بادام و رفلاکس اسید

بادام غنی از مواد مغذی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه می شود.

بادام غنی از مواد مغذی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه می شود. اگر رفلاکس اسید معده دارید، ممکن است تعجب کنید که آیا می توانید بادام را برای سوزش سر دل بخورید یا نگران باشید که ممکن است علائم شما را تشدید کند. بادام خواص مفیدی دارد – آجیل منبع خوبی از فیبر است و همچنین به کنترل اشتها کمک می کند.

بادام همچنین یک غذای کم اسید است که ممکن است در مدیریت علائم رفلاکس اسید نقش داشته باشد. با این حال، بادام سرشار از چربی است، که ممکن است علائم را در برخی افراد بدتر کند، و اگر حساسیت دارید، باید از مصرف بادام خودداری کنید.

در نهایت، به علائم خود توجه کنید تا تعیین کنید چگونه این آجیل مغذی در برنامه رژیم غذایی رفلاکس اسید شما قرار می گیرد. مطابق با کلینیک مایوعلائم رفلاکس اسید می تواند شامل سوزش در قفسه سینه – به ویژه بعد از غذا خوردن، مشکل در بلعیدن و برگشت غذا باشد.

بادام و رفلاکس اسید

رفلاکس اسید زمانی اتفاق می افتد که اسفنکتر تحتانی مری، واقع در بالای معده، به درستی بسته نمی شود و محتویات معده به مری و گلو برمی گردد. این محتویات معده می تواند بسیار اسیدی باشد و در صورت برگشت، درد و ناراحتی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید
اسیدیته - علائم، درمان های خانگی، علل و درمان

شاید شنیده باشید که بادام می تواند به رفلاکس اسید کمک کند. در حالی که بادام فواید بسیاری برای سلامتی دارد، تحقیقات با کیفیتی به طور خاص در مورد بادام و رفلاکس اسید وجود ندارد. با این حال، بر اساس مشخصات تغذیه ای، بادام می تواند تأثیر مثبتی بر بیماری رفلاکس اسید داشته باشد.

فواید بادام را در نظر بگیرید

طبق دستورالعمل های بالینی سال ۲۰۱۳ منتشر شده توسط کالج آمریکایی گوارش (ACG)، کاهش وزن یک استراتژی کلیدی در سبک زندگی برای جلوگیری یا بهبود رفلاکس اسید است. بررسی ژوئن ۲۰۱۴ منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی به این نتیجه رسیدند که با وجود محتوای چربی، آجیل ممکن است کاهش وزن را در زمانی که بخشی از یک رژیم غذایی کم کالری باشد، افزایش دهد.

آجیل به کنترل اشتها کمک می کند که یکی از دلایل این مزیت است، زیرا کالری دریافتی پس از خوردن آجیل کاهش می یابد. خوردن روزانه یک مشت بادام ممکن است به طور غیرمستقیم به رفلاکس اسید کمک کند اگر بخشی از یک برنامه کاهش وزن موفق باشد.

بیشتر بخوانید
داروی اسهال: بدون نسخه و با نسخه

خوردن غذاهای سرشار از فیبر نیز می تواند از یبوست جلوگیری کند. در حالی که این ممکن است مستقیما به علائم رفلاکس اسید کمک نکند، فیبر می تواند به دستیابی به حرکات طبیعی روده کمک کند و علائم گوارشی مانند نفخ و ناراحتی شکمی را کاهش دهد.

غذاهای قلیایی را بگنجانید

بادام، و همچنین کره بادام و شیر بادام، غذاهای نسبتا قلیایی هستند، به ویژه زمانی که با غذاهای اسیدی بالاتر مانند گوجه فرنگی، پیاز و مرکبات مقایسه شوند. بر اساس بنیاد بین المللی اختلالات گوارشی، غذاهای اسیدی ممکن است مری را که از قبل ملتهب شده است تحریک کند و محدود کردن این غذاها ممکن است برای برخی از مبتلایان به رفلاکس اسید مفید باشد.

علاوه بر این، خوردن غذاهای کم اسید ممکن است اسیدیته محتویات معده را کاهش دهد، بنابراین اگر رفلاکس اتفاق بیفتد، تحریک و آسیب کمتری ایجاد می کند. اگرچه تحقیقات با کیفیتی در مورد مزایای رژیم کم اسید در مدیریت رفلاکس اسید در دسترس نیست، برخی از افراد ممکن است با خوردن غذاهای اسیدی کمتر علائم را تسکین دهند.

بیشتر بخوانید
درمان آپاندیسیت با آنتی بیوتیک

از مشکلات احتمالی اجتناب کنید

به دلیل فقدان تحقیقاتی که بهبود علائم را نشان می‌دهد، دستورالعمل‌های بالینی ACG گنجاندن غذاهای خاصی را برای کمک به رفلاکس اسید توصیه نمی‌کند، همچنین این دستورالعمل‌ها از اجتناب عمومی از غذاهای محرک رایج مانند غذاهای اسیدی یا پرچرب حمایت نمی‌کنند. در حالی که بادام ممکن است خواص مفیدی داشته باشد، اما منبع قابل توجهی از چربی نیز هست – و چربی تخلیه معده را به تاخیر می اندازد.

محتویات یک معده پر احتمال بیشتری دارد که به مری رفلاکس کند، بنابراین مقادیر زیاد بادام یا هر نوع آجیل می تواند علائم شما را بدتر کند. همچنین، خوردن مقادیر زیاد بادام یا کره بادام درست قبل از خواب می‌تواند مشکل ایجاد کند – اگر در عرض دو تا سه ساعت بعد از خواب غذا بخورید، رفلاکس اسید در شب بیشتر است.

این اقدامات احتیاطی را انجام دهید

بر اساس بنیاد بین المللی اختلالات گوارشی، اضافه وزن می تواند رفلاکس را بدتر کند. رژیم غذایی و اقدامات سبک زندگی مانند کاهش وزن ممکن است اولین سطح درمانی برای بهبود رفلاکس اسید شما باشد.

بیشتر بخوانید
8 علت درد پریومبیلیکال و زمان مراجعه به اورژانس

علاوه بر این، معمولاً از داروهای مسدودکننده اسید برای مدیریت علائم استفاده می‌شود. فراتر از این اصول، از طریق ردیابی علائم خود، ممکن است بتوانید غذاهایی را شناسایی کنید که رفلاکس اسید شما را بهبود می بخشد یا بدتر می کند. بادام و سایر آجیل ها می توانند افزودنی سالم به رژیم غذایی شما باشند اگر آنها را تحمل کنید و در وعده های متوسط ​​مصرف کنید.

با این حال، آجیل درختی، از جمله بادام، یکی از علل شایع آلرژی غذایی است که می تواند منجر به یک واکنش کشنده شود. اگر بادام در گذشته بخشی از رژیم غذایی شما نبوده است، ممکن است یک مقدمه آهسته عاقلانه باشد. اگر علائم رفلاکس شما شدید یا مکرر است، با پزشک خود در مورد یک برنامه مدیریتی همکاری کنید. رفلاکس اسید در صورت عدم درمان می تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی شود.

Source link

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه