سورسوپ- میوه بیضی شکل با چندین فواید برای سلامتی

Soursop (Annona muricata) میوه‌ای است که شبیه سیب کاستارد است. این یک سطح ستون فقرات دارد و به شکل بیضی است، با گوشت خمیری سفید مایل به فیبری که در پشت پوست سبز پوشیده از ستون فقرات پنهان شده است. این میوه به طور گسترده در مناطق گرمسیری آمریکا و کارائیب توزیع شده و بومی است. متعلق به خانواده Annonaceae و از همان جنس Cherimoya است. بسیاری از اجزای گیاهی، از جمله برگ، میوه و ساقه، برای دارویی استفاده می شود. می توانید آن را روی پوست و در آشپزی استفاده کنید. 

Soursop مزایای چشمگیری برای سلامتی فرد دارد. مقادیر قابل توجهی ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، فسفر، فولات و کلسیم دارد. بنابراین، به تقویت ایمنی، رشد و ترمیم بافت و موارد دیگر کمک می کند. 

ارزش غذایی سورسوپ

ترش مانند بسیاری از میوه ها سرشار از فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

Soursop - The Oval-Shaped Fruit With Several Health Benefits

بر اساس USDA، صد گرم سرو سورسپ حاوی:

  • انرژی: ۶۶ کیلو کالری
  • کربوهیدرات: ۱۶.۸ گرم
  • چربی: ۰.۳ گرم
  • پروتئین: ۱ گرم
  • فیبر: ۳.۳ گرم
  • شکر: ۱۳.۵ گرم
  • آب: ۸۱.۲ گرم
  • ویتامین C: 20.6 میلی گرم

مزایای سلامتی Soursop

به هضم غذا کمک می کند

فیبر جزء ضروری سلامت دستگاه گوارش است. یک میوه ترش حاوی تقریباً ۸۳ درصد از مقدار مورد نیاز روزانه شما است. فیبر به غذای شما حجم می دهد و حرکت آن را در دستگاه گوارش آسان تر می کند. علاوه بر این، به بهبود حرکات روده کمک می کند و برای سلامت روده مفید است. در نتیجه، فیبر نظم را افزایش می دهد و به جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند یبوست کمک می کند.

سورسوپ ضد سرطان است

طبق یک مطالعه آزمایشگاهی، عصاره ترش می تواند از رشد سلول های سرطان سینه جلوگیری کند. علاوه بر این، می تواند تومورها را کوچک کند، سلول های سرطانی را از بین ببرد و عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند. 

یک تحقیق دیگر به اثرات عصاره ترش روی سلول های سرطان خون پرداخت و دریافت که می تواند از تکثیر و توسعه سلول های سرطانی جلوگیری کند. با این حال، این آزمایش‌ها با استفاده از دوز بالای عصاره ترش است. بنابراین، تحقیقات بیشتری برای درک اثرات این میوه بر سرطان مورد نیاز است. 

سورسوپ با باکتری ها مبارزه می کند

Soursop همچنین دارای خواص ضد میکروبی است. مطالعات مقادیر متفاوتی از عصاره ترش را بر روی باکتری‌هایی که باعث بیماری‌های دهان می‌شوند، استفاده کردند. ترش همچنین می تواند از رشد انواع مختلفی از باکتری ها، از جمله باکتری هایی که باعث التهاب لثه، پوسیدگی دندان، و عفونت های قارچی می شوند، جلوگیری کند. 

یک مطالعه دیگر نشان می دهد که عصاره ترش در برابر باکتری هایی که باعث عفونت وبا و استافیلوکوک می شوند، موثر است. با این حال، این مطالعات از غلظت بالایی از سورس استفاده کردند. بنابراین، برای اثبات آن نیاز به تحقیقات گسترده تری است. 

التهاب را کاهش می دهد

Soursop حدود ۲۰۰ جزء شیمیایی دارد که مهم ترین آنها آلکالوئیدها، فنل ها و استوژنین ها هستند که به تسکین التهاب کمک می کنند. در این مطالعه، آلکالوئیدهای مشتق شده از گیاه منبع عالی آنتی اکسیدان ها هستند و می توانند به کاهش التهاب کمک کنند، به خصوص در مورد کولیت. 

آرتروز را درمان می کند

در مطالعات تجویز داخلی جوشانده برگ ترش قابلیت ضد آرتروز دارد. برگ های پخته شده و استفاده شده به صورت موضعی نیز به درمان روماتیسم و ​​آبسه کمک می کند. علاوه بر این، آنتوسیانین ها، تانن ها و آلکالوئیدهای موجود در سورس دارای خواص ضد آرتریت هستند. 

سلامت مو و پوست را بهبود می بخشد

عصاره برگ ترش می‌تواند به جلوگیری از پاپیلومای پوستی، اختلالی که باعث فوران تومور پوست می‌شود، کمک کند. علاوه بر این، ترش برای پوست مفید است که برای تسکین پوست کودک باقی می‌ماند. به گفته برخی منابع، خمیر سورسوپ با کاهش شوره و سوزش سر و تقویت آن به مو کمک می کند. با این حال تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است..

کیفیت خواب را بهبود می بخشد

برگ های گیاه ترش دم کرده و دم می کنند تا نوشیدنی ای را تشکیل دهند که برای درمان الگوهای خواب غیرعادی مفید است. بسیاری از افراد برای کمک به خواب بهتر، برگ ها را داخل بالش خود قرار می دهند. علاوه بر این، بسیاری از مردم از برگ های گیاه ترش به عنوان آرام بخش در هند غربی استفاده می کنند.

توجه

متخصصان پزشکی در سال های اخیر طیف وسیعی از مزایای سلامتی سورس را پیدا کردند. به هضم غذا کمک می کند، ضد باکتری و ضد التهاب است، سطح قند خون را تثبیت می کند و آرتروز را درمان می کند. برخی از مطالعات آزمایشگاهی حتی نشان داده اند که ممکن است به کاهش رشد سرطان کمک کند.

اقدامات احتیاطی و موارد خاصی که باید در نظر داشته باشید

فشار خون پایین 

Soursop به طور بالقوه می تواند با داروهای فشار خون بالا یا دیابت تداخل داشته باشد. اجزای میوه می توانند اثرات این گونه داروها را تقویت کرده و در نتیجه باعث کاهش شدید فشار خون و سطح قند خون شوند.

بیماری پارکینسون

چندین مطالعات این ماده شیمیایی را در soursop در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون پیدا کرده اند. بنابراین، بیماران مبتلا به این بیماری عصبی باید از مصرف ترش پرهیز کنند زیرا ممکن است علائم آنها را تشدید کند.

زنان حامله

زنان باردار باید از مصرف ترش پرهیز کنند، زیرا باعث تحریک انقباضات رحمی می شود. ممکن است منجر به زایمان زودرس یا سقط جنین شود.

دانه های سمی

همچنین باید از مصرف دانه های ترش خودداری کنید. آنها حاوی مواد خطرناکی هستند که می توانند عواقب منفی داشته باشند. بنابراین قبل از مصرف میوه، حتما آنها را حذف کنید.

دستور العمل های سورسوپ 

چای برگ سورسوپ

وعده های غذایی: ۲

زمان: ۲۰ دقیقه

عناصر

  • آب (۳ فنجان
  • برگ های ترش جوان: ۳-۴

روش

  • برگ ها را بشویید و به آب اضافه کنید.
  • ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانید.
  • اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر دم بکشد.
  • بلافاصله بعد از شیرین شدن سرو کنید.
  1. اسموتی سورسوپ

عناصر

  • تفاله ترش: ۰.۵ فنجان
  • آناناس تازه خرد شده: ۱ فنجان
  • نارگیل تازه خرد شده: ۲ فنجان
  • کلم پیچ بزرگ، اسفناج، چغندر یا برگ های کلم: ۴
  • زنجبیل تازه، پوست کنده: قطعه ۱ اینچی
  • آب یا شیر نارگیل، اختیاری: ۱ فنجان

روش

  • مواد را آماده کنید.
  • تفاله ترش، نارگیل مکعبی شده، آناناس، سبزیجات برگ دار و زنجبیل پوست گرفته را در مخلوط کن مخلوط کنید. 
  • نبض بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. 
  • اگر اسموتی با غلظت آبکی دوست دارید، کمی آب یا شیر نارگیل اضافه کنید.  
  • برای یک اسموتی غلیظ تر، تکه های یخ را اضافه کنید.

یادداشت 

سوپ را می توانید ۲ تا ۴ روز در دمای اتاق نگهداری کنید. سپس در صورتی که کاملا رسیده بود در دمای ۱۵-۱۶ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری کنید. مصرف آن در عرض ۱۰-۵ روز ترجیح داده می شود. علاوه بر این، اگر منجمد (پالپ) باشد، تا نیم ماه یا بیشتر دوام خواهد داشت (به عنوان مثال، دستور پخت سورس سوپ یا خمیر ترش منجمد). 

خلاصه

ترش میوه ای غنی از مواد مغذی است. سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین C است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. به هضم غذا کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد. بهتر است که ترش را در حد اعتدال مصرف کنید و باید اقدامات احتیاطی خاصی را در نظر بگیرید. افراد مبتلا به بیماری پارکینسون یا فشار خون پایین باید از آن اجتناب کنند. زنان باردار باید از آن اجتناب کنند. حتما قبل از خوردن دانه های آن را جدا کنید زیرا سمی هستند.

سوالات متداول (سؤالات متداول)

س. آیا می توانید هر روز ترش بخورید؟

الف. اکثر مصرف کنندگان چای ترش، بسته به اندازه و عادات خود، متوجه می شوند که اندازه سروینگ آنها یک تا سه فنجان در روز است. با این حال، اگر ترش را به روش های دیگری غیر از چای مصرف می کنید، باید دوز روزانه خود را به نصف فنجان محدود کنید.

س. آیا سورسوپ یک غذای فوق العاده است؟

A. Soursop سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش التهاب و کنترل رادیکال های آزاد کمک می کند. ویتامین C، ویتامین E، روی و بتاکاروتن در سوپ به وفور یافت می شود. ترش سرشار از ویتامین C است که عملکرد ایمنی را بهبود می بخشد. این ویتامین توانایی سیستم ایمنی شما را برای مبارزه با میکروب ها تقویت می کند. همچنین به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کند، که می تواند از پوست و سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از محیط محافظت کند. با این حال، این یک غذای فوق العاده محسوب نمی شود. 

س. آیا سوپ برای کلیه ها مفید است؟

الف. هیچ مدرک اثبات شده ای مبنی بر سودمندی سورسوپ برای کلیه ها وجود ندارد. تأثیر مثبتی بر فشار خون و اسید اوریک دارد اما بر عملکرد کلیه تأثیر نمی گذارد. 

س. آیا سورسوپ برای رژیم غذایی شما خوب است؟

الف. یک وعده استاندارد از این میوه کالری کم و سرشار از فیبر و ویتامین C است. خوب است که این میوه را برای بهبود زخم و خواص ضد باکتریایی خود در رژیم غذایی خود بگنجانید. اما توصیه می شود روزانه مصرف نشود. 

س. عوارض جانبی سورسوپ چیست؟

A. Soursop باعث کاهش بیش از حد فشار خون، ناهنجاری های حرکتی، مسایل سمیت عصبی و عفونت های قارچی و مخمری در بدن می شود. آنها همچنین پتانسیل افزایش خطر بیماری قلبی عروقی را دارند. در نتیجه آنها را در حد اعتدال مصرف کنید. در مطالعات نشان داده شده است که میوه و چای به دست آمده از برگ ها علائمی مشابه بیماری پارکینسون ایجاد می کنند. همچنین، ممکن است به طور بالقوه با داروهای فشار خون بالا یا دیابت تداخل داشته باشد.

س. چه زمانی باید سوپ بخورید؟

الف) با رسیدن ترش، رنگ پوست میوه به رنگ زردتری تغییر می کند. بنابراین، هنگامی که یک میوه ترش آماده خوردن است، باید نرم و تا حدودی در لمس نرم باشد. یک میوه ترش نیز می تواند در یخچال بالغ شود، اگرچه زمان بیشتری طول می کشد.

س. سورسوپ اسیدی است یا قلیایی؟

A. Soursop در بیشتر موارد یک میوه قلیایی ساز است. بنابراین، وقتی این میوه می رسد، کمی اسیدی می شود. با این حال، به دلیل محتوای مالیک، میوه ترش ممکن است کمی اسیدی باشد، حتی اگر به اندازه سایر میوه ها (مرکبات) اسیدی نباشد.

س. آیا ترش فشار خون را کاهش می دهد؟

A. فشار خون بالا می تواند باعث مشکلات قابل توجهی مانند بیماری قلبی و حملات قلبی شود. مصرف سدیم یکی از عوامل فشار خون بالا است. پتاسیم به دفع نمک از بدن کمک می کند و فشار روی دیواره رگ های خونی را کاهش می دهد. یک میوه ترش کامل حدود یک سوم تا نیمی از نیاز روزانه شما به پتاسیم را دارد.

س. آیا ترش باعث خوابیدن شما می شود؟

الف) برگ های گیاه ترش را دم می کنند تا نوشیدنی ای را تشکیل دهند که برای درمان الگوهای خواب غیرعادی مفید است. به عنوان مثال، بسیاری از افراد برای کمک به خواب بهتر، برگ ها را داخل بالش خود قرار می دهند. به علاوه، بسیاری از مردم از برگ های گیاه سورسوپ به عنوان یک آرام بخش در هند غربی استفاده می کنند.

آیا سورسوپ برای کبد مفید است؟

الف. در چند مطالعه حیوانی، عصاره ترش بی خطر بوده و مشکلات کبدی را درمان می کند. با این حال، مقدمات دقیق کارشناسان و محققان بهداشتی برای درک اثرات مفید آن بر کبد مورد نیاز است. 

س. آیا ترش قند خون را کاهش می دهد؟

الف) در آزمایشات حیوانی، سورس به کنترل سطح قند خون کمک می کند. در یک تحقیق به موش‌های دیابتی عصاره ترش به مدت دو هفته داده شد. سطح قند خون در افرادی که این عصاره را دریافت کردند، پنج برابر کمتر از افرادی بود که این عصاره را دریافت نکردند. بنابراین، سوپ ممکن است به مدیریت سطوح بالای قند خون کمک کند. 

س. چه کسانی نباید ترش بخورند؟

A. soursop می تواند باعث کاهش فشار خون، مشکلات حرکتی، مشکلات عصبی و عفونت های قارچی و مخمری در بدن شود. آنها همچنین ممکن است احتمال بیماری قلبی عروقی را افزایش دهند. در نتیجه مصرف خود را محدود کنید. در آزمایش‌ها، میوه و چای ساخته شده از برگ‌ها علائمی شبیه بیماری پارکینسون ایجاد می‌کنند. علاوه بر این، پتانسیل تداخل با فشار خون یا داروهای دیابت را دارد.

س. آیا برگ های ترش برای رشد مو مفید هستند؟

خمیر سورسوپ می تواند با درمان شوره و سوزش و در عین حال تقویت آن به موهای شما کمک کند. از آنجایی که دارای خواص ضد باکتریایی است، نقش خوبی در از بین بردن شوره سر دارد. همچنین ممکن است شپش سر و عرق کردن پوست سر را درمان کند. 

س. آیا سورسوپ قوی تر از شیمی درمانی است؟

A. Soursop در درمان سرطان مفید است، اما هیچ دلیل قطعی وجود ندارد که بهتر از شیمی درمانی است. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مصرف ترش را تایید نمی کند یا با هیچ ادعایی مبنی بر استفاده از آن برای درمان بیماری هایی مانند سرطان موافقت نمی کند. همچنین گزارش هایی از عوارض جانبی مربوط به داروهای سیتوتوکسیک مانند ریزش مو و اختلال در سیستم ایمنی گزارش شده است. علاوه بر این، متخصصان پزشکی در مطالعات آزمایشگاهی دریافتند که شایع ترین استوژنین نوروتوکسیک است. به گفته محققان، اثرات بالقوه خطرناک ترش بسته به بخش گیاه، فرآیند استخراج، محل گیاه و زمان برداشت متفاوت است.

س. فواید برگ ترش برای سلامتی چیست؟

A. Soursop سرشار از ویتامین C است که ایمنی و سایر آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهد که از شما در برابر بیماری ها و مسائل بهداشتی مختلف محافظت می کند. به دلیل داشتن فیبر بالا به هضم غذا کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. البته خاصیت ضد سرطان دارد. به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها التهاب را کاهش می دهد. سورسوپ همچنین در مبارزه با باکتری ها و تثبیت فشار خون مفید است. همچنین می تواند به خواب بهتر شما کمک کند. 

س- فواید نوشیدن برگ ترش پخته چیست؟

الف. گیاه‌پزشکان از میوه‌های ترش و برگ درخت گراویولا برای درمان ناراحتی‌های معده، تب، عفونت‌های انگلی، فشار خون بالا و آرتریت استفاده می‌کنند. می توانید از آن به عنوان آرام بخش نیز استفاده کنید. به دلیل محتوای فیبر بالا، از هضم خوب پشتیبانی می کند و از یبوست جلوگیری می کند. دارای قابلیت مبارزه با سرطان است. از آنجا که آنتی اکسیدان ها وجود داشتند، التهاب را کاهش دادند. همچنین به مبارزه با باکتری ها و کنترل فشار خون کمک می کند.

پیوند منبع

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه