرده است.
محققان به جای صرفاً پختن سفیده تخم مرغ ، به هیدرولیزهای سفید تخم مرغ خاص روی آوردند تا پپتیدهای ضد فشار خون برای جذب بدن آسان تر شوند. در مطالعه ۲۰۱۷ در ژورنال تغذیه بریتانیا ، پپتید سفید تخم مرغ NWT-03 به افرادی که هر روز به مدت یک هفته فشار خون طبیعی ، بالا یا خفیف بالا دارند ، داده می شد. هنگامی که افراد مبتلا به فشار خون خفیف ۲ گرم پپتید سفید تخم مرغ گرفتند ، در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک که ۳۶ ساعت به طول انجامید ، شاهد افت قابل توجهی بودند. مصرف ۵ گرم پپتید سفید تخم مرغ منجر به افت بیشتر فشار خون شبانه آنها شد. پپتید سفید تخم مرغ در فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا یا طبیعی تأثیر نمی گذارد.
این هیدرولیزهای سفید تخم مرغ در یک اثر یکسانی ندارند مطالعه ۲۰۱۹ در مجله اروپایی تغذیه. در این مطالعه ، افراد مبتلا به فشار خون بالا به مدت شش هفته ۳ گرم پپتید سفید تخم مرغ گرفتند. آنها پیشرفت قابل توجهی در فشار خون یا سایر نشانگرهای سلامت قلبی عروقی پیدا نکردند.
سفیده تخم مرغ گزینه ای سالم برای مدیریت فشار خون است
هنگامی که تخم مرغ معمولی شما از نظر شیمیایی در این هیدرولیزها شکسته می شود ، مطابق با یک بدن شما می تواند پروتئین های مفید را سریعتر جذب کند مقاله ۲۰۱۹ در ژورنال جهانی علمی. این فرایند شامل استفاده از آب دیونیزه شده ، آنزیم ها و سانتریفیوژ است. به عبارت دیگر ، احتمالاً ارزش تلاش برای هیدرولیز کردن سفیده تخم مرغ خود را ندارد تا پپتیدها را برای بدن شما بهتر کند.
سفیده های تخم مرغ حتی بدون زرده بسیار سالم هستند. اگر وعده های ۱۰۰ کالری تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را مقایسه کنید ، بیش از دو برابر پروتئین در سفیده تخم مرغ بدون چربی دریافت خواهید کرد. برای کسانی که فشار خون خود را تماشا می کنند ، شش سفیده تخم مرغ بیش از ۳۰۰ میلی گرم پتاسیم به شما می دهد. با این حال ، آنها همچنین تقریباً همان مقدار سدیم را دارند. با این حال ، به یاد داشته باشید که سفیده تخم مرغ برخی از چربی های سالم و ویتامین های دیگر را از دست نمی دهد.
گذشته از پیروی از رژیم غذایی کم سدیم و پتاسیم (مانند رژیم غذایی داش) ، می توانید با ریختن وزن اضافی در اطراف کمر ، فشار خون خود را به مدیریت فشار خون خود کمک کنید. مقاله ۲۰۲۲ در غذاها می گوید سفیده تخم مرغ می تواند به کاهش چربی شکم کمک کند. پروتئین ناشی از سفیده تخم مرغ باعث بهبود متابولیسم چربی در عضلات و کبد شما می شود و احتمالاً جذب چربی از مواد غذایی را مسدود می کند.