خربزه تلخ مزایای سلامتی، موارد استفاده و عوارض جانبی

خربزه تلخ میوه ای است که به دلیل ظاهر و مصارف آشپزی، اغلب خود را در مقایسه با کدو و خیار می یابد. با وجود این شباهت ها، توجه به این نکته مهم است که خربزه تلخ در واقع یک میوه است. نام های مختلفی از جمله گلابی بلسان، سیب بلسان و اصطلاح علمی دقیق تر Momordica charantia می باشد.

آنچه واقعاً خربزه تلخ را متمایز می کند، طعم و مزه متمایز آن است. معمولاً زمانی که هنوز سبز است یا در مراحل اولیه زرد شدن است، پخته می شود، برخی حتی از شاخساره ها و برگ های جوان این میوه منحصر به فرد لذت می برند. خربزه تلخ در شکل خام خود مطابق با نام خود است و طعمی واقعاً تلخ دارد.

در این مقاله جامع، مزایای سلامتی قابل توجه ارائه شده توسط خربزه تلخ، بررسی موارد استفاده، عوارض جانبی بالقوه و موارد دیگر را بررسی خواهیم کرد.

انواع خربزه تلخ

خربزه تلخ یک اصل و نسب گیاه شناسی با سبزیجاتی مانند خیار و کدو سبز دارد. با این حال، بسته به کشور مبدا، ظاهر آن می تواند کمی متفاوت باشد. به عنوان مثال، خربزه تلخ هندی اغلب دارای پوستی میخ دار، نوک تیز و بدنی سبز تیره است که شبیه خیار خشک شده است.

Health Benefits, Uses And Side Effects: HealthifyMe

در حالی که طعم تلخ خربزه تلخ یک ویژگی رایج است، تفاوت های ظریفی در بین میوه ها بر اساس ریشه های منطقه ای آنها وجود دارد. این تنوع منحصر به فرد، خربزه تلخ را به یک افزودنی جذاب به دنیای میوه ها و سبزیجات تبدیل می کند، که کدوهای تلخ هندی و چینی از شناخته شده ترین انواع آن هستند.

خلاصه

ترکیب غیرمعمول میوه و سبزیجات به عنوان خربزه تلخ، گلابی بلسان، یا به طور رایج تر، کدوی تلخ شناخته می شود. این به خاطر داشتن تلخ ترین طعم در بین تمام میوه ها و سبزیجات مورد استفاده در آشپزی مشهور است. انواع متفاوتی از کدو تلخ در جهان وجود دارد، اما دو نوع کدو تلخ هندی و چینی از محبوب‌ترین آنها هستند. 

ارزش غذایی خربزه تلخ

اطلاعات تغذیه ای خربزه تلخ بسته به نحوه تهیه یا مصرف خام آن کمی متفاوت است. موارد زیر خلاصه ای از مواد مغذی اولیه در یک وعده ۱۰۰ گرمی خربزه یا کدو تلخ است:

  • انرژی: ۲۱ کیلو کالری
  • کربوهیدرات: ۴.۲۶ گرم 
  • فیبر: ۲.۱ گرم
  • آهن: ۰.۷۷ میلی گرم
  • ویتامین C: 89.4 میلی گرم

مزایای سلامتی کدو تلخ (خربزه تلخ)

خربزه تلخ که از آن به عنوان کدو تلخ یاد می شود، به دلیل مزایای سلامتی متعددی که دارد مورد توجه است. برخی از مزایای سلامتی قابل توجه خوردن کدو تلخ به شرح زیر است:

کدو تلخ به حفظ روده سالم کمک می کند

کدو تلخ یک منبع غنی از فیبر غذایی است. کدو تلخ به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی که به هضم غذا کمک می کند و آنزیم های گوارشی را تحریک می کند، باعث تسکین سوء هاضمه و یبوست می شود. علاوه بر حمایت از فلور روده سالم که هضم و جذب مواد مغذی را تقویت می کند، محتوای فیبر بالای کدو تلخ و کیفیت ملین طبیعی به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. همچنین به ریشه کن کردن انگل هایی که وارد سیستم گوارشی می شوند کمک می کند، که به همان اندازه برای سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مفید است.

کدو تلخ باعث سلامت قلب می شود

پلاک های چربی به دلیل کلسترول بالا می توانند در شریان های شما جمع شوند، که فشار بیشتری بر عملکرد پمپاژ قلب شما وارد می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد که عصاره خربزه تلخ می تواند کلسترول را با تشویق به دفع کلسترول از طریق اسیدهای صفراوی کاهش دهد.

خربزه تلخ در برابر سرطان محافظت می کند

کدو تلخ علاوه بر لیکوپن، لیگنان ها و کاروتنوئیدها دارای سطوح قابل توجهی از ویتامین A، زآگزانتین و لوتئین است. همچنین حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان های قوی است. هر کدام از این ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. در نهایت باعث کاهش رشد تومورها در بدن شما می شود. خواص ضد سرطانی و ضد توموری خربزه تلخ می تواند از سرطان پروستات، سینه و نواحی دهانه رحم جلوگیری کند.

خربزه تلخ کبد را پاکسازی می کند و خون را تصفیه می کند

محتوای آنتی اکسیدانی بالای خربزه تلخ آن را به یک پاک کننده خون و کبد بالقوه تبدیل می کند. فلاونوئیدها و پلی فنول ها، دو نوع آنتی اکسیدان موجود در خربزه تلخ، به ایده خون “پاک تر” می افزایند.

به فعالیت های سم زدایی کبد نیز کمک می کند. کبد سموم را از بدن دفع می کند. خربزه تلخ می تواند به حذف هر گونه سمی که در کبد نشسته است کمک کند. در نتیجه، کدو تلخ روده بزرگ را پاک می کند و بسیاری از مشکلات کبدی را درمان می کند. همچنین عملکرد منظم مثانه را تسهیل می کند.

کدو تلخ ایمنی را بهبود می بخشد 

کدو تلخ منبع عالی ویتامین C است و خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارد. اینها برای بدن ما حیاتی هستند زیرا به رشد گلبول های سفید خون (WBC) و سلول های ایمنی کمک می کنند. به پیشگیری از آلرژی کمک می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند. کدو تلخ به راحتی میزان مصرف توصیه شده روزانه (RDI) 98.5 میلی گرم ویتامین C را برآورده می کند.

کدو تلخ باعث سلامت چشم می شود

محتوای ویتامین A خربزه تلخ ممکن است به دفع بیماری های چشمی، از جمله دژنراسیون ماکولا (AMD) مرتبط با سن کمک کند. لوتئین و زآگزانتین در شبکیه انباشته می شوند و دفاع محدودی در برابر آسیب اکسیداتیو ارائه می دهند. علاوه بر این، ویتامین E و C موجود در خربزه تلخ می تواند به پیشگیری از AMD کمک کند.

کدو تلخ به مدیریت دیابت کمک می کند

یکی از مهمترین و شناخته شده ترین فواید سلامتی کدو تلخ، توانایی آن در کمک به مدیریت دیابت است. دارای سه ماده فعال است که اثرات ضد دیابتی دارند. محققان ارتباطی بین مواد فعال (پلی پپتید-p، ویسین و چارانتی) و توانایی آنها در شباهت به انسولین و کاهش گلوکز خون یافته‌اند.

کدو تلخ دارای لکتینی است که روی بافت های محیطی اثر می کند و گرسنگی را سرکوب می کند تا غلظت گلوکز خون را کاهش دهد. کارشناسان پیشنهاد می کنند که نوشیدن آب کدو تلخ هر روز صبح با معده خالی می تواند به مدیریت دیابت نوع ۲ شما کمک کند.

خربزه تلخ باعث کاهش وزن می شود

کدو تلخ دارای عناصری است که از جذب بیش از حد قند در بدن جلوگیری می کند زیرا تلخ است. در نتیجه به کاهش و حفظ سطح قند خون بدن کمک می کند. تعداد سلول های بتا که انسولین ترشح می کنند را افزایش می دهد. زمانی که سطح انسولین طبیعی باشد، سطح قند خون در نهایت کاهش می یابد و منجر به کاهش وزن می شود.

آهن، پتاسیم، منیزیم، ویتامین C و مقادیر متوسط ​​فیبر موجود در کدو تلخ به شما کمک می کند احساس سیری کنید و شما را از خوردن میان وعده منصرف می کند. حداقل سطوح چربی و کربوهیدرات تضمین می کند که غذای شما به اندازه کافی هضم می شود و به جلوگیری از تجمع چربی اضافی در بدن کمک می کند.

خربزه تلخ به طور طبیعی سنگ کلیه را از بین می برد

بر کسی پوشیده نیست که دفع سنگ کلیه دردناک است. در هسته آنها، بلورهای فسفات کلسیم یا اگزالات کلسیم هستند که جامد شده اند. گنجاندن کدو تلخ در رژیم غذایی، تجزیه طبیعی آن را تسهیل می کند. با کاهش محتوای اسید بالا، از تشکیل سنگ کلیه نیز جلوگیری می کند. همچنین سلامت قلب را افزایش می دهد.

خربزه تلخ می تواند به جلوگیری از کم خونی و کمبود آهن کمک کند

وظیفه اصلی هموگلوبین، یکی از اجزای گلبول قرمز، انتقال اکسیژن در سراسر بدن است. با این حال ، بدن برای تولید هموگلوبین به آهن نیاز دارد. علاوه بر این، مصرف کم آهن می تواند منجر به کم خونی فقر آهن شود، اختلالی که با تعداد ناکافی گلبول های قرمز سالم مشخص می شود.

درمان اصلی کم خونی کمبود آهن در حال افزایش مصرف آهن فرد است. علاوه بر داشتن آهن ، خربزه تلخ نیز حاوی بسیاری از فولات (ویتامین B9) است. این ویتامین چند منظوره در تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.

خلاصه

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا خربزه تلخ باید بخشی از رژیم شما باشد. می تواند به کنترل سطح قند خون کمک کند. آنتی اکسیدان ها ، که باعث افزایش سلامت عمومی و کاهش خطر بیماری های مزمن می شوند ، در کدو تلخ فراوان هستند. این از سلامت گوارشی پشتیبانی می کند و به دلیل محتوای فیبر بالا و سطح پایین کالری ، به مدیریت وزن کمک می کند. علاوه بر این ، دارای خواص تحریک کننده ایمنی است و ممکن است به جلوگیری از سرطان کمک کند.

عوارض احتمالی خربزه تلخ

خربزه تلخ اگر در حد اعتدال مصرف شود می تواند یک مکمل مفید و مفید به رژیم غذایی شما باشد.

از طرف دیگر ، خوردن بسیاری از خربزه های تلخ می تواند پیامدهای منفی زیادی داشته باشد. 

در اینجا برخی از عوارض جانبی و مواردی که باید در نظر بگیرید آورده شده است:

  • اسهال
  • خونریزی معده و زخم معده
  • ضربان قلب نامنظم (فیبریلاسیون دهلیزی)
  • آسیب شدید کلیه
  • ناراحتی معده
  • استفراغ

خلاصه

هنگام خوردن در اعتدال ، غذای تلخ می تواند چندین فواید سلامتی داشته باشد. با این وجود ، اگر بیش از حد مصرف شود ، می تواند عوارض جانبی مانند اسهال ، زخم معده یا ناراحتی معده داشته باشد. گنجاندن کدو تلخ در یک رژیم غذایی کامل ضروری است.

راه های خوردن کدو تلخ

تکنیک های مختلف پخت و پز می تواند تلخی خربزه تلخ را کاهش دهد.

  • استرفری: یکی از راه‌های رایج برای کاهش تلخی کدو تلخ، سرخ کردن آن با سایر سبزیجات و چاشنی‌ها است.
  • کاری: آنها را در دال، خورش ها و کاری قرار دهید. 
  • سوپ ها: در برخی از آشپزی های بومی، کدو تلخ به سوپ ها اضافه می شود تا طعم خاصی به سوپ ها بدهد. 
  • غوره تلخ شکم پر: انواع ادویه جات، گوشت چرخ کرده یا چاشنی عدس آماده سازی هیجان انگیزی است. 
  • چیپس: برای تهیه چیپس ترد، کدو تلخ را نازک برش دهید و آن را در فر یا سرخ کنید. برای یک میان وعده خوشمزه، آنها را با نمک و ادویه مزه دار کنید.
  • سالاد: می‌توانید از کدو تلخ رنده شده یا ورقه‌ای نازک در سالاد استفاده کنید. تلخی آن را می توان با سفید کردن مختصر آن یا خیساندن آن در آب شور کاهش داد.
  • آبمیوه یا اسموتی: ترکیب کدو تلخ با سایر میوه ها و سبزیجات مانند خیار، سیب یا لیمو می تواند یک اسموتی سالم درست کند.
  • چای: برش‌های کدو تلخ تازه یا خشک شده را در آب داغ قرار می‌دهند تا چای کدو تلخ درست شود.

خلاصه

یک سبزی همه کاره با طعم تلخ مشخص، کدوی تلخ است که اغلب به عنوان خربزه تلخ شناخته می شود. روش های زیادی برای طبخ و مصرف آن وجود دارد، از جمله سرخ کردنی، ترشی، سوپ، سالاد و حتی چیپس. 

دستور العمل های کدو تلخ را امتحان کنید

۱. آب کدو تلخ

سرو کردن: ۲

زمان آماده سازی – ۱۵ دقیقه

عناصر

کدو یا خربزه تلخ: ۱ عدد بزرگ

سیب سبز: ۱ عدد کوچک

زنجبیل پوست کنده و خرد شده: ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

نمک سیاه: ۱ و نیم قاشق چایخوری

آب سرد به میزان لازم

روش تهیه

  • کدو تلخ را از وسط نصف کنید، دانه ها را بردارید و سپس سبزی را تقریباً خرد کنید.
  • آن را در ظرفی بریزید و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و با دست خوب مخلوط کنید. این را به مدت ده تا پانزده دقیقه کنار بگذارید.
  • یک سیب را تکه تکه کنید، دانه ها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
  • کدو تلخ را بین کف دست خود فشار دهید تا آب آن خارج شود، سپس آن را دور بریزید.
  • کدو تلخ فشرده، سیب سبز، فلفل قرمز و زنجبیل را در مخلوط کن بریزید. پوره کنید تا یکدست شود و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید.
  • بعد از صاف کردن، نمک و آبلیمو را هم بزنید. کاملا مخلوط کنید.
  • داخل لیوان ها بریزید و خنک شده لذت ببرید.

۲. چیپس پخته شده با خربزه تلخ

سرو کردن: ۲

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه 

عناصر

  • کدوی تلخ: ۲ عدد بزرگ
  • آب تمر هندی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  • گارام ماسالا: ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
  • پودر زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  •  روغن: ۱ قاشق غذاخوری

روش آماده سازی

  • خربزه تلخ را به قطعات گرد خرد کنید.
  • در یک کاسه، همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ کدو تلخ را اضافه کنید و آن را به مدت پانزده دقیقه خوابانده کنید.
  • یک سینی فر را با روغن کنجد چرب کنید و فر را با دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. 
  • بعد از پانزده دقیقه هر کدو تلخ را به صورت جداگانه روی ورقه قرار دهید. عبور نکنید 
  • به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت یکسان، ورقه پخت را بردارید و طرفین را برگردانید.
  • ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. اگر پخته نشد، پنج دقیقه دیگر بپزید. 
  • بعد از ۱۰ دقیقه خنک شدن، سرو کنید.

پیشنهاد 

کدو تلخ، سبزی جادویی سرشار از مواد مغذی، ادرارآور است و ادرار مکرر را افزایش می دهد. بدن میکروب ها و سموم را از طریق ادرار دفع می کند و خطر ابتلا به عفونت های دستگاه ادراری را کاهش می دهد. کدو تلخ دارای محتوای آب بالایی است که به بدن کمک می کند هیدراته بماند و بدن را خنک و عاری از سموم نگه می دارد که سلامت کلی را افزایش می دهد.

کلام پایانی

خربزه تلخ که به نام کدو تلخ نیز شناخته می شود، یک سبزی قابل توجه و مغذی با طعم تلخ مشخص است. به طور گسترده در غذاهای جهانی استفاده می شود، طیف وسیعی از مزایای سلامتی بالقوه را ارائه می دهد. خربزه تلخ را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد، از سرخ کردنی گرفته تا سوپ و سالاد، با روش های پخت و پز که تلخی آن را کاهش می دهد. این به دلیل توانایی خود در تنظیم سطح قند خون مشهور است و آن را به یک مکمل ارزشمند برای رژیم های غذایی برای مدیریت دیابت تبدیل می کند. تطبیق پذیری و مزایای بالقوه سلامتی خربزه تلخ، آن را به افزودنی جذاب و خوش طعم در فهرست آشپزی شما تبدیل می کند.

سلب مسئولیت: هدف این مقاله فقط پراکندگی دانش و افزایش آگاهی است. قصد ندارد جایگزین توصیه های پزشکی متخصصان شود. برای اطلاعات بیشتر، لطفاً با متخصصان تغذیه معتبر ما تماس بگیریداینجا.

سوال متداول

س: خربزه تلخ چیست؟

ج: خربزه تلخ که با نام علمی Momordica charantia شناخته می شود سبزی استوایی و نیمه گرمسیری است که گاهی به آن کدو تلخ نیز می گویند. این به خاطر طعم غیرمعمول تلخ و ظاهر چشمگیرش معروف است که هر دو دارای چندین مزیت سلامتی هستند.

س: انواع مختلف خربزه تلخ چیست؟

ج: خربزه تلخ چینی و هندی دو گونه اصلی هستند. خربزه چینی معمولاً ۸ تا ۱۲ اینچ طول و پهن تر است. این نوع دارای توده های صاف و زگیل مانند روی پوست سبز روشن است. نوع هندی دارای پوستی خشن و سبز تیره با برآمدگی های قوی است و کوچکتر با انتهای نوک تیز است.

س: خربزه تلخ به طور معمول چگونه تهیه و پخته می شود؟

ج: خربزه تلخ سرخ شده، آب پز و اضافه شده به سوپ، از آماده سازی های رایج است. بسته به فرهنگ، چندین آماده سازی وجود دارد. آبمیوه گیری نیز محبوب است.

س: مشخصات غذایی خربزه تلخ چیست؟

پاسخ: خربزه تلخ سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان است و یک افزودنی کم کالری و پر فیبر به هر رژیم غذایی است. سرشار از ویتامین های A و C است که با هم به عنوان تقویت کننده های قوی سیستم ایمنی عمل می کنند. علاوه بر این در فراوانی مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و روی وجود دارد.

س: آیا خربزه تلخ می تواند به مدیریت دیابت کمک کند؟

پاسخ: فیبر موجود در خربزه تلخ به کاهش سرعت هضم کمک می کند، که به نوبه خود جذب گلوکز در جریان خون را کند می کند و از افزایش قند خون جلوگیری می کند. علاوه بر این، حاوی ماده ای به نام پلی پپتید-P است که نوع خود انسولین است و ممکن است به افراد مبتلا به دیابت کمک کند و سطح قند خون آنها را کاهش دهد.

س: خربزه تلخ چگونه بر سطح قند خون تأثیر می گذارد؟

پاسخ: خربزه یا کدو تلخ به سرعت قند خون را در حدود نیم ساعت کاهش می دهد. افزودن آن به رژیم غذایی برای کنترل سطح قند خون عالی است.

س: آیا مصرف خربزه تلخ مزایای بالقوه دیگری برای سلامتی دارد؟

پاسخ: عصاره خربزه تلخ علاوه بر داشتن خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی بالقوه در برابر سرطان نیز موثر است. می تواند پسوریازیس، زخم، مالاریا، درد و التهاب، دیس لیپیدمی و فشار خون را درمان کند.

س: کاربردهای سنتی خربزه تلخ در طب گیاهی چیست؟

پاسخ: فواید پزشکی خربزه تلخ شامل خواص ضد التهابی، ضد سرطانی، ضد دیابتی و کاهش دهنده کلسترول آن است. بسیاری از مواد شیمیایی فنولیک موجود در آن ممکن است خواص آنتی اکسیدانی و ضد جهش زایی داشته باشند.

س: آیا می توان از خربزه تلخ برای کنترل وزن استفاده کرد؟

پاسخ: خربزه تلخ مکملی عالی برای هر برنامه غذایی برای کاهش وزن است زیرا فیبر بالایی دارد و کالری کمی دارد. با ۱۰۰ گرم، حدود ۲ گرم فیبر در هر وعده وجود دارد. فیبر به شما کمک می کند تا برای مدت طولانی احساس سیری کنید و گرسنگی و اشتها را کاهش می دهد زیرا به آرامی در سیستم گوارش شما حرکت می کند.

س: مصرف روزانه خربزه تلخ برای فواید سلامتی چقدر است؟

پاسخ: سن، سلامت عمومی و انتخاب های غذایی تنها چند نمونه از جنبه های فردی هستند که می توانند بر میزان توصیه شده روزانه خربزه تلخ برای فواید سلامتی تأثیر بگذارند. اما انجام ورزش در حد اعتدال ضروری است زیرا ممکن است اثرات کاهش قند خون داشته باشد، به خصوص اگر دیابت دارید یا از داروهای کاهنده قند خون استفاده می کنید.

س: آیا عوارض جانبی یا خطرات احتمالی مرتبط با مصرف خربزه تلخ وجود دارد؟

پاسخ: خربزه تلخ خطرات و مسائل خاصی مانند احتمال اسهال، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را به همراه دارد. سقط جنین، انقباضات و خونریزی واژن. کاهش خطرناک قند خون در صورت ترکیب با انسولین.

س: خربزه تلخ چگونه بر سلامت دستگاه گوارش و عملکرد روده تأثیر می گذارد؟

پاسخ: خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی کدو تلخ به دفع سموم از خون و کبد و درمان انواع اختلالات کبدی کمک می کند. استفاده مکرر از خربزه تلخ به کاهش انواع بیماری های گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و یبوست کمک می کند.

س: آیا می توان از خربزه تلخ در مراقبت از پوست و روتین های زیبایی استفاده کرد؟

پاسخ: ویتامین C برای حفظ پوست بدون چین و چروک و به تاخیر انداختن علائم پیری زودرس ضروری است. کدو تلخ دارای غلظت بالایی از ویتامین C است. همچنین حاوی مواد مغذی اضافی است که از سنتز کلاژن حمایت می کند که به پوست انعطاف پذیری و صافی می بخشد. علاوه بر این، آکنه و عیوب پوست را کاهش می دهد و به درمان پسوریازیس و اگزما کمک می کند. همچنین از پوست در برابر اشعه های مضر UV خورشید محافظت می کند.

س: خربزه تلخ چگونه در غذاهای مختلف جهانی استفاده می شود؟

پاسخ: خربزه تلخ قابل تطبیق در بسیاری از دستور العمل ها و غذاهای مختلف در سراسر جهان یک ماده اصلی است. سرخ شده و به سوپ ها، املت ها و ترشی ها در غذاهای آسیایی اضافه می شود. غذاهای هندی شامل چاتنی، کاری و چاشنی است.

س: برخی از افسانه ها یا تصورات غلط رایج در مورد خربزه تلخ چیست؟

پاسخ: افسانه ها و باورهای غلط زیادی در مورد خربزه تلخ وجود دارد. یک تصور غلط این است که می تواند دیابت را درمان کند. در واقع، می تواند به کنترل بهتر دیابت کمک کند. علاوه بر این، این یک افسانه است که گرم کردن همه تلخی ها را از بین می برد. فقط آن را کاهش می دهد تلخی آن به برخی افراد این تصور غلط را القا می کند که سمی است، اما اعتدال در مصرف آن حیاتی است.

منابع تحقیق 

ارزش های USDA کدو تلخ

اثرات کارلا (خربزه تلخ؛ Momordica charantia) بر ژن های متابولیسم لیپیدها و کربوهیدرات ها در هیپرکلسترولمی تجربی: مطالعه بیوشیمیایی، مولکولی و هیستوپاتولوژیک

خربزه تلخ (Momordica Charantia)، یک رویکرد تغذیه‌ای برای پیشگیری و درمان سرطان.

مکمل های آنتی اکسیدانی ویتامین و مواد معدنی برای جلوگیری از دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن

اثرات ضد دیابتی Momordica charantia (خربزه تلخ) و خواص دارویی آن

پیوند منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه