انگور یکی از محبوب ترین میوه ها در سراسر جهان است، اما یکی از نادیده گرفته ترین هاست. انگور روی درخت انگور زیر آفتاب می روید. میوه های انگشتی خوشمزه با طعم ترش و شیرین هستند. انگور که بومی خاور میانه پایین و شمال آفریقا بود، برای اولین بار در مناطق اطراف مصر و سوریه اهلی شد. انگورها عموماً دارای بافتی نرم و لطیف بوده و محتوای آب بالایی دارند. در نتیجه، انگور بخشی از بسیاری از دستور العمل های لذیذ است و حتی شراب درخشانی را به همراه دارد!
انگور عمدتاً در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، اسپانیا و فرانسه رشد می کند. انگور بومی هند، چین و ترکیه، بخشی از سبد خرید در هر خانواده است. انگور به یک میان وعده اصلی و آسان برای خوردن تبدیل شده است.
این توت ها فواید بی شماری برای سلامتی دارند. آنها به تعادل رژیم غذایی شما و تقویت فرآیندهای روزانه بدن کمک می کنند. علاوه بر این، مصرف انگور منجر به کارایی عالی در بدن می شود.
ارزش غذایی انگور
انگور گنجینه ای برای مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، سدیم، روی، کلسیم، آهن و فسفر است. انگور سرشار از ویتامین هایی مانند K، C و B9 است و به عنوان یک میان وعده بی نظیر است. انگور نیز کاملاً عاری از کلسترول است. در نتیجه هیچ آسیبی به رگ های خونی شما وارد نمی کنند. آنها دارای مزایای سلامتی بسیاری هستند که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرند.
بیش از ده هزار نوع انگور وجود دارد! آنها زیرگروه های قابل درک دارند.
هر ۱۰۰ گرم انگور حاوی:
- کالری: ۶۹
- چربی: ۰.۲ گرم
- سدیم: ۲ میلی گرم
- پتاسیم: ۱۹۱ میلی گرم
- کربوهیدرات: ۱۶.۵ گرم
- شکر: ۱۵ گرم
- فیبر: ۱ گرم
- پروتئین: ۰.۵ گرم
علاوه بر این، انگور حاوی نسبت خوبی از موارد زیر است:
انگور به دلیل خواص غذایی بالا، فواید زیادی دارد.
فواید انگور برای سلامتی
انگور همیشه به عنوان غذاهای کوچک با فواید بسیار مشهور بوده است. آنها حاوی چندین عنصر هستند که به جلوگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند. انگور همچنین دارای خواص بسیاری است که مشکلات موجود در بدن انسان را کاهش می دهد.
۱. انگور با سرطان مبارزه می کند
مانند سایر انواع توت ها، انگور حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. به اینها پلی فنول می گویند. پلی فنول ها همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند. یکی از این فنل ها رسوراترول است. در پوست و مایع استخراج شده انگور وجود دارد.
مطالعات نشان می دهد که رسوراترول رشد تومورها را کند می کند و از آن جلوگیری می کند. همچنین فعالیت سلول های سرطانی را متوقف می کند. این ترکیب خاص برای انواع مختلف سرطان کار می کند. آنها شامل لنف، پوست، روده بزرگ، کبد، معده، سرطان سینه و لوسمی هستند (اما محدود به آنها نمی شوند). با این حال، رزوراترول همچنین می تواند عوارض جانبی در صورت مصرف الکل داشته باشد. بنابراین، انگور را به روش صحیح مصرف کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.
۲. به عضلات کمک می کند
داده هاتحقیق نشان می دهد که مصرف انگور ممکن است باعث افزایش دریافت پتاسیم و فیبر شود. این ماده معدنی برای شل کردن و انقباض عروق خونی در صورت لزوم عمل می کند. بنابراین اگر رگ ها و شریان های شما به درستی شل می شوند، به معنای کاهش طبیعی فشار خون است.
ترکیبات موجود در انگور نیز خاصیت کاهش چربی را نشان می دهد. لیپیدها ترکیبات نامحلول در آب هستند. در نتیجه به عنوان عناصر حل نشده در بدن باعث آسیب می شوند. کاهش چربی به این معنی است که انگور خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی یا قلبی عروقی را کاهش می دهد.
پتاسیم بالا با کاهش خطر کاهش توده عضلانی و سکته ارتباط دارد. همچنین به محافظت از تراکم مواد معدنی داخل ماهیچه ها و استخوان ها کمک می کند.
یک تجزیه و تحلیل می گوید که این دو به همراه مقدار کم سدیم موجود در انگور به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. انجمن قلب آمریکا مصرف روزانه انگور را برای کمک به رگ های خونی توصیه می کند.
۳. هضم، دیابت و دفاع
آب و فیبر موجود در انگور فواید زیادی برای سلامت دستگاه گوارش دارد. انگور حاوی یک ماده شیمیایی منحصر به فرد به نام پلی فنول است. این پلی فنول ها به طور خاص در فرآیند هضم مفید هستند. آنها متابولیسم را با تأثیر بر هضم و جذب مواد مغذی در داخل بدن تقویت می کنند.
علاوه بر این، تحقیق دیگری به کاهش خطر ابتلا به دیابت اشاره کرد. محتوای قند نسبتاً بالای انگور در افرادی که علائم دیابت دارند تردید ایجاد می کند. اما در واقعیت، برعکس است. انجمن دیابت آمریکا به مردم توصیه می کند که در کنار سایر میوه ها انگور بخورند.
همان مطالعه بیان می کند که رسوراترول موجود در انگور ممکن است از نوروپاتی دیابتی جلوگیری کند. این وضعیت با افزایش سن باعث آسیب عصبی می شود. رسوراترول عملکرد اعصاب و سیستم ایمنی را بازیابی می کند. یک سیستم ایمنی قوی تر برای مبارزه با بیماری های احتمالی بهتر است.
۴. عالی برای چشم انداز
آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین موجود در انگور می توانند به بهبود سلامت چشم کمک کنند. آنها رادیکال های آزاد را که مواد شیمیایی ناپایدار هستند خنثی می کنند. علاوه بر این، استرس و آسیب شبکیه را به حداقل می رساند و از آب مروارید و سایر مشکلات جلوگیری می کند.
لوتئین در برابر دژنراسیون ماکولا، گلوکوم، آب مروارید و سایر بیماری ها دفاع می کند. بنابراین، انگور به بهبود بینایی شما کمک می کند و برای سلامت چشم بسیار عالی است.
۵. مغز و سلامت روان
یک مطالعه نشان می دهد که ۲۵۰ میلی لیتر عصاره انگور در روز ممکن است عملکردهای شناختی را بهبود بخشد. این مطالعه شامل تست های تمرکز، حافظه و ارتباط بود. علاوه بر این، بیست دقیقه پس از مصرف حدود ۸ اونس (۲۳۰ میلیلیتر) آب انگور روحیه را افزایش داد و به طور موثر تواناییهای مرتبط با حافظه را بهبود بخشید.
بنابراین انگور برای یادآوری، توجه و گفتار عالی است. در اصل، آنها به کاهش مهارت های شناختی و سلامت روان کمک می کنند.
۶. پیشگیری از بیماری مزمن
سرطان، بیماری قلبی، دیابت، آرتریت و بیماری های خودایمنی بیماری های مزمنی هستند که توسط فرآیندهای التهابی ایجاد می شوند.
خوردن انگور ممکن است باعث افزایش مواد شیمیایی ضد التهابی در خون شما شود. تحقیقات بیشتر نشان می دهد که خوردن انگور ممکن است سطوح ضد التهابی را در افراد مبتلا به بیماری قلبی افزایش دهد.
چندین بیماری مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی با استرس اکسیداتیو مرتبط هستند. این دقیقاً همان نوع استرسی است که رادیکال های آزاد ایجاد می کنند. انگور به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی به حذف این رادیکال ها کمک می کند.
۷. سطح آنتی اکسیدان را افزایش می دهد
انگور حاوی انواع مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی قوی است. طبق تحقیق، انگور بیش از ۱۶۰۰ جزء گیاهی مفید دارد. پوست و دانه ها دارای بالاترین غلظت آنتی اکسیدان هستند. در نتیجه، عصاره دانه یا پوست موضوع عمده مطالعات انگور است.
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی گیاهی در انگور هستند. آنها به ترمیم آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، که مواد مضری هستند که در سلول های شما استرس ایجاد می کنند، کمک می کنند.
سایر مزایای
انگور یک توت عالی است. این میوه ها فواید بی شماری دارند.
چند مزیت دیگر انگور عبارتند از:
- این به پیشگیری از بیماری آلزایمر، آرتروز و بیماری های مختلف مرتبط با قلب کمک می کند. علاوه بر این به تقویت استخوان ها نیز کمک می کند.
- روغن هسته انگور برای پوست بسیار عالی است. انگور به مبارزه با آکنه و جلوگیری از پیری پوست کمک می کند.
- به کنترل سطح گلوکز خون و تقویت ایمنی کمک می کند.
- در برابر عفونت های باکتریایی، مخمری و ویروسی محافظت می کند.
انواع انگور: کدام بهتر است؟
جنس Vitis Vinifera به همان اندازه گران است. عملا هیچ پایانی برای انواع انگور وجود ندارد.
برای سهولت کار، مردم معمولاً بین انگورها با استفاده از رنگ آنها تفاوت قائل می شوند. اما، حتی در آن زمان، اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. هیچ مطالعه یا تحقیق علمی برای درجه بندی انگور بر اساس رنگ آنها وجود ندارد. به طور کلی، نظر مشترک بین سه رنگ رایج انگور – قرمز، سبز و سیاه در نوسان است.
ارزش غذایی بیشتر انگورهای رنگی تا حدودی مشابه است.
اما این به هیچ وجه پایان لیست رنگ ها نیست. انگور در رنگ های قرمز، سبز، بنفش، آبی، سیاه، زرد، نارنجی، سفید و غیره موجود است. این تنوع معمولاً از سطوح مختلف رنگدانه در پوست انگور ناشی می شود. آب و هوا در همه جا متغیر است و منجر به این رنگین کمان برای انگور می شود.
اجازه دهید روی سه نوع عمده انگور که بر اساس رنگ گروه بندی شده اند تمرکز کنیم- قرمز، سبز، و سیاه.
انگور قرمز
طعم: انگور قرمز بیرونی سفت دارد اما درونی شیرین، آبدار و ترد دارد. این کنار هم قرار دادن طعمی خوشمزه و احیاکننده را فراهم می کند.
ویتامینها: ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و ویتامین B-6 نیز در انگور قرمز فراوان هستند.
- ویتامین C به عملکردهای فیزیولوژیکی و بازسازی سلولی کمک می کند.
- حاوی ویتامین K است که برای استخوان های قوی، سالم و لخته شدن خون ضروری است.
- همچنین دارای ویتامین A، خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است خطر ابتلا به مشکلات متعدد سلامتی را کاهش دهد.
- ویتامین B-6 به متابولیسم غذا کمک می کند و برای مو و پوست مفید است.
مواد معدنی: یک فنجان انگور قرمز شامل:
- پتاسیم: ۲۸۸ میلی گرم
- همچنین حاوی مقدار کمتری منگنز، روی، سلنیوم، کلسیم و منیزیم است.
انگور سبز
طعم: انگور سبز طعمی تند و شیرین دارد. با این حال، برخی از آنها، بسته به نوع، شیرینتر یا ترشتر از بقیه هستند.
ویتامینها: انگور سبز سرشار از ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K است.
- حاوی ویتامین A است که برای سیستم ایمنی بدن شما مفید است.
- حاوی ویتامین C برای بهبود زخم، لثه و مراقبت از عضلات است.
- ویتامین K برای لخته شدن خون مفید است.
مواد معدنی: یک پیمانه انگور سبز پیشنهاد می شود:
پتاسیم: ۲۸۸ میلی گرم
کلسیم: ۱۵ میلی گرم
منیزیم: ۱۱ میلی گرم
انگور سیاه
طعم: برخلاف اکثر انگورهای رومیزی قرمز یا سبز، گوشت آن نیمه شفاف، نرم و کمتر شکننده است. انگور سیاه که بدون هسته است طعم شیرین و آبدار دارد. انگور سیاه شیرین تر از انگور قرمز است.
ویتامین ها: انگور سیاه از این نظر شبیه انگور قرمز است. بنابراین، آنها فواید سلامتی انگور قرمز را نیز دارند.
مواد معدنی: انگور سیاه سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز و مس است. از این رو، آنها یک میان وعده سالم و متعادل هستند. آنها حتی برای دندان شیرین تر بهتر هستند.
کدام نوع انگور بهترین است؟
با تعداد زیادی انگور مختلف، تشخیص اینکه کدام انگور را بخورید و از آن اجتناب کنید می تواند سخت شود. اگرچه همه انگورها بدون توجه به رنگ یا جهت سالم هستند، برخی از آنها بیشتر از بقیه هستند. اما اگر رژیم غذایی سختی دارید، ممکن است به انواع خاصی از انگور برای پالت خود نیاز داشته باشید. بنابراین، آیا تفاوت مهم تری نسبت به رنگ وجود دارد؟ آره.
تثلیث انگورهای سبز، قرمز و سیاه همه در راه خود خوب هستند. اما انگور سیاه مفیدتر است. از این رو این باید انتخاب شما باشد. انگورهایی با پوست تیرهتر حاوی مقادیر بهتری از مواد مغذی و فلاونوئیدها هستند. علاوه بر این، انگور سیاه نسبت به انواع انگور سبز یا قرمز از نظر آنتی اکسیدان غنی تر است. در نتیجه، عملکرد سلولی شما را حفظ می کنند. بنابراین، آنها از شما در برابر دیابت، آلزایمر، سرطان، پارکینسون و بیماری قلبی محافظت می کنند. علاوه بر این، آنها می توانند به شما اجازه دهند نسبتاً سریع از عفونت خلاص شوید.
با این حال، همه به دنبال دریافت سالم ترین انگور نیستند. برخی ممکن است فقط به دنبال یک جایگزین میان وعده سالم تر باشند. دلیلی وجود دارد که غذای مورد علاقه همه، کلم پیچ نیست. پس انگور را امتحان کنید و برای تصمیم گیری خودتان امتحان کنید.
انگور را در رژیم غذایی خود بگنجانید
انگور خوشمزه، آسان برای مصرف و سالم است. اما خوردن یک چیز در روز برای یک هدف منحصر به فرد می تواند در یکنواختی پوشیده شود. با این حال، می توانید انگور را به روش های سرگرم کننده و در عین حال سالم در رژیم غذایی خود بگنجانید.
برخی از راه های لذت بردن از انگور عبارتند از:
- تهیه آب میوه از انگور تازه
- اضافه کردن انگور به سالاد میوه
- انگور خرد شده را به دستور غذا اضافه کنید
- خوردن انگور منجمد در تابستان
دستور پخت با استفاده از انگور
راه های زیادی برای تهیه دستور العمل های جذاب با انگور وجود دارد. در اینجا سه مورد از موارد مورد علاقه ما وجود دارد.
۱. شربت انگور
عناصر
- انگور دلخواه – ۳ فنجان
- عسل خام ارگانیک / شربت افرا – ۲ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو – ۱ قاشق چایخوری (ریز رنده شده)
- آب لیمو – ۱ قاشق چایخوری
جهت ها
- انگورها را بشویید، خشک کنید و ۴ تا ۵ ساعت منجمد کنید.
- انگورهای یخ زده را به همراه مواد باقی مانده در یک شیشه مخلوط کن اضافه کنید.
- آن را هم بزنید تا یکدست شود و به مدت ۱-۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
- شربت سرد آماده سرو است.
۲. مربای تند انگور
عناصر
- میخک: ۶ عدد (کل)
- انگور قرمز: ۸ فنجان
- آب لیمو: ۳ قاشق چایخوری
- دارچین آسیاب شده: ۲ قاشق چایخوری
جهت ها
- میخک ها را روی یک پارچه پنیر دوتایی قرار دهید تا یک کیسه ادویه درست شود.
- سایر مواد را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید و در کیسه ادویه بریزید.
- روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید و بگذارید بجوشد. آنها مایع خود را می سازند، بنابراین نیازی به اضافه کردن آب نیست. انگورها را اینجا و آنجا کمی هم بزنید تا به آنها کمک کنید.
- حرارت را کم کرده و بدون درپوش به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت یا تا زمانی که مخلوط غلیظ شود بپزید.
- کیسه ادویه را بردارید و دور بریزید.
- مخلوط انگور را با پشت ملاقه رد کنید یا به سادگی انگورها را با پوره سیب زمینی له کنید تا به مربای غلیظ، خامه ای و روستایی تبدیل شود.
- مخلوط گرم شده را با قاشق در ظرف های شیشه ای استریل شده بریزید و ۱/۴ اینچ در سر فاصله بگذارید.
- مربای انگور تند خوشمزه آماده نوش جان است.
انگور: چیزهایی که باید به خاطر بسپارید
اعتدال کلیدی است.
انگور مانند سایر میوه ها حاوی فیبر است. در صورت مصرف بیش از حد فیبر ممکن است یبوست ایجاد شود. بیشتر پیامدهای منفی انگور به دلیل مصرف زیاد آن است. حتی اگر اثرات نامطلوب غیر معمول باشد، باید از آنها آگاه باشید.
انگور ریز است، با این حال ممکن است بیش از حد از آن مصرف شود. آنها حاوی ۶۰ کالری در یک فنجان پر (۹۲ گرم) هستند. اندازه کوچک انگور خوردن بیش از حد آن را آسان می کند و کالری اضافی اضافه می کند. انگور اگر به مقدار قابل توجهی به طور منظم مصرف شود می تواند باعث افزایش وزن شود. این درست است اگر کسی از آنچه روزانه مصرف می کند یاد نگیرد.
برخی دیگر از عوارض جانبی جدی عملکرد بیش از حد انگور شامل تشدید مشکلات کلیوی و عوارض بارداری است. اما این موارد بسیار نادر هستند.
مقدار توصیه شده انگور
یک وعده انگور حدود ½ فنجان است که حاوی حدود ۱۶ انگور است. مصرف چندین وعده از یک میوه یا سبزی در یک روز نسبتاً غیرمعمول است. معمولاً خوردن میوه ها و سبزیجات مختلف هر روز ایده خوبی است. با این حال، یک فنجان یا بیشتر انگور دور از ذهن نیست.
بیش از دو فنجان (~۳۲ انگور) ممکن است عوارض جزئی ایجاد کند.
خط پایین
انگور در طول سال قابل دسترسی است. آنها انواع مختلفی از ویژگی های دارویی را ارائه می دهند که درک آنها ساده است. با این حال، فقط چند خطر در جنبه منفی وجود دارد. انگور یکی از میوههای فوقالعاده در جهان است که مورد توجه قرار نمیگیرد. اما، متأسفانه، اگر شروع به خوردن این توت های کوچک نکنید، ضرر می کنید!
سوالات متداول (FAQ)
س. روزی چند انگور باید بخورید؟
الف. یک وعده انگور حدود ½ فنجان است که حاوی تقریباً ۱۶ انگور است. این مقدار توصیه شده انگور برای خوردن در روز است.
س. آیا انگور برای پوست مفید است؟
الف. انگور که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است، می تواند به جوانسازی پوست شما کمک کند. آنها حتی می توانند از پوست شما در برابر اشعه ماوراء بنفش سرطان زا محافظت کنند، که می تواند چین و چروک و لکه های تیره را در مقیاس کوچکتر ایجاد کند.
س. چرا انگور برای شما مضر است؟
A. آنها نیستند! برعکس، انگور می تواند برای سلامت روحی و جسمی شما عالی باشد. و تا زمانی که در حد اعتدال مصرف شوند، می توانند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سالم باشند.
س: عوارض جانبی انگور چیست؟
اگر انگور زیاد بخورید، ممکن است دچار اسهال، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، سرفه و سردرد شوید. اما این شرایط معمولا نادر است.
س. آیا خوردن انگور در شب اشکالی ندارد؟
الف) مصرف انگور و بیشتر میوه ها قبل از غروب آفتاب یا تا ساعت ۷ بعد از ظهر توصیه می شود زیرا مصرف میوه ها در اواخر عصر یا اواخر شب ممکن است منجر به نفخ شود.
س. کدام رنگ انگور سالم ترین است؟
A. اگرچه هیچ متن تایید شده ای برای این موضوع وجود ندارد، اما انگور سیاه از نظر علمی ثابت شده است که بیشترین خواص مفید را نشان می دهد.
س. آیا انگور باعث کاهش وزن می شود؟
A. آنها کالری کمی دارند و تقریباً بدون چربی هستند، بنابراین گنجاندن آنها در رژیم غذایی ممکن است به کاهش وزن سریعتر کمک کند، اما اعتدال کلید اصلی است.
س: آیا خوردن دانه انگور خوب است؟
الف) دانه های انگور طعمی ترش دارند و به طور کلی مصرف آن برای اکثر مردم بی خطر است. با این حال، اگر نمی خواهید آنها را تف کنید، جویدن و قورت دادن آنها اشکالی ندارد.
س. چرا انگور با دانه بهتر است؟
الف) دانه های انگور یکی از مواد مغذی ترین عناصر انگور هستند. آنها شامل ملاتونین و تعدادی آنتی اکسیدان هستند، به همین دلیل بهتر هستند.
س. آیا انگور هسته ای سالم تر است؟
الف. تصور می شود که بسیاری از اجزای دانه ها دارای خواص میکروب کش، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند. انگور با هسته دارای غلظت بیشتری از عناصر مفید نسبت به انگور بدون هسته است.
س: خوردن انگور چه فوایدی دارد؟
الف) انگور به مبارزه با انواع بیماری ها و عفونت ها کمک می کند. آنها همچنین به شما کمک می کنند تا سریعتر از آنها بهبود پیدا کنید. آنها در طعم ها و اندازه های مختلف عرضه می شوند تا همه بتوانند از آنها لذت ببرند. حمل آنها آسان است و بسیار سالم هستند!