میوه انار از درختچه ای برگریز به دست می آید. نام گیاه شناسی آن Punica Granatum است. این درختچه ها عمدتاً در خاورمیانه، شبه قاره هند، شمال آفریقا و مدیترانه رشد می کنند.
انار در طبقه بندی انواع توت ها قرار می گیرد و ساقه ای به شکل گل دارد. رنگ قرمز روشن و طعم ترش از ویژگی های جذاب آن است. PH انار حدود ۴.۴ است که طعم ترش و شیرین آن را توضیح می دهد.
ساختار فیزیکی انار
درختچه انار برای اهداف زینتی و همچنین برای میوه کاشته می شود. گلهای این گیاه نیز قرمز روشن است. ساختار انار بر خلاف میوه های دیگر با گوشت و هسته است. خارجی ترین لایه قرمز پوسته ای سخت و غیرقابل خوردن است. بنابراین قسمت خوراکی میوه، دانه ها و آرل ها است.
آریل ها پوشش شیرین، آبدار و ترد دانه ها هستند. یک لایه اسفنجی سفید به عنوان بستر برای این آرل ها عمل می کند و فضای باقی مانده را می پوشاند. تعداد دانه ها بسته به نوع انار از ۲۰۰ تا ۱۴۰۰ متغیر است.
آب آریل دارای یک رنگدانه قرمز است که می تواند لباس ها را لکه دار کند. دلیل آن این است که انار حاوی آنتوسیانین و الاژیتانین است.
ارزش غذایی انار
صد گرم آرل انار حاوی مواد مغذی زیر است.
ماده مغذی | میزان |
---|---|
کالری | ۸۳ کیلو کالری |
کربوهیدرات ها | ۱۸.۷ گرم |
قند | ۱۳.۶۷ گرم |
فیبر | ۴ گرم |
پروتئین | ۱.۶۷ گرم |
چربی | ۱.۱۷ گرم |
حقایق تغذیه ای انار
- ۷۸ درصد از ترکیبات انار را آب تشکیل می دهد. حدود ۱۹ گرم کربوهیدرات دارد که ۴ گرم از آن فیبر رژیمی است. محتوای فیبر در دانه ها دست نخورده است و ۲۰ درصد ارزش روزانه را تشکیل می دهد. برای هر وعده ۱۰ گرمی، ۸۳ کالری مناسب دارد.
- انار دارای مواد شیمیایی گیاهی فراوانی مانند پلی فنول ها است. اما فرآوری و پاستوریزه کردن میوه باعث کاهش فعالیت فنلی آن می شود.
- انار سرشار از الاژیتانین است که به نام پونیکالاگین نیز شناخته می شود. آنها آنتی اکسیدان های قوی هستند که میوه را در مقابل بقیه برجسته می کنند. انار سه برابر بیشتر از چای سبز و شراب قرمز آنتی اکسیدان دارد.
- عصاره پوست انار مکمل های غذایی و نگهدارنده های حیاتی هستند. آنها حاوی مقادیر زیادی پلی فنل، کاتچین و تانن های متراکم هستند.
- دانه های میوه روغنی می دهد که سرشار از اسید پونیسیک است. این نوعی چربی خوب است که حدود ۶۵ درصد از ترکیب روغن را تشکیل می دهد. این چربی ها فواید سلامتی متعددی دارند.
- مقادیر بالای ویتامین K، C و فولات (B9) نمایه ویتامین را ایجاد می کند. علاوه بر این، مقدار قابل توجهی ویتامین E در این میوه وجود دارد. علاوه بر این، ریبوفلاوین، تیامین و اسید پانتوتنیک نیز وجود دارد.
- محتوای معدنی انار سرشار از منگنز، فسفر، پتاسیم و روی است. آثار ناچیز آهن و کلسیم نیز در این لیست قرار دارد.
- ویتامین K 16 درصد ارزش روزانه و ویتامین C 12 درصد را تشکیل می دهد.
۱۰ مزیت ثابت شده انار برای سلامتی
۱. انار فشار خون را کاهش می دهد
یک مطالعه نشان می دهد که مصرف منظم آب انار فشار خون را کاهش می دهد. با این حال، در درجه اول برای تنظیم فشار خون سیستولیک شناخته شده است.
بر اساس این یک تحقیق انسانی، افراد مبتلا به فشار خون که روزانه ۱۵۰ میلی لیتر آب انار به مدت دو هفته مصرف می کردند، کاهش قابل توجهی در فشار خون داشتند.
۲. انار خاصیت پیشگیری از سرطان دارد.
نتایج اولیه برخی مطالعات نشان می دهد که انار می تواند رشد سلول های سرطانی را کاهش دهد. علاوه بر این، عصاره انار در آزمایشات برای کاهش تولید مثل سلول های سرطانی نشان داده شده است. حتی باعث آپوپتوز یا مرگ سلولی در سلول های سرطانی می شود.
خواص آن مانع از افزایش سلول های سرطانی پروستات و سینه می شود. در یک آزمایش انسانی، مصرف ۸ اونس (۲۳۷ میلی لیتر) آب انار هر روز مدت زمان دو برابر شدن PSA را از ۱۵ ماه به ۵۴ ماه افزایش داد. ، افزایش قابل توجهی دارد.
عصاره انار از تشکیل سلول های سرطانی سینه جلوگیری می کند. علاوه بر این، طبق چندین مطالعه، آنها را از تولید مثل باز می دارد و حتی برخی از آنها را می کشد.
۳. دارای خواص ضد التهابی است
التهاب مزمن می تواند منجر به بیماری قلبی، دیابت و چاقی شود. بر اساس تحقیق، انار می تواند فعالیت التهابی در سیستم گوارشی و همچنین سرطان سینه و سلول های سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
پونیکالاگین موجود در انار یک آنتی اکسیدان قوی است. علاوه بر این، تمام آنتی اکسیدان ها دارای خواص ضد التهابی قوی هستند. طبق یک مطالعه، اینها به طور خاص به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک می کنند.
یک کارآزمایی ۱۲ هفته ای نشان داد که نوشیدن ۱ فنجان آب انار در روز، نشانگرهای التهابی CRP و اینترلوکین ۶ را تا ۳۲ درصد کاهش می دهد. و به ترتیب ۳۰ درصد در بیماران دیابتی.
۴. انار به آرتریت کمک می کند.
تورم مفاصل در کسانی که آرتریت دارند شایع است. طبق این مطالعه، عصاره انار آرتروز را در موشها درمان میکند. با این حال، داده های بسیار کمی از مطالعات انسانی تاکنون وجود دارد.
خواص ضد التهابی انار به آرام کردن هرگونه التهاب کمک می کند. مطالعات همچنین نشان می دهد که انار در مهار آنزیم هایی که باعث آسیب به مفاصل می شوند، موفق است. بنابراین، می تواند به درمان آرتروز موثر کمک کند.
۵. باعث بهبود عملکرد قلب می شود
انار یکی از بهترین میوه های دوستدار قلب است. اسید چرب اصلی موجود در انار، اسید پانیکیک، ممکن است به محافظت در برابر مراحل متعددی از روند بیماری قلبی کمک کند. این به محافظت از قلب در برابر چندین مرحله بیماری قلبی کمک می کند.
طبق یک مطالعه، آب انار فشار خون را کاهش می دهد که یک عامل خطر کلیدی برای بیماری قلبی است.
۶. انار کلسترول را کاهش می دهد
برخی مطالعات ثابت می کند که انار سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد. به عنوان مثال، یک مطالعه به مدت چهار هفته نشان می دهد که. تحقیق نشان می دهد که ۸۰۰ میلی گرم روغن هسته انار در روز باعث کاهش تری گلیسیرید می شود. همچنین نسبت تری گلیسیرید به HDL را در ۵۱ نفر با سطح تری گلیسیرید بالا بهبود بخشید.
همچنین می گوید که از این کلسترول در برابر اکسید شدن محافظت می کند. مرحله اکسیداسیون یکی از دلایل اصلی بیماری های قلبی است.
۷. با عفونت های باکتریایی و قارچی مبارزه می کند
طبق یک مطالعه، انار می تواند با انواع خاصی از باکتری های مضر و مخمر کاندیدا آلبیکنس مبارزه کند.
ترکیبات گیاهی قوی در انار می تواند با میکروارگانیسم های خطرناک مبارزه کند. این خواص ممکن است از عفونت های دهان جلوگیری کند. چندین مطالعه نشان می دهد که التهاب لثه و استوماتیت دندان مصنوعی بهبود می یابد.
۸. انار ممکن است اختلال نعوظ را درمان کند
انار جریان خون را در سراسر بدن افزایش می دهد. یک مطالعه روی خرگوش نشان دهنده افزایش پاسخ نعوظ پس از مصرف انار است.
در یک کارآزمایی روی ۵۳ مرد مبتلا به اختلال نعوظ ثابت شد که انار تا حدودی تأثیر دارد، اگرچه از نظر آماری معنی دار نیست.
۹. انار حافظه را تقویت می کند
شواهدی وجود دارد که انار را با تقویت قدرت حافظه مرتبط می کند. علاوه بر این، موش های کمک انار در مطالعات با بیماری آلزایمر مبارزه می کنند.
همانطور که در این مطالعه اشاره شد، مصرف منظم میوه کمبود حافظه پس از جراحی را کاهش می دهد. بنابراین، افراد مسن با مشکلات حافظه می توانند به طور منظم آب انار بنوشند.
یک تحقیق دیگر نشان داد که نوشیدن ۲۳۷ میلی لیتر آب انار در روز، شاخص های حافظه کلامی و دیداری را در ۲۸ فرد مسن مبتلا به مشکلات حافظه افزایش می دهد.< /span>
۱۰. انار عملکرد بدنی را افزایش می دهد.
همانند چغندر، انار نیز عملکرد فیزیکی بهتری دارد.
به به تاخیر انداختن خستگی بعد از ورزش کمک می کند. مطالعه گروهی از ورزشکاران راندمان بعد از تمرین این تاثیر انار را روشن کرد. مصرف یک گرم عصاره انار افزایش قابل توجهی در کارایی ورزش آنها نشان داد.
موارد مصرف انار
- سیستم دارویی آیورودا به شدت از انار به عنوان یک درمان خانگی صحبت می کند.
- طعم آن با پخت، شربت ها، تزیینات غذا و نوشیدنی های سرد به خوبی هماهنگ می شود.
- دانه های خشک شده یک ادویه در غذاهای هندی و پاکستانی است.
- غذاهای ترکی از انار برای ترشی کردن گوشت و سس سالاد استفاده می کنند.
- کشورهای خاورمیانه از آب میوه به عنوان لعاب کباب بره استفاده می کنند.
- بنابراین، کاربردهای آشپزی آن بسیار زیاد است.
جدا از کاربردهای امروزی، انار اهمیت خود را در نمادگرایی و هنر می یابد. بسیاری از نقوش باستانی انار را بر روی موزاییک ها و دیوارها نشان می دهند. علاوه بر این، میوه نماد رفاه، جاه طلبی و باروری است.
راه های مصرف انار
یک راه ساده و سالم برای گنجاندن انار، خوردن آن به صورت خام است. آرل های انار به تنهایی طعم خوبی دارند. با این حال، حذف آنها از لایه بیرونی آن ممکن است مشکل باشد. میوه را از وسط نصف کنید. یک تکه را روی یک کاسه نگه دارید به طوری که گلدان ها رو به کاسه باشد.
چند بار به میوه ها ضربه بزنید تا میوه ها داخل کاسه بیفتند. روش موثر دیگر این است که میوه را با چاقو خرد کنید.
- انار را به سالاد اضافه کنید. آرل های ترد و شیرین طعمی هیجان انگیز به شما می دهند. آن را با پنیر فتا، سبزیجات و آجیل ترکیب کنید. شما همچنین می توانید آنها را به سالاد میوه اضافه کنید تا یک دسر سالم داشته باشید.
- به عنوان چاشنی دسر خدمت می کند. از آن به عنوان تاپینگ برای ماست و پارفی استفاده کنید. به عنوان تاپینگ بستنی هم خوب می شود.
- آب انار یک روش بسیار محبوب برای مصرف میوه است. کسانی که طعم دانه را ترجیح نمی دهند می توانند آن را به صورت آب میوه خرد کنند. سپس مقداری شیر به آن اضافه کنید تا حالت اسموتی به دست آید. همیشه آب انار تازه را انتخاب کنید. نسخه فرآوری شده ارزش غذایی آن را کاهش می دهد.
- از آن سس غوطه وری درست کنید. آب انار را روی حرارت کم کنید و مقداری ادویه و شکر اضافه کنید. سس غلیظ شده برای گوشت و میگو سرو می شود.
- آب میوه به عنوان ماریناد نیز کاربرد دارد. طعم ترش و شیرین انار طعم گوشت را افزایش می دهد.
- صبح خود را با یک فنجان بلغور جو دوسر یا غلات که روی آن آریل انار است شروع کنید. ترکیب جوی نرم و آریل ترد خوشمزه است.
- از انار به عنوان رویه روی پیتزا استفاده کنید. طعم بی نظیری به آن می دهد.
انار یک میوه فوق العاده است. این بر پایه آب است و حاوی حداقل کالری است. پوست و قسمت خوراکی آن به نام آریل سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است. این میوه محبوب در داروهای آیورودا است. انار نیز اهمیت خود را از طریق هنر باستانی و نمادگرایی می یابد.
دستور العمل های سالم از انار
۱. اسموتی موز بلوبری انار
- خدمات: ۱
- زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
عناصر
- ½ فنجان شیر
- ½ فنجان ماست
- یک عدد موز، خرد شده
- ½ فنجان زغال اخته
- ۱ فنجان اسفناج
- ¼ فنجان دانه انار
- ۱ قاشق چایخوری عسل
- ۱ قاشق غذاخوری دانه چیا
روش
- می توانید از هر ماست و شیری که دوست دارید استفاده کنید (شیر نارگیل، شیر معمولی، شیر سویا و غیره).
- در صورت تمایل می توانید از آن به عنوان نوشیدنی قبل از تمرین استفاده کنید، همچنین می توانید پودر پروتئین اضافه کنید.
- در مخلوط کن، همه مواد را به ترتیب ذکر شده با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
- اسموتی ها را سرد سرو کنید، بنابراین در حین یا بعد از مخلوط کردن، چند تکه یخ اضافه کنید.
۲. کاسه آکای نارگیل و انار
- خدمات: ۱
- زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
عناصر
- یک عدد موز، خرد شده
- یک بسته پوره آکای
- ۱ فنجان شیر
- ۲ قاشق غذاخوری دانه انار
- ۲ قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری دانه چیا
- ۱ قاشق غذاخوری دانه شاهدانه
روش
- قبل از قرار دادن در مخلوط کن، پوره آکای را روی میز بزنید تا از هم جدا شود.
- در یک مخلوط کن پرقدرت، موز، بسته آکای و شیر را مخلوط کنید تا یکدست شود. با خیال راحت از شیر دلخواه خود استفاده کنید.
- یک کاسه را تا نیمه از مخلوط پر کنید و مواد باقیمانده را روی آن قرار دهید. با قرارگیریهای برتر خلاق باشید تا آن را جاز کنید.
۳. سالسا انار انبه
- خدمات: ۳
- زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
عناصر
- ۱ فنجان انبه خرد شده
- ۱-۲ عدد آووکادو، خرد شده
- ۱ فنجان دانه انار
- ۴ قاشق غذاخوری گشنیز، چرخ کرده
- یک عدد لیموترش، آب و پوست
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن،
- فلفل، به مزه
- یک عدد هالاپینو، چرخ کرده
- یک عدد پیاز سبز، نازک خلال شده
روش
- همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.
- بچشید و در صورت نیاز با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- برای جلوگیری از قهوه ای شدن، ظرف چند ساعت سرو کنید.
۴. گرانولا پسته انار
- تعداد سرویس ها: ۱۶
- زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه
عناصر
- ۳ ½ فنجان جو دوسر نورد شده
- ¾ فنجان برنج پف کرده
- ۱ فنجان پسته، خام
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ فنجان روغن نارگیل
- ½ فنجان شربت افرا
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ ½ فنجان دانه انار
روش
- روغن نارگیل، شربت افرا، عسل و شکر قهوه ای را در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کنید.
- تابه را از روی حرارت بردارید و اسانس وانیل را اضافه کنید.
- در همین حین جو دوسر، برنج پف کرده، پسته، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- روی جو دو سر، مخلوط شربت روغن گرم شده را بریزید.
- یک سینی فر بزرگ را با فویل بپوشانید و جو دوسر را روی آن بریزید و با کاردک آنها را به طور مساوی پخش کنید.
- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود بپزید.
- اگر این را در حین پخت یا خنک شدن مخلوط کنید، خوشه ها متلاشی می شوند. بنابراین، آن را به حال خود رها کنید و بگذارید خنک شود.
- قبل از تقسیم شدن به خوشه ها و پاشیدن دانه های انار، اجازه دهید کاملا خنک شود.
- برای خوردن به مرور زمان، در ظرف در بسته نگهداری کنید.
۵. سالاد کاهو انار و گردو
- سرویس ها: ۱-۲
- زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
عناصر
- یک عدد سینه مرغ پخته و خرد شده/ریز شده
- ½ فنجان دانه انار
- نصف پیمانه گردو، خرد شده
- یک عدد پیاز سبز، نازک خلال شده
- ۱ فنجان ماست
- ۲ ½ قاشق چایخوری عسل
- ۱ قاشق چایخوری خردل
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل، به مزه
- برگ های کاهو، ترجیحا آنهایی که برگ های بزرگ دارند
روش
- در یک کاسه بزرگ، ماست، عسل، خردل، نمک و فلفل را با همزن بزنید.
- مرغ، دانه های انار، گردوی خرد شده و پیاز سبز را با هم مخلوط کنید.
- مطمئن شوید که مواد جامد را به حدی مخلوط نکنید که از آنها له شود. آنها را به آرامی مخلوط کنید.
- بچشید، سپس قبل از ریختن روی برگ های کاهو و سرو، به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
- سالاد مرغ ۳-۴ روز در یخچال ماندگاری دارد. بنابراین، این وعده غذایی می تواند در هنگام آماده سازی وعده غذایی در هفته نیز مفید باشد.
خلاصه
مصرف منظم انار می تواند بسیاری از بیماری ها را درمان کند. کلسترول، فشار خون بالا، چاقی و ناراحتی های قلبی از جمله آنهاست. علاوه بر این، برخی از مطالعات می گویند که انار قدرت کاهش سلول های سرطانی را دارد. با این حال، اثبات علمی بیشتری برای حمایت از این ادعا ضروری است.
دلیل مزایای فراوان آن دو جزء منحصر به فرد آن است. پونیکااژین ها و اسید پونیسیک. Punicalagins آنتی اکسیدان های قوی هستند و دومی نوعی چربی خوب است.
طعم شیرین و کمی ترش آن به خوبی با سالاد و گوشت ترکیب می شود. علاوه بر این، به عنوان یک تاپینگ خوش طعم عمل می کند که تقریباً با هر ماده غذایی سازگاری دارد.
علاوه بر این، کیفیت تقویت کننده حافظه و خواص ضد التهابی آن، آن را به یک مکمل بهینه برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند. انار را به صورت خام بخورید یا آب طبیعی آن را بنوشید تا از فواید فراوان آن بهره مند شوید.
انار – سوالات متداول (FAQ)
س. آیا انار به کاهش وزن کمک می کند؟
الف) انار دارای خواص زیادی است که آن را به انتخاب میوه ای مناسب برای کاهش وزن تبدیل می کند. صد گرم آریل فقط ۸۳ کالری دارد. این مقادیر محدود کالری به کنترل میزان کالری روزانه شما کمک می کند.
فیبر بالای آن شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد. از پرخوری جلوگیری می کند. پلی فنول های موجود در انار چربی سوز طبیعی هستند. به طور کلی، قرار دادن انار در رژیم غذایی به کاهش وزن کمک می کند.
آیا انار می تواند به افزایش شمارش خون در بدن کمک کند؟
الف- انار یکی از بهترین میوه ها برای افزایش شمارش خون است. سرشار از آهن، ویتامین A، C و E است. انار حاوی اسید اسکوربیک است. این اسید باعث افزایش بیشتر آهن در بدن می شود.
سطح هموگلوبین را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. آب انار را هر روز مصرف کنید تا فواید بهینه را ببینید.
آیا انار می تواند ناراحتی های پوستی را درمان کند؟
الف) انار سرشار از ویتامین C است که مشکلات پوستی را بهبود می بخشد. ویتامین C زبری، رنگدانه و تیرگی را کاهش می دهد. خواص ضد التهابی آن به درمان آکنه و زیت کمک می کند. علاوه بر این، انار با عفونت های قارچی یا باکتریایی مبارزه می کند.
از پوست در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید محافظت می کند که می تواند منجر به اختلالات پوستی مختلف شود. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها از آسیب اکسیداتیو سلول ها جلوگیری می کنند.
آیا بیماران دیابتی می توانند انار مصرف کنند؟
الف) انار برای افزایش حساسیت به انسولین شناخته شده است. علاوه بر این، محتوای آنتی اکسیدانی غنی آن می تواند بیماری های مزمن مانند دیابت را درمان کند. همچنین مصرف منظم انار باعث کاهش کلسترول بد در بیماران دیابتی می شود.
محتوای کم کربوهیدرات آن باعث می شود که افزایش ناگهانی قند خون رخ ندهد. از این رو انار برای بیماران دیابتی بی خطر و مفید است.
آیا می توان آب انار را با معده خالی مصرف کرد؟
الف. نوشیدن آب انار با معده خالی کاملا بی خطر است. این میوه بر پایه آب است که حاوی الکترولیت نیز می باشد. از این رو آب انار می تواند بدن شما را اول صبح آبرسانی کند.
بسیاری از مواد مغذی آن با معده خالی جذب می شوند. بنابراین، در حالت ایده آل، نوشیدن آب انار با معده خالی بهتر از هر زمان دیگری از روز است.
س- فایده انار چیست؟
الف) انار به کاهش فشار خون کمک می کند، حاوی خواص پیشگیری کننده از سرطان و ضد التهاب است. علاوه بر این، به مشکلات قلبی و کلسترول، درمان عفونت های باکتریایی و قارچی، کمک به حافظه و بهبود عملکرد فیزیکی کمک می کند.
س. اگر روزانه انار بخوریم چه اتفاقی می افتد؟
الف) انار به طور کلی دارای خواص ضد التهابی است و به محافظت از بدن انسان در برابر بیماری هایی مانند دیابت نوع ۲ و چاقی کمک می کند. علاوه بر این، انار به سلامت روده، هضم غذا و پیشگیری از بیماری های روده کمک می کند.
س: چرا انار برای شما مضر است؟
الف. انار ممکن است با داروهای فشار خون و کلسترول، مانند استاتین ها، به طور نامطلوبی تداخل داشته باشد.
س: آیا انار قند بالایی دارد؟
الف) انار در هر ۱۰۰ گرم ۱۴ گرم شکر دارد، اما اجازه ندهید که شما را منصرف کند. انار همچنین شامل ۷ گرم فیبر، گرم پروتئین و ۳۰ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه در ۱۰۰ گرم است.
س: بهترین زمان برای خوردن انار کدام است؟
الف- صبح بهترین زمان برای مصرف انار است. دانه های انار کالری بالایی دارند و می توانند به کم خونی کمک کنند. بنابراین آنها را صبح برای انرژی مصرف کنید. قبل از ناهار باید انار مصرف کرد.
س: خوردن انار چه عوارضی دارد؟
الف- عصاره انار در برخی افراد ایجاد حساسیت کرده است. خارش، تورم، آبریزش بینی و مشکلات تنفسی همگی از نشانه های حساسیت هستند. علاوه بر این، ریشه، ساقه و پوست انار در صورت مصرف زیاد ممکن است مضر باشد.
آیا شما دانه های انار را می جوید؟
الف. مصرف دانههای انار و انار با هم راحتتر است. جویدن و مصرف دانه ها و همچنین آرل های خوش طعم کاملا بی خطر هستند.
س. بهترین راه برای خوردن انار چیست؟
الف) برخی از بهترین راه های مصرف انار ریختن آن در سالاد یا استفاده از آن برای تزئین دسر است. همچنین میتوان آنها را به صورت سس غوطهوری درآورد و از آنها به عنوان ماریناد استفاده کرد.
آیا خوردن انار در شب اشکالی ندارد؟
الف) مصرف انار از الگوی خواب خوب پشتیبانی می کند و باعث می شود راحت تر به خواب بروید.
س: روزانه چند انار بخورید؟
الف- می توانید روزانه حدود ۱ فنجان دانه انار مصرف کنید. آنها روشی کم کالری برای رسیدن به میزان توصیه شده میوه در روز هستند.
س: آیا انار برای کلیه مفید است؟
الف) مصرف آب انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان زیاد، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در بیماران کلیوی را کاهش می دهد.
س. آیا انار ویتامین C دارد؟
الف) انار سرشار از ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و چندین عنصر ضروری دیگر است. یک انار تقریباً ۲۸ میلی گرم ویتامین C، تقریباً نیمی از مقدار لازم روزانه را تأمین می کند.
س. کدام بهتر است: دانه انار یا آب؟
الف) میوه های کامل اغلب سالم تر از آب میوه هستند. خوردن میوه به جای نوشیدن آب میوه همیشه توصیه می شود تا بیشترین آنتی اکسیدان ها و فیبرهای مفید برای قلب را دریافت کنید.
س: خوردن انار بهتر است یا آب میوه؟
A. در مورد هر میوه ای، فیبر موجود در میوه کامل را در آب میوه به دست نمی آورید. مزایای سلامتی فیبر شامل کمک به هضم، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول است. فیبر همچنین به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید، که این مزیت قابل توجهی از میوههای کامل است، به خصوص اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید.