تاثیر کافئین بر متابولیسم

من قبلاً در اینجا و جاهای دیگر درباره قهوه صحبت کرده ام، به ویژه به اختلالات کورتیزول و عواقب آن اشاره کردم. اما اعمال کافئین بسیار زیانبارتر از این است! آنها کل سیستم هورمونی و سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار می دهند: بنابراین اگر مشکلی ندارید، بیایید در مورد آن صحبت کنیم.

نکته عملی کوچک

۱) کافئین موجود در:

  • کافه (و اتفاقا: یک قهوه در روز برای ایجاد مشکلات زیر کافی است)، کوتاه، بلند، کاپوچینو، فراپوچینو و هر آنچه که می خواهید.
  • بدون کافئین (کافئین کافی در کافئین باقی مانده است که از اثرات آن رنج می برد)
  •  (چای سبز، چای سیاه، چای سفید، چای ماچا، فقط رویبوس استثناست، چای نیست)
  • نوشیدنی های انرژی زا (رد گاو، هیولا و شرکت)
  • شکلات تلخ (تئوبرومین)

تاثیر کافئین بر متابولیسم

۲) برای همه چیز مربوط به اثرات بهتر شناخته شده کافئین (کورتیزول و سایر بحث های مربوط به قند خون) (که امروز به آن نمی پردازم)، شما را به این مقاله ارجاع می دهم.

مشکلات هورمونی

برای درک اینکه چگونه کافئین تعادل هورمونی ما را از بین می برد، باید بدانید آدنوزین چیست.

کافئین و آدنوزین

آدنوزین ماده ای است که ما در طول روز تولید می کنیم. در صبح بسیار ضعیف تولید می شود و در طول روز بیشتر و بیشتر می شود.

  • ما را آرام می کند، ما را آرام می کند، تقریباً اثر آرام بخشی دارد. او در ایالت شرکت می کند پاراسمپاتیک از سیستم عصبی
  • ما را تنظیم می کند چرخه شبانه روزی
  • او آماده می کند کیفیت شب و توانایی ما برای ورود به خواب عمیق (ترمیم، تنظیم، سم زدایی و غیره)
بیشتر بخوانید
عوارض الکل چگونه می تواند بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد

👉 مشکل اینجاست که وقتی کافئین وارد بدن می شود، وارد بدن می شود گیرنده های آدنوزین را اشغال / مسدود می کند. بدن به تولید و انباشت آن ادامه می دهد، اما شما آن را احساس نمی کنید زیرا گیرنده ها “مشغول” هستند.

وقتی کافئین در نهایت تخلیه می شود، ناگهان آدنوزین به گیرنده ها حمله می کند و باعث خستگی شدید جسمی و ذهنی ما می شود. به صورت زیر ظاهر خواهد شد:

  • خستگی جسمانی
  • بی انگیزگی، افسردگی، خلق و خوی غمگین
  • تعادل هومئوستاتیک را تحت تاثیر قرار داد

کل تعادل انرژی و خلق و خوی زیر و رو می شود. و از آنجایی که اکثریت مردم نیز در همان زمان، اختلالات کورتیزوl، بدن دیگر چیزی نمی فهمد: ما در عین حال تحریک شده و هوشیار هستیم.

👈 کافئین بر تولید ملاتونین تأثیر می گذارد که ریتم شبانه روزی ما را مختل می کند و کیفیت شب را بدتر می کند.

نتایج:

  • کل سیستم انرژی نابود شده است.
  • ریتم شبانه روزی است سنگ زده بی نظم: ناگهان حتی اگر در عصر احساس خستگی کنید، کیفیت شب بد است. ما دیگر خودمان را ترمیم نمی کنیم، دیگر سم زدایی نمی کنیم، دیگر تعادل هموستاتیک خود را پیدا نمی کنیم.
  • ما هستیم در طول روز بسیار کاتابولیکما بسیاری از اسیدهای آمینه خود (و به ویژه کلاژن پوست) را از بین می بریم در شب اصلا آنابولیک نیست !
  • این عدم تعادل انرژی مشکلات انرژی، هیپوگلیسمی، مقاومت به انسولین، مقاومت به کورتیزول و غیره را تشدید می کند.
بیشتر بخوانید
آیا نودل فوری برای شما مضر است؟

کورتیزول بالا در رژیم کتوژنیک شبانه

گرلین

گرلین به عنوان “هورمون گرسنگی” شناخته می شود. به عنوان یک آنتاگونیست لپتین، اشتها را تحریک می کند. کافئین بر تولید مناسب گرلین تأثیر می گذارد، بنابراین اثر سرکوب کننده اشتها دارد. این اثر منحرف است، زیرا بسیاری از افراد در حال حاضر ریتم شبانه روزی نامتعادل و اشتهای کمی در صبح دارند.

👉 آنها تمایل دارند صبحانه را حذف کنند یا به یک “قهوه چرب” بسنده کنند (و من به آنها سنگ نمی زنم زیرا حتی برخی از پزشکان و متخصصان آن را توصیه می کنند و آن را به عنوان یک توصیه در برنامه خود قرار می دهند!!)

نادیده گرفتن هر از چندگاهی صبحانه مشکلی نیست، اما زمانی که کورتیزول نامتعادل، چرخه شبانه روزی، سطح قند خون ناپایدار دارید و عمدتاً دچار کاتابولیک هستید، به طور سیستماتیک آن را با یک قهوه چرب جایگزین کنید: این بدترین کاری است که باید انجام دهید. . (مگر اینکه پروژه شما با سرعت بیشتری از منابع باقیمانده استفاده کند).

شما کاتابولیک می مانید، چربی نمی سوزانید، بلکه کلاژن و اسیدهای آمینه می سوزانید، توده عضلانی به دست نمی آورید، اندام های خود را در شب ترمیم نمی کنید، سریعتر پیر می شوید و غیره.

هورمون های دیگر

کافئین همچنین تولید را مختل کرده و از بین می برد سروتونین، از دوپامین، و حتی تیروزین.
👉 بدون کافئین، خلق و خوی وحشتناکی بد است، ما فاقد انگیزه و میل هستیم، می توانیم اعتیاد به غذا یا رفتار اعتیادآور داشته باشیم.

بدتر از همه این است که کافئین برای مدت طولانی در بافت ها ذخیره می شود، حتی اگر مصرف آن را متوقف کنید. ممکن است تا ۶ ماه طول بکشد تا شما به طور کامل اثرات ترک قهوه را احساس کنید.

بیشتر بخوانید
نخود سبز فواید تغذیه ای

مشکل روده

بنابراین فهمیدیم که کافئین مغز، هورمون‌ها و ریتم شبانه‌روزی را از بین می‌برد. حال به روده بروید:

مایکوتوکسین ها

دانه های قهوه حاوی مایکوتوکسین هستند. بطور مشخص: هست قالب، قارچ. بسیاری از ما در حال حاضر دیس بیوز، کاندیدیازیس داریم. مصرف روزانه مایکوتوکسین ها باعث تکثیر آنها می شود.

با حفظ این دیس بیوزها، ارتباط بین روده و مغز شما باعث میل به قند، کربوهیدرات، غذای تقلب از همه نوع، مه روانی، اضطراب.

اگر تخلخل روده دارید، باکتری های بیماری زا می توانند به بسیاری از نقاط ناخواسته در بدن شما مهاجرت کنند.

👈برخی افراد نیز نسبت به قهوه واکنش هیستامینی دارند اما به دلیل مزمن شدن آن متوجه آن نمی شوند

هیپوکلریدری

کافئین pH روده را کاهش می دهد. مشکلات هیپوکلریدریا باعث رفلاکس اسید، سوزش سر دل، سوء جذب پروتئین و چربی می شود و بر بسیاری از سیستم های بدن دیگر از جمله تولید DAO (دیامین اکسیداز) و مشکل در تنظیم هیستامین تأثیر می گذارد.

تخلخل روده

کافئین مخاط را از بین می برد و از روده و معده شما محافظت می کند. به ایجاد تخلخل زیاد روده کمک می کند.

👈در کوتاه مدت، اثر تحریک کننده آن بر روده به افراد کمک می کند تا به دستشویی بروند. این مشکل اساسی یبوست را استتار می کند.

👈 بعد از مدتی، حتی دیگر جواب نمی دهد و یا یبوست مزمن یا اسهال مزمن دارید (و برای برخی افراد: هر دو متناوب).

بیشتر بخوانید
دارچین فواید سلامتی، کاهش وزن و دستور العمل ها

سوء جذب

کافئین علاوه بر تأثیر بر مخاط روده، از جذب آن جلوگیری می کند:

  • از مکمل های غذایی که اینقدر پرداخت می کنید
  • و حتی برخی مواد مغذی (مثال: قهوه حاوی تانن هایی است که مانع از جذب آهن می شود (از جمله موارد دیگر).
  • برخی از داروها (بعضی از شما داروهای تیروئیدی مصرف می کنید که تاثیری ندارند زیرا همزمان قهوه می نوشید)
  • (در حال حاضر T3 خیلی پایین بود زیرا کورتیزول در سیستم بسیار زیاد است و آدنوزین کافی وجود ندارد…)

و من از فصل مربوط به گلیکوزیون، زخم ها، بیماری کرون، محور آدرنال/تیروئید و غیره می گذرم.

واقعا؟

بنابراین می شنوم که شما به من می گویید: اما چرا هیچ کس در مورد این اعمال ناشایست صحبت نمی کند و چرا ما یک اثر خیال انگیز ارائه می کنیم. آنتی اکسیدان قهوه ؟
👉 چون بعد از روغن های گیاهی دومین کسب و کار پردرآمد کشاورزی و غذایی است. همه چیز گفته شده است.
👉 و اگر واقعا می خواهید روی اثر آنتی اکسیدانی آن پافشاری کنید، می خواهم یکی برای من توضیح دهد: با کباب کردن قهوه است که فوران را می آوریم، سرطان زا برای موش و به احتمال زیاد برای انسان. آیا به آن “آنتی اکسیدان” می گوییم؟

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه