آب زنجبیل یا چای یک داروی طبیعی است که برای کمک به شرایطی مانند حالت تهوع و حالت تهوع صبحگاهی استفاده می شود. چندین فواید سلامتی دارد. درست کردن آب زنجبیل مهم است زیرا می‌خواهید دوز آن را درست دریافت کنید.

زنجبیل بومی آسیای جنوب شرقی است و در غذا و دارو در سراسر جهان رایج است. گیاه زنجبیل سرشار از مواد شیمیایی طبیعی است که می تواند سلامت و تندرستی را تقویت کند.

آب زنجبیل که به عنوان چای زنجبیل نیز شناخته می شود، یکی از راه های بهره مندی از فواید زنجبیل است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید، کاربردها و عوارض جانبی آب زنجبیل، ادامه مطلب را بخوانید.

فواید

مانند بسیاری از داروهای گیاهی، تحقیقات بیشتری برای درک بهتر و اثبات کاربردهای زنجبیل و آب زنجبیل مورد نیاز است. حکایت های زیادی در مورد استفاده از آب زنجبیل وجود دارد که نمی توان سلامت یا موثر بودن آنها را تضمین کرد. با این حال، چندین مزیت بالقوه وجود دارد که توسط تحقیقات محدود پشتیبانی می شود.

آب زنجبیل: فواید، خطرات و Morehealthline.comhttps://www.healthline.com › سلامتی

ضد التهاب

التهاب یکی از عملکردهای طبیعی بدن شما برای حفظ خود است. میکروب ها، مواد شیمیایی و رژیم غذایی نامناسب می توانند باعث التهاب بیش از حد شده و به بدن شما آسیب برسانند.

التهاب برای بسیاری از مردم به یک تجربه بسیار رایج تبدیل شده است. ممکن است برای مبارزه با التهاب مزمن تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی ضروری باشد.

مصرف زنجبیل ممکن است به پیشگیری و درمان التهاب کمک کند. یکی مطالعه دریافتند که زنجبیل می تواند واکنش های آلرژیک را کاهش دهد، که التهاب می تواند در آن نقش داشته باشد.

مطالعه کوچک همچنین نشان داد افرادی که روزانه مکمل های زنجبیل مصرف می کردند پس از تمرین درد عضلانی کمتری داشتند. درد عضلانی می تواند ناشی از التهاب باشد.

آنتی اکسیدان

خواص آنتی اکسیدانی زنجبیل ممکن است به پیشگیری از:

  • بیماری قلبی
  • بیماری های عصبی مانند پارکینسون، آلزایمر و هانتینگتون
  • سرطان
  • علائم پیری
بیشتر بخوانید
ترخون - گیاهی مغذی با فواید متعدد برای سلامتی

آنتی اکسیدان ها با گونه های فعال اکسیژن (ROS) که باعث استرس اکسیداتیو می شوند و به سلول های شما آسیب می رسانند، مبارزه می کنند. بدن شما به طور طبیعی ROS تولید می‌کند، اما برخی از انتخاب‌های سبک زندگی، مانند نوشیدن مقادیر زیاد الکل، سیگار کشیدن یا تجربه استرس مزمن می‌تواند باعث تولید بیش از حد ROS شود. مصرف غذاها و نوشیدنی های حاوی آنتی اکسیدان، مانند آب زنجبیل، می تواند به پیشگیری و مبارزه با عوارض جانبی منفی ROS کمک کند.

یک مطالعه دریافت که زنجبیل می تواند از نارسایی کلیه جلوگیری کند یا آن را کند کند. زنجبیل همچنین ممکن است رشد تومورها را کند کند و یک مطالعه شواهدی پیدا کرد که نشان می‌دهد زنجبیل ممکن است به کنترل برخی از انواع سرطان کمک کند.

