دستور تهیه قهوه سرد کتو

قهوه بهترین همراه کتو است. نه تنها سطح انرژی را افزایش می دهد، بلکه باعث کتوز نیز می شود. حتی می توانید فنجان صبحگاهی داغ خود را با یک ماده ساده به یک نوشیدنی خنک و خنک تبدیل کنید: یخ.

با این دستور العمل قهوه سرد کتو، به شما نشان خواهیم داد که چگونه بدون خروج از خانه قهوه سرد کتو میل کنید. همچنین ترفندهای ساده‌ای را یاد خواهید گرفت که می‌توانید از آن‌ها برای خوشمزه‌تر، سالم‌تر و ارزان‌تر از هر چیزی که در Starbucks یا Dunkin تهیه کنید استفاده کنید.

نگه داشتن قهوه سرد کتو

دو راه برای نوشیدن قهوه مورد علاقه خود روی کتو وجود دارد: خودتان آن را درست کنید یا از کافی شاپ محلی خود بخرید (با کمک راهنمای سفارش نوشیدنی ما).

برای کاهش هزینه ها و کربوهیدرات ها، بهترین گزینه شما رویکرد DIY است. تنها با چهار ماده کتو، می توانید بیشتر نوشیدنی های قهوه مورد علاقه خود، از یک قهوه سرد ساده گرفته تا یک کتو فراپ را در چند دقیقه درست کنید.

نکات مفید کتو برای سفارشی کردن قهوه سرد

بسته به بودجه، زمان، اهداف کتو و ترجیحات طعمی، قهوه سرد را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. به همین دلیل است که ما لیستی از ترفندهایی که می توانید برای درست کردن قهوه سرد کتو دقیقاً به همان شکلی که می خواهید استفاده کنید، قرار داده ایم:

  • قهوه سرد با بودجه کم. اگر می خواهید تا حد امکان هزینه ها را کاهش دهید، لازم نیست از همه مواد موجود در لیست استفاده کنید. به راحتی از استویا صرف نظر کنید و فقط ۱-۲ قاشق غذاخوری خامه غلیظ استفاده کنید. اگر از طعم قهوه بدون خامه لذت می برید، سعی کنید قهوه سیاه خود را روی یخ بدون هیچ افزودنی دیگری برای مقرون به صرفه ترین گزینه میل کنید.
  • با دم کردن سرد در زمان صرفه جویی کنید. با استفاده از قهوه سرد (یا قهوه ای که قبلاً خنک شده است)، کافی است آن را از یخچال خارج کنید، روی یخ بریزید و مواد دلخواه خود را با آن مخلوط کنید. با این روش می توانید قهوه سرد کتو را در ۶۰ ثانیه یا کمتر درست کنید.
  • با چربی های تقویت کننده کتوز بیشتر ترکیب کنید. برای افزایش بیشتر تولید کتون و سطح انرژی، سعی کنید روغن MCT و/یا روغن نارگیل را با قهوه سیاه خود قبل از ریختن آن روی یخ مخلوط کنید. این یکی از راه‌های متعددی است که می‌توانید قهوه خود را ضد کتوپر کنید.
  • طعم دهنده های کتو پسند مورد علاقه خود را اضافه کنید. اگر عصاره وانیل یا دارچین مایع بدون قند یا هر طعم دهنده بدون قند دیگری در خانه دارید، سعی کنید آن را در چند قطره مخلوط کنید. همچنین می توانید استفاده کنید پودر روغن MCT برای طعم دادن به قهوه خود به خوراکی های خوشمزه!
  • آن را برای یک کتو فراپ سریع (قهوه سرد مخلوط شده) مخلوط کنید. برای تبدیل قهوه خود به یک فراپ با طراوتقهوه سرد شده، یخ و سایر مواد قهوه یخی را داخل مخلوط کن بریزید و به بافت دلخواه خود بریزید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن طعم‌دهنده‌های بدون شکر، کرم‌های کتو و ادویه‌ها (مانند ادویه پای کدو تنبل) قبل از مخلوط کردن، طعم را تقویت کنید.
بیشتر بخوانید
آیا کلم بروکسل در رژیم کتوژنیک مجاز است؟ نکات، دستور العمل ها و جایگزین ها

چه چیزی می توانم به جای استویا یا کرم برای قهوه کتو استفاده کنم؟

اگر به دنبال شیرین کننده ای غیر از استویا هستید، توصیه می کنم از یک شیرین کننده مایع کتو پسند یا یک شیرین کننده پودری کم کربوهیدرات از راهنمای شیرین کننده ما استفاده کنید. اینها به بهترین وجه با قهوه سرد شما ترکیب می شوند.

بیشتر بخوانید
کتون ها: منبع سوخت کتوژنیک مورد علاقه مغز شما

هنگامی که شیرین کننده مورد نظر خود را انتخاب کردید، از نمودار جایگزینی شیرین کننده کتو ما برای یافتن نسبت جایگزینی مناسب برای استویا استفاده کنید.

وقتی صحبت از خامه های قهوه می شود، خامه غلیظ برای کتو و مخلوط کردن با قهوه سرد ایده آل است. همانطور که گفته شد، اگر به دنبال استفاده از چیزی هستید که طعم‌دار یا بدون لبنیات است، حتماً برچسب‌ها را برای قندهای اضافه شده بررسی کنید.

بیشتر بخوانید
مکمل های کلاژن در کتو: حقیقت واقعی پشت ادعاها

برای لیستی از جایگزین‌های کرم سنگین مناسب کتو، این پیوند را به مقاله خامه قهوه ما دنبال کنید.

۱ وعده قهوه یخی کتو به دست می آید

آماده سازی

  • ۱ فنجان قهوه
  • تکه های یخ، به ترجیح
  • ۳ قاشق غذاخوری خامه غلیظ
  • ۵ قطره استویای مایع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری

اعدام

۱. قهوه را مطابق میل خود و نحوه درست کردن آن دم کنید. اجازه دهید قهوه تا حداقل دمای اتاق خنک شود.

طرز تهیه قهوه سرد کتو

۲. اگر سریعتر می خواهید، می توانید تکه های یخ اضافه کنید، اما اگر قهوه داغ بود، قهوه را رقیق می کند. می توانید قهوه را در یخچال یا فریزر سرد کنید و از تکه های یخ استفاده نکنید.

دستور تهیه قهوه سرد کتو

۲. خامه غلیظ، استویا مایع و (در صورت تمایل) عصاره وانیل را اضافه کنید.

قهوه سرد کتو

۳. با هم مخلوط کنید و لذت ببرید!

دستور تهیه قهوه سرد کتو

این باعث می شود در مجموع ۱ وعده قهوه یخی کتو شود. برای سرو، آن است ۱۶۰ کالری، ۱۶.۱ گرم چربی، ۱.۵ گرم کربوهیدرات خالص و ۱.۶ گرم پروتئین.

تغذیه کالری چربی کربوهیدرات فیبر کربوهیدرات خالص پروتئین
۱ فنجان قهوه ۲.۴ ۰.۱ ۰ ۰ ۰ ۰.۳
تکه های یخ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰
خامه غلیظ ۳ قاشق غذاخوری ۱۵۲ ۱۶ ۱.۲ ۰ ۱.۲ ۱.۳
۵ قطره استویا مایع ۰ ۰ ۰ ۰ ۰ ۰
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۶.۲ ۰ ۰.۳ ۰ ۰.۳ ۰
جمع کل ۱۶۰.۶ ۱۶.۱ ۱.۵ ۰ ۱.۵ ۱.۶

بیشتر بخوانید
علم کم کربوهیدرات و کتوژنیک

آماده سازی

  • ۱ فنجان قهوه
  • تکه های یخ، به ترجیح
  • خامه غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
  • ۵ قطره استویا مایع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری)

اعدام

  1. قهوه را مطابق میل خود و نحوه درست کردن آن دم کنید. اجازه دهید قهوه تا حداقل دمای اتاق خنک شود.
  2. اگر می‌خواهید سریع‌تر شود، می‌توانید تکه‌های یخ اضافه کنید، اما اگر قهوه داغ بود، قهوه را رقیق می‌کند. می توانید قهوه را در یخچال یا فریزر سرد کنید و از تکه های یخ استفاده نکنید.
  3. خامه غلیظ، استویا مایع و (اختیاری) عصاره وانیل را اضافه کنید.
  4. با هم مخلوط کنید و لذت ببرید!

یادداشت

این باعث می شود در مجموع ۱ وعده قهوه یخی کتو شود. برای سرو، ۱۶۰ کالری، ۱۶.۱ گرم چربی، ۱.۵ گرم کربوهیدرات خالص و ۱.۶ گرم پروتئین است.

۳.۱

Source link

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه