ماهی تن ماهی آب شور است که در سراسر جهان مصرف می شود.

فوق العاده مغذی است و منبع عالی پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین های گروه B است. با این حال، می تواند حاوی سطوح بالایی از جیوه، یک فلز سنگین سمی باشد.

فرآیندهای طبیعی – مانند فوران‌های آتشفشانی – و همچنین فعالیت‌های صنعتی – مانند سوزاندن زغال‌سنگ – جیوه را به اتمسفر یا مستقیماً در اقیانوس آزاد می‌کنند، در این مرحله جیوه شروع به تجمع در حیات دریایی می‌کند.

جیوه در ماهی تن: آیا خوردن این ماهی بی خطر است؟

مصرف بیش از حد جیوه با مشکلات جدی سلامتی مرتبط است و نگرانی‌هایی را در مورد مصرف منظم ماهی تن افزایش می‌دهد.

این مقاله به بررسی جیوه موجود در ماهی تن می پردازد و به شما می گوید که آیا خوردن این ماهی بی خطر است یا خیر.