با این حال، این گوشت ها همچنین می توانند حاوی باکتری هایی از جمله سالمونلا، کمپیلوباکتر، E. coli O157:H7، و لیستریا مونوسیتوژنز، که می تواند باعث بیماری های جدی ناشی از غذا شود. بنابراین، مهم است که گوشت را قبل از خوردن در دمای مطمئن بپزید (۲، ۳، ۴).

کارشناسان ایمنی مواد غذایی می گویند که گوشت زمانی که به اندازه کافی طولانی پخته شود و در دمای کافی برای کشتن موجودات مضر باشد، برای خوردن بی خطر تلقی می شود.۵).

این مقاله دمای توصیه شده برای پخت ایمن گوشت های مختلف را مورد بحث قرار می دهد و نحوه صحیح اندازه گیری دمای گوشت را توضیح می دهد.

راهنمای دمای گوشت

دمای پخت ایمن بسته به نوع گوشتی که آماده می شود متفاوت است.

دمای گوشت: راهنمای آشپزی ایمنhealthline.comhttps://www.healthline.com › mea...

در اینجا مروری بر دمای داخلی ایده آل برای انواع و برش های مختلف گوشت، با اطلاعات دقیق تر در زیر آمده است (۵، ۶، ۷):

گوشت دمای داخلی
طیور ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتیگراد)
مرغ، آسیاب ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتیگراد)
گوشت گاو، چرخ کرده ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد)
گوشت گاو، استیک یا کباب ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
گوشت گوساله ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
بره، آسیاب شده ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد)
گوشت بره، خرد شده ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
گوشت گوسفند ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
گوشت خوک ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
ژامبون ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
ژامبون از قبل پخته و گرم شده ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتیگراد)
گوشت گوزن، آسیاب ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد)
گوشت گوزن، استیک یا کباب ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
خرگوش ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد)
گاومیش کوهان دار امریکایی، ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد)
بیسون، استیک یا کباب ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد)
طیور

از انواع پرطرفدار طیور می توان به مرغ، اردک، غاز، بوقلمون، قرقاول و بلدرچین اشاره کرد. این به پرندگان کامل، و همچنین تمام قسمت‌های پرنده که ممکن است افراد بخورند، از جمله بال‌ها، ران‌ها، پاها، گوشت چرخ کرده و قلوه‌ها اشاره دارد.

طیور خام ممکن است آلوده باشد کمپیلوباکتر، که می تواند باعث اسهال خونی، تب، استفراغ و گرفتگی عضلات شود. سالمونلا و کلستریدیوم پرفرنجنس همچنین معمولاً در طیور خام یافت می شود و علائم مشابهی ایجاد می کند.۸، ۹، ۱۰).

بیشتر بخوانید
هوس غذایی و پیکا به چه معناست؟ حقایق و افسانه ها

دمای داخلی ایمن برای پخت و پز مرغ – به صورت کامل و آسیاب شده – ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتیگراد) است.۶).

گوشت گاو

گوشت چرخ کرده، از جمله کوفته، سوسیس و برگر، باید به دمای پخت داخلی ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد) برسد. استیک و گوشت گوساله باید حداقل در دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) پخته شوند (۶، ۱۱).

گوشت چرخ کرده اغلب دمای پخت داخلی بالاتری دارد، زیرا باکتری ها یا انگل ها هنگام چرخ کردن گوشت در کل دسته پخش می شوند.

گوشت گاو منبعی از E. coli O157:H7، یک باکتری که می تواند باعث ایجاد شرایط تهدید کننده زندگی شود. اینها عبارتند از سندرم اورمیک همولیتیک، که می تواند منجر به نارسایی کلیه شود، و پورپورای ترومبوتیک ترومبوسیتوپنیک، که باعث لخته شدن خون در سراسر بدن شما می شود.۱۲، ۱۳، ۱۴).

پروتئینی که باعث بیماری کروتسفلد جاکوب می شود، که مربوط به بیماری جنون گاوی است، در محصولات گوشت گاو نیز یافت شده است. این یک اختلال مغزی کشنده در گاوهای بالغ است که می تواند به انسان هایی که گوشت گاو آلوده می خورند منتقل شود.۱۵، ۱۶).

گوشت بره و گوسفند

بره به گوشت گوسفند جوان در سال اول اطلاق می شود، در حالی که گوشت گوسفند گوشت گوسفند بالغ است. آنها اغلب بدون فرآوری خورده می شوند، اما برخی از فرهنگ ها در سراسر جهان گوشت بره دودی و شور می خورند.

گوشت بره می تواند حاوی عوامل بیماری زا باشد، مانند استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا انتریتیدیس، اشریشیا کلی O157:H7، و کمپیلوباکترکه می تواند باعث بیماری های جدی ناشی از غذا شود (۵).

برای از بین بردن این موجودات، گوشت بره آسیاب شده باید در دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد) پخته شود، در حالی که گوشت بره و گوشت گوسفند باید حداقل به دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) برسد.۵، ۶).

گوشت خوک و ژامبون

شما می توانید به تریچینوزیس مبتلا شوید که توسط انگل ایجاد می شود تریچینلا اسپیرالیس، با خوردن فرآورده های گوشت خوک خام و نیم پز. تریکینوزیس باعث تهوع، استفراغ، تب و درد عضلانی می شود که تا ۸ هفته طول می کشد و در موارد نادر منجر به مرگ می شود.۵، ۱۷، ۱۸).

بیشتر بخوانید
بیماری عروقی کلاژن

گوشت خوک تازه یا ژامبون باید تا ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) گرم شود. اگر یک محصول ژامبون یا گوشت خوک از قبل پخته شده را دوباره گرم می کنید، دمای مطمئن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی گراد) است (۶).

تعیین دمای پخت داخلی گوشت های نازک مانند بیکن دشوار است، اما اگر بیکن تا زمانی که ترد پخته شود، معمولاً می توان فرض کرد که کاملاً پخته شده است.۵).

بازی وحشی

برخی از مردم دوست دارند شکار کنند یا شکار وحشی بخورند، مانند آهو و گوزن (گوزن)، گاومیش (گاومیش کوهان دار)، یا خرگوش. این نوع گوشت ها دمای پخت داخلی ایمن خود را دارند، اما مشابه سایر گوشت ها هستند.

گوشت گوزن آسیاب شده باید تا حداقل دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد) پخته شود، در حالی که استیک یا کباب کامل خرد شده باید به ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) برسد.۷).

هنگامی که این دماهای داخلی به دست آمد، گوشت آهو صرف نظر از اینکه چه رنگی دارد برای خوردن بی خطر در نظر گرفته می شود، زیرا ممکن است داخل آن صورتی باشد.۷).

خرگوش و گاومیش کوهی آسیاب شده نیز باید در دمای داخلی ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد) پخته شوند، در حالی که استیک و کباب گاومیش کوهی باید تا ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) پخته شوند.۵، ۱۹).

دمای پخت داخلی ایمن بسته به نوع گوشت متفاوت است، اما معمولاً در حدود ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) برای گوشت کامل و ۱۶۰ تا ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۰ تا ۷۵ درجه سانتیگراد) برای گوشت چرخ کرده است. این شامل گوشت های سنتی مانند مرغ و گوشت گاو و همچنین شکار وحشی می شود.

نحوه اندازه گیری دمای گوشت

غیرممکن است که بفهمیم گوشت فقط با بو کردن، چشیدن یا نگاه کردن به آن کاملا پخته شده است. برای اطمینان از ایمنی، مهم است که بدانید چگونه دمای گوشت های پخته شده را به درستی اندازه گیری کنید (۲۰).

یک دماسنج گوشت باید در ضخیم ترین قسمت گوشت قرار داده شود. نباید به استخوان، غده یا چربی دست بزند.

برای همبرگر یا سینه مرغ، دماسنج را از کناره وارد کنید. اگر چندین تکه گوشت می پزید، هر تکه باید بررسی شود (۲۱).

دماها باید نزدیک به پایان زمان پخت گوشت اما قبل از اینکه گوشت آماده شود خوانده شود.۲۲).

بیشتر بخوانید
نیش پشه: گزینه های درمانی و پیشگیری

وقتی گوشت پخت تمام شد، باید حداقل سه دقیقه قبل از کنده شدن یا خوردن آن بماند. این مدت زمان استراحت نامیده می شود. این زمانی است که دمای گوشت یا ثابت می ماند یا به افزایش خود ادامه می دهد و ارگانیسم های مضر را از بین می برد.۲۲).

انتخاب دماسنج گوشت

در اینجا پنج مورد از رایج ترین دماسنج ها برای اندازه گیری دمای گوشت آورده شده است.۵):

  • دماسنج های ایمن برای فر. این دماسنج را ۲ تا ۲.۵ اینچ (۵ تا ۶.۵ سانتی متر) در ضخیم ترین قسمت گوشت قرار دهید و نتایج را در ۲ دقیقه بخوانید. هنگام پختن در فر می تواند با خیال راحت در گوشت باقی بماند.
  • دماسنج های دیجیتال با قابلیت خواندن فوری این دماسنج در عمق ۱.۲۵ سانتی متری گوشت قرار می گیرد و می تواند در حین پختن در جای خود بماند. دما در حدود ۱۰ ثانیه آماده خواندن است.
  • شماره گیری دماسنج های خواندن فوری. این نوع دماسنج در عمق ۲ تا ۲.۵ اینچ (۵ تا ۶.۵ سانتی متر) در ضخیم ترین قسمت گوشت قرار می گیرد اما در حین پختن گوشت نمی تواند در گوشت بماند. دما را در ۱۵ تا ۲۰ ثانیه بخوانید.
  • دماسنج های پاپ آپ این نوع در طیور رایج است و گاهی با بوقلمون یا مرغ بسته بندی شده عرضه می شود. زمانی که دماسنج به دمای داخلی ایمن خود برسد ظاهر می شود.
  • نشانگر دمای یکبار مصرف این خوانندگان یک بار مصرف هستند که برای محدوده دمایی خاص طراحی شده اند. رنگ آنها در عرض ۵ تا ۱۰ ثانیه تغییر می کند که نشان می دهد برای خواندن آماده هستند.

هنگام انتخاب دماسنج گوشت، به انواع گوشتی که معمولاً طبخ می کنید و همچنین روش های پخت خود فکر کنید. به عنوان مثال، اگر گوشت را به طور مکرر طبخ می کنید، ممکن است یک دماسنج بادوام و چند منظوره را ترجیح دهید که برای مدت طولانی دوام بیاورد.

شما می توانید طیف گسترده ای از دماسنج های گوشتی را هم به صورت محلی و هم به صورت محلی پیدا کنید.

دماسنج های زیادی برای کمک به شما وجود دارد که اطمینان حاصل کنید که گوشت شما به دمای داخلی ایمن رسیده است. انتخاب شما به ترجیحات شخصی شما و تعداد دفعات پختن گوشت خام بستگی دارد.

نکات نگهداری و گرم کردن مجدد

گوشت را باید از منطقه خطر دور نگه داشت – محدوده دمایی بین ۴۰ درجه فارنهایت (۵ درجه سانتیگراد) تا ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) که در آن باکتری ها به سرعت رشد می کنند.۵).

بیشتر بخوانید
چه چیزی باعث سرگیجه می شود و چگونه آن را درمان کنید

پس از پختن گوشت، باید در حین سرو در دمای حداقل ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باقی بماند و سپس ظرف ۲ ساعت پس از پختن یا خارج کردن آن از فر در یخچال نگهداری شود. به طور مشابه، گوشت های سرد، مانند سالاد مرغ یا ساندویچ ژامبون، باید در دمای ۴۰ درجه فارنهایت (۵ درجه سانتیگراد) یا سردتر نگهداری شوند.۵).

گوشتی که بیش از ۲ ساعت در دمای اتاق یا به مدت ۱ ساعت در دمای ۹۰ درجه فارنهایت (۳۵ درجه سانتیگراد) بوده است، باید دور ریخته شود.۵).

گوشت‌های باقی‌مانده و غذاهای حاوی گوشت، از جمله دلمه‌ها، سوپ‌ها یا خورش‌ها، باید با خیال راحت تا دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم شوند. این کار را می توان با استفاده از قابلمه، مایکروویو یا فر انجام داد (۵).

مهم است که گوشت های باقی مانده را دوباره تا دمای داخلی ایمن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. همچنین، برای جلوگیری از رشد باکتری ها، گوشت های پخته شده را باید از منطقه خطر دور نگه داشت که محدوده دمایی آن بین ۴۰ درجه فارنهایت (۵ درجه سانتی گراد) تا ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتی گراد) است.

خلاصه

اگر گوشت می‌پزید و مصرف می‌کنید، مهم است که دمای داخلی پخت را بدانید تا خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذا و عفونت‌های ناشی از باکتری‌های مضر را کاهش دهید.

فرآورده‌های گوشتی می‌توانند خطر بالایی برای بیماری‌های ناشی از غذا داشته باشند که می‌تواند بسیار جدی باشد.

دمای پخت داخلی ایمن بسته به نوع گوشت متفاوت است، اما معمولاً در حدود ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سانتیگراد) برای گوشت کامل و ۱۶۰ تا ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۰ تا ۷۵ درجه سانتیگراد) برای گوشت چرخ کرده است.

مطمئن شوید که دماسنج گوشتی را انتخاب کنید که برای شما مناسب باشد و هنگام تهیه گوشت به طور مرتب از آن استفاده کنید تا مطمئن شوید که خوردن آن ایمن است.
Source link