روغن ماهی که از ماهی های روغنی مانند آنچوی، ماهی خال مخالی و سالمون استخراج می شود، یکی از محبوب ترین مکمل های غذایی در جهان است.

فواید سلامتی آن عمدتاً از دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ – ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) ناشی می شود. نشان داده شده است که هر دوی آنها سلامت قلب و مغز را از جمله مزایای دیگر بهبود می بخشند.

اخیراً مکملی به نام روغن کریل به عنوان یکی دیگر از محصولات غنی از EPA و DHA ظاهر شده است. حتی برخی افراد ادعا می کنند که روغن کریل مزایای بیشتری نسبت به روغن ماهی دارد.

روغن کریل در مقابل روغن ماهی: کدام یک برای شما بهتر است؟

این مقاله به بررسی تفاوت‌های بین روغن کریل و روغن ماهی می‌پردازد و شواهد را برای تعیین اینکه کدام یک برای سلامتی شما بهتر است، ارزیابی می‌کند.