آیا زردچوبه می تواند به درمان یا پیشگیری از اسکیزوفرنی کمک کند؟

در سال های اخیر، زردچوبه از یک ادویه اصلی در غذاهای هندی به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد تحسین قرار گرفته است. به همین دلیل است که برخی از مردم اکنون به امید پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، آرتریت، بیماری آلزایمر و سایر بیماری های ناخواسته، از مکمل های زردچوبه استفاده می کنند.

اکنون زردچوبه و ماده اصلی آن، کورکومین، پلی فنول که دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و سایر محافظت کننده های عصبی است، به عنوان درمان های کمکی احتمالی برای اسکیزوفرنی، در میان سایر اختلالات سلامت روان، شروع به بررسی کرده اند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که زردچوبه ممکن است در درمان بیماری های روانی نقش داشته باشد

که در یک مطالعه۳۸ فرد مبتلا به اسکیزوفرنی مزمن با ۳۰۰۰ میلی گرم در روز کورکومین یا دارونما، علاوه بر داروهای آنتی سایکوتیک معمولی خود، به مدت ۲۴ هفته تحت درمان قرار گرفتند. کسانی که کورکومین مصرف کردند بهبود بیشتری در علائم منفی اسکیزوفرنی (بی‌تفاوتی، عاطفه صاف، فقر گفتار و موارد مشابه) نشان دادند.

بیشتر بخوانید
تتانی چیست؟

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه