رژیم کتوژنیک کثیف چیست و آیا برای شما خوب است؟

رژیم کتو کثیف یک رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات است که کیفیت غذای شما را در نظر نمی گیرد. افرادی که از این رژیم غذایی پیروی می کنند، روی اینکه غذایشان از کجا می آید یا اینکه مواد مغذی آن متراکم است تمرکز نمی کنند.کتو کثیف (همچنین به عنوان کتو تنبل شناخته می شود) کمتر در مورد یک رویکرد جامع به سلامت کلی شما است و بیشتر در مورد عادات غذایی سست – تا زمانی که با ماکروهای کتو مطابقت داشته باشد.

این رویکرد “سریع و کثیف” به رژیم کتوژنیک، آماده سازی غذا، پاکسازی و کار “سخت” کتو را با غذایی جایگزین می کند که می تواند در دراز مدت برای بدن شما مضر باشد. با این حال، برخی از مردم متقاعد شده اند که به اندازه کافی خوب است. اما آیا این است؟

کتو کثیف چیست؟

کتو کثیف شباهت زیادی به رژیم کتوژنیک دارد، اما بدون فکر زیاد در مورد کیفیت و تراکم مواد مغذی غذا.

کسانی که از این عادات غذایی پیروی می کنند ممکن است از فست فود، گوشت های آماده و محصولات رژیمی بدون قند استفاده کنند، تا زمانی که با نسبت درشت مغذی های آنها مطابقت داشته باشد.

از آنجایی که هدف رژیم کتو معمولی صرفاً رساندن بدن شما به حالت کتوزیس است، رویکرد کتو کثیف از نظر فنی می تواند منجر به کاهش وزن شود.

فقط با کاهش مصرف کربوهیدرات به اندازه کافی، می توانید به کتوزیس وارد شوید – یک حالت متابولیک که در آن به جای گلوکز برای سوخت چربی می سوزانید.

با این حال، صرف کتوزیس بودن به این معنی نیست که سالم هستید.

کاهش وزن واقعی و پایدار و سلامتی بستگی به این دارد که غذای شما از کجا می آید و مواد مغذی که هضم و استفاده می کنید.

طبق دستورات کتو کثیف، تا زمانی که کمتر از ۲۰ گرم کربوهیدرات در روز بمانید، می توانید:

  • همیشه فست فود بخورید. کسانی که رژیم کتو کثیف دارند، اگر مجبور نباشند بعد از تمام وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌هایشان آماده، آشپزی و تمیز کنند، راحت‌تر به ماکروهای خود پایبند هستند. آنها بر این باورند که سفارش دادن فست فود کتو و ادامه خوردن وعده های غذایی مورد علاقه خود با انجام چند حرکت کم کربوهیدرات بسیار راحت تر است (مانند نان نان و روی آوردن به نوشابه رژیمی).
  • غذاهای از پیش ساخته شده و بسته بندی شده را به جای غذاهای تازه و کامل مصرف کنید. این شامل همه چیز است، از میان وعده های کم کربوهیدرات گرفته تا وعده های غذایی منجمد کتو و میله های پروتئینی. تا زمانی که با ماکروهای شما مطابقت دارد، مواد تشکیل دهنده آن مهم نیستند.
  • نوشیدنی های شیرین یا غذاهای پر کربوهیدرات را با نسخه های بدون قند جایگزین کنید. کسانی که رژیم کتو کثیف دارند به شیرین کننده های مصنوعی اهمیت نمی دهند. شکلات بدون قند، بستنی، نوارهای پروتئینی، نوشیدنی‌ها و موارد دیگر، تا زمانی که کمتر از ۲۰ گرم کربوهیدرات خالص در روز تهیه کنید، خوب هستند.

اما آیا واقعاً می توانید هر روز این نوع غذای ناسالم را بخورید و همچنان سالم باشید یا حتی وزن کم کنید؟

کتو کثیف و کاهش وزن

با محدود کردن کربوهیدرات خالص خود به کمتر از ۲۰ گرم در روز، بدن خود را شروع به تولید کتون خواهید کرد، بنابراین می توانید به جای شکر، چربی را برای انرژی بسوزانید. این می تواند منجر به کاهش وزن شود.

اگرچه این رویکرد میانبر برای کاهش وزن ممکن است کارساز باشد، اما شما تقریباً به اندازه بسیاری از مزایای سلامتی مثبت که یک رژیم کتو تمیز ارائه می دهد احساس نخواهید کرد – چیزهایی مانند وضوح ذهنی و عملکرد فیزیکی بهتر.

بسیاری از افراد با رژیم کتو کثیف وزن کم می کنند. اما در درازمدت پایدار نیست و صادقانه بگویم، رژیم کتو معمولی را بد جلوه می دهد.

۵ دلیل برای جلوگیری از کتو کثیف

این رژیم کثیف ممکن است پاسخی آسان برای کاهش وزن بدون ترک فست فودهای چرب، نوشابه های بدون قند و آب نبات باشد.

اما آیا این معاوضه ها مهمتر از سلامت بلندمدت شماست؟ در اینجا چیزی است که این عادات غذایی واقعاً به شما کمک می کند.

#۱. غذاهای بسیار فرآوری شده

غذاها و تنقلات سریع، از جمله میله های پروتئینی سالم به احتمال زیاد حاوی چربی های بد، الکل قند و مواد مصنوعی هستند.

مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای بسیار فرآوری شده میزان ابتلا به موارد زیر را افزایش می دهد:

  • چاقی[ * ]
  • سرطان[ * ]
  • اعتیاد به غذا[ * ][ * ]
  • افسردگی[ * ]
  • التهاب مزمن[ * ] [ * ]
  • هضم ضعیف و اختلالات گوارشی[ * ]
  • علائم آسم و آلرژی[ * ]

بسیاری از این پیامدهای منفی ناشی از نوشیدنی‌های شیرین و مواد اولیه پر کربوهیدرات مانند نان همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس سیب‌زمینی، بستنی و کوکی‌ها است. با این حال، مطالعات نشان نداده اند که آیا خوردن فست فود و تنقلات فرآوری شده در حالت کتوژنیک برای شما بهتر است یا خیر. به احتمال زیاد نه.

مصرف غذاهای بی کیفیت و فوق فرآوری شده اغلب به این معنی است که افزودنی ها و هورمون های مضر نیز دریافت می کنید.

هورمون ها و آنتی بیوتیک ها اضافه شده است

هورمون‌های رشد و آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب در گوشت گاو، مرغ و گوشت خوک در کارخانه‌ها یافت می‌شوند. هورمون‌های مصنوعی ممکن است دام‌ها را بزرگ‌تر کنند و به گاوها کمک کنند شیر بیشتری تولید کنند، اما خوردن آنها ممکن است هورمون‌های بدن شما را مختل کند.

آنتی بیوتیک ها در محل های تنگ به حیوانات داده می شود تا از گسترش بیماری ها و عفونت ها جلوگیری شود. وجود آنتی بیوتیک های بیش از حد در سیستم شما مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش می دهد، که باعث می شود آنتی بیوتیک هایی که برای درمان عفونت های جدی تجویز می شوند، موثر نباشند.

CDC می گوید مقاومت آنتی بیوتیکی یکی از بزرگترین چالش های بهداشت عمومی امروز است. هر سال حداقل ۲ میلیون نفر در ایالات متحده به عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک مبتلا می شوند – و حداقل ۲۳۰۰۰ نفر در نتیجه آن می میرند[ * ].

شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از: آسپارتام، ساخارین، سوکرالوز، مالتیتول، لاکتیتول، مانیتول، سوربیتول، زایلیتول و به طور کلی هر چیزی که برچسب «بدون قند» دارد.

مصرف این شیرین کننده های مصنوعی با سرطان، افزایش وزن، دیابت نوع ۲، و عدم تعادل در باکتری های سالم روده (که شما را مستعد ابتلا به روزهای بیماری می کند) مرتبط است[* ] .

نسخه‌های بدون قند غذاهای پر کربوهیدرات نیز ممکن است سطح قند خون و فشار خون را افزایش دهند، اضطراب را افزایش دهند و باعث ناراحتی گوارشی مانند نفخ، اسهال و گرفتگی عضلات شوند[* ] .

روغن های کمتر سالم

روغن‌های گیاهی ناسالم، فرآوری‌شده و تصفیه‌شده مانند روغن سویا، روغن کانولا و روغن ذرت ماندگاری غذاهای بسته‌بندی شده را افزایش می‌دهند و قوام آنها را خوش‌مزه‌تر می‌کنند. چیزبرگر بیکن یا مرغ کبابی شما نیز احتمالاً در این روغن ها پخته می شود.

این نوع روغن‌های کم عیار و ارزان، چربی‌های بد روی کتو محسوب می‌شوند.

چربی های ترانس مضر در غذاهایی مانند:

  • خوراکی های بسته بندی شده و فرآوری شده مانند مارگارین، خامه های قهوه غیر لبنی، کلوچه ها، کراکرها، چیپس های تورتیلا، فراستینگ پایدار در قفسه، و ذرت بو داده در مایکروویو
  • غذاهای فست فود مانند همبرگر، تاکو و سیب زمینی سرخ شده
  • غذاهای سرخ شده که در روغن های گیاهی سرخ می شوند مانند دونات، سیب زمینی سرخ کرده و گوشت سرخ شده
  • خمیرهای منجمد مانند بیسکویت های کنسرو شده یا از قبل آماده شده، پوسته پیتزا و رول دارچین

سویا و ذرت، رایج ترین روغن های مورد استفاده، در میان محصولات برتر GMO در ایالات متحده هستند[ * ]. آنها باعث التهاب می شوند (با داشتن امگا ۶ بیشتر از امگا ۳) و حتی ممکن است در برخی از آنها واکنش های آلرژیک ایجاد کنند [ * ].

التهاب مزمن سیستمیک در صورتی که کنترل نشود عواقب جدی دارد و با موارد زیر مرتبط است:

  • اختلالات خود ایمنی
  • چندین نوع سرطان
  • دیابت نوع ۲
  • آرتروز
  • سندرم روده نشتی
  • بیماری قلبی
  • بیماری کبد
  • پانکراتیت
  • تغییرات رفتاری منفی
  • اضطراب و افسردگی
  • بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون

به علاوه، وقتی این چربی‌ها اکسید می‌شوند (از طریق حرارت)، رادیکال‌های آزاد خطرناکی ایجاد می‌کنند که می‌توانند DNA شما را تغییر دهند، روش‌های عملکرد سلول‌های شما را تغییر دهند، و حتی بر زنده ماندن یا مردن سلول‌های حیاتی تأثیر بگذارند[* ] .

شاید به همین دلیل است که یک تیم از محققان کشف کردند که به ازای هر ۱۰ درصد افزایش در غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی شرکت کنندگان، افزایش قابل توجهی (بیش از ۱۰٪) در خطر کلی سرطان و سرطان سینه وجود دارد[ * ] .

دانشمندان کشف کردند که موش هایی که از رژیم غذایی سرشار از روغن سویا تغذیه می کردند، میزان چاقی و افزایش وزن بالاتری داشتند و همچنین نشانه هایی از مقاومت به انسولین و دیابت را نشان دادند. اما هنگامی که همان موش ها با رژیم غذایی پرچرب سرشار از چربی های اشباع شده از روغن نارگیل تغذیه شدند، این عوارض جانبی منفی ناپدید شدند[ * ].

نگهدارنده های مضر و سایر افزودنی ها

شرکت‌ها این مواد وحشتناک را در همه چیز پنهان می‌کنند، از «ادویه‌های» گوشت گرفته تا مواد نگهدارنده که ترشی‌ها، بیکن، تخم‌مرغ و سالاد شما را برای مدت طولانی‌تری تازه نگاه می‌کنند.

برچسب مواد افزودنی این مواد غذایی را بررسی کنید:

  • نشاسته غذایی اصلاح شده (از ذرت، برنج، گندم یا سیب زمینی)
  • پروپیلن گلیکول
  • پروپیل گالات
  • سوربات پتاسیم
  • پلی سوربات ۸۰
  • ناتامایسین (یک مهارکننده کپک)
  • متابی سولفیت سدیم
  • بنزوات سدیم
  • فسفات سدیم
  • نیترات سدیم و نیتریت سدیم

سپس مونو سدیم گلوتامات (MSG) وجود دارد که طعم غذاهای کمتر از تازه را افزایش می دهد و به خودی خود عملاً بی مزه است.

بیش از ۴۰ ماده مختلف حاوی همان ماده شیمیایی در MSG (اسید گلوتامیک آزاد فرآوری شده) هستند.

بنابراین حتی اگر MSG را روی برچسب نمی‌بینید، ممکن است مالتودکسترین، کازئینات سدیم، مخمر اتولیز شده، پروتئین گیاهی اتولیز شده، پروتئین گیاهی هیدرولیز شده یا عصاره مخمر را پیدا کنید .

استفاده از MSG برای طعم بهتر چیست؟

بسیاری از افراد به MSG حساس هستند و متوجه آن نیستند. این بدان معنی است که ممکن است پس از غذا خوردن سردرد و میگرن، برافروختگی، تعریق، بی حسی، درد قفسه سینه، حالت تهوع و حتی تپش قلب را تجربه کنید[* ] .

بدتر از آن این است که نشان داده شده است که MSG اشتهای شما را افزایش می دهد و شما را برای دریافت کالری بیشتر تشنه می کند – اگر هدف شما کاهش وزن باشد قطعاً آن چیزی نیست که به آن نیاز دارید.

رنگهای غذایی

صنایع غذایی فرآوری شده از رنگ های غذایی استفاده می کنند تا مواد غذایی ناسالم را جذاب جلوه دهند.

آمریکایی ها اکنون پنج برابر بیشتر از زمانی که برای اولین بار توسط FDA در اوایل دهه ۱۹۶۰ مورد تایید قرار گرفتند، رنگ های غذایی مصنوعی مصرف می کنند[ * ]. آنها در پنیر ورقه شده، ترشی، نوشیدنی ها و آب نبات های بدون قند، سوسیس و غیره هستند.

هم بریتانیا و هم اتحادیه اروپا اقداماتی را برای ممنوعیت رنگ‌های خوراکی مصنوعی انجام داده‌اند، زیرا مطالعات آزمایشگاهی این مواد سرطان‌زای بالقوه را با سرطان، افزایش آلرژی‌ها و بیش فعالی در کودکان مرتبط کرده است[* ] [ * ] .

فتالات ها

فتالات ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که در حمل و نقل مواد غذایی و بسته بندی های پلاستیکی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها می توانند به مواد غذایی که از آنها محافظت می کنند نفوذ کنند یا با آنها تماس پیدا کنند.

مشکل این است که آنها مختل کننده های هورمونی هستند که ممکن است منجر به سرطان، دیابت نوع ۲ و مشکلات باروری شوند.

زمانی که از ۱۰۲۵۳ شرکت‌کننده در یک مطالعه خواسته شد به یاد بیاورند که در ۲۴ ساعت گذشته چه خورده‌اند و غذایشان از کجا آمده است، سطح فتالات در افرادی که مرتباً در رستوران‌ها و فست‌فودها غذا می‌خورند، ۳۵ درصد بالاتر بود .

همه این مواد شیمیایی فقط نوک کوه یخ هستند وقتی صحبت از غذا خوردن در بیرون از خانه و انتخاب غذاهای از پیش ساخته شده با لیست مواد تشکیل دهنده طولانی می شود.

بنابراین اگرچه ممکن است کمتر از ۲۰ گرم کربوهیدرات مصرف کنید، چیزی که واقعاً به بدن خود می‌دهید به جای غذاهای غنی از مواد مغذی، مواد شیمیایی است.

#۲. فاقد ریزمغذی های ضروری

در حالی که ماکروها همه توجه را به خود جلب می کنند، ریزمغذی های خود را نادیده نگیرید.

ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی از منابع غذایی کامل برای عملکرد بهتر بدن شما ضروری هستند.

ریزمغذی‌ها که در گوشت، سبزیجات، میوه‌ها، مغزها و دانه‌ها یافت می‌شوند، حیاتی هستند و کارهای مهمی برای بدن شما انجام می‌دهند، مانند:

  • سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید[ * ]
  • کمک به عملکرد طبیعی سلول و نگهداری[ * ]
  • به درخشش مو، پوست و ناخن های خود کمک کنید[ * ]
  • سطح انرژی خود را افزایش دهید (به ویژه ویتامین B)
  • از سلول های خود در برابر آسیب های محیطی محافظت کنید[ * ]

اگرچه وقتی به رژیم کتو روی می آورید باید بسیاری از میوه ها و سبزیجات را حذف کنید، اما ریزمغذی های کمتری در کتو کثیف دریافت خواهید کرد.

خوردن گوشت و پنیر به تنهایی باعث کمبود ویتامین های خاصی می شود که به طور طبیعی فقط از میوه ها و سبزیجات می توانید دریافت کنید.

به همین دلیل است که رژیم‌های کتو به طور منظم طیف گسترده‌ای از غذاهای کتو غنی از مواد مغذی را می‌خورند – یا مکمل‌های ریزمغذی‌های مناسب را برای تامین میزان دریافتی خود به عنوان نقطه‌ای انتخاب می‌کنند.

از آنجایی که فست فود و گزینه های غذا خوردن تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز شما را ندارند، ممکن است با آنفولانزای کتو نیز کنار گذاشته شوید.

#۳. پتانسیل برای آنفولانزای کتو بی پایان 

آنفولانزای کتو یک عارضه جانبی موقت ابتلا به کتوز است. اکثر افرادی که به تازگی رژیم کتو را شروع کرده اند، چند هفته خستگی و سایر مسائل را تجربه می کنند، سپس به کتوز کامل تبدیل می شوند.

این علائم نتیجه سازگاری بدن شما با نسبت متفاوتی از درشت مغذی ها (چربی و پروتئین بیشتر، کربوهیدرات کمتر) است.

از آنجایی که بدن شما تمام گلیکوژن (گلوکز ذخیره شده) را که در یک رژیم غذایی پر کربوهیدرات انباشته کرده اید تخلیه می کند، به سرعت شروع به از دست دادن آب می کنید. این به این دلیل است که هر گرم گلیکوژن در کنار ۲ تا ۳ گرم آب ذخیره می شود.

همانطور که سلول های شما گلیکوژن را شستشو می دهند، آب و الکترولیت ها را نیز از دست می دهند. و این می تواند منجر به کم آبی و عدم تعادل الکترولیت شود.

علائم عدم تعادل الکترولیت

بدون تعادل مناسب مایعات و الکترولیت ها مانند سدیم، منیزیم، کلسیم و پتاسیم، علائم کمبود الکترولیت ممکن است ظاهر شود، مانند [ * ]:

  • تپش قلب یا تپش قلب
  • احساس لرزش، سرگیجه یا ضعف که انگار قرار است بیهوش شوید
  • سردرد یا میگرن
  • گرفتگی عضلات
  • یبوست و نفخ

هنگامی که اثرات طبیعی انتقال کتو را با الکترولیت های نامتعادل ترکیب می کنید، ممکن است با مجموعه ای از علائم شبیه آنفولانزا به نام آنفولانزای کتو مواجه شوید.

علائم آنفولانزای کتو

تا زمانی که دوباره الکترولیت های خود را متعادل کنید و در نهایت به کتوزیس برسید، ممکن است علائمی از آنفولانزای کتو مانند:

  • مه مغزی
  • سرگیجه یا گیجی
  • دل درد
  • حالت تهوع
  • تحریک پذیری
  • اسهال یا یبوست
  • گرفتگی یا درد عضلانی
  • عدم تمرکز یا تمرکز
  • مشکل افتادن یا خواب ماندن
  • هوس قند
  • تپش قلب

هم آنفولانزای کتو و هم عدم تعادل الکترولیت ها مشکلاتی موقتی هستند که با سازگاری با چربی و هیدراته شدن مناسب (با آب و الکترولیت) کاهش می یابند (و حتی از بین می روند).

اما اگر از کتو کثیف پیروی می کنید، ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا بر آنفولانزای کتو غلبه کنید – اگر چنین کنید.

ترکیبات فرآوری شده باعث می شوند بدن شما سریعتر کم آب شود، به خصوص اگر به جای آب برای آبرسانی مجدد، نوشابه های رژیمی می نوشید. کمبود ریز مغذی‌ها در رژیم کتو کثیف ممکن است عدم تعادل الکترولیت‌ها را بدتر کند.

یکی دیگر از عوارض جانبی کتو کثیف که باعث بدتر شدن احساس شما می شود، ناراحتی دستگاه گوارش است.

#۴. فاقد فیبر

تنها قانون در مورد کربوهیدرات در کتو کثیف این است که شما باید روزانه کمتر از ۲۰ گرم بمانید. اما هیچ قانونی در مورد اینکه این کربوهیدرات ها از کجا می آیند وجود ندارد.

اگر تمام کربوهیدرات‌های روزانه خود را برای یک آبجو یا چند لقمه نان «پس انداز کنید»، هنوز از نظر فنی زیر حد مجاز کربوهیدرات خود هستید. اما سلامتی شما آسیب خواهد دید.

در عوض، اگر ۲۰ گرم سبزیجات کم کربوهیدرات و پر فیبر بخورید، انواع فواید را تجربه خواهید کرد.

فیبر رژیمی کم کربوهیدرات دوست شما در رژیم کتو کلاسیک است زیرا به بدن شما کمک می کند:

  • مدفوع خود را حجیم کنید و هضم را به سمت جلو حرکت دهید
  • باکتری های خوب را در روده خود تغذیه کنید[ * ]
  • بهبود حساسیت به انسولین[ * ]
  • با سیر نگه داشتن طولانی تر اشتها را کنترل کنید[ * ]
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی[ * ]

همه باید فیبر بیشتری بخورند، اما بیشتر مردم به اهداف روزانه ۲۵ تا ۳۴ گرم فیبر خود نمی‌رسند[ * ].

و انجام این کار در رژیم های کم کربوهیدرات مانند کتو[ * ] بسیار سخت تر است.

از آنجایی که کربوهیدرات‌های پرفیبر مانند لوبیا، غلات کامل، سیب و سبزیجات ممنوع هستند – و در منابع حیوانی مانند گوشت و پنیر فیبر صفر وجود دارد – در واقع باید برای رسیدن به فیبر توصیه شده خود تلاش کنید.

بهترین منابع فیبر کم کربوهیدرات

بهترین منابع فیبر کم کربوهیدرات در کتو شامل غذاهای کامل و فرآوری نشده مانند:

  • آووکادوها
  • نارگیل
  • دانه ها: دانه چیا، دانه شاهدانه و دانه کدو تنبل
  • انواع توت ها: زغال اخته، تمشک و تمشک
  • آجیل: بادام، فندق، گردو و پسته
  • سبزیجات: کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و اسفناج

کربوهیدرات های سالم روی کتو به ندرت در درایو-ترو یافت می شوند.

حتی اگر می‌توانید بسته‌های آجیل و دانه‌ها را میان وعده مصرف کنید، باید از مواد حاوی مواد مضر مانند روغن‌های فوق‌العاده تصفیه‌شده برای برشته کردن یا مواد نگهدارنده برای افزایش ماندگاری اجتناب کنید.

این همه نگرانی در مورد برچسب های طولانی مواد، احساس مداوم زیر آب و هوا، و اجابت مزاج غیرقابل پیش بینی ممکن است باعث شود که دستمالی کنید و زندگی کثیف کتو را رها کنید.

#۵. کمتر پایدار

کتو کثیف یک راه حل موقتی است اگر در سفر هستید یا نمی توانید در کوتاه مدت برای خود غذا درست کنید. با این حال، این یک استراتژی خوب برای سلامتی بهتر و کاهش وزن در دراز مدت نیست. در اینجا فقط چند دلیل وجود دارد:

  1. کتو کثیف تغییر سبک زندگی واقعی ایجاد نمی کند، به خصوص اگر بتوانید رستوران های فست فود و غذاهای ناسالم را برای افزایش وزن اولیه خود مقصر بدانید. تغییر سفارشات مورد علاقه خود یا خرید نسخه های بدون قند از غذاهای پر کربوهیدرات به شما نمی آموزد که چگونه بدون آنها زندگی کنید.
  2. سریع گران می شود به طور متوسط ​​یک آمریکایی بیش از ۳۰۰۰ دلار در سال برای صرف غذا در خارج از خانه[ * ] خرج می کند. از آنجایی که معمولاً یک غذای معمولی ۱۵ دلاری در رستوران را می توان تنها با ۵ دلار در خانه تهیه کرد، پول بیشتری را برای خوردن مواد اولیه با کیفیت پایین تر هدر خواهید داد[* ] .
  3. احتمال سقوط شما از واگن بیشتر است. ممکن است این که دیگر مجبور به پختن یا تمیز کردن ظروف نشوید، رویا به نظر برسد، و ممکن است کاملاً هیجان زده باشید که در کتو لذت گناه مورد علاقه خود را بخورید. اما این تازگی از بین خواهد رفت. و بدون تمرین کتو خوری تمیز، به احتمال زیاد به عادات قبلی خود بازگردید و وزنی را که از دست داده بودید به دست آورید.
  4. قرار نیست احساس خوبی داشته باشید، و اگر احساس انرژی نکنید و وزن کم نکنید، مسیر کم کربوهیدرات را ادامه نخواهید داد.

از آنجایی که شما رژیمی می‌خواهید که این نتایج را نوید – و ارائه دهد – در اینجا نحوه ایجاد یک رژیم کتو تمیز برای شما آورده شده است .

گزینه های بهتر برای کثیف کتو

یک رژیم غذایی کتو سالم و غنی از مواد مغذی نباید پیچیده یا زمان بر باشد. فقط تعداد کمی از رژیم غذایی کتو سالم وجود دارد.

یک رژیم کتوژنیک تمیز شامل مقدار زیادی [ * ] است:

  • گوشت‌ها و پروتئین‌های ارگانیک و تغذیه‌شده با علف، از جمله گوشت گاو، مرغ، خوک، گوشت شکار و گوشت اندام
  • ماهی‌های چرب صید وحشی، با منبع پایدار، مانند سالمون و تن
  • لبنیات با کیفیت بالا و پرچرب بدون آنتی بیوتیک
  • چربی های سالم از روغن نارگیل، آووکادو، روغن زیتون، کره با علف و روغن MCT
  • سبزیجات کم کربوهیدرات مانند کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و سبزیجات برگ دار
  • میوه های کم قند مانند زغال اخته و تمشک
  • قهوه کتو و کتو ماچا لاته

آیا فکر نمی کنید رژیم کتو با سبک زندگی پرمشغله شما پایدار باشد؟

از این نکات زیر استفاده کنید تا کتو تمیز را به یک رژیم غذایی آسان برای مدیریت تبدیل کنید.

#۱. با استفاده از دوچرخه سواری کتو، انتقال به کتو تمیز را آغاز کنید

اگر رژیم کتو کلاسیک در همان ابتدا برای شما خیلی سخت یا محدود کننده به نظر می رسد، می توانید با استفاده از دوچرخه سواری کتو آن را به یک رژیم تبدیل کنید.

با این برنامه، پنج یا شش روز در هفته کتو تمیز می خورید و سپس یک یا دو روز تقلب خواهید داشت که در آن کربوهیدرات بیشتری دریافت خواهید کرد.

این ممکن است مقداری از فشار اولیه خرید، آماده سازی، پخت و پز و تمیز کردن هر روز زندگی سالم جدید شما را کاهش دهد. فقط متعهد شوید که پس از روز تقلب برنامه‌ریزی شده خود، دوباره به کتو بازگردید.

نقطه ضعف این رویکرد یویو کتو این است که ممکن است هرگز واقعاً به کتوزیس مبتلا نشوید، به این معنی که کاهش وزن، سرکوب اشتها، سطوح انرژی بالاتر و سایر مزایای سلامتی رژیم کتو ممکن است به سرعت به دست نیاید.

#۲. چند دستور العمل آسان کتو را یاد بگیرید

برای تهیه برخی از خوشمزه ترین و سالم ترین وعده های غذایی و میان وعده های کتو به زمان، پول یا تجربه زیادی نیاز ندارید.

فقط باید به لیست غذاهای کتو تایید شده پایبند باشید.

همچنین ضروری است که بدانید برای ماندن در کتوز از چه غذاهایی باید اجتناب کنید، و این شامل بسیاری از غذاهای بسته بندی شده، فرآوری شده و آنهایی که کربوهیدرات های پنهان دارند می شود.

سبد خواربارفروشی خود را با غذاهای کتو خوب که قبلاً از خوردن آنها لذت می برید پر کنید.

سپس از این دستور العمل های کتو برای شروع سبک زندگی جدید کم کربوهیدرات خود بدون نیاز به رانندگی استفاده کنید:

  • بهترین برنامه غذایی کاهش وزن کتو برای مبتدیان
  • ۲۵ وعده غذایی آسان کتو: چگونه آن را در رژیم کتو ساده نگه دارید
  • دستور العمل های آسان کتو برای زمانی که وقتتان کم است
  • کاسرول های خوشمزه کم کربوهیدرات که کتو را آسان تر می کند

هنگامی که تعدادی از این دستور العمل ها را درست می کنید و مهارت های آشپزی خود را تقویت می کنید، راحت تر و سریع تر می توانید آماده سازی غذا را در برنامه شلوغ خود قرار دهید. پاداش: شما همچنین در پول خود صرفه جویی خواهید کرد و همیشه غذای کتو تازه در اطراف خواهید داشت.

#۳. یک سرویس غذای کتو را امتحان کنید

بیشتر مردم این تجمل را ندارند که با یک متخصص تغذیه یا متخصص تغذیه مشورت کنند، چه رسد به اینکه یک سرآشپز خصوصی را برای پختن تمام وعده های غذایی کتو سالم خود استخدام کنند. خدمات تحویل غذا می تواند برخی از برنامه ریزی های غذایی را برای شما انجام دهد و انرژی زندگی کم کربوهیدرات شما را بسیار ساده تر کند.

در حالی که برخی از محبوب‌ترین خدمات تحویل وعده غذایی اکنون دارای گزینه‌های منوی کتو و کم کربوهیدرات هستند، سایر شرکت‌های جدید کاملاً به رژیم‌های کتو اختصاص داده شده‌اند.

دستور العمل هایی را که می خواهید به خانه شما ارسال شود انتخاب کنید و همه مواد و دستورالعمل های تهیه غذای گفته شده درب منزل شما نشان داده می شود. شما مجبور نخواهید بود به اندازه گیری یا خرید غذای خود فکر کنید و همچنان مواد باکیفیت می خورید.

#۴. گزینه های غذایی سالم و راحت را بیابید

اگر بتوانید غذاها و تنقلات سریع در نسخه کثیف رژیم کتو را با گزینه های سالم تری جایگزین کنید چه می شود؟

محصولات ۱۰۰% بدون قند، پرکننده‌های ارزان قیمت و مواد افزودنی می‌توانند به آسان‌تر شدن انتقال شما از فست فود به غذای کتو سالم کمک کنند، مانند:

  • کره آجیل حاوی چربی های سالم از آجیل ماکادمیا، بادام هندی و روغن MCT یک چیز ضروری است. یک قاشق از این هوس ها را از بین می برد و به شما انرژی می دهد – منهای مواد بد موجود در کره های آجیل استاندارد.
  • قهوه کتو فوری با روغن MCT بهترین راه برای ارتقاء کتو به روال معمول کافئین شما است. این تعویض با کیفیت بالا، روزه داری متناوب را نیز آسان می کند.
  • میله‌های کتو همراه مناسبی برای افرادی که در حال حرکت هستند، هستند. یک نوار دارای ۱۹ گرم چربی، ۱۰ گرم پروتئین کلاژن و فقط ۳ گرم کربوهیدرات خالص است. این مواد غذایی واقعی شما را از غذاهای ناسالم دور می کند.
  • پودر ریز مغذی کتو حاوی مواد مغذی خالص و گیاهی از ۲۶ میوه و سبزیجات مختلف است تا ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را از دست ندهید. کافی است آن را در مخلوط کن حاوی پروتئین کلاژن یا پروتئین آب پنیر کتو بریزید تا یک اسموتی سریع و خوشمزه در کمتر از پنج دقیقه درست کنید و با خود ببرید.

خلاصه

این گزینه ها را به رژیم غذایی خود از منابع غذایی کامل و فرآوری نشده اضافه کنید و هرگز نگران مواد مشکوک نخواهید بود که شما را از بیماری کتوزیس نجات دهند.

در حالی که کتو کثیف ممکن است برای مدتی خوشمزه باشد، اما نه سالم است و نه پایدار.

یک رویکرد کتو تمیز با استفاده از غذاهای واقعی و سالم از طریق تغذیه عمیق از بدن شما حمایت می کند، سطح انرژی بالاتری به شما می دهد و منجر به کاهش وزن بیشتر می شود.

با استفاده از این راهنمای شروع کتو، رژیم غذایی کتوژنیک را به روش صحیح شروع کنید، که بهره مندی از مزایای سبک زندگی سالم را برای هر کسی آسان می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه