فیبر ریشه کاسنی ارزش غذایی، فواید سلامتی و دستور العمل ها

فیبر ریشه کاسنی نوعی فیبر گیاهی است. همانطور که از نام آن پیداست، از ریشه گیاه کاسنی می آید. این گیاه بخشی از خانواده قاصدک است. این گیاه از دوران باستان در حال کشت بوده است. در ابتدا توسط مصریان باستان به عنوان یک گیاه دارویی پرورش داده می شد. از قرن هفدهم به عنوان جایگزین قهوه استفاده می شود. 

کاسنی برای قرن ها رشد می کند. آماده سازی های مختلف این گیاه علائم و اختلالات متعدد را درمان می کند. به عنوان مثال، عصاره برگ یک دارو برای سرطان رحم و تومورها در طب جایگزین است. در سراسر آفریقا، گیاه کاسنی به عنوان علف هرز گسترده است. بنابراین، برگ، ساقه و ریشه کاسنی راه های بی شماری را پیدا می کند. مثلاً برجسته ها به عنوان جوشانده یرقان، مقوی عرق کاسنی و شربت تصفیه کننده نوزادان و شیرخواران است. کمی آجیل و چوبی و طعمی جذاب دارد. 

خواص تغذیه ای فیبر ریشه کاسنی

فیبر ریشه کاسنی کم کالری است و کلسترول ندارد. علاوه بر این، دارای آثار خفیفی از چربی های اشباع شده است. با این وجود، حاوی ترکیبات مفید، مواد معدنی و ویتامین های متعددی است.

یک ریشه کاسنی (۱۰۰ گرم) حاوی مواد مغذی زیر است:

Nutritional Value, Health Benefits And Recipes- HealthifyMe
  • کالری: ۷۲
  • پروتئین: ۱.۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۸ گرم
  • چربی: ۰.۲ گرم
  • فیبر: ۱.۵ گرم
  • پتاسیم: ۲۹۰ میلی گرم 
  • کلسیم: ۴۱ میلی گرم 
  • آهن: ۰.۸ میلی گرم

فیبر ریشه کاسنی: فواید سلامتی 

بخش خوب این است که اینولین و فروکتان موجود در ریشه کاسنی دارای خواص پری بیوتیک هستند. آنها باعث رشد باکتری های ضروری در معده می شوند. همچنین از رشد باکتری های مضر جلوگیری می کند. فیبر همچنین ممکن است به بهبود هضم، رفع یبوست، کمک به کنترل قند خون، بهبود کلسترول و حتی کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این، باکتری های روده به پیشگیری از بیماری های التهابی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند. 

۱. کاسنی روده شما را سالم نگه می دارد 

کاسنی منبع طبیعی فیبرهای غذایی مانند اینولین است که پری بیوتیک است. یعنی باکتری های خوب روده را تغذیه می کند. آن باکتری های خوب روده آنزیم ها را آزاد می کنند. به عنوان نتیجه، به بهبود حرکات روده و حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش شما کمک می کند. علاوه بر این، این باکتری ها در مبارزه با باکتری های مضر و بهبود جذب مواد معدنی ضروری هستند.

مصرف اینولین موجود در کاسنی باعث تنظیم حرکات روده می شود. علاوه بر این، با تغییر ترکیب باکتری های روده، قوام و دفعات مدفوع را تغییر می دهد. بنابراین، در درجه اول برای بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر مفید است.

۲. از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می کند

ریشه کاسنی سرشار از فیبر و ترکیبات زیست فعال است. با مهار سیتوکین های التهابی، عملکردهای ضد التهابی را افزایش می دهد. علاوه بر این، فیبر برای زنده ماندن باکتری های روده سوخت فراهم می کند. به عنوان نتیجه، ممکن است از اختلالات سلامتی جلوگیری کند.

۳. سطح کلسترول خون را کاهش می دهد

مصرف منظم فیبر ریشه کاسنی در دوزهای توصیه شده ممکن است به کاهش کلسترول بالا کمک کند. فیبرهای غذایی و اینولین موجود در ریشه کاسنی کلسترول بد یا LDL-لیپوپروتئین ها و کلسترول موجود در غذا را محدود می کند. بنابراین سطح کلسترول بالای خون را کاهش می دهد. افزایش سطح کلسترول ممکن است باعث بیماری های قلبی شود. بنابراین، ریشه کاسنی به پیشگیری بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. 

۴. قلب را سالم نگه می دارد

ریشه کاسنی همچنین حاوی چندین ریزمغذی از جمله پتاسیم است. این مواد معدنی و مواد مغذی به حفظ ریتم ثابت قلب کمک می کنند. همچنین به ریکاوری عضلات پس از تمرینات شدید کمک می کند. به همین دلیل یکی از مواد تشکیل دهنده نوشیدنی های بهداشتی است. 

پتاسیم همچنین به تعادل سطح سدیم در بدن شما کمک می کند. علاوه بر این، فیبرهای غذایی و اینولین موجود در کاسنی، جذب کلسترول بد یا از غذا را محدود می کند. بنابراین از تجمع رسوبات چربی در امتداد شریان ها جلوگیری می کند. بنابراین، این می تواند از هر گونه خطر بیماری های شریانی یا قلبی عروقی جلوگیری کند.

۵. سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

کاسنی دارای کلسیم است. به رشد سالم دندان ها و استخوان های قوی کمک می کند. در نتیجه کلسیم ساختار اسکلتی را نیز تقویت می کند. 

کمبود کلسیم ممکن است باعث اختلالات استخوانی مانند پوکی استخوان شود. علاوه بر این، باعث درد و مشکلاتی در وضعیت بدن شما می شود. علاوه بر این، استخوان های شما را شکننده و مستعد شکستگی می کند. بنابراین، مقدار مناسب کاسنی ممکن است به بهبود مصرف کلسیم کمک کند. 

۶. مدیریت قند خون

ریشه کاسنی حاوی اینولین است، نوعی فیبر که به محدود کردن جذب قند و تنظیم سطح قند خون کمک می کند. اینولین به طور قابل توجهی غلظت گلوکز در خون را کاهش می دهد. بنابراین، شاخص گلیسمی پایین اینولین، آن را برای افراد مبتلا به دیابت ایمن تر می کند. شاخص گلیسمی نشان دهنده سرعتی است که هر غذایی ممکن است سطح گلوکز خون شما را افزایش دهد. همچنین ممکن است به کاهش سطح قند خون در دیابت کمک کند.

۷. کاسنی سلامت مغز را بهبود می بخشد

فیبر ریشه کاسنی حاوی منگنز و ویتامین B6 است که به همان اندازه برای سلامت مغز مهم است. ویتامین B6 سنتز انتقال دهنده های عصبی را افزایش می دهد. برای ساده تر، آنها مصرف انرژی را در سلول های عصبی تنظیم می کنند. 

کمبود ویتامین B6 ممکن است علائم زوال شناختی را آغاز کند. بنابراین، ممکن است منجر به زوال عقل و آلزایمر شود. متأسفانه سلامت مغز به دلیل افزایش سن تحت تأثیر قرار می گیرد. در نتیجه ممکن است منجر به از دست دادن حافظه شود. 

۸. به کاهش وزن کمک می کند

غذاهای حاوی اینولین کالری و چربی کمتری دارند. بنابراین، آنها برای سفر کاهش وزن شما ایمن تر هستند. علاوه بر این، کاسنی فیبر بالایی نیز دارد. باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری و سیری کنید. ممکن است از پرخوری ناسالم در میان وعده ها یا پرخوری جلوگیری کند. 

۹. جایگزین قهوه 

قهوه معمولی از دانه های قهوه که سرشار از کافئین هستند به دست می آید. بنابراین، مصرف بیش از حد کافئین می تواند منجر به سردرد، میگرن و تغییرات فشار خون در برخی افراد شود. علاوه بر این، مقادیر زیاد کافئین می تواند عوارض جانبی مانند حالت تهوع، اضطراب، تپش قلب، بی قراری و بی خوابی داشته باشد. 

ریشه کاسنی حاوی کافئین نیست. فیبر ریشه کاسنی به طور طبیعی بدون کافئین است. بنابراین، ممکن است بهترین جایگزین قهوه باشد. این به محدود کردن مصرف کافئین شما کمک می کند.

کاسنی به قهوه معمولی اضافه می شود تا میزان کافئین موجود در قهوه را محدود کند. مصرف منظم کاسنی فواید بهتری نسبت به قهوه معمولی دارد.

۱۰. آنتی اکسیدان ها

ریشه کاسنی علاوه بر ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر، آنتی اکسیدان های زیادی نیز دارد. آنها ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو برای جلوگیری از آسیب سلولی رادیکال کمک کنند. متأسفانه آسیب سلولی رادیکال باعث ایجاد اختلالات التهابی، قلبی و عفونت های متعدد می شود. 

مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های کاسنی دارای فلاونوئیدها و کورکومین هستند. علاوه بر این، ممکن است به سم زدایی کمک کند. کبد یک اندام سم زدایی است و کاسنی به حفظ سلامت کبد و محافظت در برابر بیماری کبد کمک می کند.

۱۱. شل کننده عضلات 

فیبر ریشه کاسنی دارای آنتی اکسیدان هایی مانند Sesquiterpene Lacton و Lactucopicrin است. آنها ممکن است اثر آرام بخش بر روی سیستم عصبی مرکزی داشته باشند. علاوه بر این، لاکتوسین و لاکتوکوپیکرین می توانند برخی از اثرات تسکین دهنده را ارائه دهند. بنابراین، از آن به عنوان یک آرامش بخش در برابر اثرات تحریک کننده کافئین استفاده می شود.

۱۲. خواص دارویی کاسنی

فیبر ریشه کاسنی سرشار از فیتوکمیکال های دارویی مانند اینولین، سسکوئی ترپن لاکتون ها و پلی فنول است. همچنین دارای استرول، ساپونین و تانن است. بنابراین، مصرف دم کرده کاسنی خالص ممکن است به رفع یبوست و سم زدایی برای سم زدایی خون کمک کند.

کاسنی ریشه یکی از غنی ترین منابع لاکتون سسکوئی ترپن است.

اینولین جذب مواد معدنی (روی، کلسیم و آهن) و ویتامین ها را از رژیم غذایی افزایش می دهد. دارای مواد معدنی مانند آهن، منگنز، فسفر و غیره و ویتامین هایی مانند پیریدوکسین است. مصرف چای کاسنی در طب سنتی برای تحریک ترشح صفرا و بهبود هضم توصیه می شود.

۱۳. از سنگ کلیه جلوگیری می کند 

کاسنی یک عامل ضد هیپراوریسمی است. می تواند با متوقف کردن بازجذب اورات باعث دفع کلیوی اورات شود. تجمع اورات در خون ممکن است منجر به سنگ کلیه و نقرس شود.

۱۴. سلامت پوست کاسنی

ریشه کاسنی یک گیاه ضد التهاب است. علاوه بر این، خواصی برای تقویت سنتز کلاژن پوست شما دارد. کلاژن به پوست خاصیت ارتجاعی و استحکام می بخشد. از این رو پوست شما را جوان و بدون چین و چروک می کند. در نتیجه، کاسنی کاربرد خود را در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا می کند.

۱۵. از اختلالات استخوانی جلوگیری می کند

کلسیم و منیزیم از سلامت استخوان ها محافظت می کند. کلسیم باعث رشد استخوان و جلوگیری از شکستگی می شود. علاوه بر این، خواص ضد التهابی در کاسنی، سیتوکین های مختلف و فعالیت مهار رادیکال های آزاد را مهار می کند. بنابراین از بیماری های التهابی مانند آرتریت، پوکی استخوان و غیره جلوگیری می کند.

۱۶. خواص ضد انگل

عصاره ریشه کاسنی دارای خواص ضد انگلی یا ضد کرم است. لاکتون‌های سکوسترون موجود در فیبر ریشه کاسنی در برابر انگل‌های دستگاه گوارش مؤثر هستند. آنها یک ماده فعال در خوراک گاو برای جلوگیری از ریشه کنی آلودگی کرم هستند.

۱۷. خواص ضد سرطانی

کاسنی حاوی آلکالوئیدهای بالایی است که دارای خواص ضد سرطانی، ضد توموری و تعدیل کننده سیستم ایمنی است. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها از استرس اکسیداتیو که باعث ایجاد چندین اختلال از جمله سرطان می شود، جلوگیری می کند. فیبر ریشه کاسنی نقش بسزایی در کاهش متابولیت های سمی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد. همچنین با کاهش محتوای متابولیت های سمی مانند آمونیاک در انسان، خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

موارد استفاده از فیبر ریشه کاسنی

ریشه کاسنی طعمی خاکی یا چوبی شبیه قهوه دارد. با این حال، حاوی کافئین نیست. این نوشیدنی انتخابی برای برخی از افرادی است که سعی در حذف یا کاهش مصرف قهوه خود دارند. به غیر از ریشه برگ کاسنی را می توان مانند کرفس خورد، ریشه و برگ آن را آب پز کرده و به دستور العمل های مختلف اضافه می کنند. می توان از آن به عنوان ادویه آشپزی برای طعم دادن به غذا و نوشیدنی استفاده کرد.

چگونه ریشه کاسنی را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

ریشه کاسنی را می توان برای قهوه و چای و به عنوان جایگزین قهوه خشک و آسیاب کرد. همچنین می توانید آن را بجوشانید تا در سالاد قرار دهید. علاوه بر این، می توانید از برگ ها، جوانه ها مانند سبزی استفاده کنید. لطفا آنها را مانند هر سبزی در بسته بندی و ساندویچ قرار دهید.

۱. چای دارچین کاسنی

چای دارچین کاسنی- HealthifyMe
  • در حال ارائه:  ۱
  • زمان آماده سازی:۵ دقیقه
  • کالری: ۱۰ کیلو کالری

عناصر:

  • ریشه کاسنی آسیاب شده – ۲ قاشق چایخوری
  • چوب دارچین-۱
  • روغن نارگیل – ۱ قاشق چایخوری
  • آب – ۱ فنجان

دستورالعمل ها:

  1. یک فنجان آب به یک تابه اضافه کنید
  2. آن را به جوش بیاورید
  3. کاسنی آسیاب شده و چوب دارچین را اضافه کنید
  4. بگذارید ۲ دقیقه بجوشد
  5. یک دقیقه دیگر اجازه دهید تا دم بکشد
  6. چای را صاف کنید 
  7. چوب دارچین را بردارید 
  8. چای دم کرده را داخل مخلوط کن بریزید
  9. روغن نارگیل را اضافه کنید 
  10. ۱۰-۱۵ ثانیه مخلوط کنید. 
  11. گرم سرو کنید

۲. قهوه ریشه کاسنی

قهوه ریشه کاسنی- HealthifyMe
  • خدمات: ۲
  • کالری: ۵ کیلو کالری

عناصر:

  • ریشه کاسنی بو داده و آسیاب شده – ۱ قاشق غذاخوری
  • آب – ۲ فنجان
  • عسل ارگانیک خام / انگور – ۱ قاشق چایخوری

دستورالعمل ها:

  1. آب را در یک قابلمه بجوشانید 
  2. آن را به جوش بیاورید
  3. کاسنی را به آب اضافه کنید
  4. ۲ دقیقه دیگر بجوشانید 
  5. اجازه دهید ریشه کاسنی بیش از ۱-۲ دقیقه دم بکشد
  6. از صافی بریزید
  7. عسل ارگانیک خام / انگور را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
  8. گرم سرو کنید

عوارض جانبی احتمالی

ریشه کاسنی محتوای فیبر بالایی دارد. ممکن است مجبور شوید آن را به تدریج وارد روال خود کنید. هنگامی که آن را به مقدار زیاد می خورید، ممکن است رفلاکس معده، نفخ یا درد شکم احساس کنید. با مقدار کم شروع کنید. دوز توصیه شده را به تدریج افزایش دهید، بسته به اینکه بدن شما چگونه پاسخ می دهد. 

در اینجا چند عارضه جانبی احتمالی ناشی از مصرف بیش از حد رژیم غذایی با فیبر بالا آورده شده است:

  • درد شکم
  • نفخ شکم 
  • نفخ
  • اسهال
  • حالت تهوع استفراغ

موارد احتیاط 

ریشه کاسنی اغلب به عنوان مکمل فیبر استفاده می شود و برای مصرف بی خطر است. با این حال، شرایط و اختلالات بهداشتی خاصی وجود دارد که ممکن است کاسنی برای برخی افراد ناامن باشد. بنابراین، قبل از گنجاندن کاسنی در رژیم غذایی خود، احتیاط های لازم را انجام دهید. در اینجا تعداد کمی از آنها هستند.

۱. سندرم روده تحریک پذیر

کاسنی ارزش غذایی بالایی دارد. با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است اثرات نامطلوبی داشته باشد. اینولین ممکن است علائم را در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) تسریع کند. اینولین دارای فیبر فروکتان است که هضم آن سخت است. بسته به تحمل شما، اینولین ممکن است باعث ناراحتی شکمی شود.

۲. بارداری 

مصرف بیش از حد کاسنی در رژیم غذایی ممکن است در بارداری خطرناک باشد. ممکن است شروع کننده انقباضات رحمی باشد. بنابراین، این ممکن است منجر به خونریزی و سقط جنین شود. علاوه بر این، در برخی موارد، زنان باردار پس از خوردن کاسنی، گرفتگی شکم، نفخ، یبوست و ناراحتی را گزارش کرده اند. قبل از تغییر عادات غذایی در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

۳. واکنش های آلرژیک

کاسنی ممکن است در افرادی که به گرده گل حساس هستند واکنش آلرژیک ایجاد کند. می تواند باعث سندرم آلرژی دهان شود. زمانی اتفاق می‌افتد که پروتئین‌های مشابه گرده‌ها در یک میوه یا سبزی وجود داشته باشد. بیشتر این آلرژن ها در راگوس، گل داوودی، گل همیشه بهار، گل بابونه هستند. اگر آلرژی دارید، هرگونه خطر یا عوارض جانبی را با پزشک خود رد کنید. اگر به گرده غان حساسیت دارید، ممکن است به کاسنی نیز حساسیت داشته باشید.

۴. سنگ کیسه صفرا 

کاسنی ممکن است سنتز صفرا را تحریک کند. بنابراین، این ممکن است برای بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا مضر باشد. علاوه بر این، اختلال سنگ کیسه صفرا به دلیل رسوبات سخت صفرا است. بنابراین کاسنی ممکن است علائم را تشدید یا تشدید کند.

اکثر فیبرهای دریافتی در حالت طبیعی خود مؤثرتر از شکل فرآوری شده هستند. فیبر ریشه کاسنی هیچ تفاوتی ندارد. 

سوالات متداول 

س. آیا فیبر ریشه کاسنی سالم است؟

الف- بله سالم است. منبع خوبی از اینولین است که یک فیبر پری بیوتیک است. ممکن است به کاهش وزن و سلامت روده کمک کند. با این حال، این به این دلیل است که دارای آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی ضروری است که برای سلامت کلی بدن شما ضروری هستند.

س. فیبر کاسنی چه کار می کند؟

الف. به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند. یعنی باکتری های ضروری روده شما را تغذیه می کند. این باکتری های مفید در کاهش التهاب، مبارزه با باکتری های مضر و بهبود جذب مواد معدنی نقش دارند.

س. آیا کاسنی برای کلیه ها مفید است؟

پاسخ: بله، کاسنی یکی از بهترین داروهای طبیعی ضد هیپراوریسمی است. این باعث دفع محتوای اورات اضافی از بدن شما می شود.

س. عوارض جانبی فیبر کاسنی چیست؟

الف. مصرف زیاد فیبر کاسنی ممکن است منجر به گاز، نفخ، درد شکم، اسهال، حالت تهوع، استفراغ و ناراحتی های شکمی شود.

س. آیا فیبر کاسنی برای IBS خوب است؟

پاسخ. مصرف اینولین موجود در کاسنی باعث تنظیم حرکات روده می شود. علاوه بر این، با تغییر ترکیب باکتری های روده، قوام و دفعات مدفوع را تغییر می دهد. بنابراین، در درجه اول برای بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر مفید است. اما مصرف بیش از حد ممکن است عوارض جانبی مانند اینولین اضافی ایجاد کند که ممکن است هضم آن سخت باشد. بسته به تحمل فردی، اینولین ممکن است مفید باشد یا ممکن است منجر به ناراحتی شکمی شود.

س. آیا کاسنی فشار خون را افزایش می دهد؟

A. نه، در عوض، در فشار خون بالا مفید است. کاسنی پتاسیم دارد. پتاسیم همچنین به تعادل سطح سدیم در بدن شما کمک می کند. و اینولین از تجمع رسوبات چربی در امتداد شریان ها جلوگیری می کند و در نتیجه ممکن است فشار خون را ثابت نگه دارد. 

س. چه غذایی حاوی کاسنی است؟

الف. میله های انرژی و پروتئین، شیک ها و اسموتی های پروتئینی، غلات صبحانه با فیبر بالا و غیره، حاوی کاسنی به عنوان یک ماده هستند.

س- آیا کاسنی ضد التهاب است؟

پاسخ: بله، کاسنی دارای خواص ضد التهابی است. ریشه کاسنی سرشار از فیبر و ترکیبات زیست فعال است. با مهار سیتوکین های التهابی و فعالیت مهار رادیکال های آزاد، عملکردهای ضد التهابی را افزایش می دهد. بنابراین از بیماری های التهابی مانند آرتریت، پوکی استخوان و غیره جلوگیری می کند.

س. آیا کاسنی به شما انرژی می دهد؟

الف. کاسنی مانند یک محرک به شما انرژی فوری نمی دهد. اما ایمنی، عملکرد دستگاه گوارش و سلامت کلی را بهبود می بخشد. بخش خوب این است که اینولین و فروکتان موجود در ریشه کاسنی دارای خواص پری بیوتیک هستند. در نتیجه باعث رشد باکتری های ضروری در معده می شوند. همچنین از رشد باکتری های مضر جلوگیری می کند. 

س- آیا کاسنی برای کبد مفید است؟

A. بله، سم زدایی خوبی است. مصرف دم کرده کاسنی خالص ممکن است به رفع یبوست و سم زدایی برای سم زدایی خون کمک کند. کاسنی ریشه یکی از غنی ترین منابع لاکتون سسکوئی ترپن است. مصرف چای کاسنی در طب سنتی برای تحریک ترشح صفرا و بهبود هضم توصیه می شود.

س: آیا کاسنی برای پوست مفید است؟

پاسخ: بله، ریشه کاسنی یک گیاه ضد التهاب است. علاوه بر این، خواصی برای تقویت سنتز کلاژن پوست شما دارد. کلاژن به پوست خاصیت ارتجاعی و استحکام می بخشد. از این رو پوست شما را جوان و بدون چین و چروک می کند. 

س. آیا کاسنی تری گلیسیرید را کاهش می دهد؟

الف- بله، فیبرهای غذایی و اینولین موجود در کاسنی، جذب کلسترول بد یا چربی های اضافی غذا را محدود می کند. بنابراین از تجمع رسوبات چربی در امتداد شریان ها جلوگیری می کند. بنابراین، این می تواند از بیماری های شریانی یا قلبی عروقی جلوگیری کند و سطح تری گلیسیرید را کاهش دهد. 

س. آیا کاسنی کلسترول را افزایش می دهد؟

A. نه، در عوض، آنها به حذف کلسترول کمک می کنند. مصرف منظم فیبر ریشه کاسنی در دوزهای توصیه شده ممکن است به کاهش کلسترول بالا کمک کند.

س. آیا می توانید ریشه کاسنی را به قهوه اضافه کنید؟

پاسخ: بله، می توانید کاسنی را با قهوه مخلوط کنید. برای این منظور، میکس های قهوه آماده با افزودن کاسنی در دسترس هستند. کافئین موجود در مخلوط را کاهش می دهد. 

آیا کاسنی برای آرتریت مفید است؟

الف- بله، کلسیم و منیزیم موجود در کاسنی از سلامت استخوان ها محافظت می کند. کلسیم باعث رشد استخوان و جلوگیری از شکستگی می شود. علاوه بر این، خواص ضد التهابی در کاسنی، سیتوکین های مختلف و فعالیت مهار رادیکال های آزاد را مهار می کند. بنابراین از بیماری های التهابی مانند آرتریت، پوکی استخوان و غیره جلوگیری می کند.

س. آیا کاسنی باعث رفلاکس اسید می شود؟

A. بله، برخی از افراد اختلالات گوارشی خاصی مانند اسیدیته دارند و به کاسنی حساسیت دارند. ریشه کاسنی محتوای فیبر بالایی دارد. ممکن است مجبور شوید آن را به تدریج وارد روال خود کنید. هنگامی که آن را به مقدار زیاد می خورید، ممکن است رفلاکس معده، نفخ یا درد شکم احساس کنید. 

س. کاسنی اسیدی است یا قلیایی؟

الف. کاسنی نسبتاً اسیدی کمتری دارد.

س. آیا کاسنی اگزالات است؟

الف) بو دادن کاسنی ممکن است محتوای اگزالات را افزایش دهد.

پیوند منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه