این دستور پخت بادمجان پخته شده در فر تقریباً برای هر وعده غذایی سالمی است. من ادویه های اصلی را در این برش های بادمجان بوداده نگه داشتم تا بتوان از آنها به روش های مختلف استفاده کرد. آنها را با پنیر مارینارا و موزارلا به پارمزان بادمجان تبدیل کنید.
یا از آنها به جای پاستا به عنوان لایه لایه لازانیا استفاده کنید (لازانیا بادمجانی!). یا فقط آنها را در کنار مقداری مرغ سرو کنید! من به شما نشان خواهم داد که چگونه یک بادمجان را برش دهید و چگونه یک بادمجان را تفت دهید – هر آنچه که باید در مورد تفت دادن بادمجان بدانید را می توانید در زیر بیابید.
بادمجان یکی از آن سبزیجاتی است که مردم اغلب در مورد آن نظرات قوی دارند. من هم می فهمم. من همیشه طرفدار زیاد بادمجان نبودم. اما هنگامی که برش ها به مقدار زیاد با روغن زیتون پاشیده می شوند و به درستی مزه دار می شوند، در فر کاراملی می شوند، غیر قابل مقاومت هستند!
طرز تفت دادن بادمجان
من اینجا هستم تا نحوه برشته کردن بادمجان را به شما نشان دهم! همانطور که قبلاً اشاره کردم، سریع، آسان و کاملاً انعطاف پذیر است.
- بادمجان را برش دهید. من دوست دارم آنها را به برش های ۲ سانتی (یا بیشتر) برش دهم.
نکته: هرچه برش های شما نازک تر باشد، لبه های کاراملی بیشتری خواهید داشت و زمان پخت کمتر می شود. اما اگر آنها را برش دهید در خطر سوختن هستید هم نازک، بنابراین ضخامت ۲ سانتی (یا کمی کمتر) ضخامت خوبی برای هدف گیری است.
- بادمجان ها را در سینی فر بچینید (اگر جا ندارید یا دو عدد). بعد از اینکه برش ها را در یک لایه چیدید، آنها را با روغن زیتون بپاشید و با نمک، پودر سیر و فلفل مزه دار کنید. برش ها را برگردانید و کره و چاشنی ها را تکرار کنید.
- بادمجان را بپزید. من دوست دارم آنها را بپزم تا نرم و طلایی شوند و کمی شروع به کاراملی شدن کنند. حدود ۳۰-۳۵ دقیقه طول می کشد.
و به این صورت خلال بادمجان پخته می شود. اگر دوست دارید با مقداری مارینارا در کناره سرو کنید!
آیا قبل از پختن بادمجان باید پوست آن را جدا کرد؟
نه! لازم نیست بادمجان را قبل از پختن پوست بگیرید. پوست بیرونی بادمجان (پوست بنفش زیبا!) کاملاً خوراکی است و در واقع به نگه داشتن بادمجان پس از پخته شدن کمک می کند.
نحوه بریدن بادمجان
هنگام برش دادن بادمجان، می خواهید آن را به صورت ضربدری برش دهید تا گردهایی به ضخامت حدود۲ سانتی ایجاد شود. سعی کنید آنها را به قطعات یکنواخت برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
من یک نکته خاص در مورد نحوه بریدن بادمجان دارم:
فقط بعد از اتمام برش، لبه برگ را جدا کنید تا در حین برش چیزهای بیشتری در دست بگیرید.
چگونه بادمجان را مزه دار کنیم
در این دستور پخت بادمجان برشته شده در فر، ادویه ها را بسیار اساسی نگه می داریم. این عالی است زیرا بادمجان را می توان به روش های مختلف استفاده کرد.
من دوست دارم بادمجان را با روغن زیتون سالم بپاشم و سپس برش ها را با نمک، پودر سیر و فلفل مزه دار کنم.
نکته: بدون تلاش زیاد طعم بیشتری می خواهید؟ کمی ادویه ایتالیایی بپاشید!
این است! برش های بادمجان برشته شده شما برای خوردن ساده یا استفاده در دستور پخت آماده است.
مدت زمان پخت بادمجان
زمان پخت برش های بادمجان پخته شده تقریباً می باشد ۳۰ دقیقه در ۴۰۰ درجه فارنهایت. شما آنها را طلایی و نرم می خواهید.
همانطور که در اینجا توصیه می کنم، اگر برش های شما بسیار بزرگتر یا کوچکتر از ۲ سانتی باشد، زمان پخت ممکن است متفاوت باشد.
نحوه نگهداری برش های بادمجان بوداده
برش های بادمجان پخته شده را می توانید به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند و سپس آنها را به صورت لایه لایه در یک ظرف در بسته قرار دهید.
چگونه بادمجان های سرخ شده را در فر فریز کنیم
این دستور پخت بادمجان در فر به خوبی منجمد می شود! بعد از پختن بادمجان، بگذارید خنک شود. سپس می توانید آنها را در یک لایه روی یک صفحه کوکی فریز کنید. وقتی منجمد شد، می توانید برش ها را به کیسه فریزر منتقل کنید.
وقتی برای استفاده از برش های بادمجان بوداده آماده شدید، بگذارید ذوب شوند و سپس در تابه یا فر ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شوند.
با بادمجان سوخاری چی سرو کنیم
من عاشق دستور العمل های بادمجان سالم مانند این هستم زیرا تقریباً با هر چیزی مطابقت دارد!
دستور العمل های مورد علاقه خواننده
کارت دستور غذا در زیر آمده است! خوانندگانی که این کار را انجام دادند این دستور العمل ها را نیز مشاهده کردند:
طرز پخت بادمجان: دستور پخت بادمجان در فر
نحوه برش بادمجان و پخت ورقه های بادمجان را در ۳ مرحله آسان بیاموزید! این دستور پخت بادمجان پخته شده در فر، غذای جانبی کامل و سالمی است.
آماده سازی: ۵ دقایق
آشپز: ۳۰ دقایق
جمع: ۳۵ دقایق
بخش ها: ۴ (تنظیم به مقیاس دستور پخت)
دستورالعمل ها
برای راهاندازی تایمر آشپزخانه هنگام آشپزی، روی زمانها در دستورالعملهای زیر ضربه بزنید.
- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- بادمجان ها را به صورت متقاطع برش دهید تا دایره هایی به ضخامت حدود ۱/۲ اینچ (۱.۲۵ سانتی متر) بسازید. فقط بعد از اتمام برش، لبه برگ را جدا کنید تا در حین برش چیزهای بیشتری در دست بگیرید.
- برش های بادمجان را در یک ورقه پخت بسیار بزرگ در یک لایه بچینید. با روغن زیتون بپاشید. نمک دریا، پودر سیر و فلفل بپاشید. روغن زیتون، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را برگردانید و تکرار کنید.
- برش های بادمجان را به مدت تقریبی در فر بپزید ۳۰-۳۵ دقیقهتا نرم و طلایی شود.
یادداشت های دستور غذا
بخش: ۴ برش یا ۱/۴ دستور کامل
ارزش غذایی
مقدار در هر وعده اندازه سرو در یادداشت های دستور العمل بالا.
کالری
۱۷۸
ضخیم
۱۳ گرم
پروتئین
۲ گرم
کل کربوهیدرات ها
۱۳ گرم
کربوهیدرات خالص
۷ گرم
الیاف
۶ گرم
قند
۸ گرم
🙂
غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی
📢این مطلب توسط دکتر روشن ضمیر متخصص تغذیه و رژیم کتوژنیک تهیه شده است. در صورتی که تمایل به دریافت رژیم کتوژنیک تخصصی که مشخصات زیر را دارد:
- رژیم متناسب با شرایط شما
- شامل بیش از ۱۵ صفحه رژیم به شکل pdf
- توضیحات کامل و مفصل صوتی
- پشتیبانی و ارتباط مستقیم با خود دکتر (شماره دکتر را خواهید داشت و هر سوال یا مشکلی داشتید میتوانید بپرسید)
- گزارش هفتگی و درصورت لزوم تغییر رژیم جدید بطور رایگان
بسیار خوب بود ممنون