روغن زیتون فوق العاده سالم است.

نه تنها سرشار از اسیدهای چرب مفید و آنتی اکسیدان های قوی است، بلکه یک غذای اصلی برای برخی از سالم ترین جمعیت های جهان است.

با این حال، بسیاری از مردم آن را به دلیل محتوای چربی غیراشباع آن برای پخت و پز نامناسب می دانند. برخی دیگر می گویند این یک انتخاب عالی برای پخت و پز است – حتی برای روش های با حرارت بالا مانند سرخ کردن.

آیا روغن زیتون روغن مناسبی برای پخت و پز است؟  نگاه انتقادی

این مقاله توضیح می دهد که آیا باید با روغن زیتون غذا بپزید یا خیر.

مردی در آشپزخانه روستایی یک بطری روغن زیتون را باز می کند