در حالی که غذاهای کم چرب یا بدون چربی جایگزینی برای یک رژیم غذایی سالم هستند، اما هستند درمان همه چیز برای کاهش وزن نیست. در بسیاری از این نوع محصولات از قندهای اضافه شده، نشاسته و نمک برای جایگزینی طعم دهنده چربی های از دست رفته استفاده می شود.
یک گرم چربی برابر با نه کالری است، در حالی که پروتئین و کربوهیدرات حاوی پروتئین است چهار کالری در هر گرمبه همین دلیل است که غذاهای کم چرب می توانند گزینه های غذایی کم کالری را ارائه دهند. غذاهای بدون چربی – غذاهایی که حاوی کمتر از نیم گرم چربی در هر وعده هستند – را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا کالری دریافتی خود را محدود کنید.
غذاهای بدون چربی با لبنیات
شیر بدون چربی بدون چربی است و همچنان به همان میزان پروتئین و کلسیم شیر کامل می دهد. محصولات لبنی تهیه شده از شیر بدون چربی نیز بدون چربی هستند. بدون چربی ماست فاقد چربی است آن را به گزینه ای عالی با پروتئین بالا و کم کالری تبدیل می کند.
پنیر کوتیج، مانند شیر، به صورت کامل، ۲ درصد و بدون چربی عرضه می شود و همچنین مواد مغذی مشابه پنیر پر چرب را دارد. بستنی تهیه شده با شیر بدون چربی است. چیزی که هنگام انتخاب یک بستنی بدون چربی باید مراقب آن باشید، بررسی قندهای اضافه شده و سایر نشاسته ها است. اگر یک ماده ناسالم را با ماده ای دیگر جایگزین می کنید، رژیم غذایی خود را بهبود نمی دهید اگرچه ممکن است کالری خود را کم نگه دارید.

محصول تازه بدون چربی
بیشتر میوهها و سبزیجات در خالصترین شکلهایشان غذاهای غیرچرب هستند. نارگیل و آووکادو استثنا هستند. سسها، کره و سایر مواد افزودنی که روی میوهها و سبزیجات میزنید معمولاً مقصر افزایش محتوای چربی در هنگام مصرف میوهها و سبزیجات هستند.
راههای سادهای وجود دارد که میتوانید سبزیجات خود را بدون پختن در محصولات پر از چربی خوشمزه کنید. سعی کنید سبزیجات خود را بخارپز کنید و از سس سویا استفاده کنید. سس فلفل چیلی شیرین، سس باربیکیو، یا انواع گیاهان و انواع سرکه. حتی با یک ماهی تابه نچسب با کیفیت می توانید آنها را در این سس ها سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: 6 بهترین گزینه سس BBQ برای سلامتی شما و ۵ گزینه برای اجتناب از آن
بیشتر لوبیاها و حبوبات زمانی که به شکل طبیعی خود نزدیکتر باشند بدون چربی هستند. لوبیاهای کنسرو شده اغلب چربی اضافه ندارند و آماده مصرف هستند – حتما انواع کم سدیم را انتخاب کنید.
چاشنی های رژیمی بدون چربی
در حالی که خامهها و سسها معمولاً سرشار از چربی هستند، همانطور که در نمونههای سبزیجات مشاهده کردید، چاشنیهای بدون چربی زیادی وجود دارد که میتوانید برای طعم دادن به غذا استفاده کنید. سس سویا، سس Worcestershire، خردل و سس کچاپ بدون چربی هستند. سرکه در طیف گسترده ای از طعم ها برای افزودن طعم بدون چربی به ظروف موجود است.
سالسا تهیه شده با مواد طبیعی مانند گوجه فرنگی، فلفل، گشنیز، پیاز، جعفری و آب لیموترش یا سایر سبزیجات، چاشنی بدون چربی دیگری است که می تواند یک وعده غذایی را طعم دار کند.
فراموش نکنید که هنگام استفاده از چاشنی ها برای طعم دادن به وعده های غذایی خود، کنترل سهم را تمرین کنید. در حالی که آنها ممکن است بدون چربی باشند، بسیاری از چاشنی ها مملو از قند هستند – که کالری دریافتی شما را افزایش می دهد. یا مملو از سدیم هستند که در صورت مصرف در مقادیر زیاد می تواند مضر باشد.
غلات بدون چربی
غلات منبع بسیار خوبی از غذاهای بدون چربی در حالت طبیعی خود هستند، اگرچه اکثر مردم غلات خام نمی خورند. به دنبال محصولاتی باشید که حاوی چربی اضافه نیستند تا طعم بیشتری داشته باشند. برخی از شیرینی های موجود در بازار حاوی چربی اضافه نیستند. اگر چه شما می خواهید یک پنیر بدون چربی برای همراهی آنها انتخاب کنید.
منابع غلات بدون چربی در چندین نوع غلات نیز موجود است، مانند گندم و برنج پف کرده، غلات سبوس دار و غلات گندم خامه ای.
نگرانی های بدون چربی
غذاهای بدون چربی به معنای سالم نیستند. بسیاری از آب نبات ها، اگرچه بدون چربی هستند، اما مکمل های سالمی به رژیم غذایی نیستند و نباید هر روز مصرف شوند. از غذاهای بدون چربی علاوه بر یک رژیم غذایی مغذی کلی برای کمک به کاهش کالری و کمک به یک سبک زندگی سالم لذت ببرید.
و فراموش نکنید، در حالی که در رژیم غذایی بدون چربی خود هستید، آن چربی را مزایای خود را دارد. برای مو و پوست شما مفید است، به جذب ویتامین ها کمک می کند و اسیدهای چرب ضروری برای سلامتی شما را تامین می کند. بنابراین، بد نیست که از آووکادو گهگاهی لذت ببرید.