به گفته متخصص تغذیه عملکرد ثبت شده و نویسنده کتاب “برنامه رژیم غذایی سلامت روده: دستور العمل هایی برای بازگرداندن سلامت دستگاه گوارش و افزایش تندرستی“کریستین بیلی (از طریق بیانسیب ها پس از برداشت، فرآیند پاکسازی را طی می کنند تا کثیفی ها و زباله ها را از بین ببرند، که همچنین آنها را از شر لایه محافظ طبیعی موم خلاص می کند.
بنابراین بستهبندیهای سیب معمولاً یک موم تجاری را دوباره اعمال میکنند و یک پوند از آن موم میتواند ۱۶۰۰۰۰ قطعه میوه را بپوشاند – به عبارت دیگر، دو قطره از آن روی هر سیب. همه افزودنیهای دیگری که ما روزانه مصرف میکنیم، به اشتراک گذاشت. ماده مومی شکلی که استفاده می شود بسیار نازک است – حدود ۳ میلی گرم ضخامت. مهمتر از آن، نه، باعث سرطان نمی شود.
و این موم از چه چیزی ساخته شده است؟ این مواد میتوانند متفاوت باشند، اما آنچه شما معمولاً پیدا میکنید شامل موادی مانند موم کارنائوبا مشتق شده از برگهای نخل برزیلی، شلاک از حشره لاک هندی، استرهای مصنوعی ساخته شده با ساکارز و اسیدهای چرب و موم زنبور عسل است. بیلی افزود: “اینها موم های طبیعی هستند و برای استفاده تایید شده اند، بنابراین خوردن آنها بی خطر است.” سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) یک پوشش ایمن دارد راهنمای سیاست. کارنائوبا، کندلیلا و موم زنبور عسل برای استفاده در فهرست افزودنی های سازمان ملل مجاز هستند. مرکز ایمنی مواد غذایی هنک کنگ اشاره شد که موم های طبیعی که از حشرات و گیاهان به دست می آیند به طور کلی برای مصرف بی خطر هستند. بنابراین همه آن TikTokers که ادعا میکنند سیبهای فروشگاهی براق خیلی خوب و واقعی، غذاهای بی خطری برای خوردن نیستند، ممکن است نیاز به تحقیقات بیشتری داشته باشند.