انبه منابع عالی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. خود پوست انبه نیز منبع ارزشمندی از مواد مغذی مانند کاروتنوئیدها است، اما ممکن است حاوی باقی مانده آفت کش باشد یا باعث واکنش آلرژیک شود.

پوست، پوست یا پوست میوه ها و سبزیجات به عنوان یک پوشش محافظ برای گوشت نرم تر و لطیف تر در داخل عمل می کند.

اگرچه اغلب دور انداخته می شوند، اما اکثر این لایه بردارها خوراکی هستند و حاوی مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند.

انبه یک میوه محبوب است که معمولا پوست آن را قبل از خوردن جدا کرده و دور می اندازند.

آیا می توانید پوست انبه بخورید؟healthline.comhttps://www.healthline.com › مرد...

برخی افراد استدلال می کنند که پوست انبه – که بسیار مغذی است – باید به جای دور ریختن آن مصرف شود.

این مقاله ارزش خوردن پوست انبه را بررسی می کند.

مواد مغذی و ترکیبات گیاهی ممکن است فواید مختلفی داشته باشند

انبه (Mangifera indica) یک میوه استوایی است که به دلیل طعم شیرین و محتوای بالای مواد مغذی آن مشهور است.

تا زمانی که میوه کاملاً برسد، پوست یا پوست بیرونی سبز است.

هنگامی که رسیده می شود، بسته به نوع انبه، پوست سایه های زرد، قرمز یا نارنجی پیدا می کند.

فواید تغذیه ای انبه به خوبی ثابت شده است. این منبع عالی از فیبر، ویتامین های A، C، E و B6، و همچنین مواد معدنی پتاسیم و مس است.۱).

بیشتر بخوانید
چرا به دونگ کوای "جنسینگ زن" می گویند؟

انبه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلفی از جمله پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی است.

مانند گوشت میوه انبه، پوست آن بسیار مغذی است.

تحقیقات نشان می دهد که پوست انبه مملو از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها، فیبر غذایی، ویتامین C، ویتامین E و ترکیبات مختلف گیاهی مفید است.۲).

افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین C، پلی فنول ها و کاروتنوئیدها استفاده می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان های خاص و زوال شناختی را کاهش می دهند.۳، ۴، ۵، ۶، ۷).

یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که عصاره پوست انبه خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره گوشت انبه نشان می دهد.۸).

علاوه بر این، پوست این میوه های شیرین سرشار از تری ترپن ها و تری ترپنوئیدها است – ترکیباتی که خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی را نشان داده اند.۹، ۱۰).

پوست همچنین مملو از فیبر است که برای سلامت گوارش و تنظیم گرسنگی مهم است.

در واقع، فیبر ۴۵ تا ۷۸ درصد از وزن کل پوست انبه را تشکیل می دهد.۱۱).

پوست انبه بسیار مغذی است و سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر برای مبارزه با بیماری است.

معایب احتمالی خوردن پوست انبه

اگرچه پوست انبه دارای تعداد قابل توجهی مواد مغذی است، اما خطراتی نیز به همراه دارد.

بیشتر بخوانید
آیا نودل رامن فوری برای شما بد است یا خوب؟

ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود

پوست انبه حاوی اوروشیول است، کوکتلی از مواد شیمیایی آلی که در پیچک سمی و بلوط سمی نیز یافت می‌شود.۱۲).

اوروشیول می‌تواند واکنش آلرژیک را در برخی از افراد، به‌ویژه آنهایی که به پیچک سمی و سایر گیاهان سنگین اوروشیول حساسیت دارند، تحریک کند.

توجه داشته باشید که مصرف پوست انبه ممکن است باعث خارش پوست و تورم پوست شما شود.۱۳).

ممکن است حاوی باقیمانده آفت کش باشد

بسیاری از میوه ها و سبزیجات با آفت کش ها برای مبارزه با عفونت های باکتریایی و حشرات که ممکن است به محصولات آسیب برسانند، درمان می شوند.۱۴).

در حالی که کندن پوست انبه مصرف این مواد شیمیایی بالقوه مضر را کاهش می دهد، خوردن پوست مصرف را افزایش می دهد.۱۵).

تحقیقات قرار گرفتن در معرض آفت کش ها را با اثرات منفی بر سلامتی، مانند اختلال در سیستم غدد درون ریز، مشکلات تولید مثل و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مرتبط می کند.۱۶).

به خاطر داشته باشید که این اثرات در درجه اول با قرار گرفتن در معرض آفت کش های معمولی و زیاد مرتبط است، نه مقادیر کمی که از خوردن پوست میوه خورده می شود.

دارای بافت و طعم نامطبوع

اگرچه میوه انبه شیرین، نرم و دلپذیر است، اما بافت و طعم پوست انبه ممکن است اشتها آور به نظر نرسد.

بیشتر بخوانید
پنیر لبنه چیست؟ "و چگونه آن را انجام دهیم."

نسبتاً غلیظ است، جویدن آن دشوار است و طعم آن کمی تلخ است.

علیرغم فواید تغذیه ای آن، بافت فیبری و طعم نامطبوع پوست انبه ممکن است شما را از بین ببرد.

پوست انبه حاوی اوروشیول است، مخلوطی از ترکیباتی که می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود. پوست همچنین طعم نامطلوبی دارد و ممکن است حاوی آفت کش ها باشد.

آیا باید آن را بخورید؟

مشخص شده است که پوست انبه خوراکی و مملو از مواد مغذی مهم و ترکیبات گیاهی قدرتمند است.

با این حال، ممکن است تعجب کنید که آیا مزایای بالقوه بیشتر از معایب ذکر شده در بالا است، مانند بافت سخت، طعم تلخ و بقایای بالقوه آفت کش یا واکنش های آلرژیک.

در حقیقت، همان مواد مغذی موجود در پوست انبه در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات دیگر وجود دارد، بنابراین لازم نیست طعم ناخوشایند پوست انبه را تحمل کنید تا از مزایای سلامتی بالقوه آن بهره مند شوید.

مصرف طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات می تواند مزایای تغذیه ای مشابه با خوردن پوست انبه را داشته باشد.

چگونه آن را بخوریم

اگر می خواهید پوست انبه را امتحان کنید، چند راه برای خوردن آن وجود دارد.

ساده ترین راه این است که به سادگی انبه را مانند سیب، گلابی یا هلو مصرف کنید، بدون اینکه پوست آن را جدا کنید.

برای پوشاندن طعم کمی تلخ، سعی کنید برش های پوستی انبه را در اسموتی مورد علاقه خود بریزید. مخلوط کردن پوست انبه با سایر مواد خوشمزه راهی عالی برای خوش طعم کردن آن است.

بیشتر بخوانید
سیر سیاه؛ خواص، مقایسه با سیر معمولی، طرز تهیه در منزل

چه برش بزنید و چه به طور کامل بخورید، حتما پوست را با آب یا پاک کننده میوه و سبزیجات به خوبی بشویید تا بقایای آفت کش ها پاک شود.

می توانید سعی کنید انبه را مانند سیب بخورید، بدون اینکه پوست آن را جدا کنید، میوه را گاز بزنید. اگر می خواهید طعم تلخ پوست را بپوشانید، سعی کنید برش های انبه پوست کنده نشده را در اسموتی مورد علاقه خود مخلوط کنید. همیشه حتما انبه خود را به خوبی بشویید.

خلاصه

پوست انبه خوراکی است و مملو از مواد مغذی مانند ویتامین ها، فیبر و آنتی اکسیدان است.

اگرچه ممکن است فواید سلامتی داشته باشد، اما طعم ناخوشایندی دارد، ممکن است بقایای آفت کش ها را حفظ کند و حاوی ترکیباتی است که ممکن است باعث واکنش های آلرژیک شود.

در حالی که خوردن پوست انبه برای اکثر مردم بی خطر است، غیر ضروری است.

صرفاً مصرف یک رژیم غذایی سرشار از غذاهای کامل – از جمله محصولات تازه و رنگارنگ – تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را تامین می کند.
Source link