بهترین مغزیجات برای دیابت: گردو، بادام و غیره

آجیل: انتخاب خوبی برای دیابت و قلب شما

چربی سالم موجود در آجیل از شما محافظت می کند ملیسا جوی دابینز، RDN، CDCES، بنیانگذار و مدیر عامل Sound Bites در شیکاگو. این مهم است زیرا افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ دو برابر بیشتر از افراد بدون دیابت در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند. با توجه به انجمن قلب آمریکا.

Mussatto می‌گوید چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع مفید برای قلب موجود در آجیل می‌توانند LDL یا کلسترول «بد» شما را کاهش دهند. او می‌گوید: «در عین حال، آجیل‌ها سطح کلسترول «خوب» یا HDL را نیز افزایش می‌دهند. این کلسترول مانند یک کارگر بهداشتی عمل می‌کند و کلسترول را از بافت‌ها برای دفع خارج می‌کند و از تجمع پلاک در رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه