آیا قارچ در ٰرژیم کتوژنیک مجاز است؟

قارچ ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند، از طعم گرفته تا تنوع و تغذیه. قارچ سفید در واقع کشت شده ترین نوع قارچ در سراسر جهان است [۱]. بنابراین، آیا قارچ ها کتو دوست هستند؟

قارچ چیست؟

قارچ ها یک سبزی نیستند، بلکه متعلق به پادشاهی قارچ ها هستند. قارچ سفید (Agaricus bisporus) حدود ۹۰ درصد از قارچ های مصرفی در ایالات متحده را تشکیل می دهد. [۲].

قارچ های کم کالری، طیف وسیعی از اثرات ارتقاء دهنده سلامتی مانند بهبود سلامت قلب را ارائه می دهند. برخی از قارچ ها حتی برای هزاران سال مورد استفاده دارویی بوده اند.

قارچ را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد. هنگامی که آنها جوان و نابالغ هستند، اگر رنگ سفید داشته باشند به عنوان قارچ سفید شناخته می شوند. اگر آنها سایه قهوه ای کمی داشته باشند، به آنها قارچ crimini می گویند. هنگامی که به طور کامل رشد می کنند، به قارچ پورتوبلو تبدیل می شوند که تیره تر و بزرگتر هستند.

بیشتر بخوانید
نان کتو

قارچ های سفید در خاک کمپوست شده با طیف وسیعی از باکتری ها و قارچ های دیگر رشد می کنند [۳] [۴]. می‌توانید قارچ‌های خشک و تازه را به‌صورت خام یا پخته میل کنید و حتی می‌توانید قارچ‌های خشک را با خیساندن آن‌ها در آب آبرسانی کنید.

می توانید قارچ ها را به صورت منجمد، تازه، خشک، کنسرو شده یا حتی پودر پیدا کنید. قارچ های تازه فقط ۳-۴ روز ماندگاری دارند. برای افزایش عمر مفید بدون به خطر انداختن کیفیت غذایی، می توانید آنها را منجمد، کنسرو یا خشک کنید. [۵].

بیشتر بخوانید
آیا زغال اخته در رژیم کتوژنیک مجازاست؟

قارچ ها مواد مغذی زیادی دارند و ویتامین D، سلنیوم، فسفر و فولات را تامین می کنند. آنها همچنین ثروتمند هستند گلوتاتیون – یک آنتی اکسیدان که به حذف مواد بالقوه مضر از بدن کمک می کند [۶] [۷] [۸].

آیا قارچ ها کتو دوست دارند؟

یک فنجان (۹۶ گرم) قارچ سفید کامل دارند: [۹]

  • ۲۱ کالری
  • ۳ گرم کربوهیدرات
  • ۱ گرم فیبر
  • ۳ گرم پروتئین
  • ۰ گرم چربی
بیشتر بخوانید
کتو و بیماری آلزایمر

با چنین تعداد کربوهیدرات کم، قارچ ها قطعا یک انتخاب مناسب کتو هستند. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن مواد مغذی بیشتر به رژیم کتوژنیک شما هستند! تعداد کربوهیدرات قارچ بسته به نوع و خام یا پخته بودن آن کمی متفاوت است [۱۰].

بهترین راه برای گنجاندن قارچ در رژیم غذایی کتوژنیک!

قارچ یک افزودنی عالی برای غذاهای مختلف است. کلاهک و ساقه آن خوراکی است و می توانید آن ها را به صورت خام یا پخته مصرف کنید. قارچ ها را امتحان کنید:

  • برش داده و به صورت خام به سالاد مورد علاقه خود اضافه کنید
  • در روغن زیتون با رزماری، سیر، نمک و فلفل تفت داده می شود
  • به سرخ شده اضافه می شود
  • همراه با تخم مرغ یا املت پخته می شود
  • با شاخه های رزماری و آویشن برای یک میان وعده ترد برشته شده است
  • با سبزیجات تفت داده و در آب جوشانده تا آب قارچ درست شود
بیشتر بخوانید
فوتبال و کتوژنیک

Source link

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه