سیر – تغذیه، فواید و دستور العمل برای کاهش وزن

کاهش وزن یک راهپیمایی نیست. برای از بین بردن چربی های ناخواسته بدن نیاز به زمان، عرق کردن، کار سخت و غذای مناسب است. متأسفانه، هیچ میانبری برای تبدیل شدن به یک نسخه سالم‌تر و مناسب‌تر از خودتان وجود ندارد! اما، آنچه ما داریم، راه‌های سالم و فعالی برای انجام همین کار است.

کاهش وزن تنها با ورزش امکان پذیر نیست. همچنین نیاز به افزودن غذای صحیح به رژیم غذایی ما دارد. بسیاری از محصولات غذایی ممکن است به کاهش وزن ما کمک کنند. با این حال، این مقاله در مورد یکی از این مواد، سیر صحبت خواهد کرد. 

سیر یک جزء ضروری در غذاهای هندی است زیرا طعم هر غذا را بهبود می بخشد. علاوه بر این، به عنوان یک نیروگاه تغذیه ای به ویژه برای کاهش وزن شناخته شده است.

علاوه بر این، سیر به تقویت ایمنی، شل شدن رگ های خونی برای جریان خون صاف و کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین به کاهش التهاب و محافظت از رگ های خونی در برابر آسیب کمک می کند. تمام این فواید سیر به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.

Garlic - Nutrition, Benefits & Recipes For Weight Loss - Blog

سیر یکی از این مواد غذایی است که ممکن است به کاهش وزن شما کمک کند. بله، این گیاه معطر دارای فواید بی شماری برای سلامتی است که از زمان های قدیم شناخته شده است. این گیاه دارویی پیازی شکل به کاهش چربی و تجمع آن به روش های بیشماری کمک می کند. بیایید در زیر بیشتر در مورد آن بدانیم:

خواص تغذیه ای سیر

سیر خام (۱ حبه)

ماده مغذی تعداد
پروتئین ۰.۵۷ گرم
چربی ۰.۰۴ گرم
کربوهیدرات ۲.۹۸ گرم
انرژی ۱۳.۴۱ کیلو کالری
قند ۰.۰۹ گرم
فیبر ۰.۱۹ گرم
کلسیم ۱۶.۲۹ میلی گرم
اهن ۰.۱۵ میلی گرم
منیزیم ۲.۲۵ میلی گرم
فسفر ۱۳.۷۷ میلی گرم
پتاسیم ۳۶.۰۹ میلی گرم
سدیم ۱.۵۳ میلی گرم
فلز روی ۰.۱ میلی گرم
فلز مس ۰.۰۳ میلی گرم
منگنز ۰.۱۵ میلی گرم
ویتامین سی ۲.۱۸ میلی گرم
تیامین ۰.۰۲ میلی گرم
ریبوفلاوین ۰.۰۱ میلی گرم
نیاسین ۰.۰۶ میلی گرم
اسید پانتوتنیک ۰.۰۵ میلی گرم
ویتامین B6 ۰.۱۱ میلی گرم
فولات ۰.۲۷ میلی گرم
اسیدهای چرب (اشباع شده) ۰.۰۱ گرم

سیر چگونه به کاهش وزن کمک می کند

سیر، پسر عموی پیاز و خواهر موسیر، یک ماده کوچک اما قدرتمند است که به کاهش وزن کمک می کند. فواید سیر بسیار بیشتر از خطر بوی بد دهان است. سیر بخشی ضروری از آشپزخانه هندی است زیرا بسیاری از دستور العمل ها برای تقویت عطر و طعم آن به آن نیاز دارند. علاوه بر افزایش طعم غذا، این گیاه به کاهش وزن کمک می کند.

با این حال، تحقیقات در مورد توانایی های کاهش وزن سیر محدود است، اما بسیاری از مطالعات تأثیر آن را بر کاهش وزن نشان می دهد. ترکیبات حاوی گوگرد سیر در درجه اول مسئول کاهش وزن آن است. یکی از ترکیبات مهم حاوی گوگرد، آلیسین، به پیشگیری از چاقی کمک می کند. علاوه بر این، با فعال کردن چربی قهوه ای با اختلالات متابولیک نیز مبارزه می کند. 

