آب خیار فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد، از جمله آبرسانی، کاهش وزن، کاهش فشار خون و سلامت پوست.
آب خیار راهی ارزان، سریع و خوش طعم برای نوشیدن و لذت بردن از آب است. خیار حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان هاو سایر مواد مغذی که ممکن است به پیشگیری از شرایط مختلف از جمله سرطان و دیابت و همچنین حفظ سلامت استخوان ها، پوست و ماهیچه ها کمک کند.
بر اساس وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA)، بدن انسان برای عملکرد صحیح و حفظ سلامت کلی به آب کافی نیاز دارد.
ماده ها باید ۲.۲ لیتر (۹ فنجان) و نرها ۳ لیتر (۱۳ فنجان) آب در روز بنوشند.
نیاز فرد به مایعات ممکن است هنگام تعریق زیاد، ورزش یا از دست دادن مایعات به دلیل بیماری یا دمای گرم افزایش یابد.
نوشیدن آب خیار در میزان مصرف روزانه آب به حساب میآید و خیار برای سرگرم کردن جوانههای چشایی طعم بیشتری میافزاید.
نوشابه های شیرین، آب میوه ها و نوشیدنی های ورزشی دارای کالری و قند بالایی هستند. از طرف دیگر، آب خیار تقریباً کالری صفر دارد. این به فرد اجازه می دهد تا از نوشیدنی های طعم دار بدون کالری خالی اضافه لذت ببرد.
علاوه بر این، برخی از افراد ممکن است گیج کردن تشنه گرسنگی هستند و زمانی که تنها چیزی که نیاز دارند یک لیوان آب است به خوردن میان وعده یا پرخوری می پردازند. وقتی احساس گرسنگی می کنید، ابتدا یک لیوان آب خیار بنوشید تا ببینید که آیا گرسنگی برطرف می شود یا خیر.
هیدراته شدن مناسب نیز می تواند به فرد کمک کند احساس سیری کند و او را از میان وعده های غیر ضروری نجات دهد.
آسیب اکسیداتیو می تواند منجر به انواع بیماری ها از جمله سرطان، دیابت و بیماری های قلبی شود. آنتی اکسیدان ها کمک به جلوگیری و به تاخیر انداختن آسیب سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو.
خیار سرشار از آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی است. با افزودن آنها به آب، یک لیوان آب را مغذی تر و سرشار از آنتی اکسیدان می کنند.
خیار سرشار از مواد زیر است آنتی اکسیدان ها:
- کلسیم
- منیزیم
- پتاسیم
- فسفر
- ویتامین A
- ویتامین K
رژیم غذایی سرشار از سدیم و پتاسیم کم می تواند منجر به فشار خون بالا شود، بنابراین گنجاندن پتاسیم در رژیم غذایی می تواند کمک کننده باشد. فشار خون پایین.
خیار منبع عالی پتاسیم است و آب خیار را راهی خوب برای افزودن پتاسیم بیشتر به بدن، ایجاد تعادل بهتر سدیم و پتاسیم و به طور بالقوه کاهش فشار خون می کند.
خیار سرشار از فلاونوئیدها است که ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند. با توجه به الف مطالعه ۲۰۱۲ منتشر شده در مجله تحقیقات سرطانفلاونوئید رژیمی فیستین موجود در خیار ممکن است بتواند پیشرفت سرطان پروستات را کند کند.
سلامت عضلات
پتاسیم کلید انرژی عضلانی است و می تواند به ریکاوری عضلات کمک کند. خیار منبع خوبی از پتاسیم است و آب خیار را برای افراد فعال و افرادی که عضلات دردناک دارند انتخاب خوبی می کند.
هیدراتاسیون مناسب می تواند به بدن کمک کند تا سموم را دفع کند و پوست را سالم نگه دارد. خیار همچنین سرشار از ویتامین B است که می تواند به آکنه و سایر مشکلات پوستی کمک کند.
خیار حاوی سطوح بالایی از ویتامین K است. ویتامین K است ضروری است برای کمک به بدن در تشکیل پروتئین برای ساختن استخوان ها و بافت های سالم. می تواند استحکام استخوان ها را افزایش دهد، شکستگی ها را کاهش دهد و برای مبتلایان به پوکی استخوان مفید باشد.
این دستور آب خیار را امتحان کنید:
عناصر
- ۸ لیوان آب
- ۲ عدد خیار، نازک برش داده شده
- ½ قاشق چایخوری نمک دریا
جهت ها
- خیارهای ورقه شده و نمک را به یک پارچ یا شیشه بزرگ اضافه کنید
- در آب بریزید و خوب هم بزنید
- روی آن را بپوشانید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید
- آب را در یخچال نگه دارید
- آن را با یا بدون یخ سرو کنید
- ظرف ۳ روز آن را بنوشید
سعی کنید هر یک از مواد زیر را به آب خیار اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود و در عین حال فواید یکسانی داشته باشید:
- لیمو
- لیموترش سبز
- پرتقال ها
- شاخه های نعنا
- برگ های ریحان
- خربزه
- یک ساقه علف لیمو
- زنجبیل
- تمشک تازه یا سایر انواع توت ها
- آناناس
آب خیار یک نوشیدنی بسیار آبرسان است. فواید بالقوه بسیاری برای سلامتی دارد، از جمله کاهش وزن، کاهش فشار خون، کمک به سلامت استخوان ها و بهبود سلامت پوست.
درست کردن آن ساده است و مردم می توانند در هر زمان از آن لذت ببرند.
Source link