فواید ذرت شیرین: هر آنچه که باید بدانید

ذرت شیرین یکی از ساده ترین و خالص ترین لذت های تابستان است. ریختن آن یک میان وعده ایده‌آل برای فیلم‌ها یا رویدادها می‌شود و آرد کردن آن تردترین بسته‌بندی تورتیلا را می‌دهد. اما اجازه ندهید شیرینی ذرت شما را فریب دهد. اگر ذرت شیرین را با کالری بالا مرتبط می دانید، ممکن است در مورد این سبزی اشتباه کنید. ذرت شیرین چون کاملاً مغذی است. این مقاله به شما کمک می کند بفهمید که چگونه باید ذرت شیرین را به رژیم غذایی خود وارد کنید و فواید زیادی برای سلامتی به دست آورید.

گنجاندن ذرت شیرین در رژیم غذایی روزانه می تواند سلامت روده را بهبود بخشد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و حتی سرطان را کاهش دهد. 

با این حال، به دلیل باورهای غلط مختلف، ذرت شیرین ممکن است یکی از بحث برانگیزترین غذاهای لذیذ باشد. به عنوان مثال، برخی افراد تصور می کنند که نمی تواند بخشی از رژیم غذایی اصلی ما باشد، زیرا هضم آن سخت است. با این حال، این به سادگی یک افسانه است. ذرت شیرین سرشار از فیبر نامحلول است و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. همچنین حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مختلف است. و این خواص همان چیزی است که به ذرت شیرین فواید آن را می دهد.  

همه چیز درباره ذرت شیرین 

ذرت معمولاً به عنوان ذرت شناخته می شود. این یک غذای نشاسته ای است که در دانه های بلال پیچیده شده در پوسته قرار دارد. وقتی ابریشم های بالای آن قهوه ای می شوند، ذرت شیرین بالغ می شود. و این بهترین زمان برای برداشت آن است. ذرت به طور کلی زرد است. اما در رنگ های قرمز، نارنجی، بنفش، آبی، سفید و مشکی نیز موجود است. 

Sweet Corn Benefits: Everything You Need To Know

ذرت شیرین در مقابل ذرت مزرعه 

  • ذرت شیرین و ذرت مزرعه ممکن است شبیه به هم ظاهر شوند. با این حال، آنها یکسان نیستند. آنها سلیقه های متنوعی دارند. و بنابراین، آنها کاربردهای آشپزی متمایزی دارند.  
  • ذرت مزرعه بلندتر و برگ های بیشتری نسبت به ذرت شیرین دارد. از سوی دیگر، ذرت شیرین کوتاه تر و دوک تر به نظر می رسد. 
  • ذرت مزرعه کمتر از ذرت شیرین شیرین است. بنابراین، هیچ طعمی از لپه ندارد. از این رو، ما از آرد ذرت یا آرد ذرت استفاده می کنیم. اینها کاربردهای مختلفی در آشپزی دارند. برخی از غذاهایی که شامل ذرت می شود، چیپس ترتیلا و کرن فلکس هستند. 
  • برداشت ذرت شیرین زودتر از ذرت مزرعه است. به همین دلیل ذرت شیرین مرطوب و آبدارتر است.  

خلاصه

در مورد ذرت شیرین و ذرت مزرعه سردرگمی زیادی وجود دارد. بنابراین تردید برای افزودن آن به رژیم غذایی باقی می ماند. بلوغ ذرت شیرین کمتر از ذرت مزرعه است. به همین دلیل است که هسته آن لطیف، خوش طعم و طعم شیرین تر است. همچنین کوتاهتر از ذرت مزرعه است و برگهای نازکتری دارد. در حالی که ذرت مزرعه گونه ای است که معمولا برای تهیه آرد ذرت یا آرد ذرت استفاده می شود. 

ارزش غذایی ذرت شیرین

ذرت سرشار از کربوهیدرات است و فیبر بالایی دارد. همچنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است. 

در اینجا ارزش غذایی ذرت شیرین (۱۰۰ گرم) آورده شده است: 

  • کالری: ۸۶ کیلو کالری 
  • کربوهیدرات: ۱۸.۷۰ گرم 
  • پروتئین: ۳.۲۷ گرم 
  • چربی: ۱.۳۵ گرم 
  • فیبر غذایی: ۲ گرم 
  • سدیم: ۱۵ میلی گرم 
  • پتاسیم: ۲۷۰ میلی گرم 
  • بتاکاروتن: ۴۷ میکروگرم 

۶ مزایای ذرت شیرین 

۱. سرشار از فیبر 

محتوای فیبر بالا یکی از فواید ذرت شیرین است. فیبر غذایی برای سلامت کلی از جمله سیستم گوارش مفید است. علاوه بر این، ممکن است خطر بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده را کاهش دهد.

علاوه بر این، فیبر باعث سیری می شود. این تضمین می کند که شما احساس سیری بیشتری می کنید و شما را از افراط و تفریط نجات می دهد. این مزیت ذرت همچنین زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی برای حفظ وزن استفاده می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. 

۲. سلامت قلب را بهبود می بخشد 

یکی از فواید ذرت شیرین این است که سرشار از فیبر است. پتانسیل فیبر برای کاهش فشار خون و کلسترول در پیشگیری از بیماری قلبی نقش دارد. همچنین سیر کننده است که به شما امکان می دهد کمتر بخورید. و این ممکن است منجر به کاهش وزن سالم شود.  

طبق یک بررسی، افرادی که فیبر غذایی بالایی مصرف می کنند می توانند به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهند. علاوه بر این، مرگ و میر (مرگ) ناشی از بیماری قلبی در افرادی که فیبر بیشتری مصرف می کردند کمتر بود.  

ذرت مقدار مناسبی از فیبر را فراهم می کند. افزودن ذرت شیرین به رژیم غذایی ممکن است مصرف فیبر شما را افزایش دهد. بنابراین، خوردن ذرت ممکن است قلب شما را سالم نگه دارد. 

۳. منبع آنتی اکسیدان 

سلول های بدن شما با تهدیدات قابل توجهی روبرو هستند. این خطرات از کمبود تغذیه تا عفونت ویروسی متغیر است. موادی که به عنوان رادیکال های آزاد شناخته می شوند یکی دیگر از این خطرات هستند. آنها قادر به ایجاد آسیب سلولی هستند. 

در غلظت های بالا حتی ممکن است منجر به آسیب مواد ژنتیکی شوند. فعالیت بدنی، قرار گرفتن در معرض دود سیگار و آلودگی هوا نیز ممکن است رادیکال های آزاد تولید کند. رادیکال های آزاد اضافی به عنوان عامل بیماری های مختلف شناخته شده اند. بیماری قلبی، زوال شناختی، سرطان و حتی از دست دادن بینایی ممکن است ناشی از آسیب رادیکال های آزاد باشد.  

به دلیل چنین عواقبی، بدن ما باید با رادیکال های بیش از حد مبارزه کند. و آنتی اکسیدان ها می توانند از شر رادیکال های آزاد مضر خلاص شوند. ذرت شیرین سرشار از ویتامین C است. این یک ماده غذایی آنتی اکسیدانی قوی است که از سلول های شما در برابر آسیب محافظت می کند. در نتیجه ویتامین C ممکن است از بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کند. 

ذرت شیرین زرد حاوی کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین است. آنتی اکسیدان هایی که می توانند به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد کمک کنند. 

۴. از دیورتیکولیت جلوگیری می کند 

بیماری دیورتیکول یک مسئله بهداشتی گسترده است. این به مجموعه ای از شرایطی اشاره دارد که ممکن است بر سیستم گوارش شما تأثیر بگذارد. دیورتیکولیت شکل شدید بیماری دیورتیکولی است. بنابراین، می تواند علائم ناخوشایندی را ایجاد کند. عوارض آن حتی ممکن است منجر به مشکلات سلامتی طولانی مدت شود. 

یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف ذرت ممکن است از دیورتیکولیت جلوگیری کند. به این معنی که خوردن ذرت برای سلامت روده مفید است.  

۵. سلامت چشم 

آسیب رادیکول های آزاد ممکن است منجر به ضعف بینایی شود. در موارد شدید، حتی ممکن است باعث از دست دادن بینایی شود. 

ذرت شیرین (نوع زرد) حاوی کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین است. هر دو نیز آنتی اکسیدان هستند و می توانند به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد کمک کنند. اینها برای سلامت چشم مفید هستند زیرا آسیب عدسی را که منجر به آب مروارید می شود کاهش می دهند.  

یک مطالعه نشان می دهد که سطوح بالای این کاروتنوئیدها در خون برای کاهش بروز دژنراسیون ماکولا و آب مروارید مفید است. 

۶. حافظه را تقویت می کند 

خوردن ذرت ممکن است عملکرد شناختی (مغز) سالم را تقویت کند. ممکن است خطر حافظه را به ویژه در افراد مسن کاهش دهد.  

ذرت دارای غلظت بالایی از ویتامین B1 است. این ویتامین اغلب با نام تیامین شناخته می شود. تیامین برای ساخت استیل کولین در بدن ما لازم است. استیل کولین یک انتقال دهنده عصبی است که به افراد کمک می کند به خاطر بسپارند. بنابراین، داشتن سطوح خوب استیل کولین ممکن است حافظه را بهبود بخشد. علاوه بر این، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را به حداقل می رساند. از این رو، خوردن ذرت ممکن است به عنوان یک تقویت کننده حافظه کمک کند.  

خلاصه

ذرت شیرین فواید زیادی برای سلامتی دارد. حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مانند فیبر، آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین، تیامین (ویتامین B1) است که به جلوگیری از نگرانی های سلامتی کمک می کند. این سبزی می تواند به هضم غذا کمک کند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، زوال شناختی، سرطان و حتی سلامت چشم را کاهش دهد.

فواید اضافی خوردن ذرت 

ذرت شیرین انباری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. هر یک از این مواد مغذی مزایای تکمیلی ذرت را به همراه دارد.  

خوردن ذرت با مزایای زیر نیز همراه است: 

  • فولات: فولات اغلب به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود. این یک ماده مغذی ضروری است که به ویژه در دوران بارداری بسیار مهم است. ذرت حاوی ۴۲ میکروگرم فولات است. 
  • ویتامین B6 به گروهی از ویتامین ها اطلاق می شود که رایج ترین آنها پیریدوکسین است. وظایف مختلفی را در بدن شما انجام می دهد. کرون حاوی پیریدوکسین است که ممکن است به افسردگی، PMS و ارتقای سلامت مغز کمک کند.  
  • نیاسین: به ویتامین B3 نیز معروف است. برای هضم سالم، پوست و سیستم عصبی ضروری است. با این حال، نیاسین از ذرت جذب ضعیفی دارد. اما پختن ذرت با لیموترش می تواند میزان جذب این ویتامین را افزایش دهد. 
  • پتاسیم: یک ماده معدنی ضروری است. پتاسیم برای تنظیم فشار خون ضروری است و ممکن است سلامت قلب را تقویت کند. ذرت ۲۷۰ میلی گرم پتاسیم دارد. این تضمین می کند که از این فواید ذرت بهره مند شوید. 

ذرت شیرین برای کاهش وزن

ترکیب غلیظ غذایی ذرت شیرین برای ارائه تعدادی از فواید سلامتی از جمله کمک به سلامت قلب، سرطان و غیره بسیار عالی است. ذرت شیرین چگونه می تواند به شما در حفظ وزن کمک کند:

  1. سرشار از فیبر: ذرت شیرین یک سبزی است که سرشار از فیبر غذایی است. ۱۰۰ گرم ذرت شیرین حاوی ۲ گرم فیبر است که فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و در نتیجه گرسنگی مکرر را مهار می کند. همچنین برای بهبود سلامت گوارش شما عالی است.
  2. پروبیوتیک: این ماده دارای باکتری های خوب روده است که آن را به یک پروبیوتیک تبدیل می کند. پروبیوتیک ها به ترشح هورمون های کاهش دهنده اشتها و همچنین تسریع متابولیسم کمک می کنند. 
  3. پروتئین- نه تنها فیبر، ذرت شیرین نیز حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین است. ۱۰۰ گرم ذرت شیرین دارای ۳.۳ گرم پروتئین است که به شما کمک می کند از پرخوری جلوگیری کنید و در نتیجه کالری کمتری دریافت کنید. 

اگرچه همه این مواد مغذی کاهش وزن را افزایش می دهند، اما به یاد داشته باشید که ذرت شیرین نیز کالری بالایی دارد. بنابراین، کارشناسان مصرف متعادل این سبزی را پیشنهاد می کنند. اگر سفر کاهش وزن خود را آغاز کرده اید و می خواهید ذرت شیرین را جایگزین چند غذا کنید، با متخصص تغذیه خود صحبت کنید. 

کاربرد ذرت شیرین در آشپزی 

بلال ذرت پخته شده یک غذای خوشمزه تابستانی است. اما خود را به این یک استفاده آشپزی از ذرت شیرین محدود نکنید. این یک ماده همه کاره است که می تواند طیف وسیعی از دستور العمل ها را درست کند. 

  • ذرت شیرین در سالاد: مقداری دانه ذرت شیرین را به دستور پخت سالاد معمولی خود اضافه کنید. طعم شیرینی به سالاد می دهد. 
  • سوپ ذرت شیرین درست کنید: مقداری ذرت شیرین را بجوشانید و به شکل سوپ در بیاورید. اگر به سوپ های صاف علاقه دارید، ذرت را کاملاً مخلوط کنید. شما همچنین می توانید برخی از تکه ها را به دلخواه خود بگذارید. در آخر مقداری ادویه، سیر و پیاز اضافه کنید. 
  • آن را به روکش ها و بوریتوهای خود اضافه کنید: دستور پخت مورد علاقه خود را با ذرت شیرین کامل کنید.  
  • دیپ ذرت شیرین درست کنید: از ذرت شیرین به عنوان دیپ استفاده می کنید. بله شما آن را درست خواندید. لپه ذرت را بجوشانید، ادویه ها را (به دلخواه) اضافه کنید و آن را با همزن بزنید. برای ترشی می توانید آب لیمو هم اضافه کنید. 
  • ذرت شیرین در شیرینی‌های پخته شده: دانه‌های ذرت شیرین به شیرینی‌ها و کیک‌های خوش طعم شما ترد می‌کنند. 
  • چیلا ذرت شیرین: می‌توانید دانه‌های ذرت را به چیلا و تالی پیت خود اضافه کنید تا بافت آن تغییر کند. ترد و شیرینی به دستور شما می دهد. 
  • پاپر و تیکی درست کنید: می توانید از ذرت شیرین تیکی درست کنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را برای لقمه به دستور غذایی Tikki/popper خود اضافه کنید. 
  • ذرت آب پز و برشته: آیا ترجیح می دهید بلال ذرت را به روش سنتی خوب بخورید؟ خوب، می توانید ذرت شیرین خود را بجوشانید یا تفت دهید. با لیموترش و پاپریکا تزئین کنید.
  • آن را به سس های خود اضافه کنید: می توانید از دانه های ذرت شیرین در سس های ماکارونی خود استفاده کنید. 
  • به ریزوتو یا برنج اضافه کنید: می توانید با استفاده از ذرت شیرین پولائو و ریزوتو درست کنید.

دستور پخت با استفاده از ذرت شیرین 

۱. ذرت مکزیکی  

فواید ذرت شیرین- HealthifyMe

عناصر

  • ذرت شیرین – ۱ فنجان (دانه) 
  • خامه ترش – ½ فنجان 
  • سیر – ۱ قاشق غذاخوری (ریخته شده) 
  • سس تند / سس فلفل قرمز – ½ قاشق غذاخوری 
  • لیمو / آبلیمو – ۱ لیموترش 
  • پنیر (به دلخواه) – ۱ قاشق غذاخوری (مچاله شده) 
  • فلفل سبز – ۱ عدد کامل (خرد شده) 
  • پیاز قرمز – ¼ فنجان (خرد شده) 
  • گشنیز تازه – ¼ فنجان (خرد شده) 
  • نمک به سلیقه (اختیاری) 

روش:

  • خامه ترش، سیر، سس تند، آبلیمو و پنیر را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود. 
  • این مخلوط را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. 
  • مخلوط را در تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. بپزید تا مخلوط غلیظ و حباب دار شود. 
  • با گشنیز و پنیر بیشتر تزئین کنید. 
  • با چیپس مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید! 

۲. سوپ ذرت شیرین خامه ای  

عناصر 

  • دانه های ذرت شیرین – ۳ فنجان 
  • پیاز – ۱ عدد کوچک (کوچک شده) 
  • شیر تازه – ½ فنجان 
  • خامه سنگین – ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) 
  • آرد گندم کامل – ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) 
  • کره – ½ قاشق غذاخوری
  • نمک & فلفل به مزه 
  • پونه کوهی (به سلیقه) 

روش: 

  • ۲ فنجان ذرت شیرین را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. می توانید آن را به صورت خمیری صاف درآورید یا بنا به سلیقه خود آن را ضخیم بگذارید. 
  • حالا پیاز و کره را در تابه بریزید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا پیاز شفاف شود. ممکن است حدود ۳-۴ دقیقه طول بکشد. 
  • آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه بپزید. برای جلوگیری از سوختن به هم زدن ادامه دهید.  
  • سپس خمیر ذرت شیرین و ۱ فنجان دانه ذرت شیرین را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. 
  • شیر، خامه و پونه کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند.  
  • سوپ شروع به غلیظ شدن می کند. اجازه دهید ۲-۳ دقیقه بجوشد. به هم زدن ادامه دهید تا گلوله نشود. 
  • شعله را خاموش کرده و داغ سرو کنید. 

۴. عوارض جانبی ذرت شیرین

مصرف ذرت شیرین به طور کلی بی خطر است. اما برخی از اشکالات وجود دارد. 

۱. پر کالری: 

ذرت شیرین در صورت مصرف متعادل می تواند یک مکمل مغذی به رژیم غذایی شما باشد. اما به خاطر داشته باشید که ذرت یک سبزی نشاسته ای است. بنابراین، حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. بنابراین، ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شما شود. بنابراین، اگر دیابت دارید، هنگام خوردن ذرت باید سهم خود را مدیریت کنید. 

۲. حاوی فیتات: 

ذرت حاوی اسید فیتیک (فیتات) است. اسید فیتیک توانایی شما را برای جذب مواد مغذی مانند آهن و روی از یک وعده غذایی کاهش می دهد. شما می توانید سطح اسید فیتیک را با خیساندن، جوانه زدن و تخمیر ذرت کاهش دهید. 

۳. حاوی مایکوتوکسین ها: 

مایکوتوکسین ها به طور کلی ذرت را آلوده می کنند. قارچی است که سموم تولید می کند. خوردن مقدار زیادی ذرت آلوده به این ممکن است برای سلامتی مضر باشد. ممکن است منجر به مشکلات کبدی، مشکلات ریوی، ایمنی پایین و سرطان شود. 

۴. در بیماری سلیاک: 

ذرت برای برخی افراد مبتلا به بیماری سلیاک مشکلاتی ایجاد می کند. این یک بیماری است که با مصرف گلوتن یک پاسخ ایمنی ایجاد می کند. در صورت ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ذرت ممکن است باعث تشدید علائم شود. 

خلاصه

به طور کلی ذرت شیرین هیچ عارضه ای ندارد. با این حال، برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک مناسب نیست. همچنین در صورت ابتلا به دیابت می توانید مصرف ذرت شیرین را محدود کنید. همچنین حاوی فیتات است، بنابراین مصرف بیش از حد می تواند توانایی شما را برای جذب سایر مواد مغذی مانند روی و آهن مختل کند. 

پیشنهاد 

ذرت شیرین یک غذای شگفت انگیز است که افراد در هر گروه سنی آن را دوست دارند. طعم خوبی دارد و ارزش غذایی بالایی دارد. اگر به دنبال کاهش وزن هستید، می‌تواند یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما باشد، زیرا فیبر بالایی دارد که شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد و یک پروبیوتیک است که به هضم غذا کمک می‌کند و به درک هورمون‌های سیری از روده کمک می‌کند. توجه به این نکته ضروری است که اگر دیابت دارید، باید مصرف ذرت شیرین را محدود کنید، زیرا این ذرت دارای شاخص گلیسمی بالایی است که ممکن است سطح قند خون شما را دچار نوسان کند.

نتیجه 

ذرت یکی از محبوب ترین غلات است. علاوه بر شیرین بودن طبیعی، فواید ذرت شیرین نیز متنوع است. به عنوان مثال، ذرت شیرین زرد ممکن است برای سلامت چشم مفید باشد زیرا حاوی آنتی اکسیدان است. همچنین دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است. این خواص به ذرت شیرین برای محافظت از قلب و جلوگیری از دیورتیکولیت فواید آن را می دهد. 

با این حال، ذرت منبعی غنی از کالری و کربوهیدرات است. بنابراین، زیاده روی در ذرت شیرین ممکن است منجر به افزایش وزن شود. همچنین ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت خطرناک باشد. بنابراین، اگر دیابت دارید، بهتر است قبل از خوردن ذرت با متخصص مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید. با این وجود، با توجه به فواید ذرت شیرین، خوردن آن در حد اعتدال ممکن است مفید باشد. این می تواند یک مکمل فوق العاده برای رژیم غذایی متعادل شما باشد. 

سلب مسئولیت: هدف این مقاله فقط پراکندگی دانش و افزایش آگاهی است. قصد ندارد جایگزین توصیه های پزشکی متخصصان شود. 

سوالات متداول 

س: آیا خوردن روزانه ذرت شیرین خوب است؟ 

الف. می توانید روزانه ذرت شیرین بخورید اما اندازه آن را حفظ کنید. وقتی ذرت را در حد اعتدال مصرف کنید، می توانید از تمام فواید ذرت بهره مند شوید. اما ممکن است بیش از حد خطرناک باشد. 

س. مضرات ذرت شیرین چیست؟ 

الف. ذرت شیرین در صورت مصرف متعادل فواید بی شماری دارد. بیش از حد ممکن است منجر به افزایش وزن شود زیرا سرشار از کالری و خرچنگ است. علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت باید ذرت شیرین را در اندازه های توصیه شده مصرف کنند. ذرت شیرین همچنین دارای سموم و فیتات هایی است که ممکن است خطرناک باشند. 

س. آیا ذرت شیرین باعث افزایش وزن می شود؟ 

A. بله، خوردن بیش از حد ذرت شیرین ممکن است منجر به افزایش وزن شود زیرا ذرت شیرین کالری متراکم است و سرشار از کربوهیدرات است. 

س. آیا ذرت شیرین برای پوست مضر است؟ 

نه. برعکس، ذرت شیرین ممکن است برای پوست مفید باشد. این یک انبار از ویتامین ها و مواد معدنی است که ممکن است برای پوست و بینایی عالی باشد. 

س. آیا ذرت شیرین آب پز سالم است؟ 

پاسخ بله، ذرت شیرین آب پز سالم است. می تواند هضم، بینایی، حافظه و سلامت قلب را بهبود بخشد. 

س. فواید ذرت شیرین برای سلامتی چیست؟ 

A. ذرت شیرین می تواند سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و حتی سرطان را کاهش دهد. همچنین ممکن است بینایی و حافظه را بهبود بخشد.  

س. تفاوت ذرت و ذرت شیرین چیست؟ 

الف- ذرت مزرعه بلندتر است و برگ های بیشتری نسبت به ذرت شیرین دارد. از سوی دیگر، ذرت شیرین کوتاه تر و دوک تر به نظر می رسد. ذرت شیرین نیز از ذرت مزرعه شیرین تر است. 

س. آیا ذرت شیرین برای رژیم غذایی مفید است؟ 

الف. ذرت شیرین زمانی که در حد اعتدال مصرف شود می تواند یک مکمل عالی به رژیم غذایی شما باشد. 

س. آیا ذرت سالم تر از برنج است؟ 

الف) ذرت فیبر و پروتئین بیشتری دارد. همچنین از نظر شاخص گلیسمی پایین است. از سوی دیگر، برنج به دلیل داشتن نشاسته و کالری، کربوهیدرات بیشتری دارد. 

س. آیا ذرت شیرین سرشار از کربوهیدرات است؟ 

A. بله، ذرت شیرین سرشار از کربوهیدرات است. سرشار از کالری است. و بیشتر این کالری ها از کربوهیدرات ها می آیند. ذرت شیرین (۱۰۰ گرم) حاوی ۱۸.۷۰ گرم کربوهیدرات است. 

س. آیا ذرت شیرین قند بالایی دارد؟ 

A. بله، کربوهیدرات های غنی از ذرت شیرین. بدن شما کربوهیدرات ها را به گلوکز (قند) تبدیل می کند. 

س. ماده مغذی اصلی ذرت شیرین چیست؟ 

الف. ذرت شیرین دارای کربوهیدرات و فیبر فراوان است. 

س. در ۱۰۰ گرم ذرت چقدر پروتئین وجود دارد؟

A. در ۱۰۰ گرم ذرت ۳.۴ گرم پروتئین وجود دارد. 

س. ارزش غذایی ۱۰۰ گرم ذرت شیرین چیست؟ 

A. ذرت شیرین (۱۰۰ گرم) حاوی:  
کالری: ۸۶ کیلو کالری 
کربوهیدرات: ۱۸.۷۰ گرم 
پروتئین: ۳.۲۷ گرم 
چربی: ۱.۳۵ گرم 
فیبر غذایی: ۲ گرم 
سدیم: ۱۵ میلی گرم 
پتاسیم: ۲۷۰ میلی گرم < /span> 
کاروتن-ß: ۴۷ میکروگرم 

منابع مرجع

  1. فیبر غذایی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مفید است: مروری بر متاآنالیزها
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/ PMC5731843/
  2. مصرف آجیل، ذرت و ذرت بو داده و بروز بیماری دیورتیکولی
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18728264/
  3. منابع غذایی لوتئین و کاروتنوئیدهای زآگزانتین و نقش آنها در سلامت چشم
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3705341/
  4. مواد شیمیایی گیاهی ذرت و فواید آن برای سلامت
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213453018301009#sec0090

توسط: Parul Dube، کارشناسی ارشد علوم پزشکی در تغذیه بهداشت عمومی

پیوند منبع

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه