بادام هندی منبعی غنی از پروتئین، چربی های تک غیراشباع و مواد مغذی مانند مس، آهن، منیزیم و روی است. از آنجا که آنها همچنین پورین کمی دارند – ترکیباتی که بدن شما به اسید اوریک تجزیه می کند – فرد مبتلا به نقرس می تواند آنها را در رژیم غذایی خود بگنجاند.
اسید اوریک اضافی در جریان خون در مفاصل انباشته می شود و باعث درد و تورم مشخصه نقرس می شود. با مصرف کمتر غذاهای غنی از پورین مانند گوشت گاو، گوشت اندام، صدف مانند صدف و برخی سبزیجات به نفع انتخاب های کم پورین از جمله بادام هندی، ممکن است بتوانید علائم نقرس خود را مدیریت کنید.
محتوای پورین
انجمن اطلاعات تغذیه Dial-A-Dietitian در بریتیش کلمبیا می گوید: اقلامی با غلظت بالایی از پورین ها به عنوان مواردی تعریف می شوند که در هر ۱۰۰ گرم غذا بین ۱۵۰ تا ۸۲۵ میلی گرم ترکیبات پورین دارند. به افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود که این مواد غذایی را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
یک غذای با پورین متوسط، غذایی است که حاوی ۵۰ تا ۱۵۰ میلی گرم پورین در هر ۱۰۰ گرم است و می توان روزانه آن را به مقدار محدود مصرف کرد. بادام هندی پورین کمی دارد و کمتر از ۵۰ میلی گرم از این ترکیبات در ۱۰۰ گرم است.
مصرف توصیه شده
با توجه به مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ، رژیم غذایی نقرس باید شامل تقریباً ۱۷۰ گرم غذاهای غنی از پروتئین مانند بادام هندی باشد. وزارت کشاورزی ایالات متحده می گوید که نیمی از ۱۴ گرم مغز معادل یک وعده پروتئین ۲۸ گرم است.
بادام هندی بو داده خشک را به جای بو داده روغنی انتخاب کنید تا چربی و کالری دریافتی خود را کم نگه دارید. علاوه بر این، آجیل های بدون نمک را انتخاب کنید.
۲۸ گرم بادام هندی نمکزده و بو داده شده حاوی ۱۸۱ میلیگرم سدیم یا ۱۲ درصد از حد مجاز روزانه ۱۵۰۰ میلیگرمی برای افرادی است که از رژیم غذایی کم سدیم استفاده میکنند.
جایگزین پروتئین
افراد مبتلا به نقرس باید مصرف کلی پروتئین، به ویژه پروتئین های حیوانی مانند گوشت، مرغ و ماهی را محدود کنند. در عوض، بخش عمده ای از پروتئین در رژیم غذایی نقرس باید از پروتئین های گیاهی، از جمله مغزها مانند بادام هندی تامین شود.
بادام هندی علاوه بر داشتن غلظت کم پورین، فاقد کلسترول است، چربی اشباع کمتری در هر وعده نسبت به گوشت دارد و سرشار از چربی های تک و چند غیراشباع برای سلامت قلب است. خوردن گوشت کمتر و منابع پروتئین گیاهی بیشتر مانند آجیل با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی مرتبط است.
بینش تخصصی
در حالی که بادام هندی می تواند نقش مهمی در رژیم غذایی نقرس داشته باشد، شما باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید تا از کالری اضافی که می تواند منجر به افزایش وزن شود، جلوگیری کنید.
خوردن ۸۵ گرم بادام هندی ۴۸۹ کالری یا تقریباً ۲۵ درصد از کالری مورد نیاز روزانه یک بزرگسال را که از یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری پیروی می کند، تامین می کند. برای به حداکثر رساندن فواید بدون کالری زیاد، مصرف بادام هندی خود را به ۲۸ گرم در روز یا تقریباً ۱۵ بادام هندی کامل محدود کنید.