گردو پکان- یک مغز پر از مواد مغذی

گردو پکان مغزی است که توسط درختان شاهین بومی آمریکای شمالی تولید می شود و طعمی شیرین، مغزی و کره ای دارد. بیشتر محصول گردو پکان در ایالات متحده از نیومکزیکو، تگزاس و جورجیا می آید. بزرگترین تولید گردو پکان جهان در مکزیک انجام می شود و پس از آن گردو پکان وحشی ایالات متحده منبع اصلی غذایی برای مردم آمریکای شمالی است.  

گردو پکان رایحه ملایم گلی و جنگلی دارد. قسمت بیرونی مغز کمی تلخ و قسمت داخلی آن شیرین، کره ای و تقریباً چرب است. بافت گردو پکان سفت و در عین حال سبک و به طرز دلپذیری ترد است و روغن های غنی در آن وجود دارد. مغز را می توان مانند کوکی خرد کرد و طعم شیرینی یا شیرینی داشت. می توان آن را تازه، برشته یا در دستور العمل های مختلف مخصوصا دسرها مصرف کرد. 

گردو پکان سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و حاوی مواد مغذی مانند فیبر، مس، تیامین و روی است. با توجه به مشخصات غنی از مواد مغذی، گردو پکان فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، برای سلامت قلب، عملکرد مغز و تنظیم قند خون مفید است.

گردو پکان در مقابل گردو

مغز گردو پکان از گردو لطیف تر و طعم شیرین تر از گردو دارد، در حالی که گردو کمی تلخ است. گردو پکان صاف تر و صاف تر است، در حالی که گردو ساختار مجعد تری دارد.

Pecan - A Nutty Can Full Of Nutrients

پوسته هر دو بسیار متفاوت است. پوسته های گردو پکان نرم، نازک تر و به رنگ قهوه ای متوسط ​​تا تیره هستند و شکلی مستطیل دارند که شکستن آن ها را آسان تر می کند. پوست گردو بیشتر پیازدار است و برآمدگی های بیرونی دارد و رنگ آن قهوه ای روشن تا متوسط ​​است. گردو در بسیاری از موارد می تواند جایگزین گردو پکان شود.

خواص تغذیه ای گردو پکان

گردو پکان سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم، روی و غیره است. گردو پکان همچنین حاوی مقادیر بالایی فیبر است. کلسیم موجود در گردو پکان باعث تقویت استخوان ها می شود و آهن برای تشکیل گلبول های قرمز خون و انتقال اکسیژن به بدن حیاتی است. ویتامین های موجود در گردو پکان به بدن کمک می کند تا غذا را به انرژی تبدیل کند، ایمنی را بهبود بخشد و عملکرد صحیح مغز و قلب را حفظ کند. 

بر اساس USDA، ۱۰۰ گرم گردو پکان حاوی:

  • کالری: ۶۹۱ کیلو کالری
  • کربوهیدرات: ۱۳.۹ گرم
  • چربی: ۷۲ گرم
  • پروتئین: ۹.۱۷ گرم
  • فیبر: ۹.۶ گرم

ویتامین ها و مواد معدنی

گردو پکان همچنین حاوی مقدار مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

  • پتاسیم: ۴۱۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۷۰ میلی گرم
  • آهن: ۲.۵۳ میلی گرم
  • فسفر: ۲۷۷ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۲۱ میلی گرم
  • روی: ۴.۵۳ میلی گرم
  • منگنز: ۴.۵ میلی گرم
  • سلنیوم: ۳.۸ و
  • فلوراید: ۱۰ گرم
  • نیاسین: ۱.۱۷ میلی گرم
  • فولات: ۲۲ گرم
  • ویتامین K: 3.5 گرم

خواص تغذیه ای 

گردو پکان دارای مشخصات تغذیه ای متنوعی است که فواید سلامتی مختلفی را ارائه می دهد. گردو پکان عموماً فاقد کلسترول، بدون سدیم و کربوهیدرات کمی است. گردو پکان کالری بالایی دارد و انرژی نسبتاً بالایی نسبت به سایر مغزها دارد.

گردو پکان دارای محتوای پرچرب ، عمدتاً چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع است. این آنها را به یکی از سالم ترین مغز ها تبدیل می کند. مصرف چربی تک غیراشباع می تواند به کاهش سطح کلسترول LDL ناسالم کمک کند و خطر سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش دهد. 

گردو پکان دارای شاخص گلیسمی پایین است که حتی در افراد دیابتی باعث افزایش قند خون نمی شود.

روی برای عملکرد ایمنی، تکثیر سلولی، عملکرد شناختی، و بهبود زخم و سایر موارد ضروری است. کلسیم، منیزیم و پتاسیم همگی سرشار از گردو پکان هستند که می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند. علاوه بر این، گردو سرشار از منیزیم است، یک ماده ضد التهابی که التهاب دیواره شریان ها را کاهش می دهد و خطر ابتلا به آرتریت، بیماری آلزایمر، بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. و سایر بیماری های التهابی.

گردو پکان همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که می تواند به کاهش التهاب و تسکین علائم آرتروز کمک کند. گردو پکان همچنین حاوی ویتامین های A، E و روی است که به تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از اختلالات پوستی و بهبود سلول های آسیب دیده کمک می کند. این مغز همچنین سرشار از فولات است که به افزایش متابولیسم کمک می کند.

گردو پکان سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای مقادیر استثنایی پروآنتوسیانیدین، فلاونوئیدها، فنل ها و اسیدهای فنولیک است. آنتی اکسیدان ها می توانند به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که باعث بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و سرطان می شود، کمک کنند. ویتامین A و E آنتی اکسیدانی هستند که با رادیکال های آزاد که باعث پیری زودرس پوست می شوند، مبارزه کرده و از بین می برند و از خطوط ریز، چین و چروک و رنگدانه ها جلوگیری می کنند.

یادداشت 

مغز گردو پکان سرشار از ویتامین های B کمپلکس است که به متابولیسم بدن کمک می کند. علاوه بر این، گردو پکان سرشار از منیزیم و اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش التهاب و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر بیماری‌های التهابی کمک می‌کند. علاوه بر این، گردو یک آنتی اکسیدان قوی است که به محافظت و ترمیم آسیب سلولی کمک می کند. علاوه بر این، گردو پکان به طور طبیعی دارای کربوهیدرات، قند و کالری پایینی است و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن یا پیروی از رژیم کتوژنیک هستند، گزینه خوبی است.

فواید گردو پکان برای سلامتی

سلامت قلب را بهبود می بخشد 

گردو پکان سرشار از پتاسیم است. پتاسیم انقباض عضلانی قلب را تنظیم می کند که منجر به جریان خون صاف در رگ ها می شود. با این کار پتاسیم ضربان قلب و فشار خون را کنترل می کند.

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی غنی از گردو پکان با کاهش کلسترول سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و افزایش سطح کلسترول بد باعث بیماری‌های قلبی عروقی متعددی مانند حملات قلبی و سکته می‌شود.

طبق مطالعات، فیبر غذایی سطح کلسترول را کاهش می دهد. فیبر با کلسترول متصل می شود و آن را از بدن خارج می کند، سطح کلسترول را کاهش می دهد و در نتیجه سلامت قلب را بهبود می بخشد.

مغز گردو پکان حاوی چربی های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان های فنلی است که به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند. افزودن مغز گردو پکان به رژیم غذایی معمولی شما باعث کاهش سطح کلسترول بد LDL و افزایش کلسترول خوب می شود. بنابراین از سکته مغزی و بیماری عروق کرونر جلوگیری می کند.

گردو پکان هضم را بهبود می بخشد

فیبر رژیمی حرکات روده را بهبود می بخشد. وزن و اندازه مدفوع را افزایش می دهد و با جذب آب در روده آن را صاف می کند. مدفوع حجیم در مقایسه با مدفوع شل و آبکی به راحتی دفع می شود. غذاهای غنی از فیبر مانند گردو پکان از یبوست جلوگیری می کند. 

مصرف گردو پکان همچنین سلامت روده را بهبود می بخشد و حرکات روده را تنظیم می کند. 

باکتری‌های خوب بدن برای زنده ماندن به سوخت نیاز دارند و فیبر غذای باکتری‌های خوب را تأمین می‌کند. این باکتری ها فیبر را در زنجیره های غذایی کوچک تجزیه می کنند و در نتیجه فعالیت سلول های ایمنی را افزایش می دهند. مطالعات نشان داده است که فیبر غذایی موجود در گردو پکان با بهبود ایمنی از عفونت و التهاب جلوگیری می کند.

به کاهش وزن کمک می کند

گردو پکان را می توان به طور موثر در برنامه رژیم غذایی کاهش وزن استفاده کرد. سرشار از فیبر غذایی است که برای کنترل وزن ضروری است. مطالعات نشان می دهد که گردو پکان در پیشگیری از چاقی مفید است.

فیبر موجود در گردو پکان سیری را افزایش می دهد و میل به خوردن میان وعده های ناسالم و فست فودها را کاهش می دهد. بنابراین از افزایش وزن ناسالم جلوگیری می کند. 

گردو پکان همچنین سرشار از اسید اولئیک است. شواهد علمی نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از اسید اولئیک می تواند چربی شکم و چاقی مرکزی را کاهش دهد.

گردو پکان منبع غلیظی از پروتئین و ویتامین است. یک مطالعه بر روی موش‌ها نقش ویتامین B را در مدیریت کاهش وزن بررسی کرد. گردو پکان حاوی گروه های پیچیده ای از ویتامین ها مانند ریبوفلاوین، نیاسین، تیامین، اسید پانتوتنیک و ویتامین B-6 است که همراه با فولات به افزایش متابولیسم کمک می کند.

بر اساس مطالعات، پروتئین ها به افزایش سیری و کاهش وزن کمک می کنند. اما طبق تحقیق، باید غذاهای پر پروتئین را در حد اعتدال مصرف کرد زیرا مصرف زیاد آن ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش شود.

گردو پکان عملکرد مغز را بهبود می بخشد

گردو پکان منبعی غنی از آهن، منیزیم، منگنز و سلنیوم است. آهن برای عملکرد صحیح سلول های خونی ضروری است و این مواد مغذی برای انتقال اکسیژن به تمام اندام های بدن از جمله مغز ضروری هستند. سطوح پایین آهن می تواند باعث بیماری هایی مانند کم خونی به دلیل کاهش اکسیژن رسانی به مغز شود. 

مطالعات نشان داده اند که مواد مغذی آنتی اکسیدانی مانند منگنز و سلنیوم خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهند. دلیل آن این است که آنتی اکسیدان ها آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در بدن را کاهش می دهند و از سلول ها و بافت های مغز در برابر آسیب محافظت می کنند و رشد بیماری را در بدن کاهش می دهند.

سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

اسند دارای محتوای مواد معدنی بسیار بالایی است و از کلسیم، فسفر، منگنز و منیزیم تشکیل شده است. تحقیق نشان می دهد که کلسیم و فسفر استحکام استخوان را افزایش می دهند. کلسیم با افزایش تراکم معدنی استخوان از شکستگی جلوگیری می کند و از خطر ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری می کند. ویتامین K موجود در گردو پکان نیز خطر ابتلا به اختلالات استخوانی را کاهش می دهد.

ایمنی را تقویت می کند

گردو پکان منبعی غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند منگنز، سلنیوم و فیبر است که ایمنی را تقویت می کند. مطالعات نشان می دهد که فیبر با از بین بردن باکتری های مضر، سلامت روده را بهبود می بخشد. گردو پکان التهاب را در بدن کاهش می دهد، واکنش ایمنی بدن به عوامل بیماری زا را بهبود می بخشد و به تخریب آنها کمک می کند. علاوه بر این، حرکات روده را به خوبی تنظیم می کند.

گردو پکان از مشکلات پوستی جلوگیری می کند

گردو پکان سرشار از ویتامین E، ویتامین A، روی، فولات و فسفر است که برای حفظ سلامت پوست و مو ضروری است. شواهد علمی نشان می دهد که ویتامین A پوست پیر را بهبود می بخشد و از آن در برابر عفونت محافظت می کند. 

ویتامین A مسئول محافظت از نور و ترمیم زخم است، بنابراین از التهاب و رنگدانه پوست جلوگیری می کند. طبق تحقیق، می توان از آن برای درمان موثر آکنه خفیف تا متوسط ​​استفاده کرد.

مطالعات همچنین می گوید که ویتامین E با عمل به عنوان یک پاک کننده رادیکال های آزاد از پوست در برابر آسیب های مختلف ناشی از تابش خورشید محافظت می کند. همچنین در درمان ملاسما پوست و چندین بیماری پوستی دیگر اثربخشی نشان داده است.

رشد مو را تحریک می کند و از ریزش مو جلوگیری می کند

گردو پکان یک منبع غنی از اسیدهای آمینه مانند ال آرژنین است. مطالعات نشان می دهد که آرژنین از حمله نامطلوب پراکسید هیدروژن موجود در شامپو و رنگ مو به پروتئین ها و چربی های سطح مو جلوگیری می کند. 

ال-آرژنین به افزایش انعطاف پذیری دیواره سرخرگ ها کمک می کند، بنابراین جریان خون را در بدن و پوست سر ما بهبود می بخشد. بنابراین باعث رشد مو شده و از ریزش مو جلوگیری می کند.

یادداشت 

مصرف مغز گردو پکان باعث سیری و متابولیسم می شود و به کاهش وزن کمک می کند. مغز گردو پکان همچنین سرشار از چربی های تک غیراشباع مانند اسید اولئیک است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می کند. مغز گردو پکان همچنین به کاهش LDL یا “کلسترول بد” و افزایش HDL یا “کلسترول خوب” کمک می کند که به جلوگیری از سکته مغزی و بیماری قلبی کمک می کند. علاوه بر این، مغز گردو پکان سرشار از فیبر غذایی است که به حفظ حرکات منظم روده و جلوگیری از یبوست با پاکسازی سیستم گوارش کمک می کند.

طرز پخت با گردو پکان

قبل از استفاده از مغز شکن باید گردو پکان را پوست کنده یا گردو پکانی را که از قبل پوست گرفته شده است بخرید. پس از برداشتن پوسته، گردو پکان را می توان به صورت خام یا برشته مصرف کرد و می توان از آنها در دستور العمل های مختلف استفاده کرد یا به عنوان میان وعده مصرف کرد. می توانید گردوی پوسته شده را به صورت خام یا بو داده به عنوان میان وعده یا به عنوان افزودنی به غذا مصرف کنید.

این مغز ها به طور کلی در مخلوط های مغز تجاری و مخلوط های دنباله دار یافت می شوند. همچنین می توانید از گردوی خرد شده در تزئین سالاد استفاده کنید یا به پاستا، گراتین، غذاهای سبزیجات، سوپ ها، دسرها و سایر دستور العمل ها اضافه کنید. آنها به خوبی با میوه های تازه، پخته یا خشک شده مانند سیب و گلابی جفت می شوند.

می توانید از گردو پکان کامل، خرد شده یا آسیاب شده در دستور پخت استفاده کنید. نیمه گردو پکان می تواند روی کلوچه ها، پای ها و کیک ها را به عنوان تزیین تزئین کند. آنها همچنین یک افزودنی عالی و سالم برای بستنی هستند، چه در آنها مخلوط شده و چه به عنوان چاشنی.

دستور العمل های سالم گردو پکان

توپ های انرژی نارگیل-کارامل شور

سرو: ۳۶ توپ

مجموع: ۳۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

عناصر

  • خرمای بدون هسته: ۴ دوجین (حدود ۳ فنجان)
  • کره تخمه آفتابگردان خامه ای: ¾ فنجان
  • آب گرم: ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک کوشر: ۱ ½ قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل: ۱ ¼ قاشق چایخوری
  • جو دوسر: ۲ فنجان
  • گردو پکان سوخاری خرد شده: ۶ قاشق غذاخوری
  • نارگیل خرد شده شیرین نشده: ½ فنجان 

روش آماده سازی

  • خرما، کره تخمه آفتابگردان، آب، نمک و وانیل را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به یک کاسه متوسط ​​منتقل کنید و جو و گردو پکان را اضافه کنید. آنها را با هم هم بزنید.
  • نارگیل خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط خرما را بردارید و به شکل توپ گرد کنید. توپ را با نارگیل بپوشانید. همین روش را با بقیه توپ ها تکرار کنید.

حقایق تغذیه در هر وعده (۲ توپ)

  • کالری: ۶۵ کیلو کالری
  • چربی ها: ۱.۵ گرم
  • پروتئین: ۱.۸ گرم
  • کربوهیدرات: ۵ گرم

سیب-دارچین جو دوسر شبانه

سرو: ۱ وعده

مجموع: ۶ ساعت

پخت: ۱۰ دقیقه

عناصر

  • جو: ½ فنجان
  • شیر بادام شیرین نشده: ½ فنجان 
  • دانه چیا (اختیاری): ½ قاشق غذاخوری
  • شربت افرا: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین آسیاب شده: ¼ قاشق چایخوری
  • کمی نمک: طبق ذائقه
  • سیب خرد شده: ½ فنجان
  • گردو پکان سوخاری (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

روش آماده سازی

  • جو دوسر، شیر بادام، دانه چیا، شربت افرا، دارچین و نمک را در یک کاسه یا هر ظرفی که دارید اضافه کنید و هم بزنید. 
  • روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
  • قبل از سرو مقداری سیب و گردو به آن اضافه کنید.

حقایق تغذیه ای در هر وعده (۱½ فنجان)

  • کالری: ۲۱۵ کیلو کالری
  • پروتئین: ۵.۷ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۰.۸ گرم
  • فیبر غذایی: ۶.۳ گرم 
  • چربی: ۴.۴ گرم
  • ویتامین A: 284.5 IU 
  • ویتامین C: 2.8 میلی گرم 
  • فولات: ۲۱.۴ میکروگرم 
  • کلسیم: ۲۶۲ میلی گرم 
  • آهن ۱.۸ میلی گرم 
  • منیزیم: ۴۴.۸ میلی گرم 
  • پتاسیم: ۲۴۸.۹ میلی گرم 
  • سدیم: ۲۳۱.۸ میلی گرم 

ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی

گردو پکان سرشار از چربی است که اگر در مکانی گرم، زیر نور شدید یا در معرض اکسیژن قرار گیرد، ممکن است فاسد شود. پس از خرید، گردو پکان بدون پوست را می توان در یک مکان خشک و خنک برای حدود شش ماه بدون افت کیفیت نگهداری کرد. گردو پکان پوست کنده شده را باید در یخچال یا فریزر و در ظرفی در بسته نگهداری کرد.

گردو پکان پوسته شده را در بسته بندی اصلی خود، یک کیسه مهر و موم شده یا یک ظرف پلاستیکی ضد آب نگهداری کنید. مغز ها را حدود شش ماه در یخچال نگهداری کنید. 

اقدامات احتیاطی و موارد خاصی که باید در نظر داشته باشید

آلرژی

گردو پکان حاوی ماده شیمیایی به نام هیستامین است که می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود. سیستم ایمنی بدن همچنین به پروتئین موجود در گردو پکان واکنش نشان می دهد که باعث برخی واکنش های آلرژیک مانند تورم گلو و زبان، تنگی نفس، سرگیجه، استفراغ، کهیر و بسیاری موارد دیگر می شود. افراد مبتلا به هر گونه حساسیت به مغز باید از گردو پکان اجتناب کنند.

سرطان زا

طبق یک مطالعه، آفلاتوکسین ممکن است مغز را آلوده کند. آفلاتوکسین ها سرطان زا هستند و ممکن است باعث سرطان کبد در بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) شوند.

نتیجه

گردو پکان بسیار مغذی است و به برآوردن نیازهای غذایی استاندارد شما کمک می کند. گردو پکان سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی مانند پتاسیم، منگنز، کلسیم، منیزیم و فسفر است و دارای مقادیر مناسبی پروتئین و فیبر است. محتوای پروتئین و فیبر بالا گردو پکان را به گزینه ای مناسب برای بیماران دیابتی و افرادی که می خواهند وزن کم کنند تبدیل می کند. 

گردو پکان فواید سلامتی بسیاری مانند بهبود قلب، ایمنی، عملکرد مغز و غیره دارد و همچنین برای سلامت پوست و مو مفید است. گردو پکان با فواید سلامتی و مشخصات طعم آن همه کاره است. آنها از آنها برای تهیه غذاهای خلاقانه یا خام مصرف می شوند. اگر سابقه حساسیت به مغز مانند آلرژی به مغز درختی، بادام زمینی، بادام و غیره دارید، باید از گردو پکان اجتناب کنید.

سوالات متداول

س. روزانه چند عدد گردو پکان باید بخورید؟

A. دستورالعمل های رژیم غذایی استرالیا روزانه ۳۰ گرم مغز را توصیه می کنند. با این حال، گردو پکان را باید در حد متوسط ​​مصرف کرد زیرا ممکن است منجر به افزایش وزن و ایجاد واکنش های آلرژیک شود. بهتر است برای فواید سلامتی آن، روزانه حداکثر ۱۵ عدد گردو پکان مصرف کنید.  

س. کدام یک سالم تر است، گردو یا گردو پکان؟

A. دانشمند می‌گوید که گردو سالم‌ترین مغز است. گردو حاوی بالاترین سطح آنتی اکسیدان در مقایسه با سایر مغز ها است که به عنوان محافظت از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها شناخته شده است. علاوه بر این، گردو منبع بهتری از اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین B و آهن نسبت به سایر مغزها است. آنها همچنین ۱ گرم پروتئین بیشتری نسبت به گردو پکان دارند. بنابراین، گردو سالم تر از گردو پکان است.

آیا گردو پکان برای کاهش وزن مفید است؟

A. گردو پکان در صورت مصرف متعادل برای کاهش وزن مفید است. فیبر غذایی موجود در گردو پکان با تسهیل و سریع هضم غذا از چاقی جلوگیری می کند. گردو پکان همچنین سرشار از پروتئین است که باعث افزایش سیری و کاهش گرسنگی می شود. همچنین ویتامین های موجود در گردو پکان متابولیسم را افزایش می دهند و در نتیجه حرکات روده را تنظیم می کنند. 

س. آیا خوردن گردو پکان هر روز اشکالی ندارد؟

A. بله، خوردن گردو پکان هر روز اشکالی ندارد. گردو پکان سرشار از پروتئین و فیبر است که باعث سلامت روده می شود. همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند. تحقیق همچنین نشان می دهد که مصرف روزانه گردو پکان منجر به افزایش وزن قابل توجهی نمی شود. با این حال، زیاده روی در هر چیزی مضر است، بنابراین باید آن را به مقدار مناسب مصرف کرد.

س. آیا گردو پکان فشار خون را افزایش می دهد؟

A. گردو پکان حاوی مواد مغذی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند. همچنین چربی های موجود در گردو پکان، چربی های تک غیراشباع هستند که برای قلب مفید بوده و به کاهش فشار خون کمک می کنند. گردو پکان همچنین حاوی سطوح بالایی از ویتامین E است که برای سلامت قلب و عروق مفید است.

س. آیا گردو پکان دارای امگا ۳ است؟

A. بله، گردو پکان منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است. از جمله مزایای سلامتی دیگر، سلامت مغز، بینایی و قلب را بهبود می بخشد. همچنین برای استرس، افسردگی، ADHD، آلزایمر و سایر شرایطی که بر مغز، سیستم عصبی یا سلامت روان تأثیر می‌گذارند، مفید است. علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا ۳ فشار خون را تنظیم می کند، تری گلیسیرید را کاهش می دهد و رشد پلاک در شریان ها را کند می کند. بنابراین خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

س. آیا گردو پکان برای کبد شما مفید است؟

A. اسند حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع است که برای سلامت کبد مفید است. همچنین ویتامین E موجود در گردو پکان از بدن در برابر بیماری های کبدی محافظت می کند. اما باید آنها را در حد متوسط ​​مصرف کرد. طبق یک مطالعه، عصاره پوسته گردو پکان به طور موثر از درمان آسیب کبدی ناشی از اتانول جلوگیری می کند.

س. آیا گردو پکان غذای مغز است؟

A. گردو پکان حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که عملکرد مغز را بهبود می بخشد، برای سیستم لیمبیک مفید است و توانایی یادآوری و تعادل احساسات را افزایش می دهد. ظرفیت مغز را افزایش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های عصبی مزمن مانند آلزایمر را کاهش می دهد.

س: خوردن گردو پکان چه عوارضی دارد؟

A. گردو پکان عوارض جانبی زیادی ندارد اما می تواند باعث برخی عوارض آلرژیک مانند استفراغ، تورم گلو و زبان و سرگیجه شود. علاوه بر این، افراد مبتلا به آلرژی به مغز مانند آلرژی به بادام، بادام زمینی، مغز درختی و غیره، باید از مصرف گردو پکان اجتناب کنند.

آیا گردو پکان برای رشد مو مفید است؟

A. بله، گردو پکان برای رشد مو مفید است. گردو پکان منبعی غنی از اسیدهای آمینه است که از آسیب مو ناشی از پراکسید هیدروژن موجود در شامپو و رنگ مو جلوگیری می کند. علاوه بر این، ویتامین E موجود در گردو پکان باعث سلامت پوست، از جمله پوست سر می شود. علاوه بر این، اسیدهای آمینه موجود در گردو پکان، جریان خون را در پوست سر تنظیم می‌کند، بنابراین رشد مو را تقویت می‌کند.

س. آیا گردو باعث مدفوع شما می شود؟

A. گردو پکان شما را فوراً مدفوع نمی کند. اما، آنها می توانند به درمان یبوست کمک کنند. مقدار بالای فیبر غذایی موجود در گردو پکان به تنظیم حرکات روده کمک می کند، مدفوع را با جذب آب از آنها حجیم می کند و دفع آنها را آسان می کند.

پیوند منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه