خرمای مجول انواع خرماهایی است که به دلیل شیرینی طبیعی از آن استفاده می شود. آنها بزرگتر، تیره تر و از نظر طعم کاراملی تر از سایر انواع هستند.

به عنوان میوه های هسته دار گرمسیری، آنها دارای یک گودال هستند که با گوشت خوراکی احاطه شده است.

خرمای مجول که بومی مراکش است، از درخت خرما می آید (Phoenix dactylifera) و اکنون در مناطق گرم ایالات متحده، خاورمیانه، آسیای جنوبی و آفریقا رشد می کنند.

آنها اغلب به صورت خشک شده فروخته می شوند، اما بدون آب، آنها را نرم و چسبنده می کند. قند آنها با خشک شدن غلیظ تر می شود که شیرینی آنها را بیشتر می کند.

خرما Medjool: تغذیه، فواید، و استفاده shealthline.comhttps://www.healthline.com › med...

این مقاله همه آنچه را که باید در مورد محتوای غذایی، فواید و کاربردهای خرمای مجول بدانید، به شما می گوید.

حقایق تغذیه ای خرما مجول

خرمای مجول منبع غلیظی از مواد مغذی سالم است. فقط ۲ خرما (۴۸ گرم) فراهم می کند (۱):

  • کالری: ۱۳۳
  • کربوهیدرات ها: ۳۶ گرم
  • فیبر: ۳.۲ گرم
  • پروتئین: ۰.۸ گرم
  • قند: ۳۲ گرم
  • چربی: ۰ گرم
  • کلسیم: ۲٪ از ارزش روزانه (DV)
  • اهن: ۲ درصد از DV
  • پتاسیم: ۷ درصد از DV
  • فلز مس: ۱۹ درصد از DV
  • ویتامین B6: ۷ درصد از DV
  • منیزیم: ۶ درصد از DV

خرما مقدار قابل توجهی فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آهن، پتاسیم، ویتامین های گروه B، مس و منیزیم را ارائه می دهد.۱، ۲).

خرمای مجول در مقایسه با انواع رایج دیگر مانند دگلت نور، حاوی کلسیم بسیار بیشتری است.۱، ۳).

محتوای کالری و قند

خرما منبع غلیظ قندهای طبیعی است.

بیشتر بخوانید
۱۱ فواید شگفت‌انگیز چای نعناع و روغن ضروری

در حالی که افرادی که قند خون خود را کنترل می کنند ممکن است نیاز به تعدیل مصرف خرما داشته باشند، یک مطالعه کوچک نشان داد که این میوه هسته دار دارای شاخص گلیسمی پایین (GI) است و نباید باعث افزایش زیاد قند خون شود.۴، ۵).

با این حال، خرمای مجول کالری زیادی در یک وعده کوچک دارد. به همین دلیل، ممکن است بخواهید میزان مصرف خود را کنترل کنید.

میوه‌های خشک که شامل کشمش، زردآلو خشک و آلو نیز می‌شود، نسبت به همتایان تازه خود کالری بیشتری در هر وعده دارند، زیرا آب کمتری دارند.۶).

بیشتر کالری موجود در خرمای مجول از قندهای آن (۲).

خرمای مجول سرشار از قندهای طبیعی، فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی است. مانند سایر میوه های خشک، آنها کالری زیادی را در یک وعده کوچک بسته بندی می کنند.

مزایای سلامتی بالقوه

خرما مجول چندین فواید برای سلامتی دارد.

ممکن است از قلب شما محافظت کند

فیبر و آنتی اکسیدان های موجود در خرمای مجول ممکن است به محافظت از قلب شما کمک کند.

فیبر می تواند به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند و شریان های شما را تمیز نگه دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. فقط ۲ خرما (۴۸ گرم) حاوی بیش از ۳ گرم فیبر است.۱، ۷، ۸).

یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که Medjool و دیگر انواع خرما کلسترول LDL (بد) را کاهش می دهند و از ایجاد پلاک در شریان ها جلوگیری می کنند. تجمع پلاک در نهایت می تواند جریان خون را مسدود کند و منجر به حمله قلبی یا سکته شود.۹، ۱۰).

بیشتر بخوانید
9 جایگزین برای قهوه (و چرا باید آنها را امتحان کنید)

خرمای مجول همچنین منبع غنی آنتی اکسیدان است که به مبارزه با آسیب های ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد کمک می کند. آنتی اکسیدان های کاروتنوئید و اسید فنولیک آنها هر دو به دلیل اثرات مفید آنها بر سلامت قلب مورد مطالعه قرار گرفته اند.۲، ۱۱، ۱۲).

از هضم سالم حمایت می کند

فیبر برای ارتقای هضم سالم و منظم بودن روده ضروری است. در واقع، فیبر کافی در رژیم غذایی روزانه به تشکیل مدفوع و جلوگیری از یبوست کمک می کند.۱۳).

خوردن فیبر کافی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های گوارشی مانند سرطان روده بزرگ را نیز کاهش دهد.۱۴).

در یک مطالعه ۳ هفته ای، ۲۱ نفر در روز ۷ خرما (۱۶۸ گرم) خوردند و دفعات دفع مدفوع خود را به میزان قابل توجهی در مقایسه با زمانی که خرما نمی خوردند، بهبود بخشیدند.۱۵).

آنتی اکسیدان بالایی دارد

خرمای مجول دارای چندین آنتی اکسیدان است که می تواند سلول های شما را از آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی و بیماری های مغزی شود، محافظت کند.۱۶).

خرمای مجول شامل فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است که به دلیل خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و محافظت از مغز مورد مطالعه قرار گرفته است.۱۱، ۱۷، ۱۸).

یک مطالعه روی میوه های خشک نشان داد که خرما در مقایسه با انجیر و آلو دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.۱۹).

سایر مزایای سلامتی بالقوه

  • سوخت طبیعی برای بدن شما خرمای مجول در یک وعده کوچک تعداد زیادی کربوهیدرات را ارائه می دهد. کربوهیدرات ها منبع اصلی انرژی بدن شما هستند (۲۰).
  • ممکن است از سلامت استخوان حمایت کند. خرمای مجول حاوی مقدار کمی کلسیم است و منبع مناسبی از پتاسیم، منگنز و مس است که همگی از مواد مغذی مهم برای سلامت استخوان هستند.۲۱، ۲۲، ۲۳).
  • ممکن است از سلامت مغز محافظت کند. مطالعات حیوانی آنتی اکسیدان خرما را با سطوح پایین نشانگرهای التهابی و کاهش پلاک های مغزی مرتبط با بیماری هایی مانند بیماری آلزایمر مرتبط می کند.۲۴).
بیشتر بخوانید
زغال اخته : حقایق تغذیه و سلامتی

به خاطر داشته باشید که تحقیقات بیشتری در مورد این مزایا مورد نیاز است.

خرمای مجول حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد، هضم غذا را تقویت کند و از سلامت قلب حمایت کند و از دیگر فواید آن است.

چگونه خرمای مجول را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

خرمای مجول را می توان در تمام سال در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت. آنها اغلب با سایر غذاهای خشک یا خام فروخته می شوند.

برخی از خرماهای مجول بدون هسته هستند، اما اگر خرماهای هسته دار را خریداری می کنید، باید آنها را قبل از خوردن حذف کنید. به سادگی خرما را از طول باز کنید و گودال را بیرون بیاورید.

این میوه‌های خشک به دلیل شیرینی که از فروکتوز، یک قند طبیعی به دست می‌آید، جایگزین بسیار خوبی برای شکر هستند.

برای جایگزینی خرمای مجول به جای شکر، با مخلوط کردن ۲ فنجان (۴۸۰ گرم) خرما بدون هسته با ۱/۴ فنجان (۳۰۰ میلی لیتر) آب، خمیر خرما درست کنید، سپس از این خمیر به جای شکر در دستور العمل های خود با نسبت ۱:۱ استفاده کنید. نسبت

بیشتر بخوانید
6 فواید خربزه تلخ و عصاره آن

همچنین می‌توانید این میوه شیرین را به اسموتی‌ها، سس‌ها و سس‌ها اضافه کنید یا آن‌ها را در غذاساز خرد کنید و برای دسرهای بدون پخت مانند پوسته پای، توپ‌های انرژی‌زا، و میله‌های میوه و شکلات از آن‌ها استفاده کنید.

علاوه بر این، می‌توانید خرمای مجول خام را با کره بادام زمینی، پنیر، آجیل یا حتی دانه‌های پخته شده مانند برنج پر کنید.

خرما را در جای خشک و خنک مانند انباری یا یخچال نگهداری کنید. آنها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا رطوبت آنها حفظ شود.

خرمای مجول همه کاره است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود. می توانید آنها را به صورت خام، اسموتی، شکم پر یا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در دسرها مصرف کنید.

خلاصه

خرمای مجول کالری بالایی دارد اما سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که با فواید سلامتی زیادی مرتبط است.

به طور خاص، فیبر آنها ممکن است هضم و سلامت قلب را تقویت کند و در عین حال خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را کاهش دهد.

می توانید آنها را به عنوان میان وعده، اسموتی یا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاها و دسرهای مختلف مصرف کنید.

Source link