بال مرغ کبابی کتوژنیکی

این بال‌های مرغ کبابی همیشه با پوستی کاملاً ترد و طعم‌دار درست می‌شود. (ترجمه دستور خارجی)

بال مرغ کباب شده در سینی.

ما از طرفداران پر و پا قرص بال هستیم، همانطور که ممکن است متوجه شده باشید اگر مدت زیادی از دستور العمل های ما پیروی می کنید!

ما دستور غذای خود را برای بال های خشک (ترکیب خاصی از ادویه ها آنها را بسیار خوب می کند!) و دستور پخت بال های پخته شده با فلفل لیمو (نمی تواند ساده تر باشد، اما طعم بسیار خوبی دارد) را به اشتراک گذاشته ایم.

ما عاشق سرو بال‌ها برای یک شام سریع هستیم و بسیار ارزان‌تر از سفارش غذای بیرون‌بر است! به علاوه، بال های پخته شده به لطف هک ویژه ما فوق العاده ترد می شوند!

ما این بالها را در سس باربیکیو بدون شکر ریختیم تا شیرینی مورد علاقه ما را اضافه کنیم. این باعث می شود بال های تند اضافی که خوردن آنها کثیف و سرگرم کننده باشد. من عاشق سس کتوژنیک در مزرعه ما هستم، اما اگر مایل بودید مطمئناً می توانید از سس پنیر آبی کتوژنیک ما استفاده کنید.

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده:

این پست شامل پیوندهای مربوط است. من به عنوان یک همکار آمازون و عضو دیگر برنامه های وابسته، از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم.

مواد تشکیل دهنده کتوژنیک BBQ Wings.

بال های مرغ – این دستور غذا از قسمت های بال مرغ به جای بال های کامل استفاده می کند که کمی متفاوت می پزند. در صورت تمایل می توانید از ترکیب تخت و درام یا فقط یک نوع استفاده کنید! آنها باید تازه یا منجمد و ذوب شده باشند.

ادویه – شما یک مخلوط چاشنی ساده از نمک، فلفل، پودر سیر و مقداری بیکینگ پودر بدون آلومینیوم درست می کنید. بیکینگ پودر به ترد شدن پوسته در فر کمک می کند. حتما از بدون آلومینیوم استفاده کنید تا طعم فلزی به جا نگذارد!

بیشتر بخوانید
رژیم کتو برای مبتدیان | راهنمای کتو مبتدی نهایی

سس – برای این بالها به مقداری سس نیاز دارید! ما واقعاً سس بدون شکر Sweet Baby Ray را دوست داریم! از آلولوز ساخته شده است که یک شیرین کننده طبیعی است که طعمی شبیه شکر دارد. تمام خانواده من این سس را دوست دارند.

چرا ما این دستور را دوست داریم:

  • درست کردن آنها برای یک شام شب هفته یا میان وعده روز بازی بسیار آسان است.
  • پوسته هر بار فوق العاده ترد بیرون می آید.
  • هیچ کس از بال ها خسته نمی شود، زیرا می توانید هر بار آنها را با ادویه ها و سس های مختلف مزه دار کنید.

ابزار مورد نیاز:

  • ورقه تابه – این ماهیتابه ها برای ماندگاری ساخته شده اند! آنقدر قوی که تاب نمی خورد و ساخت آمریکاست.
  • گریل – این به گردش هوا در کل بال کمک می کند و همه چیز ترد می شود.

طرز پخت بال مرغ:

کلاژی که طرز تهیه بال مرغ کبابی را نشان می دهد.
  • ادویه – برای درست کردن چاشنی ساده بال مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و بیکینگ پودر را به یک کاسه کوچک اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. این یک چاشنی آسان است که وقتی بال مرغ کبابی را با سس یا بدون سس می خورید خوب عمل می کند!
  • آماده شدن – در حالی که فر شما در حال گرم شدن است، می توانید شروع به تهیه بال مرغ کنید. قبل از شروع چاشنی، باید آنها را خشک کنید تا رطوبت آنها از بین برود. این کمک می کند که پوست هنگام پخت خوب و ترد بماند! بال ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با چاشنی بپاشید. آنقدر هم بزنید تا بال ها به خوبی با چاشنی آغشته شوند.
  • پخت – وقتی چاشنی بال ها را تمام کردید، می توانید پخت را شروع کنید! بهتر است از توری سیمی روی سینی استفاده کنید تا پوست از هر طرف ترد شود. روی قفسه کمی اسپری نچسب بزنید و بال ها را یک لایه اضافه کنید و از هر طرف به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. آنها را یک بار ورق می زنید تا بال مرغ پخته شده کاملاً ترد شود! اگر قفسه سیمی ندارید فقط می توانید سینی را با کاغذ پخت بپوشانید.
  • سس – حالا آن بال ها را با مقداری سس کتوژنیک BBQ سس کنید! بال ها را از فر خارج کرده و روی آن ها را با سس از همه طرف بمالید. بال های مرغ باربیکیو را به فر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سس کمی کاراملی شود به پخت ادامه دهید.
بیشتر بخوانید
چگونه متابولیسم خود را بیشتر کنیم

نصیحت مفید!

قبل از چاشنی زدن و پختن آنها برای پوست مرغ کاملا ترد، از یک دستمال کاغذی استفاده کنید تا تا حد امکان رطوبت را از بال ها پاک کنید!

سس بال مرغ و ایده های چاشنی:

بال های باربیکیو سوخاری تابه ای تند.

البته، فرو بردن بال‌های خود در پانسمان کتوژنیک مزرعه ما ضروری است!

بال های سرخ کن هوا:

ما این بال های پخته شده در فر را به چند دلیل دوست داریم – ۱) آنها فوق العاده ترد می شوند و ۲) می توانید تعداد زیادی بال را به یکباره درست کنید.

با این حال، اگر ترجیح می دهید از سرخ کن بادی خود استفاده کنید، بسیار عالی عمل می کند و کل آشپزخانه را گرم نمی کند. استفاده از سرخ کن هوا برای پختن حدود ۱۰ بال در یک زمان، بسته به اندازه شما، بهترین است.

بیشتر بخوانید
نان پیتا کم کربوهیدرات (بهترین نان کتوژنیک)

سرخ کن را روی ۴۰۰ درجه تنظیم کنید و بال ها را در یک لایه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا نیمه پخت برگردانید.

این دستور بال منجمد سرخ کن عمیق ما است.

بال مرغ کبابی در بشقاب.

سوالات متداول:

چرا بیکینگ پودر روی بال مرغ میزنید؟

قلیائیت موجود در بیکینگ پودر به تجزیه پروتئین های پوست کمک می کند و در نتیجه پوست مرغ ترد تر می شود! فقط حتما از بکینگ پودر بدون آلومینیوم استفاده کنید تا طعم بیکینگ پودر را نچشید.

چگونه بال مرغ آرام پز درست کنیم؟

می‌توانید بال‌های مرغ کاملاً لطیف را در یک اجاق آهسته درست کنید و سپس آن‌ها را در زیر جوجه‌های گوشتی تمام کنید تا پوستی ترد داشته باشید! این دستور پخت بال مرغ آرام پز را بررسی کنید.

چگونه بال های پخته شده را نگهداری کنیم؟

این بال مرغ را می توانید حداقل ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. برای بهترین بافت در سرخ کن عمیق گرم کنید.

دستور العمل های بیشتر برای پیش غذای کم کربوهیدرات!

باربیکیو بال مرغ در سینی.

برای ایده های بیشتر دستور پخت و الهام گرفتن، من را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید!

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. یک توری سیمی را روی سینی قرار دهید. با اسپری نچسب اسپری کنید.
  2. از دستمال کاغذی برای خشک کردن بال‌های مرغ استفاده کنید و تا جایی که ممکن است مایعات را برای تردترین بال‌ها از بین ببرید.
  3. بیکینگ پودر، نمک، پودر سیر و فلفل را در یک کاسه همزن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. بال های مرغ را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و ادویه را روی آن بپاشید. خوب هم بزنید تا بال های مرغ را بپوشاند.
  5. مرغ ها را به صورت یک لایه روی توری بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید. بچرخانید و ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مرغ بپزد و پوست آن ترد شود بپزید.
  6. بال ها را از فر خارج کرده و سس باربیکیو را روی آن ها بریزید. به فر برگردانده و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
بیشتر بخوانید
آیا سس سویا کتو است؟ سس سویا در رژیم کتوژنیک

یادداشت

ما واقعاً سس بدون شکر Sweet Baby Ray را دوست داریم. طعم آن مانند اصل است، از یک شیرین کننده طبیعی به عنوان جایگزین شکر استفاده می کند و در هر ۲ قاشق غذاخوری فقط ۱ کربوهیدرات خالص دارد.

بیکینگ پودر با پروتئین موجود در پوست مرغ واکنش نشان می دهد تا آن را بیشتر ترد کند، اما مطمئن شوید که از بکینگ پودر بدون آلومینیوم استفاده کنید وگرنه طعم بال ها را بی مزه خواهید دید.

بالها را بعد از پختن در سس با کمی سس بیشتر به آن آغشته کردیم، فقط به این دلیل که چیزهای بسیار تند را دوست داریم.

ارزش غذایی:

مقدار در هر وعده:

کالری: 890چربی کل: 64 گرمکلسترول: 320 میلی گرمسدیم: 2713 میلی گرمکربوهیدرات ها: 3 گرمکربوهیدرات خالص: 2 گرمالیاف: 1 گرمقند: 1 گرمپروتئین: 77 گرم

Source link

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه