سیب میوه ای محبوب و سالم و بخش بزرگی از فرهنگ و تاریخ آمریکاست. سیب به دلیل تنوع ژنتیکی انعطاف پذیری که دارد به راحتی قابل کشت است و با ذائقه خاصی سازگار است. آنها همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از سرطان، که می تواند منجر به مشکلات مختلف سلامتی شود، کمک می کند. ضرب المثل “یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد” به دلیل مشخصات سلامت چشمگیر سیب در آزمون زمان مقاومت کرده است.
اما همانطور که عمیقاً یک سیب را گاز میزنید، با چیزی نه چندان شیرین در هسته آن روبرو میشوید: دانههای سیاه ریز. برخلاف طعم شیرین میوه، دانه های سیاه ریز داستان دیگری است. آنها حاوی آمیگدالینماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان سیانید آزاد می کند. اما اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت حاد نادر است.
سیانید یک ماده شیمیایی است که به نام یکی از کشنده ترین سموم. در جنگ های شیمیایی و خودکشی دسته جمعی استفاده شده است. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید – به نام سیانوگلیکوزیدها – در طبیعت و اغلب در دانه های میوه یافت می شوند. آمیگدالین یکی از این موارد است.
دانههای سیب و بسیاری دیگر از دانهها یا هستههای میوه دارای لایه بیرونی قوی مقاوم در برابر شیرههای گوارشی هستند. اما اگر دانه ها را بجوید، آمیگدالین در بدن آزاد می شود و سیانید تولید می کند. مقادیر کم می تواند توسط آنزیم های بدن شما سم زدایی شود. با این حال، مقادیر زیاد می تواند خطرناک باشد.
بر اساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)۱-۲ میلی گرم بر کیلوگرم یک دوز خوراکی کشنده سیانید برای وزن ۱۵۴ پوند است. (۷۰ کیلوگرم) مرد. اکثر هسته های سیب حاوی حدود ۵ دانه سیب هستند. با این حال، این مقدار متفاوت خواهد بود بر اساس سلامت گیاه برای دریافت دوز کشنده باید حدود ۲۰۰ دانه سیب یا حدود ۴۰ هسته سیب را ریز بجوید و بخورید.
را آژانس ثبت مواد سمی و بیماری ها (ATSDR) می گوید که قرار گرفتن در معرض حتی مقادیر کمی سیانید می تواند خطرناک باشد. سیانید می تواند به قلب و مغز آسیب برساند و حتی منجر به کما و مرگ شود. ATSDR می افزاید که افراد باید از خوردن دانه های سیب و هسته های میوه هایی که شامل موارد زیر است خودداری کنند:
هلو
زردآلو
گیلاس
علائم مسمومیت با سیانید می تواند به سرعت رخ دهد. آنها شامل تنگی نفس و تشنج هستند. هر دو می توانند منجر به از دست دادن هوشیاری شوند.
روغن دانه سیب محصول فرعی فرآوری آبمیوه است. از تفاله سیب خام تهیه شده است. مقدار آمیگدالین موجود در روغن دانه سیب به طور کلی بسیار کم است.
مردم از آن برای عطر آن، حالت دادن به مو و آرام کردن التهاب پوست استفاده می کنند. برخی مطالعات نشان می دهد که منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است و پتانسیل خاصی را به عنوان یک عامل ضد سرطان نشان می دهد. یک مطالعه دیگر روغن دانه سیب در برابر باکتری ها و مخمرها فعال است.
دانه های سیب حاوی آمیگدالین هستند، ماده ای که هنگام جویدن و هضم، سیانید را وارد جریان خون می کند. با این حال، دانه های سیب در مقادیر کم حاوی سیانید کافی برای ایجاد آسیب نیستند. با این حال، بهتر است برای جلوگیری از هر گونه مشکل احتمالی، دانه ها را تف کنید.
سیب میوه ای محبوب و سالم و بخش بزرگی از فرهنگ و تاریخ آمریکاست. سیب به دلیل تنوع ژنتیکی انعطاف پذیری که دارد به راحتی قابل کشت است و با ذائقه خاصی سازگار است. آنها همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از سرطان، که می تواند منجر به مشکلات مختلف سلامتی شود، کمک می کند. ضرب المثل “یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد” به دلیل مشخصات سلامت چشمگیر سیب در آزمون زمان مقاومت کرده است.
