برگ های شنبلیله یکی از سالم ترین سبزیجات برگ سبز است. این گیاه همه کاره از خانواده حبوبات است. ده ها سال است که در آشپزی ها به عنوان یک طعم دهنده استفاده می شود. علاوه بر این، ادویه ای است که به طور گسترده در غذاهای مختلف در سراسر جهان استفاده می شود. آنها طعم ملایم و معطر تلخ و آجیلی را به کاری و سیب زمینی سرخ کرده اضافه می کنند.
علاوه بر این، هر قسمت از گیاه دارای مواد مغذی یکسانی است. دانه های شنبلیله نیز کاملاً شبیه به برگ ها هستند. نقطه قوت این برگ ها فواید سلامتی آنهاست. آنها به طرز شگفت آوری مغذی و بی شمار هستند. همچنین، آنها برای زنان مبتلا به بیماری پلی کیستیک، PCOS مفید هستند. تحقیقات نشان می دهد که شنبلیله برای قلب، دیابت، سلامت پوست و مو مفید است.
گیاه شنبلیله بومی اروپا، آسیا و آفریقا است. همچنین به عنوان یک محصول غذایی در هند، شمال آفریقا و یمن به طور گسترده کشت می شود. از دیرباز بخشی از طب سنتی بوده است. شنبلیله یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است. کشاورزان در هند و اروپا آنها را به طور گسترده کشت می کنند. شاید به دلیل ویژگی های منحصر به فرد و درمانی آنها، بتوان از آنها به عنوان یک مکمل غذایی مفید برای درمان یا پیشگیری از بیماری های متعدد استفاده کرد.
ارزش غذایی شنبلیله
برگ های شنبلیله در سراسر جهان گسترده است. استفاده از آنها در سراسر آشپزی به عنوان یک منبع غنی از فیبر رژیمی رایج است. علاوه بر این، آنها سرشار از پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری هستند.
۱۰۰ گرم برگ شنبلیله حاوی
- انرژی: ۳۲۳ کیلو کالری
- چربی: ۶.۴۱ گرم
- کربوهیدرات: ۵۸ گرم
- فیبر غذایی: ۲۴.۶ گرم
- پروتئین: ۲۳ گرم
ویتامین و مواد معدنی
برگ های شنبلیله حاوی مواد معدنی در مقادیر معقول هستند. آنها همچنین دارای مقادیر مناسبی از ویتامین های A، C و B هستند.
- آهن: ۳۳.۵۳ میلی گرم
- کلسیم: ۱۷۶ میلی گرم
- سدیم: ۶۷ میلی گرم
- پتاسیم: ۷۷۰ میلی گرم
- مس: ۱.۱۱ میلی گرم
- منیزیم: ۱۹۱ میلی گرم
- فسفر: ۲۹۶ میلی گرم
- روی: ۲.۵۰ میلی گرم
۱۵ فواید برگ شنبلیله برای سلامتی
برگ شنبلیله گیاهانی با خواص دارویی گسترده است. آنها به طور خاص دارای ویژگی های ضد دیابت و ضد سرطان هستند. استفاده از آنها در طب سنتی و جایگزین از دیرباز قابل توجه بوده است. آنها هضم، پوست، سلامت قلب و سلامت مو را بهبود می بخشند. آنها همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
۱. به کنترل کلسترول کمک می کند
سطوح بالای کلسترول باعث بیماری هایی مانند تصلب شرایین می شود. این به دلیل تجمع رسوبات چربی در شریان ها رخ می دهد که گردش خون را مسدود می کند. در نتیجه منجر به سکته مغزی، فشار خون بالا و نارسایی قلبی می شود.
مطالعات نشان می دهد که مصرف برگ شنبلیله به کاهش کلسترول کمک می کند. آنها این کار را با کاهش ترشح کلسترول بد در بدن انجام می دهند. در نتیجه از تصلب شرایین جلوگیری می کند. با این حال، شنبلیله سطح کلسترول خوب را نیز افزایش می دهد.
۲. مدیریت وزن
چاقی و افزایش وزن ناسالم منجر به بسیاری از بیماری ها می شود. برخی از مهمترین آنها دیابت و بیماری های قلبی هستند. در بسیاری از موارد چاقی به دلیل پرخوری رخ می دهد. با این حال، مطالعات نشان می دهد که فیبر به کاهش وزن کمک می کند. از آنجایی که شنبلیله سرشار از فیبر است، به دلیل خاصیت سیر کنندگی آن شناخته شده است. در نتیجه، در نهایت به کنترل هوس کمک می کند. علاوه بر این، شما را از پرخوری باز می دارد و به کاهش وزن کمک می کند.
۳. آنتی اکسیدان بالا
شنبلیله منبع غنی آنتی اکسیدان است. آنها حاوی ویتامین C، ویتامین A و بتاکاروتن هستند. رادیکال های آزاد در بدن ناشی از متابولیسم ضعیف است که متأسفانه به سلول ها و اندام های آناتومی انسان آسیب می رساند. این آسیب سلولی باعث بسیاری از اختلالات سلامتی می شود. آنتی اکسیدان های موجود در شنبلیله می توانند از آسیب سلولی توسط رادیکال های آزاد و در نتیجه شرایط التهابی، عفونت ها، سرطان و غیره جلوگیری کنند. برخی مطالعات نشان می دهد که فیبر موجود در شنبلیله فوق العاده مفید است. به ما.
۴. از اختلالات معده جلوگیری می کند
تحقیق نشان میدهد که فیبر موجود در شنبلیله به عنوان غذا برای میکروبهای دوستدار روده عمل میکند. آنها آب را از روده جذب می کنند و روده را نرم می کنند. بنابراین، دفع آنها را آسان تر می کند. برگ های شنبلیله نیز به جلوگیری از سوء هاضمه کمک می کند. علاوه بر این، خطر یبوست و التهاب را کاهش می دهد.
۵. برای دیابت مفید است
دیابت یک بیماری شایع در سبک زندگی است که به دلیل عوامل مختلفی رخ می دهد. برخی از علل شایع ژنتیک و رژیم غذایی نامناسب است. اگر بدتر شود، منجر به پیامدهای نامطلوب زیادی می شود – به تعویق افتادن زخم، نفروپاتی و نوروپاتی، به نام چند.
مطالعات نشان می دهد که شنبلیله به تنظیم گلوکز کمک می کند. ۴HO-Ile یک اسید آمینه موجود در شنبلیله با خواص ضد دیابتی است. ترشح انسولین را تحریک می کند و حساسیت به انسولین را افزایش می دهد. بنابراین، این به حفظ سطح گلوکز خون ثابت کمک می کند. بنابراین، شنبلیله می تواند به پیشگیری از دیابت نوع دوم کمک کند.
۶. از اختلالات لخته شدن خون جلوگیری می کند
شنبلیله حاوی فنل است. این یک آنتی اکسیدان قوی است که به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک می کند. لخته های خون گردش خون را مسدود کرده و خون رسانی به اندام های حیاتی را قطع می کنند. متأسفانه، این در نهایت حتی منجر به اختلالات قلبی عروقی می شود.
۷. سلامت پوست و مو
برگ های شنبلیله حاوی ویتامین C است. دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از بیماری های التهابی جلوگیری می کند. ویتامین C همچنین سنتز کلاژن را تحریک می کند که به پوست شما استحکام می بخشد. بنابراین از چین و چروک جلوگیری می کند و همچنین علائم پیری را به تاخیر می اندازد. خواص درمانی نیز دارد. حاوی موسیلاژ است و حتی می تواند پوست خشک را مرطوب کند.
اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ از التهاب فولیکول جلوگیری می کند که از ریزش مو جلوگیری می کند. آنها همچنین باعث رشد مو می شوند. شنبلیله حاوی پروتئین و اسید نیکوتین است. بنابراین، استفاده صحیح از رژیم غذایی ممکن است به جلوگیری از ریزش مو و شوره سر کمک کند.
۸. خواص ضد سرطانی
عوامل متعددی باعث ایجاد سرطان می شود. این شامل تکثیر سلول ها فراتر از سطح طبیعی است که می تواند به دلیل استرس اکسیداتیو، ژنتیک و غیره رخ دهد.
شنبلیله ممکن است دارای خواص ضد سرطانی بالقوه باشد. ساپونین موجود در شنبلیله رشد سلول های سرطانی را مهار می کند. مطالعه نشان می دهد که ممکن است در سرطان روده بزرگ و پروستات موثر باشد. علاوه بر این، آنها درمان های قابل توجهی در سرطان خون و سرطان استخوان نشان داده اند.
۹. عملکرد کلیه را بهبود می بخشد
سنگ کلیه ناشی از عادات غذایی نادرست است. همچنین به دلیل عوامل دیگری مانند اسید اگزالیک و کلسیم هیدروکسی پرولین رخ می دهد.
مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کنند. آنتی اکسیدان های موجود در شنبلیله می تواند به کاهش سطح آن و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی شنبلیله کمک می کند. از رسوب کلسیم در کلیه جلوگیری می کند که از آسیب بافت کلیه جلوگیری می کند.
۱۰. از کبد محافظت می کند
شنبلیله ممکن است آسیب سلولی رادیکال در کبد را کاهش دهد. الکل و رژیم غذایی ناسالم ممکن است آسیب کبدی را بدتر کند. آسیب ناشی از آن ممکن است سیروز کبدی باشد. علاوه بر این، شنبلیله ممکن است با کاهش فعالیت آنزیم ها، خطر ابتلا به سیروز را کاهش دهد و در نتیجه از کبد در برابر آسیب محافظت کند.
۱۱. فعالیت ضد میکروبی
عصاره شنبلیله خاصیت ضد میکروبی دارد و در نتیجه تکثیر باکتری ها را محدود می کند. بنابراین، محافظت در برابر باکتری های بسیار قوی را ارائه می دهد. مطالعات نشان می دهد که دفنسین یکی دیگر از اجزای مفید در شنبلیله است. از تکثیر قارچ جلوگیری می کند. اثرات ضد باکتریایی نیز بهبود زخم را بهبود می بخشد.
۱۲. سلامت استخوان
شنبلیله منبع غنی از کلسیم، منیزیم و ویتامین D است که برای سلامت استخوان ها ضروری هستند. آنها استخوان ها را تقویت می کنند و ترمیم استخوان را تحریک می کنند. بنابراین می توانند از اختلالات استخوانی جلوگیری کنند. در نتیجه، این شامل شکستگی و پوکی استخوان است.
دیوسژنین ترکیبی در شنبلیله است. طبق تحقیق، سنتز استئوکلاست ها را محدود می کند. استئوکلاست ها ممکن است سلول های جذب کننده استخوان باشند به این معنی که بافت های استخوانی را می شکنند. آنها در طول پوکی استخوان برجسته هستند – اختلالی که استخوان های شما را شکننده و مستعد شکستگی می کند.
۱۳. بهداشت باروری زنان
مطالعات نشان میدهد که شنبلیله میتواند چرخه قاعدگی را در دورههای نامنظم کاهش دهد. به انقباضات رحمی کمک می کند و دوره های قاعدگی شما را تنظیم می کند. علاوه بر این، ممکن است علائم مربوط به مشکلات قاعدگی مانند خستگی را بهبود بخشند.
۱۴. باروری مردان را بهبود می بخشد
تحقیق نشان می دهد که عصاره شنبلیله باروری را بهبود می بخشد. این به بهبود ترشح تستوسترون که برای سنتز اسپرم ضروری است کمک می کند. بنابراین، ترکیبات شنبلیله تعداد و کیفیت اسپرم را بهبود می بخشد.
۱۵. شیردهی
شنبلیله حاوی دیوسژنین و فیتواستروژن است که از هورمون زنانه استروژن تقلید می کند. با این حال، مکانیسم دقیق ناشناخته است. همچنین، چندین مطالعه نشان داده است که شنبلیله تولید شیر مادر را بهبود می بخشد.
خلاصه
برگ شنبلیله یک گیاه چند منظوره با خواص دارویی متعدد است. آنها به دلیل خواص ضد دیابت و ضد سرطان و همچنین توانایی آنها در بهبود هضم، سلامت قلب، سلامت پوست و مو شناخته شده اند. برگ های شنبلیله سرشار از آنتی اکسیدان هستند که از آسیب سلولی و التهاب جلوگیری می کند. آنها همچنین با ترویج سیری و کنترل هوس به مدیریت وزن کمک می کنند. علاوه بر این، برگ های شنبلیله برای کنترل کلسترول، اختلالات معده، پیشگیری از دیابت، اختلالات لخته شدن، عملکرد کلیه، محافظت از کبد، فعالیت ضد میکروبی، سلامت استخوان، سلامت باروری زنان، باروری مردان و شیردهی فواید دارند.
نحوه گنجاندن برگ شنبلیله در رژیم غذایی
برگ های شنبلیله غذاهای سالم مختلفی درست می کنند. می تواند به راحتی در غذای شما گنجانده شود و طعم و تغذیه را بهبود می بخشد. برگ های تازه مانند هر سبزی برگ دار هستند و فرم خشک آن به عنوان طعم دهنده عمل می کند. هر کدام طعم منحصر به فردی دارند.
میتوانید آنها را در گروی، سرخکرده و پاراتا ترکیب کنید. همچنین به عنوان چاشنی در دال، پنیر و آماده سازی های بر پایه گوشت استفاده می شود. علاوه بر این، دمنوش شنبلیله در طب سنتی جوشانده تب بر است.
برگ شنبلیله دستور پخت
۱. سالاد برگ شنبلیله
- زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- خدمات: ۲
عناصر
- برگ شنبلیله: ۵۰ گرم
- پیاز خرد شده: ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی خرد شده: ۳۰ گرم
- روغن زیتون: ۵ میلی لیتر
- آب لیمو: ۵ میلی لیتر
- انگور: ۵ گرم (اختیاری)
- فلفل خرد شده: ۲ گرم
دستورالعمل ها
- روغن را به یک تابه گرم شده اضافه کنید و پیاز را اضافه کنید.
- یک دقیقه تفت دهید. سپس برگ های شنبلیله را اضافه کنید.
- به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که برگ ها پخته شوند بپزید.
- به یک کاسه منتقل کنید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
- خوب مخلوط کنید و فلفل خرد شده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
- برای بدست آوردن طعم شیرین می توانید به آن پیاز اضافه کنید.
۲. سوپ شنبلیله
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- خدمات: ۱
عناصر
- برگ های خرد شده شنبلیله: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۲۰ گرم
- سیر له شده: ۲ گرم
- فلفل سیاه خرد شده: ۲ گرم
- آب: ۲۰۰ میلی لیتر
- پیاز خرد شده: ۲۰ گرم
- روغن زیتون: ۵ میلی لیتر
دستورالعمل ها
- روغن را به تابه ای با شعله متوسط اضافه کنید. حالا پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید.
- ۲ دقیقه تفت دهید. سپس برگ های خرد شده را اضافه کنید.
- ۳-۴ دقیقه تفت دهید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
- خوب مخلوط کنید.
- آب را اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.
- ۲ دقیقه بجوشانید
- نمک و فلفل خرد شده را اضافه کنید. گرم سرو کنید
۴ عوارض جانبی و اقدامات احتیاطی برای برگ شنبلیله
۱. آلرژی
برگ های شنبلیله سرشار از ارزش غذایی هستند. آنها چندین مزیت دارند. با این حال، در خوردن شنبلیله زیاده روی نکنید. افراط در مصرف اثرات نامطلوبی دارد. علاوه بر این، یک مطالعه نشان می دهد که شنبلیله ممکن است در برخی موارد پراکنده واکنش آلرژیک ایجاد کند.
۲. بیماری التهابی روده
برگ های شنبلیله حاوی مقدار خوبی فیبر هستند. مطالعات نشان می دهد که فیبر بالا ممکن است باعث ناراحتی در افراد مبتلا به IBS شود. مصرف آنها با احتیاط توصیه می شود. وقتی بیش از حد مصرف شود، ممکن است علائمی از جمله ایجاد کند
- درد شکم
- گرفتگی عضلات
- اسهال
- سردرد
- سرگیجه
۳. بارداری
یک مطالعه نشان می دهد که برگ های شنبلیله باعث زایمان زودرس یا سقط جنین می شود. بنابراین، توصیه می شود قبل از قرار دادن برگ شنبلیله با پزشک مشورت کنید.
۴. دیابت
شنبلیله سطح قند خون را کاهش می دهد. با این حال، اگر از داروهای دیابت استفاده می کنید، ممکن است باعث نوسانات سطح گلوکز خون شما شود. بنابراین قبل از گنجاندن شنبلیله در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنید.
خلاصه
در حالی که برگ های شنبلیله فواید بی شماری دارند، مهم است که از خطرات احتمالی آن آگاه باشید. مصرف بیش از حد ممکن است منجر به آلرژی و واکنش های آلرژیک شود. برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD)، محتوای فیبر بالای برگ شنبلیله می تواند باعث ناراحتی و علائمی مانند درد شکم، گرفتگی عضلات، اسهال، سردرد و سرگیجه شود. زنان باردار باید احتیاط کنند زیرا برگ شنبلیله ممکن است خطر زایمان زودرس یا سقط جنین را افزایش دهد. علاوه بر این، برای افراد مبتلا به دیابت که دارو مصرف میکنند، شنبلیله ممکن است بر سطح گلوکز خون تأثیر بگذارد، که لازم است قبل از وارد کردن آن به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.
پیشنهاد
برگهای شنبلیله یا برگهای متی جزء اصلی خانوادههای هندی هستند. می توانید با استفاده از این سبزی ها غذاهای مختلفی مانند پاراتای شکم پر، مرغ متی، متی بورجی درست کنید یا فقط آن را به هر دال دلخواه خود اضافه کنید. می توان از آن به عنوان برگ های خشک نیز استفاده کرد که معمولاً به عنوان kasoori methi شناخته می شود که عطری غنی دارد و معمولاً در کاری های هندی غنی اضافه می شود. این سبزی نه تنها تقریباً به هر شکلی که باشد اساساً خوشمزه است، بلکه فواید زیادی برای سلامتی نیز دارد، به عنوان مثال، برای دیابت عالی است، پوست را بهبود می بخشد، شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد، از سرطان جلوگیری می کند و غیره.
بنابراین اگر تا به حال از آنها استفاده نکرده اید، فقط یک دسته را بردارید و دستور العمل های جدید را امتحان کنید!
نتیجه
برگهای شنبلیله برای سالها به دلایل متعدد مورد استفاده قرار گرفتهاند و یکی از قدیمیترین گیاهان دارویی هستند. گیاه کامل شنبلیله دارای خواص دارویی است. این یک گیاه محبوب آشپزی در سراسر جهان است. علاوه بر این، دانه ها عامل طعم دهنده هستند. برگهای سبز تازه چندین غذای سالم درست می کنند.
به طور خلاصه، شنبلیله یک پیشگیری کننده است که از اختلالات سلامتی جلوگیری می کند. می توانید به سرعت آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از فواید آن بهره مند شوید. این گیاه یک ساله است که به طور گسترده به عنوان یک محصول غذایی در هند، منطقه مدیترانه، شمال آفریقا و یمن کشت می شود. دانه ها و گیاهان شنبلیله به دلیل عطر متمایز و طعم کمی تلخ خود شناخته شده اند.
سلب مسئولیت: هدف این مقاله فقط پراکندگی دانش و افزایش آگاهی است. قصد ندارد جایگزین توصیه های پزشکی متخصصان شود.
سوالات متداول (FAQ)
س. برگ های شنبلیله برای چه چیزهایی مفید هستند؟
الف- می توانید از برگ شنبلیله برای درمان سوء هاضمه، ورم معده و یبوست استفاده کنید. علاوه بر این، در مدیریت کلسترول، اختلالات کبدی، اختلالات تولید مثل و بسیاری موارد دیگر موثر است. همچنین به سلامت استخوان، پوست و مو کمک می کند.
س. آیا برگ شنبلیله بی خطر است؟
A. بله، آنها بی خطر هستند اما فقط با دوزهای توصیه شده. آنها یک درمان طبیعی برای اختلالات متعدد هستند. با این حال، مادران باردار باید قبل از مصرف با متخصصان بهداشت پزشکی خود صحبت کنند. ضروری است که هر گونه واکنش آلرژیک را قبل از استفاده از آنها رد کنید.
س. برگ شنبلیله چگونه به کاهش وزن کمک می کند؟
الف) برگ های شنبلیله مملو از فیبر غذایی هستند. هضم فیبر ممکن است زمان ببرد. این به شما احساس سیری و سیری بیشتری می دهد. بنابراین، ممکن است شما را از پرخوری جلوگیری کند. همچنین پرخوری میان وعده های ناسالم را کنترل می کند. در نتیجه، برگ های شنبلیله به مدیریت وزن کمک می کند.
س. شنبلیله برای ماده ها چه می کند؟
الف. شنبلیله ممکن است به پریودهای نامنظم کمک کند. همچنین علائم مرتبط با قاعدگی نامنظم را کاهش می دهد. همچنین باعث تقویت شیردهی می شود. بنابراین، ممکن است به بهبود سلامت کلی باروری در زنان کمک کند.
س. چه کسانی نباید شنبلیله مصرف کنند؟
الف. شنبلیله ممکن است به مادران باردار و شیرده توصیه نشود. علاوه بر این، ممکن است برای کودکان خطرناک باشد زیرا ممکن است برای کودکان حساسیت داشته باشد. بنابراین، قبل از گنجاندن آن در رژیم غذایی یا به عنوان مکمل، باید از توصیه های پزشکی استفاده کنید.
آیا شنبلیله می تواند باعث ریزش مو شود؟
پاسخ خیر، باعث ریزش مو نمی شود. در عوض، شنبلیله ممکن است به حفظ سلامت مو کمک کند. همچنین ممکن است از ریزش مو، شوره سر و خارش پوست سر جلوگیری کند.
س. آیا دانه های شنبلیله چربی شکم را کاهش می دهند؟
الف) برگ های شنبلیله سرشار از فیبر هستند. فیبر هضم را کند می کند و گرسنگی را به تاخیر می اندازد. بنابراین، هوس غذایی را کاهش می دهد. این باعث می شود کمتر هوس تنقلات ناسالم کنید. در نتیجه به کاهش وزن کمک می کند. با این حال، به تنهایی نمی تواند چربی شکم را بسوزاند.
آیا می توانیم روزانه آب شنبلیله بنوشیم؟
A. بله، شنبلیله سرشار از مواد مغذی است. مصرف روزانه آب شنبلیله باعث افزایش متابولیسم می شود. ممکن است به کاهش وزن و سرکوب گرسنگی کمک کند.
س. اگر هر روز آب شنبلیله بنوشید چه اتفاقی می افتد؟
A. مصرف منظم آب شنبلیله ممکن است آنتی اکسیدان ها را فراهم کند. ممکن است سطح قند خون شما را تنظیم کند. علاوه بر این، آنها همچنین به کاهش آسیب اکسیداتیو کمک می کنند.
س: یک فنجان برگ شنبلیله چند کالری دارد؟
الف- یک فنجان برگ شنبلیله حاوی ۵۷۶ کالری است.
آیا برگهای شنبلیله پروتئین بالایی دارند؟
A. بله، محتوای پروتئین بالایی دارند. پروتئین ها برای رشد و عملکرد سلول های شما حیاتی هستند. علاوه بر این، آنها در طول ترمیم سلولی و کلیه فعالیت های متابولیکی سلول ها ضروری هستند. آنها به سنتز آنتی بادی کمک می کنند. آنتی بادی ها به مبارزه با بیماری کمک می کنند و به شما کمک می کنند تا سلامت خود را حفظ کنید.
س. کدام بهتر است: دانه یا برگ شنبلیله؟
الف. هم دانه ها و هم برگ ها طعم های متفاوتی دارند. آنها ممکن است طعم متفاوتی داشته باشند. با این حال، مزایای مواد مغذی مشابه است.
پیوندهای تحقیق
- اثر مصرف شنبلیله بر پروفایل لیپیدی سرم: مروری سیستماتیک و متاآنالیز: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32385866/
- رژیم غذایی با فیبر بالا: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK559033/
- آنتی اکسیدان های غذایی و سرطان انسان: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15523104/
- اثر فیبر غذایی بر یبوست: تجزیه و تحلیل متا: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3544045/
- نقش شنبلیله در پیشگیری از دیابت نوع ۲ در پیش دیابت: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4591578/
- دیوسژنین، یک ساپونین استروئیدی، با کاهش بیان متالوپروتئینازهای ماتریکس، مهاجرت و تهاجم به سلولهای PC-3 سرطان پروستات انسانی را مهار میکند: https://pubmed.ncbi.nlm.nih. gov/21629786/
- پیش درمان آنتی اکسیدانی اثرات سمی اگزالات را بر سلول های اپیتلیال کلیه در مدل کشت سلولی سنگ کلیه کاهش می دهد: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc/articles/PMC5295359/
- دفاعها: درسهای ضد قارچی از یوکاریوتها: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3960590/
- دیوسژنین با دوز بالا از طریق کاهش نسبت RANKL/OPG، از دست دادن استخوان را در موشهای تخمدانبرداری شده کاهش میدهد: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles /PMC4200779/
- اثرات دانه شنبلیله بر شدت و علائم سیستمیک دیسمنوره: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3955423/
- اثر مکمل عصاره شنبلیله بر سطح تستوسترون در مردان: متاآنالیز کارآزماییهای بالینی: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32048383/< /span>
- اثربخشی شنبلیله به عنوان کهکشان: یک متاآنالیز شبکه: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29193352/