سیب میوه ای محبوب و سالم و بخش بزرگی از فرهنگ و تاریخ آمریکاست. سیب به دلیل تنوع ژنتیکی انعطاف پذیری که دارد به راحتی قابل کشت است و با ذائقه خاصی سازگار است. آنها همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از سرطان، که می تواند منجر به مشکلات مختلف سلامتی شود، کمک می کند. ضرب المثل “یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد” به دلیل مشخصات سلامت چشمگیر سیب در آزمون زمان مقاومت کرده است.

اما همانطور که عمیقاً یک سیب را گاز می‌زنید، با چیزی نه چندان شیرین در هسته آن روبرو می‌شوید: دانه‌های سیاه ریز. برخلاف طعم شیرین میوه، دانه های سیاه ریز داستان دیگری است. آنها حاوی آمیگدالین ماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان سیانید آزاد می کند. اما اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت حاد نادر است.

بیشتر بخوانید
فواید و مضرات خوردن برنج سرد مانده در یخچال