اگر می خواهید بدانید چگونه سینه مرغ کبابی آبدار درست کنید، این پست حاوی تمام ترفندها و نکات من برای مرغ کبابی عالی است!
فصل کبابی زمان مورد علاقه من از سال است و مرغ کبابی آبدار کاری است که من دوست دارم در تمام تابستان انجام دهم. اما سینههای مرغ کبابی توجه کمی به جزئیات دارند تا کاملاً آبدار و لطیف شوند بدون اینکه خشک شوند.
این پست محبوب دارای پنج مرحله آسان برای سینه مرغ کبابی آبدار که عالی هستند. سالها از ماریناد برای سینههای مرغ استفاده کردم و سپس مرغ را کبابی کردم.
چرا برای کباب کردن مرغ به نکات خاصی نیاز دارید؟
سینههای مرغ چربی زیادی ندارند، بنابراین نمیتوانید سینههای مرغ را فقط از یخچال بیرون بیاورید، آنها را کبابی کنید تا مرطوب و خوشمزه شوند. برای نتایج خوب با مرغ بدون استخوان و بدون پوست، باید از تکنیک های طراحی شده برای آبدار نگه داشتن مرغ استفاده کنید. این پست حاوی تمام نکات سینه مرغ کبابی من است که روی گریل مرطوب و آبدار می ماند!
اگر منقل در فضای باز نداشته باشید چه؟
من عاشق درست کردن مرغ کبابی در تابستان هستم که می توانم بیرون بپزم، اما اگر گریل در فضای باز ندارید یا هوا مناسب نیست، می توانید یکی از این دستور العمل های مرغ کبابی را روی تابه گریل نیز تهیه کنید.
پنج مرحله برای سینه مرغ کبابی آبدار.
مرحله اول: سینه های مرغ را تمیز کنید تا قسمت های ناخواسته آن از بین برود.
هر سینه مرغ را با احتیاط کوتاه کنید تا چربی و تاندون ها از بین برود و سپس قسمت زیرین مرغ (سمت حساس) را کوتاه کنید تا کل سینه به همان ضخامت برسد. اگر در یک انتها یک قطعه نازک بلند وجود دارد، آن را برش دهید. (البته این تکه های بریده شده را در فریزر نگه دارید تا آب مرغ درست شود.)
مرحله دوم: مرغ را برش دهید تا به طور یکنواخت بپزد.
برش های متقاطع کوچک را در طول هر سینه مرغ با احتیاط برش دهید و مواظب باشید که به طور کامل برش ندهید. این کار به مرغ کمک میکند تا یکنواختتر بپزد، ماریناد بیشتر سطح گوشت را بپوشاند و همچنین وقتی مرغ پخته میشود ظاهر خوبی پیدا کند.
مرحله سوم: از ماریناد سینه مرغ با کره، مواد اسیدی و طعم دهنده استفاده کنید.
من فکر می کنم مارینادهای سینه مرغ به مقدار زیادی روغن نیاز دارند تا مرغ را مرطوب نگه دارد. اکثر دستور العمل های من دارای نسبت ۲: ۱ روغن به مواد اسیدی هستند. بیشتر اوقات من از روغن زیتون استفاده می کنم، اما بسته به مواد دیگر می توانید از روغن بادام زمینی یا هر نوع روغن گیاهی استفاده کنید. من معمولا از آب لیمو یا نوعی سرکه برای مواد اسیدی استفاده می کنم. سایر مواد ماریناد که من اغلب استفاده می کنم عبارتند از سیر، پیاز، موسیر، زنجبیل، سبزی، خردل، پودر کاری، سس سویا، روغن کنجد، سس ورسستر و پودر چیلی.
مرحله چهارم: مرغ ها را حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید.
من دوست دارم ۶-۸ ساعت مرغ را مرینیت کنم. چند ساعت حداقل زمانی است که برای بهرهمندی از مزایای طعمدهنده و مرطوبکنندهای که از ترشی کردن حاصل میشود، در نظر میگیرم.
مرحله پنجم: زمان سینه مرغ کبابی را با توجه به ظاهر و احساس مرغ تخمین بزنید (یا از دماسنج گوشت استفاده کنید).
سینه مرغ ترشی شده را می توان روی کباب پز روی گاز یا زغال، در تابه گریل لبه دار تهیه کرد. صرف نظر از دستگاه گریلی که برای کباب کردن آن استفاده می کنید، مرغ باید کاملا پخته شود، اما پختن طولانی مدت آن را خشک و سفت می کند. من سینه های مرغ را روی گریل که به خوبی استفاده می کنم با درجه متوسط می پزم. من قضاوت می کنم که مرغ چه زمانی آماده است و مرغ چگونه به نظر می رسد.
مرغ باید در لمس کردن سفت شود، اما وقتی آماده است اما نباید خیلی سفت و خشک باشد. قسمت بیرونی مرغ باید از هر دو طرف کمی سرخ شود. همچنین میتوانید از دماسنج فوری برای خواندن گوشت برای بررسی دما استفاده کنید (دمای توصیه شده USDA برای سینه مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت است.) زمان پخت به دمای مرغ، گرم بودن گریل و ضخامت آن بستگی دارد. از سینه مرغ و حتی آب و هوا اگر بیرون آشپزی کنید.
مدل های مرغ کبابی کم کربوهیدرات:
مرغ کبابی با خردل رزماری
تعداد زیادی مرغ کبابی یونانی
سینه مرغ کبابی با سیر، لیمو و سبزی
مرغ کبابی با لیمو، کیپر و پونه کوهی
مرغ کبابی با سرکه بالزامیک
مرغ کبابی کاملاً قابل اعتماد ۱۰۰٪ خوشمزه(فوق العاده آسان!)
ماریناد مرغ تند کم کربوهیدرات
مرغ کبابی با سس باربیکیو سفید
مرغ کبابی با ماریناد خردل ترخون
مرغ کبابی فیوژن با محتوای کربوهیدرات کم