ضد تهوع و کمک به هضم غذا

فرهنگ های سراسر جهان به طور منظم زنجبیل را برای کمک به کاهش سوء هاضمه، استفراغ و تهوع مصرف می کنند. مطالعات در مورد اینکه چقدر این کار موثر است، قطعی نیست.

قند خون را متعادل کنید

یکی مطالعه دریافتند که زنجبیل قند خون ناشتا را در افراد مبتلا به دیابت بهبود می بخشد. این یافته ها و سایر یافته ها نویدبخش این است که زنجبیل می تواند به درمان نگرانی های سلامت ناشی از دیابت مزمن کمک کند.

کلسترول

اخیرا مطالعه نشان داد که زنجبیل نشانگرهای بیماری قلبی مانند فعالیت آرژیناز، کلسترول LDL («بد») و تری گلیسیرید را در موش‌ها کاهش می‌دهد که یک رژیم غذایی پرچرب ایجاد می‌کند.

کاهش وزن

آب زنجبیل زمانی که با یک رژیم غذایی سالم و ورزش ترکیب شود به کاهش وزن کمک می کند. یک مطالعه نشان داد که زنجبیل چاقی را در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند سرکوب می‌کند. و یک مطالعه دریافت مردانی که بعد از غذا خوردن یک نوشیدنی زنجبیل داغ می نوشند برای مدت طولانی تری احساس سیری می کنند. قند خون متعادل می تواند از پرخوری نیز جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید
لیچی یا سرخالو حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

هیدراتاسیون

این مزیت بیشتر به این دلیل است که زنجبیل خود را در آب مصرف می کنید. هیدراته ماندن برای حمایت از هر جنبه ای از سلامتی شما بسیار مهم است. بسیاری از ما به سادگی هر روز آب کافی نمی نوشیم. شروع روز خود با یک لیوان آب زنجبیل، یا یافتن زمان منظم دیگری برای نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل در هر روز، به شما کمک می کند تا هیدراته شوید.

خطرات

مانند هر گیاه یا مکمل دیگری، زنجبیل ممکن است با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل ضعیفی داشته باشد. عوارض جانبی زنجبیل نادر است اما در صورت مصرف بیش از حد زنجبیل می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • سوزش سردل
  • گاز
  • معده درد
  • سوزش در دهان

بیش از ۴ گرم زنجبیل در هر روز به هر شکلی مصرف نکنید.

افراد مبتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سنگ کیسه صفرا باید قبل از مصرف زنجبیل به عنوان مکمل با پزشک خود مشورت کنند. همچنین اگر باردار هستید، در دوران شیردهی یا در شرف جراحی هستید، باید با پزشک خود در مورد بی خطر بودن مصرف زنجبیل صحبت کنید.

آیا آب زنجبیل در دوران بارداری بی خطر است؟

محققان نقش زنجبیل در کمک به درمان تهوع و استفراغ در بارداری را بررسی کرده اند. یکی مطالعه اشاره کرد که شواهد از اثربخشی زنجبیل برای درمان تهوع بارداری حمایت می کند، اما ممکن است خطرات ایمنی برای برخی از زنان وجود داشته باشد. بررسی سیستماتیک مطالعات با این حال، هیچ عوارض جانبی ناشی از مصرف زنجبیل در زنان باردار مشاهده نشد.

قبل از مصرف هر گونه مکمل یا گیاهی در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید. در برخی موارد، تغییر رژیم غذایی و شیوه زندگی ممکن است به کاهش حالت تهوع در بارداری کمک کند:

  • وعده های غذایی منظم و کوچک بخورید
  • از غذاهای چرب یا تند پرهیز کنید، زیرا ممکن است معده شما را ناراحت کند
  • هر شب حداقل هفت ساعت بخوابید
  • هیدراته بمانید
بیشتر بخوانید
تخم بلدرچین: مشخصات غذایی، فواید

آیا آب زنجبیل می تواند به عنوان سم زدایی عمل کند؟

هدف از تشریفات سم زدایی این است که به مرور زمان بدن شما را از شر سموم خلاص کند. برخی افراد از آب زنجبیل مخلوط با آب لیمو به عنوان سم زدایی استفاده می کنند. تنها شواهد حکایتی برای حمایت از این استفاده وجود دارد.

از آنجایی که زنجبیل ممکن است با میکروب‌ها، بیماری، التهاب و مولکول‌های سرطان‌زا مبارزه کند، مصرف مقدار کمی آن در روز می‌تواند از سلامت کلی شما حمایت کند. زنجبیل یک ریشه طبیعی است، بنابراین نوشیدن آن مواد مغذی بیشتری به شما می دهد.

طرز تهیه آب زنجبیل

زنجبیل تازه است بهترین منبع برای درست کردن آب زنجبیل خود بسیاری از محصولات حاوی طعم زنجبیل یا زنجبیل مصنوعی هستند، اما بیشترین فواید را از آب زنجبیلی که خودتان درست می کنید، خواهید داشت. به علاوه، تهیه آن آسان است.

زنجبیل تازه را می توانید در بخش محصولات خواربار فروشی پیدا کنید. ریشه ای به رنگ بژ است که معمولاً چند اینچ طول دارد.

برای تهیه آب زنجبیل، باید زنجبیل را در آب بپزید و یک چای درست کنید. شما می توانید پوست زنجبیل را رها کنید زیرا قرار نیست آن را مستقیم بخورید و بسیاری از مواد مغذی درست زیر پوست هستند.

بسته به اینکه می خواهید آب زنجبیل چقدر قوی باشد، می توانید از آب یا زنجبیل کم و بیش استفاده کنید. نسبت آب به زنجبیل زیر معادل ۱ گرم عصاره زنجبیل است.

  1. بخشی از ریشه زنجبیل را که استفاده می کنید بشویید.
  2. از یک زنجبیل برای رنده کردن ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل استفاده کنید.
  3. ۴ فنجان آب را روی اجاق بجوشانید.
  4. وقتی آب جوش آمد زنجبیل را اضافه کنید.
  5. آب زنجبیل را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید زنجبیل به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند.
  6. تکه های زنجبیل را از آب صاف کرده و زنجبیل را دور بریزید.
  7. آب زنجبیل را گرم یا سرد بنوشید.
بیشتر بخوانید
فلفل سرانو همه چیزهایی که باید بدانید

آب زنجبیل با یک قاشق چای خوری یا کمتر از عسل یا آب لیمو لذیذ است، اما در مورد شیرین کننده های اضافه شده زیاده روی نکنید. اگر فکر می‌کنید که دوست دارید هر روز آب زنجبیل بنوشید، می‌توانید یک دسته بزرگ درست کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید.

دوز

پزشکان مصرف حداکثر ۳ تا ۴ گرم عصاره زنجبیل در روز را توصیه می کنند. اگر باردار هستید، بیش از ۱ گرم عصاره زنجبیل در روز مصرف نکنید. مصرف زنجبیل برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی شود.

موارد زیر همگی معادل ۱ گرم زنجبیل هستند:

  • ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده
  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل خام رنده شده
  • ۴ فنجان آب با ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده خیسانده شده است

هنگام تهیه چای به زنجبیل خام کمتری نیاز است زیرا مواد مغذی خاصی در زنجبیل هنگام گرم شدن غلیظ می شود.

خلاصه

مصرف زنجبیل می تواند از سلامت شما حمایت کند و همچنین ممکن است به درمان بسیاری از مشکلات سلامتی کمک کند. نوشیدن آب زنجبیل نیز راهی عالی برای هیدراته ماندن است که برای سلامت کلی شما مهم است.

با پزشک خود در مورد هر گونه گیاه مکملی که می خواهید امتحان کنید صحبت کنید. و اگر به زنجبیل علاقه دارید، با تهیه آب زنجبیل خود از ریشه زنجبیل تازه شروع کنید.

Source link