فلفل سرانو همه چیزهایی که باید بدانید

فلفل سرانو (Capsicum Annuum) نوعی فلفل تند تند است. در ابتدا فقط در غذاهای مکزیکی رایج بود، اما اکنون در سطح جهانی استفاده می شود. اصطلاح «سرانو» یک کلمه اسپانیایی به معنای «از کوه‌ها» است که به رشته‌کوه سیرا در ایالت‌های پوئبلا و هیدالگو مکزیک اشاره دارد، جایی که فلفل سرانو برای اولین بار در آنجا رشد کرد. روی یک بوته حدود پنجاه غلاف فلفل وجود دارد. بسته به زمان آنها روی ساقه، آنها می توانند قرمز، قهوه ای، نارنجی یا زرد باشند. فلفل سرانو به طور گسترده در غذاهای ایالات متحده و همچنین آسیای جنوب شرقی استفاده می شود که به خاطر طعم تند و بی نظیری که ارائه می دهد مشهور است. 

فلفل سرانو حاوی مواد مغذی بسیار زیادی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، حاوی پتاسیم، منیزیم، فسفر، ویتامین C، کلسیم، ویتامین A و بسیاری موارد دیگر است. علاوه بر این، محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. همچنین دارای خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است. بنابراین، اگر این ادویه همه کاره در رژیم غذایی گنجانده شود، فواید بسیار زیادی دارد. 

ارزش غذایی فلفل سرانو

فلفل سرانو کالری کمی دارد. در نتیجه، این افزودنی‌های مغذی یک تقویت بسیار مورد نیاز از طعم روشن را برای بسیاری از غذاها فراهم می‌کنند.

بر اساس USDA، حدود ۱۰۰ گرم فلفل خام سرانو حاوی:

Everything You Need To Know- HealthfyMe
  • انرژی: ۳۲ کیلو کالری
  • پروتئین: ۱.۷۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۶.۷ گرم
  • فیبر: ۳.۷ گرم
  • قندها: ۳.۸۳ گرم
  • چربی: ۰.۴۴ گرم
  • پتاسیم: ۳۰۵ میلی گرم
  • فسفر: ۴۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۲۲ میلی گرم 
  • کلسیم: ۱۱ میلی گرم
  • سدیم: ۱۰ میلی گرم
  • آهن: ۰.۸۶ میلی گرم
  • ویتامین C: 44.9 میلی گرم
  • نیاسین: ۱.۵۴ میلی گرم
  • ویتامین B6: 0.5 میلی گرم
  • پانتوتنیک اسید: ۰.۲ میلی گرم
  • ویتامین A: 281 میکروگرم

فواید فلفل سرانو برای سلامتی

فلفل سرانو سالم است و دارای مشخصاتی غنی از مواد مغذی است. آنها غذاهای کم کالری هستند. 

در زیر فواید سلامتی ذکر شده است:

منبع غنی پتاسیم

فلفل سرانو حاوی مقدار زیادی پتاسیم است. Rتحقیق ثابت می کند که پتاسیم به تنظیم فشار خون و تعادل مواد معدنی و مایعات در بدن کمک می کند و همچنین به کاهش سنگ کلیه و از دست دادن استخوان مرتبط با افزایش سن کمک می کند. الف>

این فواید از «آنیون‌های ارگانیک» خاصی در پتاسیم است که مستقیماً از میوه‌هایی مانند فلفل سرانو به دست می‌آید.

به کاهش وزن کمک می کند

بر اساس تحقیق، خوردن فلفل تند، از جمله جزء فعال کپسایسین (جنس فلفل دلمه ای)، وزن بدن را کاهش می دهد و ضد چاقی آنها را نشان می دهد. اثرات.

فلفل سرانو سرشار از کپسایسین است که با تضمین اکسیداسیون مداوم چربی به چربی سوزی کمک می کند. اثر کپسایسین در کاهش وزن به این واقعیت مربوط می شود که می تواند اشتهای شما را سرکوب کند، احساس سیری کنید و باعث شود کمتر غذا بخورید.

ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد

مواد شیمیایی گیاهی غذایی مانند کپسایسین که در فلفل سرانو فراوان است، در مطالعات نشان داده شده است که دارای خواص ضد سرطانی هستند. کپسایسین بر بیان چندین ژن درگیر در بقای سلول های سرطانی و متاستاز تأثیر می گذارد.

چندین ژن سرکوب کننده تومور در سرطان های مختلف هدف قرار می گیرند. به گفته دانشمندان، ترکیب کپسایسین با سایر مواد غذایی می تواند منجر به درمان قوی ضد سرطان شود.

فلفل سرانو ایمنی را تقویت می کند

فلفل سرانو بسیار غنی از ویتامین C است. طبق گزارش USDA، ۱۰۰ گرم فلفل سرانو خام حاوی ۴۴.۹ میلی گرم ویتامین C است. مطالعات ثابت می کند که ویتامین C با حمایت از عملکردهای مختلف سلول، ایمنی را افزایش می دهد. بنابراین، خوردن غذاهای همراه با فلفل سرانو می تواند یک تقویت کننده عالی ایمنی باشد. 

به تسکین درد مزمن، آرتریت و درد عضلات کمک می کند

کپسایسین یک ماده شیمیایی است که به وفور در فلفل سرانو یافت می شود. این یک ترکیب شیمیایی روغن مانند بی رنگ و بی بو است که در غشای فلفل سرانو یافت می شود و دانه ها را نگه می دارد و همین ماده شیمیایی است که فلفل ها را تند می کند. 

مطالعات ثابت کرده اند که کپسایسین در درمان دردهای مزمن مانند میگرن، دردهای عصبی، درد سرطان استخوان، بیماری التهابی روده و زونا بسیار موثر است. همچنین، این به این دلیل است که کپسایسین به مسدود کردن پیام‌های درد به اعصاب شما کمک می‌کند.

کاپسایسین با کاهش مقدار یک انتقال دهنده عصبی که سیگنال های درد را به مغز منتقل می کند، درد را تسکین می دهد. در نتیجه، کرم‌ها، ژل‌های کپسایسین و چسب‌های درمان درد، فیبرومیالژیا و درد آرتریت را درمان می‌کنند. علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که استفاده از کرم کپسایسین مشتق شده از فلفل سرانو، درد مفاصل را در بیماران آرتروز و روماتیسم مفصلی کاهش می دهد.

سلامت قلب را ارتقا می دهد

بیماران قلبی می توانند فلفل سرانو را برای تکمیل غذای روزانه خود بخورند. مطالعات نشان داده است که فلفل سرانو از انقباض شریان ها جلوگیری می کند و جریان خون به قلب را کاهش می دهد.

علاوه بر این، طبق تحقیق، کپسایسین محرک حرارت موجود در فلفل سرانو همچنین می تواند با جلوگیری از تجمع کلسترول در بدن، سطح کلسترول را کاهش دهد. بدن.

فلفل سرانو سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

فلفل سرانو مقدار زیادی کلسیم و منیزیم دارد. تحقیق کلسیم را به پیشگیری از پوکی استخوان مرتبط می کند. مطالعات همچنین نشان داده اند که منیزیم برای سلول های استخوان ضروری است و به حفظ یکپارچگی استخوان کمک می کند. بنابراین، فلفل سرانو می تواند برای بهبود سلامت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان عالی باشد. 

بهبود زخم معده را تسریع می کند

در حالی که بسیاری از مردم فکر می کنند غذاهای تند می توانند باعث ایجاد زخم شوند، شواهد خلاف آن را تایید می کند. طبق تحقیق، کپسایسین از بهبود زخم معده جلوگیری می کند و آن را تسریع می کند.

این پدیده نشان دهنده توانایی کپسایسین در مهار ترشح اسید معده، افزایش ترشح قلیایی و مخاطی و تحریک جریان خون معده است. بنابراین، اگر فلفل سرانو به دلیل گرمای آن دچار زخم معده هستید، نباید از مصرف آن پرهیز کنید زیرا می تواند روند بهبودی را تسریع کند.

به تنظیم قند خون کمک می کند 

کپسایسین موجود در فلفل سرانو خاصیت ضد دیابتی دارد. علاوه بر این، خوردن کپسایسین که در فلفل سرانو وجود دارد، سطح گلوکز و انسولین خون ناشتا را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

همچنین، تحقیق نشان می‌دهد که کپسایسین با افزایش سطح انسولین و محتوای گلیکوژن، گلوکز خون را کاهش می‌دهد. در نتیجه، توانایی فلفل سرانو در کاهش گلوکز خون ممکن است به دلیل خواص «ادویه‌ای» آنها باشد.

دمای بدن را پایین می آورد

وقتی پس از خوردن فلفل سرانو بیش از حد عرق می کنیم، به این دلیل است که کپسایسین موجود در آن سیگنال هایی را به مغز می فرستد که بدن در حال تجربه گرمای شدید است و نیاز به محافظت دارد.

بر اساس تحقیق، تعریق بدن را خنک می کند و عرق کردن موثرترین اثرات حرارتی در انسان است. همچنین، عرق بدن متناسب با شدت چالش حرارتی که بدن تجربه می کند، افزایش می یابد. همچنین، این به این دلیل است که بدن هدف خود را متعادل نگه داشتن گرما و حفظ دمای داخلی بدن پایدار است. بنابراین، فلفل سرانو با خنک کردن ما به سازگاری بدن ما با دمای گرم کمک می کند.

راه های استفاده از فلفل سرانو

در اینجا ایده هایی برای گنجاندن فلفل سرانو در رژیم غذایی شما وجود دارد.

  1. ترشی فلفل سرانو به خوبی با بسیاری از غذاها و سالادها جفت می شود. 
  2. فلفل سرانو همچنین در دستور العمل هایی مانند برنج گشنیز و وافل صبحانه تند برای افزودن گرما و مواد مغذی به غذاهای غنی از کربوهیدرات استفاده می شود. 
  3. معمولاً فلفل سرانو برای تهیه سالسا و سس تند ایده آل است. 
  4. اگر می‌خواهید غذا را تندتر کنید، می‌توانید آن را به جای jalapenos در هر دستوری جایگزین کنید.

دستور پخت با فلفل سرانو

ترشی فلفل سرانو خانگی

وعده های غذایی: ۴۸

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

عناصر

  • فلفل سرانو: ۴۵۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱/۴ فنجان
  • آب: ½ فنجان 
  • شکر: ۱/۴ فنجان
  • سیر: ۳ حبه

روش 

  • سرکه و آب و تمام شکر را در ظرفی بجوشانید. هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط به جوش بیاید.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را خنک کنید تا به دمای اتاق برسد.
  • ۳ حبه سیر را خیلی نازک برش دهید. فلفل سرانو را خلال کنید.
  • فلفل و سیر را در ظرفی بریزید و سپس مخلوط سرکه را بریزید. 
  • روی آن را بپوشانید و به مدت سه روز در یخچال قرار دهید تا طعم کامل بگیرد.
  • می توانید از فلفل دلمه ای به عنوان افزودنی به بسیاری از غذاها و سالادها استفاده کنید، در حالی که محلول سرکه شیرین و تند را روی کلم خورشتی، کلم و سبزی شلغم ریخته اید.
  • فلفل دلمه ای را می توانید حداقل دو ماه در یخچال نگهداری کنید.

ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی

  • می‌توانید فلفل‌های سرانو تازه را با قرار دادن آن‌ها بین حوله‌های کاغذی یا در کیسه کاغذی تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • برای جلوگیری از تماس مستقیم دست ها با روغن ها، فلفل سرانو را همیشه با دستکش لاستیکی بمالید. پس از لمس آنها، دست های خود را کاملا بشویید. همچنین، اگر بعداً صورت خود را احساس کنید، این کار از پوست و چشمان شما در برابر ناراحتی محافظت می کند.
  • اگر فلفل سرانو تازه را قبل از استفاده کاملاً زیر آب جاری بشویید، کمک خواهد کرد.

اقدامات احتیاطی و مواردی که باید در نظر داشته باشید

اگرچه فلفل سرانو سرشار از مواد مغذی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما قبل از خوردن آن باید نکات خاصی را به خاطر بسپارید. 

آلرژی

قبل از خوردن، مطمئن شوید که به فلفل سرانو یا غذاهای تند حساسیت ندارید. اگر بعد از خوردن فلفل سرانو علائم معمولی واکنش آلرژیک مانند کهیر، خارش یا اشک چشم، استفراغ یا تورم را تجربه کردید، فورا به پزشک مراجعه کنید. 

اثرات نامطلوب

برخی غذاهای تند باعث ایجاد علائمی مانند ایجاد بثورات پوستی، خارش در دهان و سرفه در صورت استنشاق ادویه می شوند. علاوه بر این، تحقیقات نسبت به بیماری آلرژیک تنفسی مرتبط با کار و آسم در کارگران کارخانه ادویه به دلیل قرار گرفتن در معرض فلفل تند هشدار می دهد. 

مصرف بیش از حد فلفل سرانو همچنین می تواند باعث حملات آسم شود. طبق مطالعات، هر فردی که مستعد ابتلا به آسم یا علائم شبه آسم است باید از کپسایسین خودداری کند. همچنین ممکن است پس از مصرف فلفل سرانو دچار تهوع، استفراغ، اسهال و رفلاکس شوید. بنابراین، اگر نمی توانید غذای تند بخورید یا به کپسایسین حساس هستید، در خوردن فلفل سرانو مراقب باشید یا به طور کلی از مصرف آن اجتناب کنید. 

توجه : 

بیمارانی که از سوختگی قلب، آسم و یبوست رنج می برند باید مصرف فلفل سرانو را محدود کنند. اگر از بیماری یا شرایط خاصی رنج می برید، برنامه غذایی سفارشی خود را دریافت کنید یا قبل از گنجاندن آن در رژیم غذایی خود با یک متخصص سلامت مشورت کنید. سپس، در صورت مشاهده هر گونه ناراحتی، با پزشک یا متخصص تغذیه خود صحبت کنید. 

خلاصه

فلفل سرانو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است. بسیار کم کالری است، برای جفت کردن غذاها با آن عالی است. گنجاندن فلفل سرانو در رژیم غذایی می تواند به شما در دریافت دوز روزانه مواد مغذی کمک کند. با این حال، هنگام پخت و پز آنها را با احتیاط رفتار کنید و قبل از خوردن آنها مراقب عوارض جانبی احتمالی آنها باشید. به عنوان مثال، بیمارانی که از یبوست یا آسم رنج می برند، قبل از گنجاندن آن در رژیم غذایی باید با یک متخصص بهداشت مشورت کنند. 

سوالات متداول (FAQ)

س. آیا فلفل سرانو برای شما خوب است؟

A. فلفل سرانو برای سلامتی شما عالی است زیرا سرشار از کپسایسین و ویتامین C است، همراه با بسیاری از مواد معدنی که فواید سلامتی بی‌شماری را ارائه می‌کنند. علاوه بر این، آنها کالری بسیار کمی دارند و می توانند دمای بدن شما را کاهش دهند.

س. آیا می توانید فلفل سرانو را خام بخورید؟

الف. مسلماً فلفل سرانو را می‌توان به‌صورت خام یا خرد شده خورد و به دلخواه به غذا اضافه کرد. با این حال، اگر آنها را قبل از خوردن به درستی بشویید، کمک خواهد کرد. نیازی به لایه برداری ندارد می توان آن را ترشی یا خشک کرد. 

س. فلفل سرانو چقدر ویتامین C دارد؟

الف. طبق گزارش USDA، ۱۰۰ گرم فلفل سرانو خام حاوی ۴۴.۹ میلی گرم ویتامین C است. مقدار خوبی ویتامین C موجود در آن وجود دارد. این باعث بهبود زخم، تقویت ایمنی، جذب آهن و بسیاری موارد دیگر می شود. 

س. اگر فلفل سرانو بخورید چه اتفاقی می افتد؟

الف. خوردن فلفل سرانو همراه با وعده های غذایی می تواند فواید سلامتی زیادی را به همراه داشته باشد. با این حال، فلفل سرانو همچنین می تواند علائمی مانند ایجاد بثورات پوستی، خارش در دهان و سرفه را در صورت استنشاق ادویه در برخی افراد مبتلا به آلرژی یا عدم تحمل ادویه ایجاد کند.

س. آیا فلفل سرانو تندتر از هالاپنو است؟

الف. فلفل سرانو دارای درجه حرارت اسکویل از ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ است، در حالی که jalapenos دارای درجه حرارت Scoville بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ است. بنابراین، فلفل سرانو پنج برابر تندتر از هالاپینو است. اگر می خواهید ظرف را تندتر کنید، فلفل سرانو می تواند جایگزین هالاپنو شود. 

س. کدام فلفل تندتر است: هابانرو یا سرانو؟

A. فلفل هابانرو تندتر از سرانو است. فلفل سرانو در مقیاس حرارتی فلفل بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ واحد اسکویل رتبه بندی می شود، در حالی که habaneros از ۱۰۰۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰۰ واحد رتبه بندی می کند. بنابراین فلفل هابانرو تا ده برابر تندتر از فلفل سرانو است.

س. آیا پختن فلفل سرانو آنها را تندتر می کند؟

A. بله، این کار را می کند. گرمای فلفل از کپسایسین می آید. پختن فلفل سرانو باعث تندتر شدن غذاها می شود زیرا فلفل ها در حین پخت تجزیه می شوند و کپسایسین بیشتری در ظرف ترشح می کنند. 

س. آیا فلفل سرانو کپسایسین دارد؟

پاسخ: بله، فلفل سرانو حاوی مقدار زیادی کپسایسین است، به همین دلیل تند هستند. با این حال، عمدتاً به دلیل کپسایسین است که فلفل سرانو فواید زیادی برای سلامتی دارد. کپسایسین را می توان در غشای فلفل سرانو که دانه ها را نگه می دارد یافت.

س. آیا فلفل سرانو می تواند پوست شما را بسوزاند؟

الف. روغن کپسایسین تا زمانی که پوست شما را خنثی کنید آزاد می کند و آن را تحریک می کند یا به طور طبیعی از بین می رود. بنابراین، هنگام دست زدن به فلفل سرانو، همیشه دستکش بپوشید و قبل از دست زدن به صورت، دست های خود را کاملا بشویید. 

س. آیا فلفل سرانو برای قلب مفید است؟

الف. فلفل سرانو برای قلب مفید است. آنها می توانند از انقباض شریان ها جلوگیری کنند و جریان خون را به قلب محدود کنند. همچنین سطح کلسترول را کاهش می دهد زیرا حاوی کپسایسین تحریک کننده گرما است. بنابراین سلامت قلب را بهبود می بخشند.

س. در یک فلفل سرانو چند کربوهیدرات وجود دارد؟

الف. طبق گزارش USDA، حدود ۱۰۰ گرم فلفل خام سرانو حاوی ۶.۷ گرم کربوهیدرات است. تعداد کربوهیدرات های موجود در یک فلفل سرانو بسته به وزن آن می تواند متفاوت باشد، اما فلفل معمولی با وزن ۸.۵ گرم می تواند ۰.۵ گرم کربوهیدرات داشته باشد.

س. آیا فلفل سرانو برای التهاب مفید است؟

الف. مطالعات متعدد ثابت کرده است که فلفل سرانو برای التهاب مفید است. همه فلفل ها حاوی ترکیباتی به نام کپسایسینوئید هستند که فوق العاده ضد التهاب هستند. رایج ترین کپسایسینوئید کپسایسین است که در فلفل سرانو یافت می شود.

س. فواید خوردن فلفل سرانو چیست؟

A. خوردن فلفل سرانو فواید زیادی برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، کپسایسین به کاهش وزن کمک می کند، از سرطان جلوگیری می کند، سلامت قلب را بهبود می بخشد و به تسکین درد کمک می کند. علاوه بر این، سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم و همچنین ویتامین‌های A و C است که فواید بسیاری دیگر از جمله بهبود سلامت استخوان‌ها و تقویت ایمنی را به همراه دارد.

س. آیا فلفل سرانو کتو پسند است؟

A. بله، آنها هستند. فلفل سرانو برای کتو عالی است زیرا کربوهیدرات خالص آن کم است. آنها همچنین حداقل پردازش شده و فاقد مواد مضر هستند. علاوه بر این، به دلیل تند بودن آنها، به مقدار کم مصرف می شوند و کالری زیادی به کالری دریافتی روزانه شما اضافه نمی کنند.

س. آیا فلفل سرانو کربوهیدرات کمی دارد؟

پاسخ. بله، طبق داده های USDA، حدود ۱۰۰ گرم فلفل سرانو خام تنها حاوی ۶.۷ گرم کربوهیدرات است که ۳.۷ گرم آن فیبر رژیمی است. بنابراین، آنها میوه های کم کربوهیدرات با فواید بسیاری برای سلامتی هستند.

س. چه مقدار سدیم در فلفل سرانو وجود دارد؟

A. طبق USDA، ۱۰۰ گرم فلفل سرانو خام حاوی ۱۰ میلی گرم سدیم است. بنابراین میزان سدیم در این فلفل ها کمتر است. علاوه بر این، غذاهای کم سدیم می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهند. 

س. تفاوت بین سرانو و jalapeños چیست؟

الف. تفاوت قابل توجهی بین آنها این است که فلفل سرانو تندتر از jalapeños است. فلفل سرانو ۳۲ درصد فیبر رژیمی بیشتری نسبت به هالاپینو دارد – هالاپینو در هر ۱۰۰ گرم ۲.۸ گرم فیبر رژیمی دارد، در حالی که فلفل سرانو ۳.۷ گرم فیبر رژیمی دارد.

پیوند منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه