اسید اوریک یک محصول زائد طبیعی از هضم غذاهای حاوی پورین است. پورین ها در مقادیر بالایی در برخی غذاها یافت می شوند مانند:

  • گوشت قرمز
  • گوشت های اندام
  • ساردین
  • آبجو

پورین ها نیز در بدن شما تشکیل و تجزیه می شوند.

به طور معمول، بدن شما اسید اوریک را از طریق کلیه ها و ادرار فیلتر می کند. اگر در رژیم غذایی خود مقدار زیادی پورین مصرف می کنید، یا اگر بدن شما نتواند به سرعت از شر این محصول جانبی خلاص شود، اسید اوریک می تواند در خون شما انباشته شود.

سطح طبیعی اسید اوریک کمتر از  ۶.۸ میلی گرم در دسی لیتر است. سطح اسید اوریک بالا (بیش از ۶.۸ میلی گرم در دسی لیتر) به عنوان هیپراوریسمی شناخته می شود. این می تواند منجر به بیماری به نام نقرس شود که باعث مفاصل دردناکی می شود که کریستال های اورات را جمع می کنند. همچنین می تواند خون و ادرار شما را بیش از حد اسیدی کند.

راه های طبیعی برای کاهش اسید اوریک در بدن

اسید اوریک به دلایل زیادی می تواند در بدن شما جمع شود. برخی از این موارد عبارتند از:

  • رژیم غذایی
  • ژنتیک
  • چاقی یا اضافه وزن

برخی از اختلالات سلامتی نیز می توانند منجر به افزایش سطح اسید اوریک شوند:

  • بیماری کلیوی
  • دیابت قندی
  • کم کاری تیروئید
  • برخی از انواع سرطان یا شیمی درمانی
  • پسوریازیس

در ادامه بخوانید تا یاد بگیرید که چگونه می توانید سطح اسید اوریک را به طور طبیعی در بدن خود کاهش دهید.