اما همانطور که عمیقاً یک سیب را گاز میزنید، با چیزی نه چندان شیرین در هسته آن روبرو میشوید: دانههای سیاه ریز. برخلاف طعم شیرین میوه، دانه های سیاه ریز داستان دیگری است. آنها حاوی آمیگدالینماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان سیانید آزاد می کند. اما اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت حاد نادر است.
سیانید یک ماده شیمیایی است که به نام یکی از کشنده ترین سموم. در جنگ های شیمیایی و خودکشی دسته جمعی استفاده شده است. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید – به نام سیانوگلیکوزیدها – در طبیعت و اغلب در دانه های میوه یافت می شوند. آمیگدالین یکی از این موارد است.
دانههای سیب و بسیاری دیگر از دانهها یا هستههای میوه دارای لایه بیرونی قوی مقاوم در برابر شیرههای گوارشی هستند. اما اگر دانه ها را بجوید، آمیگدالین در بدن آزاد می شود و سیانید تولید می کند. مقادیر کم می تواند توسط آنزیم های بدن شما سم زدایی شود. با این حال، مقادیر زیاد می تواند خطرناک باشد.
بر اساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)۱-۲ میلی گرم بر کیلوگرم یک دوز خوراکی کشنده سیانید برای وزن ۱۵۴ پوند است. (۷۰ کیلوگرم) مرد. اکثر هسته های سیب حاوی حدود ۵ دانه سیب هستند. با این حال، این مقدار متفاوت خواهد بود بر اساس سلامت گیاه برای دریافت دوز کشنده باید حدود ۲۰۰ دانه سیب یا حدود ۴۰ هسته سیب را ریز بجوید و بخورید.
را آژانس ثبت مواد سمی و بیماری ها (ATSDR) می گوید که قرار گرفتن در معرض حتی مقادیر کمی سیانید می تواند خطرناک باشد. سیانید می تواند به قلب و مغز آسیب برساند و حتی منجر به کما و مرگ شود. ATSDR می افزاید که افراد باید از خوردن دانه های سیب و هسته های میوه هایی که شامل موارد زیر است خودداری کنند:
هلو
زردآلو
گیلاس
علائم مسمومیت با سیانید می تواند به سرعت رخ دهد. آنها شامل تنگی نفس و تشنج هستند. هر دو می توانند منجر به از دست دادن هوشیاری شوند.
روغن دانه سیب محصول فرعی فرآوری آبمیوه است. از تفاله سیب خام تهیه شده است. مقدار آمیگدالین موجود در روغن دانه سیب به طور کلی بسیار کم است.
مردم از آن برای عطر آن، حالت دادن به مو و آرام کردن التهاب پوست استفاده می کنند. برخی مطالعات نشان می دهد که منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است و پتانسیل خاصی را به عنوان یک عامل ضد سرطان نشان می دهد. یک مطالعه دیگر روغن دانه سیب در برابر باکتری ها و مخمرها فعال است.
دانه های سیب حاوی آمیگدالین هستند، ماده ای که هنگام جویدن و هضم، سیانید را وارد جریان خون می کند. با این حال، دانه های سیب در مقادیر کم حاوی سیانید کافی برای ایجاد آسیب نیستند. با این حال، بهتر است برای جلوگیری از هر گونه مشکل احتمالی، دانه ها را تف کنید.
لطفا توجه فرمایید این مطالب صرفا جهت جمع آوری تمام مطالب علمی معتبر است و توسط ربات از مقالات خارجی معتبر بصورت اتوماتیک ترجمه شده بنابراین ممکن است مشکلات داشته باشد. لذا می توانید در زیر همین مقاله اگر مشکلی وجود دارد کامنت بگذارید تا پاسخ داده شود.
لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. اینکار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
مطالب مرتب به این موضوع که ممکن است به مطالعه آنها علاقهمند باشید: