اما همانطور که عمیقاً یک سیب را گاز میزنید، با چیزی نه چندان شیرین در هسته آن روبرو میشوید: دانههای سیاه ریز. برخلاف طعم شیرین میوه، دانه های سیاه ریز داستان دیگری است. آنها حاوی آمیگدالین ماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان سیانید آزاد می کند. اما اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت حاد نادر است.
نحوه عملکرد سیانید
سیانید یک ماده شیمیایی است که به نام یکی از کشنده ترین سموم. در جنگ های شیمیایی و خودکشی دسته جمعی استفاده شده است. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید – به نام سیانوگلیکوزیدها – در طبیعت و اغلب در دانه های میوه یافت می شوند. آمیگدالین یکی از این موارد است.
دانههای سیب و بسیاری دیگر از دانهها یا هستههای میوه دارای لایه بیرونی قوی مقاوم در برابر شیرههای گوارشی هستند. اما اگر دانه ها را بجوید، آمیگدالین در بدن آزاد می شود و سیانید تولید می کند. مقادیر کم می تواند توسط آنزیم های بدن شما سم زدایی شود. با این حال، مقادیر زیاد می تواند خطرناک باشد.
چه مقدار سیانید کشنده است؟
بر اساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)۱-۲ میلی گرم بر کیلوگرم یک دوز خوراکی کشنده سیانید برای وزن ۱۵۴ پوند است. (۷۰ کیلوگرم) مرد. اکثر هسته های سیب حاوی حدود ۵ دانه سیب هستند. با این حال، این مقدار متفاوت خواهد بود بر اساس سلامت گیاه برای دریافت دوز کشنده باید حدود ۲۰۰ دانه سیب یا حدود ۴۰ هسته سیب را ریز بجوید و بخورید.
را آژانس ثبت مواد سمی و بیماری ها (ATSDR) می گوید که قرار گرفتن در معرض حتی مقادیر کمی سیانید می تواند خطرناک باشد. سیانید می تواند به قلب و مغز آسیب برساند و حتی منجر به کما و مرگ شود. ATSDR می افزاید که افراد باید از خوردن دانه های سیب و هسته های میوه هایی که شامل موارد زیر است خودداری کنند:
- هلو
- زردآلو
- گیلاس
علائم مسمومیت با سیانید می تواند به سرعت رخ دهد. آنها شامل تنگی نفس و تشنج هستند. هر دو می توانند منجر به از دست دادن هوشیاری شوند.
روغن دانه سیب چطور؟
روغن دانه سیب محصول فرعی فرآوری آبمیوه است. از تفاله سیب خام تهیه شده است. مقدار آمیگدالین موجود در روغن دانه سیب به طور کلی بسیار کم است.
مردم از آن برای عطر آن، حالت دادن به مو و آرام کردن التهاب پوست استفاده می کنند. برخی مطالعات نشان می دهد که منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است و پتانسیل خاصی را به عنوان یک عامل ضد سرطان نشان می دهد. یک مطالعه دیگر روغن دانه سیب در برابر باکتری ها و مخمرها فعال است.
نگفتن ک با یه سیب یا دوسیب میمیریم گفتن ۲۰۰ دانه سیب رو یدفه آسیاب کنیم یا همینجوری بخوری مرگ داره
چه اجباری حالا.ــ
دوستان که میگن سیب رو با دانه ش خوردن و اتفاق نیفتاده
شما میتونید فقط هسته های دویست تا سیب رو یکجا آسیاب کنید و بخورید و بیاید نتیجه رو اینجا اعلام کنید
منم خیلی از جویدن دونه های سیب خوشم میاد:-(
منم هرچی سیب خوردم با دانه هایش خوردم هیچ اتفاقی برم نیفتاده خدا رو شکر تازه سر حال ترم شدم
سلام
حالا تاریخ آمریکا چند روز هست که فرهنگش باشه،
من شصت سالمه وهمیشه سیب رابا دانه هایش خوردم
در ۳۰ سال زندگیم همیشه سیب رو با دانه هاش میخورم و هیچ اتفاقی نیوفتاده
نمیدونم این داستانا از کجا میاد
واله من تاحالاهرچی سیب خوردم باهستش خوردم. حالا این مطالبو میخونیم سردوراهی گیروکردیم.
رضاهم همینطوررر🤭🤭🤭
اتفاقا من دانه سیب را اول در میارم میخورم و بعد خود سیب یا برعکس ..اتفاقا بهم آرامش میده هنوزم زنده ام ..
ای که این مطلب رو نوشتی تو نادانی و طبق یافته ها دانه سیب برای سرطان فوق العاده خوبه ولی به اندازه
باسلام خدمت
ظاهرا خوردن یه سیب در روز با هسته مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام یکی واقعاً جواب بده آیا خوردن ۲۰۰هسته آسیاب شده سیب کشنده است