املت کتو غربی

املت کتو

یکی از بهترین غذاهای صبحانه در تمام دوران، املت کلاسیک است. آنها به راحتی آماده می شوند و بسیار سیر کننده هستند، که آنها را به گزینه ای عالی برای تغذیه روز شما تبدیل می کند. با این حال، چیزی که من بیشتر از همه در مورد آنها دوست دارم، این است که چگونه به راحتی سازگار هستند. چه بخواهید سوسیس و بیکن را با سوسیس پر کنید یا آنها را با سبزیجات تازه مختلف بچینید، هرکسی ترجیحات خود را دارد.

املت ها ممکن است گزینه مناسبی برای جمعیت زیادی نباشند، اما این دستور املت کتو، غذای مناسبی برای صبحی آرام است، زمانی که عجله ای برای بیرون رفتن از در ندارید. در مورد این که می توانید بنشینید و از غذای خود لذت ببرید و قطعاً دوست دارید از هر لقمه ای از این املت کتو غربی لذت ببرید، باید گفت. این غذای عالی برای یک صبح آخر هفته است!

مواد لازم برای املت کتو

املت کتو

  • تخم مرغ – تخم مرغ بزرگ و کامل
  • بیکن – بیکن سیب دودی
  • خامه پخت و پز – خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته غلیظ به غنی شدن و پف دار شدن این املت کمک می کند
  • سبزیجات – فلفل سبز، پیاز و قارچ، ریز خرد شده
  • پنیر – پنیر چدار یا جک مونتری ریز رنده شده
بیشتر بخوانید
15 نکته برای شکستن استپ وزن یا فلات کاهش وزن

طرز تهیه املت کتو

سبزیجات را آماده کنید

املت کتو

تمام سبزیجات خود را به مکعب های کوچک خرد کنید. روی حرارت ملایم سرخ کنید تا نرم شوند. از روی حرارت بردار و کنار بگذار.

تخم مرغ را آماده کنید

املت کتو

تخم مرغ، خامه غلیظ، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ، مخلوط کن یا غذاساز بزنید. مخلوط تخم مرغ را در تابه ای روی حرارت ملایم بریزید. تخم مرغ ها را با دقت هم بزنید تا کف آن را بپوشاند. وقتی تخم‌مرغ‌ها تقریباً در مرکز قرار گرفتند، یک طرف سبزیجات را اضافه کنید و طرف دیگر را روی آنها بچرخانید و یک جیب املت کلاسیک ایجاد کنید. حرارت را خاموش کنید و پنیر را اضافه کنید. وقتی پنیر آب شد سرو کنید.

نگهداری و گرم کردن مجدد املت کتو

به طور کلی، بهتر است تخم مرغ را به صورت تازه آب پز مصرف کنید. وقتی دوباره گرم شوند، کمی لاستیکی می شوند. اگر هنوز باقیمانده آن باقی مانده است، آنها را در ظرف در بسته در یخچال تا ۲ روز نگهداری کنید. برای گرم شدن، آنها را در تابه ای با حرارت ملایم اضافه کنید. فقط تا زمانی که داغ شود بپزید تا بافت لاستیکی ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید
آیا چیا در رژیم کتوژنیک مجاز است؟

سوالات متداول درباره املت کتو

چه سبزیجات دیگری می توانم به این املت کتو اضافه کنم؟

آسمان برای این املت برای صبحانه مرز پر کردن و تزئین است. با خیال راحت از هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که شاخص گلیسمی پایینی دارید که برای رژیم کتوژنیک مناسب است. کدو سبز، اسفناج، کلم، گوجه فرنگی یا حتی کنگر فرنگی را می توان در دستور تهیه املت کم کربوهیدرات استفاده کرد.

آیا می توان این دستور املت کتو را دو برابر کرد؟

املت ها وقتی به صورت جداگانه درست شوند واقعا بهترین هستند. می توانید مواد پرکننده، تزئینات و قسمت ها را بسیار ساده تر سفارشی کنید. بزرگتر کردن املت نیز بسیار دشوار است.

تست کتو را انجام دهید

میان وعده ها و مکمل های کتو مناسب را پیدا کنید
برای اهداف منحصر به فرد شما

امتحان دادن

در این املت کتو از سبزیجات استفاده کنم یا گوشت؟

قطعا نه! نکته مهم در مورد املت این است که چگونه می توانید آنها را مطابق با نیازها و سلیقه خود تنظیم کنید. در صورت تمایل فقط پنیر را به املت خود اضافه کنید!

بیشتر بخوانید
نحوه استفاده از نوارهای کتو برای اندازه گیری کتوز

املت کتو

چاپ

املت کتو غربی

املت کتو

طعم‌های جنوب غربی مورد علاقه خود را بار کنید و صبح خود را با این املت کتو خوشمزه بنوشید! درست کردن آسان و عالی برای صبح های شلوغ!

  • نویسنده: کورینا نیلسن
  • زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
  • زمان پخت و پز: ۵ دقیقه
  • زمان کل: ۱۰ دقیقه
  • بازده: ۱ املت ۱ایکس

مقیاس

عناصر

  • ۴ تخم مرغ
  • ۲ نوارهای بیکن (له شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری خامه پخت و پز
  • ۱/۴ فنجان فلفل سبز (ریز خرد شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز (ریز خرد شده)
  • ۱/۴ فنجان پنیر چدار
  • ۲ قاشق چایخوری کره یا روغنی
  • ۱/۴ قاشق چایخوری سل
  • یک پیمانه فلفل
  • رویه های اختیاری – آووکادو، سالسا، خامه ترش، گشنیز، پیاز، جعفری
  1. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. ۱ قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و پیاز و فلفل را تفت دهید تا کمی نرم شوند. پیاز و فلفل را از روی حرارت بردارید. شعله را کم کنید.
  2. در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، تخم مرغ، خامه غلیظ، نمک و فلفل را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. ۱ دقیقه هم بزنید تا سبک و پف کند.
  3. روغن باقی مانده را به تابه اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ را بریزید و تابه را کج کنید تا به طور یکنواخت پخش شود. وقتی کف تخم مرغ ها سفت شد و روی آن کمی مایع شد، سبزیجات، پنیر و بیکن خرد شده را در یک طرف دایره تخم مرغ اضافه کنید. املت را با احتیاط روی بشقاب بریزید و آن را از وسط تا کنید.

تغذیه

  • خدمت رسانی: ۱ املت
  • کالری: ۴۷۵
  • ضخیم: ۳۱ گرم
  • کربوهیدرات ها: ۵ گرم
  • فیبر: ۱ سال
  • پروتئین: ۳۱ گرم


غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه