جو یک محصول غلات با بافت جویدنی و طعم ملایم آجیلی است.

بذر نوعی علف است که در آب و هوای معتدل در سرتاسر جهان می روید و یکی از اولین غلاتی بود که توسط تمدن های باستانی کشت شد.

در واقع، شواهد باستان شناسی نشان می دهد که جو بیش از ۱۰۰۰۰ سال پیش در مصر کشت می شده است.۱).

جو خوبه؟  ارزش غذایی، فواید و طرز تهیه آن

اگرچه به طور وحشی در نواحی غرب آسیا و شمال شرقی آفریقا رشد می کند، اما به طور گسترده برای غذای انسان و حیوان و برای استفاده در تولید آبجو و ویسکی کشت می شود.

جو با تولید ۱۴۴ میلیون تن در سال ۲۰۱۴، چهارمین غلات تولید شده در جهان پس از ذرت، برنج و گندم است.۲).

این مقاله فواید جو برای سلامتی و نحوه افزودن آن به رژیم غذایی را مورد بحث قرار می دهد.