Congee یک فرنی آسیایی است که برای هوای سرد یا به عنوان یک پیش غذای شام تازه و خوش طعم عالی است. موادی مانند برنج گل کلم و آب مرغ را می توان از ابتدا تهیه کرد یا از فروشگاه خریداری کرد تا زمان کاهش یابد. تاپینگ های اختیاری برای کنجی شامل تخم مرغ آب پز، پیازچه خرد شده و سیر سرخ شده است.
۳ وعده از برنج گل کلم را می دهد.

آماده سازی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- ½ متوسط موسیر، خرد شده
- ۲ متوسط حبه های سیر، چرخ کرده
- ۱ متوسط تکه زنجبیل، بریده شده
- ½ پوند ران مرغ، پوست و استخوان دست نخورده
- ۲ فنجان برنج گل کلم
- ۴ فنجان آب مرغ
- ¼ فنجان سس ماهی
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق غذاخوری آب کالامانسی*
- ۱ قاشق چای خوری صمغ زانتان
*این شبیه آبلیمو است. اگر آبلیمو را پیدا نکردید می توانید آن را جایگزین کنید.
شروع
۱. یک قابلمه را از قبل گرم کنید. روغن نارگیل را گرم کنید. موسیر، سیر و زنجبیل را اضافه کنید. تفت دهید تا معطر شود.
۲. ران مرغ را به قابلمه اضافه کنید. هر دو طرف را بپزید.
۳. برنج گل کلم را به قابلمه اضافه کنید.
۴. گل کلم را هم بزنید تا با موسیر، سیر، زنجبیل و مرغ ترکیب شود. بپزید تا کمی برشته شود.
۵. آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید قابلمه بجوشد.
۶. قابلمه را کم کنید تا بجوشد تا کم شود.
۷. قابلمه را با سس ماهی، فلفل سیاه و مرکبات طعم دار کنید.
۸. آدامس زانتان را به آرامی داخل قابلمه بزنید. به پختن قابلمه ادامه دهید تا مایه غلیظ به غلظت دلخواه برسد. کیک را گرم سرو کنید. تاپینگ های اختیاری را به سلیقه اضافه کنید.
این باعث می شود ۳ وعده از برنج گل کلم بنوشید [without toppings]. هر وعده به نظر می رسد ۳۱۲.۶۷ کالری، ۸۵.۵۲ گرم چربی، ۸.۶۲ گرم کربوهیدرات خالص و ۱۷.۵۹ گرم پروتئین.
برنج گل کلم | کالری | چربی ها (گرم) | کربوهیدرات (گرم) | فیبر (گرم) | کربوهیدرات خالص (گرم) | پروتئین (گرم) |
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل | ۲۴۳ | ۲۱۵.۹۵ | ۰ | ۰ | ۰ | ۰ |
موسیر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری | ۱۴ | ۰.۰۲ | ۳.۳۶ | ۰.۶ | ۲.۷۶ | ۰.۵ |
۲ حبه سیر متوسط | ۹ | ۰.۰۳ | ۱.۹۸ | ۰.۱ | ۱.۸۸ | ۰.۳۸ |
۱ دستگیره زنجبیل متوسط، ورقه شده | ۹ | ۰.۰۸ | ۱.۹۵ | ۰.۲ | ۱.۷۵ | ۰.۲ |
½ پوند ران مرغ | ۴۹۹ | ۳۷.۵۴ | ۰.۵۶ | ۰ | ۰.۵۶ | ۳۷.۳۴ |
۲ فنجان برنج گل کلم | ۵۴ | ۰.۶ | ۱۰.۶۴ | ۴.۳ | ۶.۳۴ | ۴.۱۱ |
آب مرغ ۴ فنجان | ۶۰ | ۲.۱ | ۴.۴ | ۰ | ۴.۴ | ۶.۴ |
¼ فنجان سس ماهی | ۱۹ | ۰.۰۱ | ۱.۹۷ | ۰ | ۱.۹۷ | ۲.۷۳ |
۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه | ۱۷ | ۰.۲۲ | ۴.۴۱ | ۱.۷ | ۲.۷۱ | ۰.۷۲ |
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو | ۴ | ۰.۰۱ | ۱.۲۶ | ۰.۱ | ۱.۱۶ | ۰.۰۶ |
۱ قاشق چایخوری صمغ زانتان | ۱۰ | ۰ | ۲.۳۱ | ۰ | ۲.۳۱ | ۰.۳۳ |
جمع کل | ۹۳۸ | ۲۵۶.۵۶ | ۳۲.۸۴ | ۷ | ۲۵.۸۴ | ۵۲.۷۷ |
در هر وعده (/۳) | ۳۱۲.۶۷ | ۸۵.۵۲ | ۱۰.۹۵ | ۲.۳۳ | ۸.۶۲ | ۱۷.۵۹ |
- ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- ½ موسیر متوسط، خرد شده
- سیر ۲ حبه متوسط، خرد شده
- ۱ دستگیره زنجبیل متوسط، ورقه شده
- ½ پوند ران مرغ، پوست و استخوان دست نخورده
- ۲ فنجان برنج گل کلم
- آب مرغ ۴ فنجان
- ¼ فنجان سس ماهی
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق غذاخوری آب کالامانسی*
- ۱ قاشق چایخوری صمغ زانتان
خلاصه
- یک قابلمه را از قبل گرم کنید. روغن نارگیل را گرم کنید. موسیر، سیر و زنجبیل را اضافه کنید. تفت دهید تا معطر شود.
- ران مرغ را به قابلمه اضافه کنید. هر دو طرف را بپزید.
- برنج گل کلم را به قابلمه اضافه کنید.
- گل کلم را هم بزنید تا با موسیر، سیر، زنجبیل و مرغ ترکیب شود. بپزید تا کمی برشته شود.
- آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید قابلمه بجوشد.
- قابلمه را کم کنید تا بجوشد تا کم شود.
- قابلمه را با سس ماهی، فلفل سیاه و مرکبات طعم دار کنید.
- آدامس زانتان را به آرامی داخل قابلمه بزنید.
- به پختن قابلمه ادامه دهید تا مایه غلیظ به غلظت دلخواه برسد. کیک را گرم سرو کنید. تاپینگ های اختیاری را به سلیقه اضافه کنید.