برخلاف چربی های سفید، چربی قهوه ای کالری می سوزاند و به کاهش وزن کمک می کند. با این حال، بسیاری از بزرگسالان چربی قهوه ای ندارند. به همین دلیل است که مصرف سیر برای کاهش وزن ضروری می شود.  

مواد مفید موجود در سیر مانند ویتامین B6 و C، فیبر، کلسیم، پروتئین و منگنز نقش مهمی در سوزاندن چربی‌های ناخواسته و مخرب سلامتی دارند. علاوه بر این، افزودن سیر به رژیم غذایی به افزایش سطح انرژی و افزایش متابولیسم کمک می کند. در نتیجه به سوزاندن موثر چربی کمک می کند. همچنین به عنوان یک عامل سم زدایی فوق العاده با دفع سمومی که مانع سیستم گوارشی می شوند عمل می کند.

تحقیقات و مطالعات سیر

یک مطالعه روی موش ها اثرات ضد چاقی مکمل سیر را نشان می دهد. این می گوید که مصرف خوراکی عصاره سیر به مدت هشت هفته ممکن است با کاهش سطح کلسترول، تری گلیسیرید، وزن بدن و چربی، نتایج ضد چاقی را نشان دهد. علاوه بر این، ممکن است تشکیل سلول های چربی سفید را نیز سرکوب کند.

اثرات مفید سیر بر چاقی نیز از طریق آزمایشات بالینی دیده می شود. ممکن است دور کمر را کاهش دهد، اما وزن بدن و توده بدن را در برخی موارد کاهش نمی دهد. در عین حال، برخی مطالعات نشان می دهد که مکمل های پودر سیر به کاهش وزن و چربی بدن در افرادی که بیماری کبد چرب غیر الکلی دارند کمک می کند.

عصاره سیر کهنه حتی ممکن است منجر به کاهش وزن در زنان یائسه شود. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد که زنان یائسه ای که به مدت سه ماه از عصاره سیر پیر استفاده می کنند، بیشتر از سایرین وزن کم می کنند. 

مطالعات و آزمایشات مختلف تأثیر سیر و نقش آن را در کاهش وزن نشان داده اند. با این حال، نیاز به تحقیقات انسانی بیشتری در مورد این موضوع وجود دارد. اما، با اطلاعاتی که تاکنون در دسترس است، می‌توان گفت که افزودن سیر به رژیم غذایی به کاهش وزن اضافی کمک می‌کند. بنابراین، این گیاه کاهش وزن فوق العاده را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و این اینچ اضافی را از بین ببرید.  

فواید سیر برای سلامتی

به درمان سرماخوردگی و عفونت کمک می کند

سیر منبع غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند آلی دی سولفید، آلیل سیستئین و آلیسین است. این ترکیبات به محافظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد و در نتیجه تقویت ایمنی کمک می کنند. بنابراین سیر به تقویت ایمنی کمک می کند و از بروز سرماخوردگی و عفونت جلوگیری می کند.

مصرف سیر با آب گرم می تواند به خلاص شدن از شر عفونت هایی مانند سرفه و سرماخوردگی کمک کند. طبق تحقیق، دوز بالای عصاره سیر کهنه تعداد روزهایی را که برای مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا می گذرانید تا ۶۱ درصد کاهش می دهد. 

طبق مطالعه ۱۲ هفته ای دیگر، مکمل سیر نسبت به دارونما ۶۳ درصد از بروز سرماخوردگی را کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف مکمل های سیر نیز علائم سرماخوردگی را تا ۷۰ درصد کاهش داد. 

سطح کلسترول را بهبود می بخشد

آلیسین یکی از ترکیبات فعال موجود در سیر است. این به کاهش سطح کلسترول LDL در بدن شما کمک می کند. از آنجایی که سیر سرشار از آلیسین است، مصرف منظم سیر ممکن است به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند.

مطالعات مختلف نشان می‌دهد که مکمل‌های سیر ممکن است به کاهش کلسترول تام و/یا LDL به میزان ۱۰ تا ۱۵ درصد در افراد مبتلا به کلسترول بالا کمک کنند. علاوه بر این، مطالعه دیگری می گوید که اگرچه سیر سطوح LDL را کاهش می دهد، اما هیچ اثر ثابتی بر HDL ندارد.

فشار خون را کاهش می دهد

گوگرد موجود در سیر باعث تحریک تولید اکسید نیتریک در رگ های خونی می شود. در نتیجه باعث آرامش و بهبود خاصیت ارتجاعی آنها می شود و به کاهش فشار خون کمک می کند و خطر سکته مغزی و سخت شدن رگ ها را کاهش می دهد. 

بر اساس تحقیقات انسانی، مکمل‌های سیر به طور قابل‌توجهی بر کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا تأثیر می‌گذارند. مطالعه دیگری نشان می دهد که ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم عصاره سیر کهنه شده به مدت ۲۴ هفته به اندازه هر داروی دیگری برای کاهش فشار خون موثر است. با این حال، دوزهای نسبتاً بالای مکمل ممکن است به به دست آوردن مزایای مورد نظر کمک کند. مقدار کافی مورد نیاز هر روز حدود چهار حبه سیر است.

خواص ضد پیری را به رخ می کشد

سولفید هیدروژن، ترکیبی که در سیر یافت می‌شود، می‌تواند سخت شدن شریان‌ها را کند کرده و با اطمینان از جریان آزاد خون در سراسر بدن، از سکته و حملات جلوگیری کند. جریان خون بهتر به معنای اکسیژن بیشتر به پوست شماست. در نتیجه از پیری پوست شما جلوگیری می کند.

آلیسین، ترکیب دیگری که در سیر وجود دارد، خاصیت ضد چروک دارد. علاوه بر ترکیبات فوق، ویتامین C موجود در سیر نیز به تولید کلاژن کمک می کند و در نتیجه به سلامت پوست کمک می کند. 

از شروع آلزایمر و زوال عقل جلوگیری می کند.

چندین مطالعات نشان می دهد که دوز بالای مکمل های سیر به تقویت آنزیم های آنتی اکسیدانی در انسان کمک می کند. علاوه بر این، ممکن است استرس اکسیداتیو را در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد. سیر سرشار از آنتی اکسیدان است که به دفاع طبیعی بدن در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.

مطالعات متعدد نشان می‌دهد که فواید ترکیبی کاهش کلسترول و فشار خون و قابلیت‌های آنتی‌اکسیدانی ممکن است باعث کاهش بروز اختلالات مغزی شایع از جمله آلزایمر و زوال عقل.

به عملکرد ورزشی کمک می کند

یکی از اولین عوامل “افزایش عملکرد” ​​سیر بود. جوامع باستانی معمولاً از آن برای کاهش خستگی و افزایش کارایی کارگران استفاده می کردند. علاوه بر این، مربیان و برگزارکنندگان سیر به ورزشکاران المپیک در یونان باستان پیشنهاد کردند.

سیر همچنین می تواند عملکرد ورزش را در جوندگان بهبود بخشد، اما تحقیقات انسانی کمی انجام شده است. در یک کارآزمایی، افراد مبتلا به بیماری قلبی که به مدت شش هفته روغن سیر مصرف کردند، ۱۲ درصد کاهش در اوج ضربان قلب داشتند و ظرفیت ورزش بهبود یافته را تجربه کردند. الف>

بنابراین، می توان با اطمینان گفت که سیر با کنترل ضربان قلب و ارائه مزایای افزایش عملکرد به بهبود ویژگی های ورزشی کمک می کند. 

سطح استروژن را افزایش می دهد و سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

یک آزمایش نشان می‌دهد که افزایش استروژن در زنان می‌تواند از دست دادن استخوان را کاهش دهد. علاوه بر این، طبق تحقیق، دوز روزانه عصاره سیر خشک به طور چشمگیری کمبود استروژن را در زنان یائسه کاهش می دهد.

این نشان می دهد که این مکمل ممکن است برای سلامت استخوان زنان مناسب باشد. به عنوان مثال، سیر و پیاز ممکن است به درمان آرتروز کمک کنند، همانطور که در این مطالعه اشاره شد.

بدن را سم زدایی می کند

جزء گوگرد موجود در سیر در سطوح قابل توجهی از آسیب اندام ناشی از مسمومیت با فلزات سنگین محافظت می کند. طبق یک آزمایشی ۴ هفته ای، سیر به کاهش ۱۹ درصدی سطح سرب در خون پرسنل کمک کرد. علاوه بر این، علائم بالینی مسمومیت مانند فشار خون بالا، سردرد و غیره را نیز کاهش داد.

بنابراین، افزودن سیر به رژیم غذایی شما ممکن است فواید زیادی برای شما به همراه داشته باشد. 

سیر را در برنامه روزانه خود بگنجانید

مانند هر ماده دیگر برای کاهش چربی، سیر نیز به طور جادویی باعث کاهش وزن شما نمی شود. با این حال، به سفر کاهش وزن شما یک تقویت خوشمزه و مزایای سلامتی زیادی می دهد. علاوه بر این، به راحتی می توان آن را در رژیم غذایی روزانه خود گنجاند. در زیر چند روش برای استفاده از سیر آورده شده است:

  • می توانید سیر خرد شده را به فلفل یا تخم مرغ صبحگاهی خود اضافه کنید.
  • همچنین می توانید سیر را به سس سالاد خود اضافه کنید.
  • دم کردن مقداری چای لیمو سیر نیز یک راه عالی برای استفاده از سیر است.
  • بعد از اضافه کردن کره به نان تست سیر خام خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • مقداری سیر را با هر سبزی که می خواهید در تابه بریزید.

با این حال، خوردن سیر خام بهترین راه برای به حداکثر رساندن فواید سلامتی است. اما اگر می خواهید آن را بپزید، سیر خود را له کنید یا خرد کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند و سپس آن را به حرارت اضافه کنید. این به حفظ بسیاری از مزایای سلامتی سیر کمک می کند.

در زیر چند دستور العمل خانگی وجود دارد که به کاهش وزن کمک می کند. شما می توانید آنها را بدون آماده سازی کم یا بدون آماده سازی درست کنید.

سیر با آبلیمو

خدمات: ۱

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

عناصر

  • ۱-۲ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • یک لیوان آب

روش

  • آب ولرم بخورید 
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو و ۱ تا ۲ حبه سیر له شده را به آن اضافه کنید. 
  • در حالی که هنوز گرم است مخلوط کنید و بنوشید.

این ترکیب بهشتی از هر دو ماده به تحریک کاهش وزن کمک می کند و به کاهش آسیب رادیکال های آزاد و بهبود ایمنی به دلیل ویتامین C کمک می کند.

سیر خام و عسل

خدمات: ۱

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

عناصر

  • ۲-۳ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل

روش

  • ۲-۳ حبه سیر را بردارید، پوست بیرونی آنها را جدا کنید. 
  • میخک های پوست کنده را له کنید و سپس با عسل مخلوط کنید. 
  • اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بماند و پس از آن معجون را مصرف کنید. 

این مخلوط به بهبود ایمنی و کاهش خطر سرماخوردگی و سرفه فصلی کمک می کند.

چای زنجبیل، سیر و لیمو

خدمات: ۱

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

عناصر

  • ۱-۲ حبه سیر
  • یک تکه زنجبیل به اندازه نخود
  • دو لیوان آب
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
  • عسل، به مزه

روش

  • ۱-۲ تکه حبه سیر بردارید؛ یک تکه کوچک زنجبیل به آن اضافه کنید. 
  • آنها را آسیاب کنید تا خمیر ریز به دست آید. 
  • حالا در قابلمه ای حدود دو لیوان آب بجوشانید و رب را به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید. 
  • بگذارید کل معجون حدود ۵ دقیقه بجوشد. 
  • روی معجون را بپوشانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد. 
  • مخلوط را صاف کرده و همزمان آب لیمو را به آن اضافه کنید. 
  • اگر طعم معجون را دوست ندارید، مقداری عسل به آن اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. 

این مخلوط در درجه اول به هضم غذا کمک می کند و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

حبه های سیر پوست کنده نشده پوشیده از عسل

خدمات: ۱

زمان آماده سازی: ۳-۵ روز

عناصر

  • ۳-۴ حبه سیر
  • ½ فنجان عسل

روش

  • برای این دستور، بیرونی ترین لایه را بردارید. مطمئن شوید که پوست میخک را جدا نکنید. 
  • حالا یک ظرف مزون بردارید و ۳ تا ۴ حبه را داخل آن بریزید و عسل خام را بریزید. 
  • برای چند روز آینده، ترکیب این دو را نگهداری کنید و در یخچال بگذارید. 
  • بگذارید خوبی این دو دم بکشد و سپس این ترکیب جادویی را با معده خالی مصرف کنید.

در دراز مدت، این مخلوط به بهبود ایمنی کلی، سلامت قلب و سلامت پوست شما کمک می کند.

شیر سیر با فواید

خدمات: ۱

زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه

عناصر

  • ۵-۶ حبه سیر
  • ۱ فنجان شیر تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • یک عدد فلفل سیاه
  • ½-۱ قاشق چایخوری عسل ارگانیک (برای افزایش طعم)

روش

  • حبه های سیر را له کنید یا خرد کنید. 
  • برای به حداکثر رساندن فواید سلامتی، سیر را در دمای اتاق له کنید. 
  • اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا واکنش آنزیمی ایجاد شود که ترکیبات سالم موجود در سیر را تقویت می کند. 
  • حالا شیر را در تابه گرم کنید و اجازه دهید تا بجوشد. 
  • به شیر در حال جوش، سیر له شده را اضافه کنید و سپس فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. 
  • روی حرارت ملایم بجوشانید تا سیر نرم شود. 
  • حرارت را بردارید و مخلوط را از صافی صاف کنید. 
  • مخلوط را زمانی که ولرم است با یک قاشق چایخوری عسل بنوشید تا طعم آن بهتر شود. 

این معجون جادویی برای خیلی ها شناخته شده نیست! با این حال، این دستور غذا به کاهش وزن کمک می کند و به سلامت و شادابی روده شما کمک می کند. علاوه بر این، این دستور غذا به بهبود هضم کلی کمک می کند و درد میگرن را به شدت کاهش می دهد.

اقدامات احتیاطی سیر

در مصرف سیر مراقب باشید. دوز ایده آل ۱-۲ میخک خام در روز است. مصرف زیاد سیر می تواند باعث سوزش سر دل، سوزش در دهان یا گلو، حالت تهوع، استفراغ، گاز معده و اسهال شود. 

سیر فواید مختلفی برای سلامتی دارد، اما مصرف بیش از حد آن به سرعت ممکن است باعث ناراحتی معده، نفخ، اسهال، بوی بدن و بوی بد دهان شود.

خلاصه

بی شک سیر یکی از گیاهانی است که به هر غذایی خوشایند می بخشد. طعم و عطر را بالا می برد و همچنین به شما در سایر فواید سلامتی مانند کاهش وزن کمک می کند. علاوه بر این، پیاز سالم غذا دارای فواید سلامتی قوی با منگنز، فسفر، کلسیم است. 

بنابراین، صرف نظر از آنچه می خورید، کمی سیر در آن ضرری ندارد! چه قصد دارید آن را خام بخورید، چه نپخته یا پخته، باز هم برای مصرف مفید است.

اکنون که با فواید سیر برای سلامتی آشنا شده‌اید، بدتان نمی‌آید که یک یا دو عدد را ببلعید تا از این سبزی که فواید فراوانی دارد، بهره ببرید.

سوالات متداول (سؤالات متداول)

س: خوردن سیر خام چه فوایدی دارد؟

الف) آلیسین، یک جزء حاوی گوگرد موجود در سیر خام، غلظت بیشتری دارد. بنابراین، سیر خام به بهبود ایمنی، تنظیم قند خون و همچنین سلامت قلب و مغز کمک می کند.

س. اگر هر روز سیر بخورم چه اتفاقی می افتد؟

A. خوردن سیر هر روز به بهبود ایمنی شما کمک می کند، به سطح کلسترول شما کمک می کند، فشار خون را کاهش می دهد، شما را جوان نگه می دارد، به سم زدایی بدن کمک می کند و از شروع زودهنگام زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می کند. 

س. چه سیری را می توان درمان کرد؟

الف) سیر معمولاً برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود. همچنین قرار است به علائم آسم کمک کند و سیستم ایمنی را تقویت کند.

س. چه مقدار سیر باید در روز بخورم؟

الف. مصرف ۱ تا ۲ حبه سیر خام در روز ممکن است مفید باشد. علاوه بر این، دوزهای تا ۳۶۰۰ میلی گرم عصاره سیر در روز به صورت مکمل مفید است.

س. آیا سیر یک آنتی بیوتیک است؟

الف) سیر حاوی آلیسین است. این یک آنتی بیوتیک بسیار موثر است. هنگامی که میخک له شود یا مصرف شود آزاد می شود. سیر دارای اثرات ضد باکتری، ضد قارچی و ضد عفونی کننده است.

س. آیا سیر باعث آسیب کبدی می شود؟

الف) سیر سرشار از آلیسین است، ترکیبی که اگر به مقدار زیاد خورده شود، می تواند باعث آسیب کبدی شود.

س: عوارض جانبی سیر چیست؟

الف) سیر می تواند باعث سوزش سر دل، سوزش در دهان یا گلو، حالت تهوع، استفراغ، گاز و اسهال شود. اما این تنها زمانی است که مقادیر بسیار بالایی مصرف کنید. 

س. آیا مصرف زیاد سیر مضر است؟

الف. سیر فواید سلامتی مختلفی دارد، اما هر چقدر هم که جذاب به نظر برسد، خیلی سریع به رژیم غذایی خود اضافه نکنید. زیاده روی در مصرف آن ممکن است باعث ناراحتی معده، نفخ، اسهال، بوی بدن و بوی بد دهان شود.

س. خوردن سیر چگونه به سیستم ایمنی شما کمک می کند؟

پاسخ: بله، سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. 

آیا سیر می تواند چربی شکم را کاهش دهد؟

A. بله. سیر ممکن است به کاهش وزن و چربی شکم کمک کند. 

آیا سیر عفونت ادراری را درمان می کند؟

الف. سیر می تواند در درمان عفونت های دستگاه ادراری مقاوم به ضد میکروبی (UTI) کمک کند.

س: چه کسانی نباید سیر بخورند؟

الف- سیر نیز مانند هر ماده غنی از گوگرد، اثر گرمی بر بدن دارد. در نتیجه مصرف سیر باعث تشدید بیماری هایی مانند رفلاکس اسید، زخم معده، کولیت، سوزش سر دل، التهاب روده، بثورات پوستی یا قرمزی و غیره می شود.

س: آیا سیر برای قلب شما مضر است؟

الف) مکمل های سیر و سیر در تحقیقات انسانی نشان داده اند که با جلوگیری از آسیب سلولی، تنظیم کلسترول و کاهش فشار خون، سلامت قلب را ارتقا می دهند. مکمل های سیر نیز ممکن است به جلوگیری از تشکیل پلاک در رگ ها کمک کند.

س. چند حبه سیر در روز؟

A. مصرف روزانه ۱ تا ۲ حبه سیر خام ممکن است مفید باشد. علاوه بر این، دوزهای تا ۳۶۰۰ میلی گرم عصاره سیر کهنه شده در روز به صورت مکمل مفید است.

س: آیا خوردن سیر خام در شب خوب است؟

الف- خوردن یک حبه سیر قبل از شب به خواب بهتر و کاهش بی خوابی کمک می کند. سیر دارای غلظت بالایی از آلیسین است، یک ترکیب گوگردی که ممکن است به طور ارگانیک به آرامش ذهنی کمک کند.

پیوند منبع

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه