میگوها سخت پوستان ده پا هستند که در آب های شیرین و شور در سرتاسر جهان یافت می شوند و یکی از رایج ترین انواع صدف های صدف هستند. گوشت دم لذیذ با بافت نرم و سفت آنها، پرطرفدارترین غذای دریایی در دنیای آشپزی امروزی است. غذاهای آسیایی از میگوی مرطوب به عنوان چاشنی و به عنوان یک ماده اولیه برای سوپ استفاده می کنند، در حالی که میگوی سرخ شده در آمریکای شمالی قرار دارد. در اروپا نیز، میگو در بسیاری از دستور العمل های غذاهای دریایی مانند پائلا د ماریسکو اسپانیایی، کاچیوکوی ایتالیایی، کالدیرادا پرتغالی و بسیاری دیگر بسیار برجسته است.
علاوه بر محبوبیت، فواید سلامتی این غذای لذیذ نیز فراوان است.
خواص تغذیه ای میگو
بر اساس USDA، یک وعده ۱۰۰ گرمی میگوی خام حاوی مواد مغذی زیر است:
- کالری: ۸۵ کیلو کالری
- پروتئین: ۲۰.۱ گرم
- چربی ها: ۰.۵۱ گرم
- کربوهیدرات: ۰ گرم
- کلسترول: ۱۶۱
ویتامین ها و مواد معدنی
- کلسیم: ۶۴ میلی گرم
- منیزیم: ۳۵ میلی گرم
- فسفر: ۲۱۴ میلی گرم
- پتاسیم: ۲۶۴ میلی گرم
- سدیم: ۱۱۹ میلی گرم
- روی: ۱.۳۴ میلی گرم
میگو کالری کمتری دارد اما در هر وعده حدود ۲۰.۱ گرم پروتئین ارائه می دهد. همچنین حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن است. به طور طبیعی فاقد کربوهیدرات است و از آنجایی که گیاهی نیست، دارای فیبر صفر است. میگو حاوی کمتر از ۱ گرم چربی در هر وعده است که بیشتر آن از اسیدهای چرب امگا ۳ و چربی های غیراشباع چندگانه تامین می شود.
این یک عنصر مفید برای قلب برای افزایش مصرف پروتئین شما بدون مصرف چربی های اشباع اضافی است. میگو دارای غلظت اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری نسبت به خرچنگ است. اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش فشار خون و حفظ ریتم قلب کمک می کند.
میگو همچنین یکی از بهترین منابع غذایی ید است که برای عملکرد مناسب تیروئید و رشد مغز در دوران بارداری ضروری است.
این صدف منبع فوق العاده غنی آستاکسانتین است، رنگدانه قرمزی که رنگ نمایش داده شده را به میگو می دهد. همچنین حاوی مواد مغذی با ارزش دیگری مانند ویتامین B12، کلسیم، منیزیم، آهن، روی، پتاسیم، کولین و سلنیوم است.
یادداشت HealthifyMe
میگو دارای مشخصات بسیار تغذیه ای است، به طور طبیعی بدون کالری، بدون کربوهیدرات، بدون قند است و مقدار زیادی پروتئین، چربی های سالم و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف را فراهم می کند. علاوه بر این، حاوی ید است که برای رشد مغز ضروری است. با این حال، روش های پخت و پز و آماده سازی می تواند بر محتوای غذایی تأثیر بگذارد.
به عنوان مثال، میگوهای پخته شده با آرد و آرد سوخاری دارای کربوهیدرات بیشتری خواهند بود. به طور مشابه، پختن میگو در کره یا روغن باعث افزایش محتوای چربی کل غذا می شود.
فواید سلامتی میگو
میگو سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی فراوانی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
نگهداری از کاهش وزن
هر کسی که سعی در کاهش وزن یا حفظ آن دارد، اهمیت کمبود کالری را می داند. خوشبختانه، غذاهای کم کالری و پروتئین بالا، مانند میگو، شاید همان چیزی که شما به دنبال آن بودید.
مطالعه نشان میدهد که پروتئین یک ماده مغذی سیرکننده است زیرا به آرامی هضم میشود و به فرد کمک میکند بعد از غذا برای مدت طولانیتری سیر بماند. بنابراین، پیروی از یک برنامه غذایی با پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتر باعث افزایش سیری می شود و به طور طبیعی مصرف غذا را محدود می کند. در نتیجه به کاهش وزن کمک می کند و از بازیابی وزن از دست رفته جلوگیری می کند.
از بارداری سالم حمایت می کند
بر اساس گزارش ها، برخلاف سایر غذاهای دریایی، میگو به طور طبیعی دارای جیوه کمی است و کمتر از سطح تشخیص (میانگین سطح جیوه ۰.۰۱ قسمت در میلیون یا کمتر در یک وعده). این باعث می شود که جایگزین ایمن تری برای زنان باردار شود که به دنبال فواید غذاهای دریایی هستند.
میگو طیف گسترده ای از مواد مغذی سالم را ارائه می دهد که در دوران بارداری ضروری هستند، از جمله آهن، ویتامین B12، کلسیم، روی، کولین و پروتئین. یک مطالعه ۲۰۱۰ دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کند که زنان باردار حداقل ۸ تا ۱۲ اونس (۲۳۰ تا ۳۴۰ گرم) در هفته بخورند.
در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند
اگرچه میگو حاوی کلسترول است، اما تقریباً هیچ چربی اشباع شده ای ندارد که به عنوان عامل افزایش خطر بیماری های قلبی شناخته شده است. در واقع، طبق یک مطالعه، میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که ممکن است کلسترول LDL (یا “بد”) و تری گلیسیرید را کاهش دهد. افزایش کلسترول HDL (یا “خوب”).
در نتیجه، به طور بالقوه می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا ۵.۸٪ کاهش دهد. علاوه بر این، میگو همچنین دارای مقدار زیادی کولین است که سطح هموسیستئین را کاهش می دهد که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
خلق و خو را تنظیم می کند و سلامت مغز را تقویت می کند
میگو حاوی تریپتوفان است که هورمون تقویت کننده خلق و خوی سروتونین را تحریک می کند. تحقیق همچنین نشان می دهد که کولین موجود در غذاهایی مانند میگو نیز در بهبود عملکرد شناختی مفید است. علاوه بر این، ترکیب قابل توجه اسیدهای چرب امگا ۳، آستاگزانتین و ویتامین B12 ممکن است به عملکرد مغز کمک کند، آن را هوشیار و مراقب نگه می دارد و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
استحکام استخوان را بهبود می بخشد
میگو دارای انواع مواد مغذی است که به سلامت استخوان کمک می کند. علاوه بر اینکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم است، سرشار از پروتئین نیز می باشد.
بر اساس مطالعات، مصرف پروتئین می تواند باعث کاهش قابل توجه شکستگی استخوان شود. بنابراین، شامل یک منبع پروتئین بدون چربی، مانند میگو، ممکن است به ویژه برای پیشگیری از پوکی استخوان در افراد مسن موثر باشد.
خواص ضد التهابی
رادیکال های آزاد ذرات ناپایداری در بدن هستند که ممکن است باعث آسیب سلولی و التهاب شوند. طبق تحقیق، التهاب مزمن ممکن است به پیری زودرس و بیماری هایی مانند بیماری قلبی، برخی سرطان ها، زوال عقل و دیابت کمک کند.
خوردن میگو همچنین به کاهش التهاب کمک می کند، زیرا آنتی اکسیدان هایی مانند آستاگزانتین موجود در میگو ممکن است به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند.
محافظت از پوست
اشعه ماوراء بنفش خورشید رادیکال های آزاد تولید می کند که می تواند باعث پیری زودرس پوست شود. طبق تحقیق، همراه با ضد آفتاب و سایر اقدامات احتیاطی محافظت از پوست، آنتی اکسیدان آستاگزانتین موجود در میگو می تواند با ارائه رطوبت کافی، چین و چروک های پوست را کاهش داده و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشد. پیشگیری از آسیب های پوستی در نهایت خطر ابتلا به سرطان پوست را از بین می برد.
راه های سالم برای سرو میگو
همانطور که یکی از شخصیتهای فیلم، بابا، از فیلم “فورست گامپ” به قول معروف گفت: “میتوانید آن را کباب کنید، بجوشانید، آبپز کنید، بپزید، تفت دهید… ” لیست ادامه دارد و ادامه دارد.
میگوها به طرز دیوانه کننده ای همه کاره هستند. با این حال، اگر میگو را به گونه ای تهیه کنید که چربی اشباع، سدیم و کالری اضافه کند، فواید سلامتی انتخاب میگو به سرعت از بین می رود. یک وعده ۶۰ کالری میگو ممکن است به زودی از ۱۶۰ کالری موجود در ۵۰ گرم استیک با روش های پخت نابخردانه و افزودنی های غیر ضروری فراتر رود.
روشهای سالم زیادی برای پختن میگو وجود دارد: آب پز، بخارپز، کبابی، آب پز، پخته شده، سرخ شده یا سرخ شده با روغن نباتی مایع (و همراهی پر از سبزیجات).
۵ دستور العمل میگوی خوشمزه و سالم که حتما باید امتحان کنید
توجه: ۱ فنجان = ۱۲۸ گرم
سالاد آووکادو میگو
سالاد یک گزینه ناهار سالم است. افزودن میگو به سالاد ممکن است محتوای پروتئین آن را بهبود بخشد و در نتیجه یک وعده غذایی شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد. با این حال، از سس سالاد بیش از حد استفاده نکنید. به جای سس های خامه ای و پرکالری، سراغ وینگرت بروید.
سرو: ۴ وعده
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
عناصر
- میگو خام (پوست کنده و دم کرده): ۴۵۰ گرم
- فلفل کاین: ۱ قاشق چایخوری
- اسفناج بچه: ۴-۶ فنجان
- گوجه گیلاسی (نصف شده): ۱ پیمانه
- پیاز قرمز کوچک (ورقه شده): ۱
- آووکادوی بزرگ (ورقه شده): ۱
- تخم مرغ آب پز (ورقه شده): ۴
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- ذرت کبابی (تازه یا منجمد): ½ فنجان
- نمک دریا و فلفل: به مزه
- پنیر آبی خرد شده: فقط یک نم نم نم نم باران
- پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پانسمان
- آبلیمو: ۱
- روغن زیتون فوق بکر: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- خردل دیژون: ۱ قاشق غذاخوری
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و پودر فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روش آماده سازی
- یک تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- میگو را با نمک و فلفل کاین مزه دار کنید. آن را به مدت تقریبی ۱-۲ دقیقه از هر طرف بپزید تا صورتی و مات شود.
- در یک کاسه سالاد بزرگ، بچه اسفناج، گوجه گیلاسی، پیاز قرمز، تخم مرغ آب پز، ذرت، آووکادو و میگو پخته شده را بریزید.
- یک شیشه مزون بردارید و همه مواد سس را در آن ترکیب کنید. برای امولسیون شدن، ظرف را به شدت تکان دهید.
- سس را روی سالاد بریزید و با کرامبل پنیر آبی و پیازچه تزئین کنید.
حقایق تغذیه ای در هر وعده
- کالری: ۴۹۶ کیلو کالری
- پروتئین: ۳۵ گرم
- کربوهیدرات: ۲۱ گرم
- چربی: ۳۱ گرم
- چربی اشباع شده: ۶ گرم
- کلسترول: ۴۷۸ میلی گرم
- سدیم: ۱۱۳۷ میلی گرم
- فیبر: ۶ گرم
- شکر: ۹ گرم
- ویتامین A: 3695 IU
- ویتامین C: 45.2 میلی گرم
- کلسیم: ۲۸۷ میلی گرم
تاکو میگوی ساده
اگر به سراغ تورتیلاهای گندم کامل و کم کالری می روید، تاکوی میگوی شما می تواند یک انتخاب سالم برای هر وعده غذایی باشد. مواد مفیدی مانند فلفل، آووکادو و کاهو را به تاکو اضافه کنید. مواردی مانند پنیر و سالسا را به حداقل برسانید تا از اضافه کردن چربی، نمک و کالری اضافی جلوگیری کنید.
سرو: ۱۰ تاکو
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۸ دقیقه
مواد لازم برای تاکو میگو
- میگوی بزرگ (پوست کنده و رگه شده): ۱ پوند
- ادویه تاکو: ۳ قاشق غذاخوری
- تورتیلا گندم کامل یا ذرت: ۱۰
- اسپری روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- کلم خرد شده: ۱ فنجان
- گشنیز (خرد شده): ۱/۴ فنجان
- آووکادو (برش نازک): ۱ عدد.
- پیاز قرمز (نازک خلال شده): ۱/۲
- آب لیمو: ۱
مواد لازم برای سس تاکو میگو
- ماست یونانی: ¼ فنجان
- سس Adobo تهیه شده از فلفل چیپوتل: ½ قاشق چایخوری
- پوست و آبلیمو: ۱ عدد.
- زیره: ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل برای چشیدن
روش آماده سازی
- مخلوط کن یا غذاساز را بردارید و مواد سس تاکوی میگو را بزنید تا یکدست شود. تا زمانی که روی میگو کار کنید، آن را کنار بگذارید تا ماریناد شود.
- میگوها را با چاشنی تاکو در یک کاسه بزرگ بریزید تا کاملاً پوشانده شود.
- یک تابه بزرگ بردارید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن زیتون را اسپری کنید و میگو را اضافه کنید.
- میگو را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، یک بار بچرخانید یا تا زمانی که مات و کاملا پخته به نظر برسد. آب لیمو را اضافه کنید، آن را کاملا بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- هر تورتیلا را با کلم، گشنیز، یک تکه آووکادو و چند میگو پر کنید. سپس روی آن را با سس تاکوی میگو و سایر مواد افزودنی دلخواه تزیین کنید.
حقایق تغذیه ای در هر وعده
- کالری – ۱۷۹ کیلو کالری
- پروتئین: ۱۷.۷ گرم
- کربوهیدرات: ۱۸.۱ گرم
- چربی: ۴.۷ گرم
- چربی اشباع شده: ۰.۹ گرم
- کلسترول: ۶۵ میلی گرم
- سدیم: ۱۶۳ میلی گرم
- کلسیم: ۸ میلی گرم
- شکر: ۳.۸ گرم
- فیبر: ۰.۳ گرم
- پتاسیم: ۲۷۰ میلی گرم
- آهن: ۱ میلی گرم
میگوی آتشین هندی
سرو: ۴ وعده
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
عناصر
- میگو خام یا میگوی بسیار بزرگ (پوست کنده و رگه شده): ۴۵۰ گرم
- جین یا آب: ۲ قاشق غذاخوری
- زنجبیل (رنده شده و پوست کنده): ۱ قاشق غذاخوری
- سیر (ریز شده): ۱ قاشق غذاخوری
- پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
- پودر زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- میخک آسیاب شده: ¼ قاشق چایخوری
- فلفل کاین: ۱ قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای روشن: ۱ ½ قاشق چایخوری
- روغن کانولا (تقسیم شده): ۲ قاشق غذاخوری
- نمک دریا: ۱/۸ قاشق چایخوری
- آب لیمو (تقسیم شده): ۱ ½ قاشق غذاخوری
- مخلوط کاهو بچه: ۴۰۰ گرم
روش آماده سازی
- میگو را با دستمال زدن با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آنها را در یک بشقاب یا ظرف کم عمق قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ، جین، زنجبیل، سیر، زیره، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، میخک، کاین و شکر را با هم مخلوط کنید.
- خمیر ادویه را روی تمام میگوها بپوشانید. بگذارید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.
- یک تابه بزرگ چدنی یا کربنی را روی حرارت زیاد از قبل گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن را بچرخانید تا پوشش داده شود. همانطور که شروع به درخشش کرد، نیمی از میگو را در یک لایه قرار دهید.
- بدون هم زدن به مدت تقریبی ۲ دقیقه یا تا زمانی که میگو حلقه شود و زیر آن مقداری رنگ قهوه ای پررنگ پیدا شود بپزید.
- آن را به طرف دیگر برگردانید و به مدت ۱-۲ دقیقه یا تا زمانی که ادویه ها قهوه ای طلایی و پخته شوند، اغلب با هم زدن بپزید.
- ذرات ادویه را از ماهیتابه جدا کرده و میگوها را در یک بشقاب قرار دهید.
- قبل از تکرار روش پخت با باقی مانده میگو و دو قاشق غذاخوری روغن، ظرف را سریع بشویید.
- میگو را با یک قاشق غذاخوری آب لیمو و نمک مزه دار کنید.
- از یک کاسه همزن برای مخلوط کردن مخلوط کاهو، ½ قاشق چایخوری آبلیمو و دو قاشق غذاخوری روغن باقی مانده استفاده کنید. در بشقاب سرو قرار دهید. با میگو در بالا سرو کنید.
حقایق تغذیه ای در هر وعده
- کالری: ۱۸۱ کیلو کالری
- پروتئین: ۱۶ گرم
- کربوهیدرات: ۶ گرم
- چربی اشباع شده: ۱ گرم
- چربی غیر اشباع: ۷ گرم
- فیبر: ۱ گرم
- شکر: ۲ گرم
- سدیم: ۲۵۳ میلی گرم
- کلسیم: ۹ درصد ارزش غذایی
- پتاسیم: ۵% ارزش غذایی
یادداشت HealthifyMe
اگر میگوی یخ زده خریداری کرده اید، بگذارید در یخچال یا آب سرد یخ زدایی شود. سپس، بسته به دستور پخت، میتوانید میگو را دم کرده و پوست آن را قبل از پختن جدا کنید. برای طبخ ایمن میگو، آن را در دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت حرارت دهید تا گوشت آن صورتی و مات شود.
خرید و نگهداری میگو
انواع و اندازه ها
میگو در انواع و اندازه های مختلف وجود دارد. شما می توانید میگوی سفید وحشی، میگوی سنگی، میگوی صورتی، میگوی قهوه ای، زرشکی سلطنتی یا میگوی ببری را پیدا کنید. آنها به صورت تازه یا منجمد، آب پز یا دودی، پوسته یا بدون پوسته، خشک شده یا کنسرو شده در دسترس هستند و به صورت کامل یا با سر جدا شده به فروش می رسند.
میگوها اغلب به عنوان کوچک، متوسط، بزرگ، فوق العاده بزرگ یا جامبو برچسب گذاری می شوند. هر چه میگو بزرگتر باشد، قیمت آن بیشتر است. بنابراین، نوع میگو را مطابق دستور غذای خود انتخاب کنید.
خرید مطمئن
مگر اینکه روی آب زندگی کنید، میگو در خواربار فروشی محلی شما یخ زدایی می شود. میگوها به محض مرگ شروع به زوال می کنند. سازمان غذا و دارو (FDA) توصیه می کند میگوی تازه را منجمد، در یخچال یا روی بستر یخ ضخیم و غیر ذوب شده خریداری کنید. همیشه بسته بندی را از نظر پارگی یا آسیب بررسی کنید. از بستههایی که دارای کریستالهای یخ قابل مشاهده هستند اجتناب کنید زیرا ممکن است ذوب شده و دوباره منجمد شده باشند.
هرچه میگو قبلی باشد، تازه تر است. به دنبال میگوهایی باشید که شفاف و براق هستند. از میگوهای گلدار اجتناب کنید و بوی ماهی دارند. نباید بوی آمونیاک داشته باشد بلکه بوی اقیانوس بدهد. همچنین، بهتر است سراغ میگوهای وریددار و پوستهدار بروید. هر چه میگو کمتر تحت مراقبت قرار گیرد، احتمال تازهتری دارد.
ذخیره سازی ایمن در خانه
پس از آوردن میگو به خانه، بلافاصله از آن استفاده کنید یا آن را در ظرفی که با کاغذ مومی پوشانده شده یا در یک کیسه پلاستیکی بدون مهر و موم بسته بندی کنید و در یخچال قرار دهید. میگو را فقط می توانید ۱-۲ روز در یخچال و حدود یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
هشدارها و نگرانی های پیرامون میگو
اگرچه میگو فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما باید از اثرات نامطلوب آن و نگرانی های جدی در مورد مصرف میگو آگاه بود.
آلرژی
صدف، از جمله میگو، یکی از دلایل اصلی آلرژی در بین مردم است. برخی از علائم عبارتند از استفراغ، گرفتگی معده، مشکل در تنفس، احتقان بینی، گرفتگی گلو، واکنش های پوستی، کهیر و سرگیجه. اگر مشکوک به آلرژی به صدف هستید، فوراً برای تشخیص رسمی و برنامه مدیریتی به متخصص آلرژی مراجعه کنید.
محتوای کلسترول بالا
برای مدت طولانی، یکی از نگرانی های بالقوه در مورد میگو، کلسترول بالای آن و ترس مرتبط با خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی بوده است. یک وعده ۱۰۰ گرمی میگو حاوی ۱۸۹ میلی گرم کلسترول است.
کارشناسان به طور سنتی معتقد بودند که مصرف مواد غذایی با کلسترول بالا برای قلب مضر است. با این حال، تحقیقات مدرن نشان می دهد که چربی اشباع شده در غذای شما باعث افزایش سطح کلسترول در بدن شما می شود نه کلسترول رژیم غذایی.
طبق یک مطالعه، میگو چربی کل کمی دارد و فاقد چربی اشباع شده است. بنابراین یک رژیم غذایی پر از میگو ممکن است سالم تر از رژیم غذایی مبتنی بر تخم مرغ باشد. با این حال، اگر کسی هنوز در مورد مصرف کلسترول نگران است، اعتدال کلید است.
سموم در میگوهای پرورش یافته در مزرعه
میگوی پرورشی ۵۵ درصد از کل تولید میگو در سراسر جهان را تشکیل می دهد. از آنجایی که میگوها به تعداد زیاد در اکوسیستم های تنگ کشت می شوند و ایمنی ضعیفی دارند، خطر ابتلا به بیماری ها بسیار زیاد است.
در نتیجه، مزارع از مواد شیمیایی، به ویژه آنتی بیوتیک ها برای پیشگیری و کنترل بیماری ها استفاده می کنند. آنتی بیوتیک های موجود در میگو عواقب جدی برای سلامتی ندارند. با این حال، طبق مطالعات، ممکن است منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی شود که می تواند باعث شیوع عفونت ها و بیماری هایی شود که به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ نمی دهند.
نتیجه
میگو می تواند جادویی باشد که بدن شما به دنبال آن است، بسته به اینکه چگونه آن را درست می کنید. این می تواند یک میان وعده کم کالری، پروتئین بالا و غنی از آنتی اکسیدان باشد که می تواند برای سلامتی شما معجزه کند. از آنجایی که تحقیقات جدید مشخص کرده است که این چربی های اشباع شده هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند، می توانید هر ترسی در مورد کلسترول بالای رژیم غذایی در میگو را از بین ببرید.
امگا ۳ موجود در میگو سلامت قلب شما را بهبود می بخشد. نگرانی های واقعی در مورد خطرات ناشی از میگوهای پرورش یافته در مزرعه و تیمار شیمیایی وجود دارد. اما بیایید صادق باشیم، در مورد هر چیزی که ما در دنیای امروز مصرف می کنیم، صدق می کند. نکته کلیدی این است که مطمئن شوید که به درستی منبع و تهیه شده است. بنابراین، دستور العمل های سالم را امتحان کنید و مزایای سلامتی جادویی میگو را باز کنید.
سوالات متداول (سؤالات متداول)
س- فایده خوردن میگو چیست؟
A. میگو طیف گسترده ای از فواید را ارائه می دهد. سرشار از چندین ماده معدنی و مغذی است که برای قلب، مغز و استخوان ها مناسب است – کالری کم و محتوای پروتئین بالا به کاهش وزن و حفظ توده بدون چربی بدن کمک می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان آستاگزانتین موجود در میگو دارای خواص ضد التهابی جادویی است و برای پوست معجزه می کند.
س. آیا خوردن هر روز میگو اشکالی ندارد؟
الف. اکنون پزشکان مصرف روزانه میگو را برای اکثر مردم، صرف نظر از سطح کلسترول، بی خطر می دانند. در حد اعتدال، مصرف میگو می تواند بسیاری از مواد مغذی ضروری را تامین کند. با این حال، مصرف میگو یا سایر غذاهای دریایی تنها دو بار در هفته توصیه می شود. به این دلیل است که مصرف روزانه میگو نه تنها می تواند مشکلات سلامتی داشته باشد، بلکه می تواند نگرانی های زیست محیطی نیز ایجاد کند. به زبان ساده، احتمالاً ماهی کافی در دریا وجود ندارد که همه بتوانند همیشه غذاهای دریایی بخورند.
س. آیا میگو سالم تر از مرغ است؟
A. در حالی که مرغ و میگو هر دو منابع عالی پروتئین هستند و به مشخصات تغذیه ای شما کمک می کنند، فواید سلامتی میگو تا حدودی مهمتر از مرغ است، به خصوص زمانی که ما اسیدهای چرب امگا ۳ غنی در میگو را در نظر بگیرید. علاوه بر این، میگو حاوی ۱۰.۹ برابر کمتر از مرغ چربی اشباع شده است. بنابراین، اگر به دنبال پروتئین حیوانی هستید که کلسترول پایین، امگا ۳ بالا و هم سالم و هم خوشمزه باشد، میگو بهترین راه است.
س: چرا نباید میگو بخورید؟
A. هرکسی که به صدف صدف دار حساسیت دارد نباید میگو بخورد. همچنین، در حالی که هیچ مدرکی دال بر افزایش بیماری های قلبی عروقی وجود ندارد، افرادی که مصرف کلسترول پایینی دارند باید از مصرف میگو خودداری کنند. علاوه بر این، میگوهای پرورشی وارداتی ممکن است حاوی مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک های ممنوعه باشند و عمدتاً از مسائل بهداشتی رنج می برند.
س. آیا میگوی منجمد سالم است؟
A. میگوهای از پیش پخته شده منجمد در صورتی که از یک منبع معتبر تهیه شده باشند برای خوردن بی خطر هستند. با این حال، بر اساس تحقیقات سال ۲۰۱۵ Consumer Reports، ۶۰ درصد نمونههای میگوی منجمد مورد آزمایش با باکتریهای خطرناک آلوده بودند. علاوه بر این، این تحقیق آنتی بیوتیک ها را در برخی از میگوهای منجمد پرورشی یافت. علاوه بر این، غذاهای دریایی خام به طور بالقوه میتوانند حاوی باکتریهای بیماریزا مانند سالمونلا، ویبریو، لیستریا و E. coli باشند.
س. آیا میگو برای پوست شما مفید است؟
A. بله، میگو برای پوست شما مفید است. قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش خورشید رادیکال های آزاد تولید می کند که می تواند پیری پوست را تسریع کند. میگو حاوی آستاگزانتین است، یک آنتی اکسیدان قوی که آسیب سلولی ناشی از این رادیکال های آزاد را سرکوب می کند. بنابراین، با بهبود خاصیت ارتجاعی و رطوبت پوست، به طور چشمگیری علائم پیری را در پوست کاهش می دهد.
س. آیا میگو برای کاهش وزن خوب است؟
A. بله، به شرطی که فرد آن را در مقدار زیادی روغن نپزد و آن را فقط در مقادیر متوسط یا توصیه شده مصرف کند. میگو کالری، کربوهیدرات و چربی کمی دارد اما سرشار از پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری است که آن را به گزینه ای ایده آل و سالم برای کاهش وزن تبدیل می کند.
س. چند میگو باید بخورید؟
A. دستورالعمل های غذایی ۲۰۱۰ برای آمریکایی ها خوردن حداقل ۸ اونس (۲۳۰ گرم) غذای دریایی در هفته را برای بزرگسالان و بزرگسالان توصیه می کند. ۸ تا ۱۲ اونس (۲۳۰ تا ۳۴۰ گرم) برای زنان باردار یا شیرده. برای کودکان، مقدار کمتری از غذاهای دریایی توسط FDA بسته به سن توصیه می شود.
س. آیا میگو پروتئین خوبی دارد؟
A. بله. عمدتاً فقط از پروتئین و آب تشکیل شده است. به عنوان مثال، یک وعده ۱۰۰ گرمی میگو حاوی ۲۴ گرم پروتئین است که یکی از بالاترین پروتئین ها برای غذاهای دریایی است.
س. آیا میگو سموم ترشح می کند؟
A. طیف وسیعی از مواد شیمیایی، از جمله آنتی بیوتیک ها، در پرورش میگو استفاده می شود که خطر ابتلا به سرطان و باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک را افزایش می دهد. علاوه بر این، میگو ممکن است حاوی مقداری سموم زیست انباشته مانند جیوه باشد که باعث خطر عوارض عصبی موقت می شود.
س. آیا میگو برای دستگاه گوارش شما مفید است؟
A. میگو تا حدودی برای دستگاه گوارش مفید است. صد گرم میگو حدود ۳۲۵ تا ۳۷۵ میلی گرم اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب میتوانند نقش حیاتی در ارتقای عملکرد روده سالم داشته باشند و همچنین میتوانند در روانکردن دستگاه گوارش کار کنند و هضم را روان نگه دارند. با این حال، میگو واقعاً آن چیزی نیست که می توان آن را یک غذای اسید چرب امگا ۳ نامید، زیرا میزان این اسیدها در سایر ماهی های روغنی مانند سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی بسیار بیشتر است.