این دستور تهیه سوپ قارچ کتوژنیک خامه ای با کره قهوه ای و مریم گلی برای طعمی خوشمزه و غنی درست شده است. درست کردن آن آسان و تنها ۵ ماده است، این یک دستور پخت سوپ کتوژنیک عالی برای آن روزهای سرد است.
این دستور پخت سوپ قارچ کتوژنیک برای اولین بار در دسامبر ۲۰۱۲ منتشر شد. اما این یک سوپ فوق العاده و آسان است، من فکر کردم که نیاز به کمی به روز رسانی دارد. من حتی یک ویدیو اضافه کرده ام تا به شما نشان دهم چقدر انجام آن آسان است.
درست کردن سوپ خامه ای قارچ آنقدر آسان است که من صادقانه نمی دانم چرا کسی از فروشگاهی استفاده می کند. تهیه آن کمتر از ۲۰ دقیقه طول می کشد و بسیار خوش طعم تر است.
و پختن قارچ در روغن قهوه ای آن را واقعا منحصر به فرد و خاص می کند. هیچ سوپ از پیش آماده ای قابل مقایسه نیست.
اگر عاشق دستور العمل های ساده سوپ هستید، حتما سوپ گل کلم سریع، سوپ گوجه فرنگی برشته و سوپ سوسیس ایتالیایی را ببینید.
شما باید این دستور را امتحان کنید!
از سوپ کنسرو شده دور شوید، مردم! و به جای آن سوپ قارچ کتوژنیک ساده من را درست کنید. این فقط ۵ ماده مصرف می کند و بسیار سالم تر، با طعم غنی تر و تازه تر است. بیایید یک مقایسه کوچک انجام دهیم، درست است؟
یک سوپ قارچ کنسرو شده معمولی حاوی مواد بسیار ترسناکی است. اکثر آنها با چیزهایی مانند روغن سویا، آرد گندم و MSG ساخته می شوند. حتی برندهای به اصطلاح سالم تر و ارگانیک دارای مواد افزودنی مانند آرد برنج برای غلیظ شدن هستند.
Kettle and Fire یک سوپ مناسب کتوژنیک پسند در کارتن درست می کند. مواد تشکیل دهنده آن وحشتناک نیستند (آره!) اما بسیار گران است. و یک لیست طولانی از مواد تشکیل دهنده برای سوپ ساده وجود دارد.
از طرف دیگر دستور پخت من غلیظ، خامه ای و حاوی ۵ ماده ساده است. ساختن آن هزینه گزافی ندارد و من تضمین می کنم طعم آن بسیار بهتر از هر جعبه یا کارتن است.
توصیه های خواننده
«الان اغلب این کار را انجام می دهم. با هر قاشقش خوشمزه میشه متشکرم کارولین برای همه دستور العمل های فوق العاده و خوشمزه شما!» – جنیفر
فوق العاده بهتر از هر سوپ خامه ای قارچی که تا به حال خورده ام. خیلی طول نکشید که این کار را انجام دادم. ما اغلب آن را خدمت خواهیم کرد! با تشکر از مهارت و سخاوت شما. همیشه شما را به دوستان، خانواده و غریبه هایم توصیه می کنم!! – لودون
“از شما برای این سوپ شگفت انگیز بسیار متشکرم. سالها دلم برای سوپ خامه قارچ تنگ شده بود. اما این سال نوری از او جلوتر است. این واقعا سوپ راحتی من است!» -تریسی
مواد لازم
- کره: یک کره نمکی با کیفیت انتخاب کنید، زیرا کره قهوه ای این دستور غذا را منحصر به فرد می کند.
- قارچ: می توانید از قارچ سفید یا بچه بلال استفاده کنید. برای صرفه جویی در زمان، آنها را از قبل برش دهید.
- مریم گلی تازه: من نمی توانم به اندازه کافی استرس داشته باشم که چقدر از مریم گلی تازه در این غذا می آید. در صورت تمایل می توانید از ½ قاشق چایخوری مریم گلی خشک استفاده کنید یا آن را با آویشن تازه یا رزماری میل کنید.
- ابگوشت: من دوست دارم از آب گوشت مرغ خانگی برای این سوپ استفاده کنم، اما آبگوشت کنسرو شده به همین خوبی عمل می کند. همچنین می توانید از آب سبزیجات برای یک وعده غذایی گیاهی استفاده کنید.
- خامه پخت و پز: این باعث می شود سوپ غلیظ و خامه ای شود. برای یک گزینه بدون لبنیات، از شیر نارگیل پر چرب یا کرم نارگیل استفاده کنید.
- نمک و فلفل
دستورالعمل های گام به گام
۱. کره را سرخ کنید: در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا قهوه ای و معطر شود. مریم گلی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۲. قارچ ها را سرخ کنید: قارچها را اضافه کنید و روی آنها بپزید، سپس ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا قارچها نرم و کمی قهوهای شوند.
۳. آب گوشت را اضافه کنید. آبگوشت را هم بزنید و به جوش بیاورید. ۴ تا ۵ دقیقه دیگر بپزید.
۴. آن را مخلوط کنید. سوپ را به غذاساز یا مخلوط کن خوب منتقل کنید و پوره کنید تا یکدست شود (ممکن است لازم باشد به صورت دسته ای کار کنید). می توانید از مخلوط کن غوطه ور نیز استفاده کنید، اما صاف نمی شود.
۵. خامه را اضافه کنید. سوپ را در قابلمه برگردانید و خامه را هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.
مشاوره تخصصی
کره قهوه ای را نادیده نگیرید، زیرا این چیزی است که دستور پخت سوپ قارچ کتوژنیک را بسیار خاص می کند. کره تفت داده شده طعم کاراملی غلیظ و آجیلی دارد و با قارچ و گیاهان به زیبایی تطبیق می یابد.
باقیمانده غذا را تا زمانی که کاستارد شما تازه است، در ظرف دربسته در یخچال تا یک هفته نگهداری کنید. از آنجایی که چربی شیر هنگام یخ زدن جدا می شود، پیشنهاد نمی کنم باقی مانده ها را فریز کنید. اما می توانید سوپ را بدون خامه فریز کنید و بعد از گرم شدن مجدد خامه را اضافه کنید.
اگر سوپ بیشتری میل دارید، قارچ ها را کاملا پوره نکنید یا کمی از قارچ ها را جدا کنید و بعد به مخلوط پوره شده اضافه کنید.
گزینه بدون لبنیات: برای خامه غلیظ از شیر نارگیل استفاده کنید. اگر می توانید گی را تحمل کنید، یک کره قیسی برشته وجود دارد که عالی خواهد بود. در غیر این صورت از روغن نارگیل طعم دار استفاده کنید.
سوالات متداول
آیا می توانید سوپ خامه ای قارچ را روی کتوژنیک بخورید؟
سوپ خامهای قارچی که از خواربارفروشی میخرید اصلاً کتوپسند نیست. آنها اغلب حاوی پرکنندهها و غلیظکنندههای پر کربوهیدرات، همراه با سایر مواد مشکوک هستند. با این حال، این دستور سوپ قارچ کتوژنیک بسیار کم کربوهیدرات و بسیار خوشمزه تر است. و فوق العاده غلیظ و کرمی است!
آیا قارچ ها کتوژنیک دوست هستند؟
همه انواع قارچ به طور طبیعی کربوهیدرات کمی دارند. بنابراین آنها یک مکمل عالی برای دستور العمل های کتوژنیک هستند. آنها طعم و مزه می بخشند اما حاوی تعدادی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی مانند ویتامین D هستند.
سوپ قارچ کتوژنیک چند کربوهیدرات دارد؟
این دستور سوپ قارچ کتوژنیک حاوی ۴.۶ گرم کربوهیدرات و ۰.۶ گرم فیبر در هر وعده است. این معادل ۴ گرم کربوهیدرات خالص در هر فنجان سوپ است.
دستور العمل های خوشمزه تر قارچ کتوژنیک
دستور تهیه سوپ قارچ کتوژنیک
این دستور تهیه سوپ قارچ کتوژنیک خامه ای با کره قهوه ای و مریم گلی برای طعمی خوشمزه و غنی تهیه شده است. درست کردن آن آسان و تنها ۵ ماده است، این یک دستور پخت سوپ در رژیم کتوژنیکعالی برای آن روزهای سرد است.
کلمه کلیدی: سوپ قارچ کتوژنیک
زمان آماده سازی: 10 دقایق
زمان پخت: 15 دقایق
زمان کل: 25 دقایق
بخش ها: 6 بخش ها
کالری: 198کیلو کالری
عناصر
- ۶ قاشق سوپخوری کره
- ۲ قاشق سوپخوری مریم گلی تازه بریده شده
- ۱ پوند قارچ بریده شده
- ۴ فنجان ها سوپ مرغ یا آب سبزیجات
- نمک و فلفل برای چشیدن
- ½ فنجان خامه پخت و پز
دستورالعمل ها
- در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا قهوه ای و معطر شود. مریم گلی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- قارچها را اضافه کنید و روی آنها بپزید، سپس ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا قارچها نرم و کمی قهوهای شوند.
- آبگوشت را هم بزنید و به جوش بیاورید. ۴ تا ۵ دقیقه دیگر بپزید.
- سوپ را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید (اگر پردازنده شما به اندازه کافی بزرگ نیست). مخلوط کنید تا یکدست شود. می توانید از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید، اما معمولاً آنقدر صاف نمی شود.
- سوپ را در قابلمه برگردانید و خامه را هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.
اطلاعات ذخیره سازی: سوپ را تا ۷ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید سوپ پوره شده را قبل از افزودن خامه تا ۲ ماه فریز کنید.
برای اینکه غذای سوپ دارتری داشته باشید، قبل از پوره کردن، مقداری از قارچ ها را بردارید، سپس دوباره به مخلوط پوره شده اضافه کنید.
ارزش غذایی
دستور تهیه سوپ قارچ کتوژنیک
مقدار در هر وعده (۱ فنجان)
کالری 198
کالری از چربی ۱۵۹
٪ ارزش روزانه*
ضخیم 17.7 گرم۲۷%
کربوهیدرات ها 4.6 گرم۲%
فیبر ۰.۶ گرم۲%
پروتئین 4.6 گرم۹%
* درصد مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری است.