دانه کدو تنبل – فواید، تغذیه، احتیاط و دستور غذاها

دانه های ریز و خوراکی کدو تنبل، بسیار بیشتر از آنچه فکر می کنید، دارای مواد مغذی هستند. دانه های کدو تنبل با وجود بسیار ریز بودن، سرشار از مواد مغذی حیاتی هستند که بدن ما به آن نیاز دارد.

در نتیجه، دانه کدو تنبل فواید سلامتی متعددی دارد که یکی از آنها کاهش وزن است. علاوه بر این، دانه های کدو تنبل باعث می شود که وعده های غذایی ما سالم باشد و در عین حال طعم و طعم منحصر به فرد خود را اضافه می کند. 

انواع تخمه کدو تنبل موجود در بازار در بسته بندی ها و طعم های مختلف موجود است. اما، همه یکسان نیستند. دانه های فروخته شده در بازار با دانه هایی که مستقیماً از کدو تنبل استخراج می شوند متفاوت است.

تخمه کدوهایی که می توانید از بازار بخرید بدون پوست هستند. با این حال، همه این نوع از دانه های کدو تنبل به یک اندازه مغذی نیستند. 

Pumpkin Seeds - Benefits, Nutrition, Precaution & Recipes - Blog

در حالی که آنها برای اکثر افراد مناسب هستند، برای همه مناسب نیستند. علاوه بر این، آنها عوارض جانبی خود را دارند و با همه داروها ترکیب نمی شوند. با این حال، نکات خاصی وجود دارد که باید قبل از تصمیم به خوردن آنها در نظر داشته باشید.

با این حال، برای اکثر مردم، دانه کدو تنبل یکی از مفیدترین مواد غذایی است.

سالم ترین شکل تخمه کدو تنبل

شما می توانید انواع برشته، شور، طعم دار، روکش شده، سرخ شده، کوبیده شده و حتی انواع ساده را پیدا کنید. با این حال، شما باید به دنبال نوع خام، بدون نمک و ساده باشید.

نوع خام دارای بیشترین فیبر و چربی غیراشباع است. در حالی که این دانه های خام سرشار از پروتئین و مواد معدنی هستند، کالری کمی دارند و کمبود سدیم دارند و آن ها را بسیار سالم می کند.

این خوراکی های سبز، مسطح و بیضی شکل، بهترین مکمل برای رژیم غذایی شما هستند. آنها بهترین جایگزین برای میان وعده میان روز شما هستند. بنابراین، آنها به شما کمک می کنند تا یک ترکیب رژیم غذایی متعادل و مغذی را به دست آورید که منجر به یک سبک زندگی سالم می شود.

جایگزینی سایر تنقلات مانند چیپس سیب زمینی یا غذاهای سرخ شده با این ماده نیروبخش مفید است زیرا مغذی تر است.

ارزش غذایی تخمه کدو تنبل

دلایل متعددی وجود دارد که چرا تخم کدو تنبل برای سلامتی ما بسیار مفید است. هر وعده، که تقریباً ۳۰ گرم است، حدود ۱۵۱ کالری دارد. وعده ۳۰ گرمی، تقریباً یک چهارم فنجان، سرشار از پروتئین و فیبر است. بیایید نگاهی به ارزش غذایی آن بیندازیم.

یک وعده (تقریباً ۱۵ گرم / ۱ قاشق غذاخوری) دانه کدو تنبل ارائه می دهد: 

ماده مغذی میزان % RDI
فیبر ۱.۵ گرم
کربوهیدرات ها ۲.۱۰ گرم
پروتئین ۳.۷۰ گرم
چربی ۶.۸۰ گرم
قند ۰.۲۰ گرم
ویتامین K ۱۸%
فلز روی ۲۳%
منیزیم ۳۷%
اهن ۲۳%
فلز مس ۱۹%
منگنز ۴۲%
فسفر ۳۳%

دانه کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، پتاسیم، ویتامین B و فولات است. علاوه بر این، آنها حاوی ترکیبات گیاهی همراه با مواد مغذی هستند که می توانند فواید بی شماری برای سلامتی شما داشته باشند.

۸ فواید ثابت شده دانه کدو تنبل برای سلامتی

برای مدت طولانی دست کم گرفته شده، اکنون می دانیم که این یک غذای جادویی است که فواید بی شماری برای سلامتی دارد. با این حال، برای درک مزایای آن، باید بدانید که برای یک رژیم غذایی متعادل ضروری است.

همچنین باید بدانید که فواید سلامتی ناشی از غنی بودن از مواد مغذی است که در عین خوشمزه بودن برای بدن مفید است. بنابراین، آنها باید بخشی از هر رژیم غذایی وگان یا گیاهخواری باشند.

۱. یک مسیر سالم برای کاهش وزن. 

خوردن تخمه کدو تنبل به عنوان میان وعده می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.

آنها برای چربی سوزی و عضله سازی عالی هستند. سیر کننده و سرشار از روی و کلسیم، پروتئین و فیبر هستند.

فیبر به سیستم گوارش شما کمک می کند و باعث می شود در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنید. که از پرخوری در طول روز جلوگیری می کند و از افزایش وزن شما جلوگیری می کند.

روی به چربی سوزی کمک می کند و به کاهش وزن موثر کمک می کند و در عین حال فواید سلامتی مختلفی را نیز ارائه می دهد.

۲. منبع غنی از آنتی اکسیدان ها

تخمه کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و کاروتنوئیدها است.

کاروتنوئیدها برای محافظت از شما در برابر بیماری ها ضروری هستند زیرا سیستم ایمنی بدن شما را قوی تر می کنند. کاروتنوئیدها همچنین کلاژن را تحریک می کنند تا خاصیت ارتجاعی پوست شما حفظ شود.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در دانه کدو تنبل از شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و با افزودن به لیست فواید سلامتی آن، التهاب را کاهش می دهد.

۳. خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.

مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی حاوی دانه کدو تنبل به کاهش خطر سرطان کمک می کند. گنجاندن آنها در رژیم غذایی می تواند به شما در پیشگیری از سرطان ریه، سینه، معده، پروستات و روده بزرگ کمک کند. 

برخی از مطالعات نشان داده اند که آنها به پیشگیری از سرطان سینه در زنان یائسه کمک می کنند. در مقابل، مطالعات دیگر نشان می دهد که این دانه ها نقش کمی در درمان سرطان سینه دارند. 

مطالعات بیشتر ثابت می کند که دانه کدو تنبل به کاهش رشد سلول های سرطانی پروستات کمک زیادی می کند.

۴. منبع غنی منیزیم. 

بسیاری از افراد معمولاً از کمبود منیزیم رنج می برند بدون اینکه هرگز تشخیص داده شود. این دانه ها منبع طبیعی منیزیم برای کمک به مقابله با کمبود منیزیم هستند. 

مصرف منیزیم کمتر از مقدار مورد نیاز مضر است زیرا منیزیم برای کنترل فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی حیاتی است. منیزیم همچنین به حفظ سلامت استخوان ها و تنظیم سطح قند خون شما کمک می کند.

۵. سلامت قلب خود را حفظ کنید.

آنتی اکسیدان ها، روی و منیزیم موجود در این غذای فوق العاده سلامت قلب را حفظ می کنند.

علاوه بر این، دانه کدو تنبل به کنترل فشار خون بالا و سطح کلسترول بالا کمک می کند. اینها فاکتورهای پرخطر برای بیماری های قلبی هستند و برای فواید بهینه برای سلامت نیاز به تنظیم دارند.

افزودن آنها به وعده‌های غذایی ممکن است به افزایش اکسید نیتریک در خون شما نیز کمک کند. طبق مطالعات انجام شده، این نشان دهنده اثرات مثبتی بر سلامت قلب ما است.

اکسید نیتریک باعث انبساط رگ های خونی برای بهبود جریان خون می شود. در نتیجه، خطر رشد پلاک در شریان های شما را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. 

۶. کاهش سطح قند خون. 

مطالعات نشان می‌دهد که یکی دیگر از مزایای سلامتی این همراه غذایی مدیریت دیابت است.

علاوه بر این، منیزیم موجود در دانه کدو تنبل باعث کاهش سطح قند خون می شود. بنابراین، متخصصان تغذیه بر این باورند که رژیم های غذایی حاوی تخمه کدو تنبل ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

۷. بهبود کیفیت خواب. 

خوردن یک مشت قبل از خواب می تواند به خواب بهتر شما کمک کند. تریپتوفان منبع طبیعی اسید آمینه است که خواب را تقویت می کند.

سطح روی و منیزیم موجود در دانه کدو تنبل نیز الگوهای خواب آرامی را ایجاد می کند. بهبود کیفیت خواب برای حفظ سلامتی بسیار مهم است. انرژی لازم برای گذراندن روز را به شما می دهد و ضروری است.

۸. بهبود سلامت مثانه و پروستات. 

این دانه ها ممکن است به شما در تسکین علائم هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) کمک کنند. برخی از مطالعات تحقیقاتی حتی ثابت می کنند که این دانه ها به مثانه بیش فعال کمک می کنند.

مقدار کافی برای مصرف روزانه دانه کدو تنبل

همانطور که در بالا ذکر شد، اندازه مناسب برای تخمه کدو تنبل ۱۵ گرم است. یک چهارم فنجان است. در حالی که مصرف شما می تواند تا نصف فنجان افزایش یابد، اعتدال کلیدی است. خوردن تخمه کدو تنبل بیشتر از نیاز ممکن است باعث نفخ و مشکلات معده شود. 

اگر به مقدار متوسط ​​مصرف شود، دانه کدو تنبل به طور قابل توجهی به سیستم گوارش شما کمک می کند. اما، با مصرف بیش از حد، فیبر بیش از حد می تواند منجر به یبوست شود. همچنین ممکن است برعکس هدف شما منجر به افزایش وزن شود.

این به این دلیل اتفاق می افتد که حتی اگر این دانه ها کم کالری باشند، باز هم حاوی آنها هستند. پرخوری هر چیزی می تواند باعث تجمع چربی شود. علاوه بر این، زیاده روی در خوردن تخمه کدو تنبل نیز می تواند باعث التهاب روده و درد معده شود.

احتیاط از دانه کدو تنبل

دانه کدو تنبل هر چقدر هم که معجزه آسا باشد برای همه مناسب نیست. در حالی که خوبی ها بر بدی ها بیشتر است، باید برخی موارد را در نظر داشته باشید. بنابراین قبل از اینکه آنها را به برنامه غذایی خود اضافه کنید، چند نکته را در نظر بگیرید.

۱. تخمه کدو تنبل اگر به درستی مصرف نشود ممکن است فواید تغذیه ای خود را از دست بدهد. 

اگر دانه های کدو تنبل را به درستی مصرف کنید کمک می کند وگرنه مواد مغذی خود را از دست می دهند. اگر قصد دارید تخمه کدو تنبل خود را بپزید، سعی کنید از این کار خودداری کنید.

اگر آنها را به درستی بجوید کمک می کند تا بیشترین بهره را از آنها ببرید. ترد یا پختن بیش از حد باعث از دست دادن مواد مغذی محلول در آب می شود. آنها نیاسین، ویتامین B12، ریبوفلاوین، ویتامین C، تیامین و ویتامین B6 را از دست می دهند.

۲. برای افرادی که داروهای ادرار آور مصرف می کنند نیست. 

تخم کدو دارای خاصیت ادرارآور ملایم است. بنابراین، اگر با داروهای ادرارآور مخلوط شوند، ممکن است واکنش ضعیفی نشان دهند.

همچنین می تواند باعث ایجاد ادم، اختلال کلیوی یا مشکلات قلبی عروقی خاص شود. مصرف آنها زمانی که از داروهای ادرارآور استفاده می کنید حتی ممکن است باعث عدم تعادل مواد معدنی شود. 

۳. تخمه کدو تنبل برای نوزادان بی خطر نیست. 

این افزودنی های کوچک مرزه برای سلامتی ما فوق العاده هستند، اما برای نوزادان سالم نیستند.

فیبر و اسیدهای چرب برای نوزادان به اندازه بزرگسالان مناسب نیستند. آنها می توانند باعث درد معده، گرفتگی عضلات، استفراغ، شاید حتی اسهال در نوزادان شوند. بنابراین، در حالی که آنها سرشار از پروتئین و آهن هستند، برای نوزادان مناسب نیستند.

۴. ممکن است برای زنان باردار یا شیرده ایمن نباشد. 

تحقیقاتی وجود ندارد که ثابت کند آیا تخم کدو تنبل در این دوره بی خطر است یا خیر.

اما شواهد کافی مبنی بر مضر بودن آنها در این مدت نیز وجود ندارد. بنابراین، در صورت تمایل، بهتر است مقدار مطمئنی مصرف کنید. با این حال، بهتر است این کار را تنها پس از مشورت با پزشک خود انجام دهید.

۵. افراد ممکن است به تخمه کدو آلرژی داشته باشند. 

هر کسی می تواند تقریباً به هر چیزی از جمله یکی از سالم ترین غذاها حساسیت داشته باشد. به عنوان مثال، در حالی که دانه های کدو تنبل حساسیت زا نیستند، اما می توانند آلرژی ایجاد کنند. آلرژی های ناشی از آن می توانند بیشترین تأثیر را روی پوست شما بگذارند.

علائم این نوع واکنش آلرژیک اگزما، سردرد، خارش و قرمزی یا رینوکونژونکتیویت است. همچنین ممکن است با انسداد تنفس، سرفه، تنگی نفس یا گلودرد مواجه شوید.

۶. برای افراد مبتلا به هیپوگلیسمی بی خطر نیست. 

تخمه کدو تنبل یک میان وعده ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت است. با این حال، آنها به کاهش قند خون شما کمک می کنند که برای افراد مبتلا به هیپوگلیسمی مناسب نیست.

علاوه بر این، آنها سطح گلوکز خون را کاهش می دهند و می توانند با داروهای ضد دیابت شما تضاد داشته باشند. بنابراین، آنها می توانند برای افراد مبتلا به هیپوگلیسمی بسیار خطرناک باشند.

۷. برای افراد مبتلا به فشار خون پایین ناایمن است. 

تخمه کدو تنبل برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مناسب است. آنتی اکسیدان های موجود در آنها به کاهش فشار خون شما کمک می کند. بنابراین، اگر از افت فشار خون رنج می برید، اگر از افت فشار خون رنج می برید، تخم کدو می تواند وضعیت شما را بدتر کند. علاوه بر این، آنها می توانند ترکیب خطرناکی با داروهای ضد فشار خون ایجاد کنند.

نحوه مصرف تخمه کدو تنبل

دانه‌های کدو تنبل بسیار متنوع هستند، البته به گیاه‌خواری و گیاه‌خواری اشاره نکنیم. اگر انواع خام و بدون نمک را برای حداکثر فواید سلامتی مصرف کنید، کمک خواهد کرد. با این حال، هنگامی که برشته و نمک زده می شوند، مواد مغذی کمتری پیدا می کنند. با این حال، آنها هنوز سالم هستند.

از آنجایی که انواع برشته و شور خوشمزه‌تر است، شما همچنان می‌توانید آن‌ها را مصرف کنید، اما مزایای سلامتی آن‌ها با فرآوری کاهش می‌یابد. نوع خام آن خیلی خوشمزه نیست. آن را طعمی اکتسابی کنید و از فواید بی‌شمار سلامتی آن بهره ببرید. 

اما، راه‌های لذت‌بخش زیادی برای اضافه کردن دانه کدو تنبل به برنامه غذایی‌تان وجود دارد. 

  • آنها را در سالاد یا خمیر برای پنکیک یا وافل بپاشید. 
  • آنها را در کاسه های اسموتی، ماست یا آکای بریزید. 
  • آنها را به مخلوط پخت نان یا کیک دانه اضافه کنید. 
  • خلاق باشید، تطبیق پذیری را به غذای خود بیافزایید و در هنگام میان وعده از حداکثر فواید سلامتی بهره مند شوید. 

در اینجا دستور العمل های خوشمزه و در عین حال بسیار سالم وجود دارد که شامل دانه کدو تنبل است.

۱. تنقلات دانه کدو تنبل 

فواید تخمه کدو تنبل- HealthifyMe

این اسنک بارها تنها به پنج ماده نیاز دارند که فواید سلامتی مختلفی دارند. علاوه بر این، آنها به طرز خوشمزه ای شیرین و شور هستند. و برای یک میان وعده سیر کننده یا صبحانه سبک عالی هستند.

زمان آماده سازی این میله ها ۵ دقیقه است. زمان پخت ۱۵ دقیقه است. و کل زمان مورد نیاز ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه است.

عناصر

  • ½ فنجان آرد جو دوسر
  • ۲ فنجان دانه کدو تنبل
  • ۱ یا ۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ فنجان شربت عسل یا برنج قهوه ای در صورتی که گیاهخوار هستید
  • دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل فشرده سرد ذوب شده

روش

  • اولین مرحله این است که فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس، یک ظرف فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس می توانید آن را با روغن یا کره چرب کنید.
  • آرد جو دوسر، تخمه کدو تنبل، دارچین، عسل و روغن نارگیل را در کاسه ای بریزید. هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • مخلوط را داخل تابه بریزید و با قاشق فشار دهید. در صورت تمایل، می توانید مقداری روغن یا کره به پشت قاشق بزنید. آن را به آرامی به سمت پایین فشار دهید، اما نه به اندازه ای که صدای خرد شدن دانه ها را بشنوید. مخلوط داخل تابه باید نسبتا شل باشد.
  • مخلوط اسنک بار را در تابه در فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از این، مخلوط را از فر خارج کنید. سپس مخلوط اسنک بار باید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود. یکی از آخرین مراحل این است که ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • مرحله آخر این است که تابه را بیرون آورده و مخلوط را به صورت نوار برش دهید. می توانید این اسنک بارها را بلافاصله بخورید یا آنها را در ظروف در بسته نگهداری کنید. آنها فوق العاده مغذی هستند و به راحتی درست می شوند.

۲. نان موز غنی شده با دانه کدو تنبل

فواید تخمه کدو تنبل HealthifyMe

این دستور غذا یک ترکیب سالم در میان وعده های روز تقلب است. مواد مغذی قند را متعادل می کند. بنابراین می توان آن را به عنوان پاداش اغلب به جای دسرهای معمولی مصرف کرد.

بیشتر بخوانید: ۸ فواید ثابت شده موز برای سلامتی

زمان آماده سازی این نان ۱۵ دقیقه است. زمان پخت ۶۰-۷۰ دقیقه است. این دستور العمل بی چالش یک نان خوش طعم را به دست می دهد.

عناصر

  • ۱ فنجان آرد گندم کامل
  • ¾ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ½ فنجان نعناع
  • ½ فنجان کره نرم شده
  • ⅓ یک فنجان دوغ
  • یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • ⅓ یک فنجان زغال اخته خشک
  • ½ فنجان تخم کدو تنبل
  • سه عدد موز بزرگ پوست کنده و له شده

مراحل:

  • اولین مرحله این است که فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از آن، تابه را با کره یا روغن چرب کنید و آن را کنار بگذارید.
  • یک کاسه بزرگ بردارید و آرد کامل، جوش شیرین، زغال اخته خشک و دانه کدو تنبل را با هم ترکیب کنید. این مخلوط از مواد خشک را کنار بگذارید.
  • مرحله بعدی این است که دستان خود را روی یک کاسه مخلوط کن دیگر بگذارید. در این کار، دوغ، انگور، تخم مرغ و اسانس وانیل خود را با هم خامه بزنید.

بعد از این:

  • مواد مرطوب را روی مخلوط خشک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • سپس، موز مخلوط شده را اضافه کنید تا خمیر کامل شود.
  • به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
  • خمیر را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بپزید. بهتر است آن را بپزید تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
  • مرحله آخر این است که بعد از بیرون آوردن از فر به مدت ۵ دقیقه خنک شود.

خلاصه

تخمه کدو تنبل یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید مصرف کنید. آنها منبع طبیعی و غنی از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها، چربی های غیراشباع، پروتئین و فیبر هستند.

آنها یک راه آسان برای کمک به کاهش وزن شما و مزایای سلامتی شما هستند. اضافه کردن مصرف تخمه کدو تنبل به برنامه روزانه ضروری است.

آنها همچنین برای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون بالا هستند. علاوه بر این، آنها می توانند به انواع کمبودها، به ویژه روی یا منیزیم کمک کنند.

آنها به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شوند و بسیار خوشمزه هستند. می توانید آنها را به صورت خام یا در یک دستور غذای خوشمزه بخورید. آنها را می توان به صورت خام، شور یا برشته مصرف کرد.

شما همچنین می توانید آنها را بعد از اینکه مستقیماً از کدو تنبل استخراج کردند مصرف کنید. حتی پوسته آنها سرشار از مواد مغذی و ویتامین است.

تخمه کدو – سوالات متداول

Q1. فواید خوردن تخمه کدو تنبل چیست؟

تخمه کدو تنبل سرشار از مواد مغذی ارزشمندی مانند روی، منیزیم، پروتئین و فیبر است. آنها منبع عالی آنتی اکسیدان ها هستند و ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند. آنها همچنین به حفظ سلامت قلب، کاهش سطح قند خون و بهبود کیفیت خواب کمک می کنند.

Q2. آیا خوردن هر روز تخمه کدو حلوایی اشکالی ندارد؟

پاسخ: بله، خوردن هر روز تخمه کدو حلوایی اشکالی ندارد، اما مطمئن شوید که آن را در حد اعتدال مصرف کنید زیرا مصرف بیش از حد ممکن است منجر به اتساع گاز، نفخ و یبوست شود. اندازه مصرف مناسب ۳۰ گرم یا ۱/۴ فنجان در روز است. 

Q3. چه کسانی نباید دانه کدو تنبل بخورند؟

الف) کسانی که داروهای ادرار آور مصرف می کنند، نوزادان، زنان باردار یا شیرده، حساسیت به تخمه کدو تنبل، مبتلایان به هیپوگلیسمی و کسانی که فشار خون پایین دارند، از مصرف تخمه کدو خودداری کنند. 

Q4. چرا تخمه کدو تنبل برای شما مضر است؟

الف) تخمه کدو تنبل فقط در صورتی برای شما مضر است که بیش از مقدار توصیه شده یعنی ۱۵ گرم مصرف شود. آنها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که می تواند باعث یبوست و نفخ شود. آنها همچنین به خوبی با دارو ترکیب نمی شوند، بنابراین برای افرادی که در بالا ذکر شد مضر هستند.

Q5. چرا تخم کدو تنبل برای زنان مفید است؟

الف) تخمه کدو تنبل سرشار از منیزیم و روی است که به بهبود تراکم استخوان کمک می کند. این به کاهش خطر پوکی استخوان، یک بیماری رایج در مرحله پس از یائسگی کمک می کند. آنها همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند که به اطمینان از تامین مایعات به فولیکول ها برای بلوغ مناسب تخمک کمک می کند. باعث افزایش باروری در زنان می شود.

Q6. آیا می توانیم تخم کدو را خام بخوریم؟

پاسخ: بله، تخم کدو را می توان به صورت خام مصرف کرد. فیبر و چربی های اشباع نشده بیشتری دارند و اگر خام و بدون نمک باشند مغذی تر هستند. با این حال، طعم آنها هنگام برشته شدن بسیار بهتر است، بنابراین مردم تمایل دارند نسخه برشته شده را بیشتر ترجیح دهند.

Q7. آیا تخمه کدو تنبل باعث افزایش وزن می شود؟

الف- در صورت مصرف زیاد تخمه کدو تنبل باعث افزایش وزن می شود. در حالی که کالری کمی دارند، همچنان حاوی آنها هستند، و درست مانند هر چیز دیگری، پرخوری آنها می تواند باعث تجمع چربی شود.

Q8. با خوردن تخمه کدو تنبل چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

پاسخ: دانه کدو تنبل در صورت مصرف متعادل، استخوان های شما را قوی تر می کند، سطح قند خون را کاهش می دهد، قلب شما را سالم نگه می دارد، به رشد مو کمک می کند، ایمنی را بهبود می بخشد و کیفیت خواب را بهبود می بخشد.

Q9. آیا تخم کدو برای مو مفید است؟

پاسخ: بله، تخم کدو حاوی ترکیبی به نام کوکوربیتاسین است، اسید آمینه ای که منجر به رشد مو می شود. سایر مواد مغذی موجود در دانه کدو تنبل نیز به حفظ موهای قوی و درخشان کمک می کند. برای موهای پرپشت و قوی می توانید روغن آن را روی موهایتان هم امتحان کنید.

Q10. عوارض کدو تنبل چیست؟

الف. کدو تنبل لزوماً عوارض جانبی ندارد. از نظر مواد مغذی به اندازه هر سبزی دیگری متراکم است. 

Q11. آیا دانه کدو تنبل با داروها واکنش نشان می دهد؟

پاسخ: بله، تخمه کدو تنبل با برخی داروها به خوبی ترکیب نمی شود. علاوه بر این، آنها دارای خواص ادرارآور ملایمی هستند، بنابراین نباید آنها را با داروهای ادرارآور مخلوط کنید زیرا ممکن است واکنش ضعیفی نشان دهند.

Q12. آیا کدو تنبل برای معده مضر است؟

پاسخ: هیچ کدو تنبلی برای معده مضر نیست. برای روده مناسب است زیرا فواید زیادی دارد، از جمله خواص دارویی که از معده در برابر زخم معده محافظت می کند.

Q13. آیا مردان می توانند دانه کدو تنبل بخورند؟

پاسخ: بله، کدو تنبل برای مردان مناسب است زیرا به تقویت غده پروستات و بهبود عملکرد هورمونی سالم کمک می کند. همچنین ممکن است به هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) کمک کند. بعلاوه، دانه کدو تنبل سرشار از روی است که باروری و کیفیت اسپرم مردان را بهبود می بخشد.

Q14. آیا دانه کدو تنبل برای اسپرم شما مفید است؟

پاسخ: بله، تخم کدو حاوی مقدار زیادی روی و فیتوسترول است که تولید تستوسترون را در مردان بهبود می بخشد. این دو ترکیب به تعداد اسپرم، کیفیت اسپرم و باروری کمک می کنند. 

Q15. مرد چند بار باید تخم کدو بخورد؟

الف) مردان باید روزانه ۱۵ گرم تخمه کدو تنبل بخورند تا مقدار مناسبی روی، پروتئین، چربی های سالم، فیبر، منیزیم و سایر مواد مغذی دریافت کنند.

Q16. آیا روغن دانه کدو تنبل برای زنان مفید است؟

A. بله، در بهبود سلامت پوست و مو بسیار موثر است. همچنین به تسکین برخی از علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، درد مفاصل و سردرد کمک می کند.

Q17. دانه کدو تنبل برای بدن شما چه می کند؟

پاسخ: دانه کدو تنبل در صورت مصرف متعادل، استخوان های شما را قوی تر می کند، سطح قند خون را کاهش می دهد، قلب شما را سالم نگه می دارد، به رشد مو کمک می کند، ایمنی را بهبود می بخشد و کیفیت خواب را بهبود می بخشد.

پیوند منبع

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه