غذاهایی که در نقرس نباید مصرف نکرد

نقرس نوعی آرتریت دردناک است که می تواند یک یا چند مفصل را درگیر کند، اما به طور معمول در پاها رخ می دهد. بر اساس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیش از ۸ میلیون نفر در ایالات متحده به نقرس مبتلا هستند که آن را به یکی از رایج ترین اشکال آرتریت التهابی تبدیل می کند. به طور سنتی با داروهای ضد التهاب و مسکن ها درمان می شود.

حملات زمانی ایجاد می شوند که اسید اوریک در مفاصل متبلور شده و انباشته شود. اسید اوریک که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از پوشش رگ های خونی ما محافظت می کند، در طی تجزیه یک ماده آلی موجود در مواد غذایی به نام پورین ایجاد می شود.

در حالی که ژنتیک در ابتلا یا عدم ابتلا به نقرس نقش دارد، تغییرات سبک زندگی می تواند به جلوگیری از درد کمک کند. توجه به آنچه می خورید و پرهیز از غذاهای حاوی پورین بالا می تواند به دفع علائم کمک کند.

بیشتر بخوانید
ماهی تن و نقرس