قهوه کاسنی که از ریشه کاسنی بو داده تهیه می شود، اغلب به عنوان یکی از مواد اصلی نیواورلئان در نظر گرفته می شود. در حالی که با چندین فواید سلامتی مرتبط است، می تواند عوارض جانبی نامطلوبی نیز در برخی افراد ایجاد کند.
قهوه کاسنی با طعم چوبی و رایحه آجیلی خود، اخیراً به یکی از ضروریات روتین صبحگاهی من تبدیل شده است. همچنین معمولاً در سراسر جهان از جمله در فرانسه و هند از آن لذت می برند.
شما نه تنها می توانید از آن به عنوان یک جایگزین خوشمزه و بدون کافئین برای قهوه استفاده کنید، بلکه می توانید آن را با تفاله قهوه مخلوط کنید تا دم کرده صبحانه خود را ارتقا دهید.
این مقاله نگاهی عمیق به شواهد دارد تا مشخص کند آیا قهوه کاسنی برای شما مفید است یا خیر.
کاسنی گیاهی گلدار از خانواده قاصدک است. با ساقه سفت و مودار، گلهای بنفش روشن و برگهایی که معمولاً در سالاد استفاده میشوند، مشخص میشود.
قهوه کاسنی از بو دادن، آسیاب کردن و دم کردن ریشه های گیاه کاسنی تهیه می شود. طعمی شبیه قهوه دارد و طعمی دارد که معمولاً کمی خاکی و آجیلی توصیف می شود.
از آن به تنهایی یا مخلوط با قهوه برای تکمیل طعم آن استفاده می شود.
اگرچه تاریخچه قهوه کاسنی کاملاً مشخص نیست، اعتقاد بر این است که در دهه ۱۸۰۰ در فرانسه و در زمان کمبود قهوه آغاز شده است. در جستجوی جایگزینی یا برای دراز کردن دانه های قهوه، مردم شروع به مخلوط کردن ریشه کاسنی با قهوه خود کردند تا قهوه خود را تهیه کنند.
سالها بعد، در طول جنگ داخلی، در نیواورلئان نیز محبوب شد، زمانی که شهر با کمبود قهوه مواجه شد، زیرا محاصره نیروی دریایی اتحادیه یکی از بنادر آنها را قطع کرد.
امروزه قهوه کاسنی هنوز در بسیاری از نقاط جهان یافت می شود و اغلب به عنوان جایگزینی بدون کافئین برای قهوه معمولی استفاده می شود.
خلاصه
قهوه کاسنی نوشیدنی ای است که از ریشه کاسنی بو داده، دم کرده و دم کرده تهیه می شود. اعتقاد بر این است که اولین بار در دهه ۱۸۰۰ در طول کمبود قهوه در فرانسه مورد استفاده قرار گرفته است، اما امروزه در سراسر جهان محبوب است.
ریشه کاسنی ماده اولیه قهوه کاسنی است.
برای تهیه آن، ریشه خام کاسنی را چرخ کرده، تفت داده و در قهوه دم می کنند.
اگرچه مقدار آن متفاوت است، اما به طور کلی توصیه می شود از حدود ۲ قاشق غذاخوری (۱۱ گرم) ریشه کاسنی آسیاب شده در هر ۱ فنجان (۲۳۷ میلی لیتر) آب استفاده کنید.
یک ریشه کاسنی خام (۶۰ گرم) حاوی مواد مغذی زیر است (۱):
- کالری: ۴۳
- پروتئین: ۰.۸ گرم
- کربوهیدرات ها: ۱۰.۵ گرم
- چربی: ۰.۱ گرم
- فیبر: ۱ گرم
- ویتامین B6: ۹٪ از ارزش روزانه (DV)
- منگنز: ۶ درصد از DV
- فولات: ۴ درصد از DV
- پتاسیم: ۴ درصد از DV
- ویتامین سی: ۳ درصد از DV
- فسفر: ۳ درصد از DV
ریشه کاسنی منبع خوبی از اینولین است، نوعی فیبر پری بیوتیک که ممکن است از کاهش وزن و بهبود سلامت روده حمایت کند.۲، ۳).
همچنین حاوی مقداری منگنز و ویتامین B6، دو ماده مغذی مرتبط با سلامت مغز است.۴، ۵).
به خاطر داشته باشید که مقدار این مواد مغذی در قهوه کاسنی نسبتاً کم است، زیرا فقط مقدار کمی از ریشه کاسنی در نوشیدنی دم میشود.
خلاصه
قهوه کاسنی از ریشه کاسنی خرد شده و برشته تهیه می شود. فیبر اینولین، منگنز و ویتامین B6 را فراهم می کند.
ریشه کاسنی منبع خوبی از فیبر است که ممکن است چندین جنبه از سلامت گوارش شما را بهبود بخشد.
به عنوان مثال، ممکن است از سلامت میکروبیوم روده شما حمایت کند، که اعتقاد بر این است که به شدت با سلامت و بیماری مرتبط است.۶).
این به این دلیل است که ریشه کاسنی حاوی فیبر اینولین است، نوعی پری بیوتیک که باعث رشد باکتری های مفید در روده می شود.
چندین مطالعه نشان داده اند که مکمل اینولین می تواند غلظت گونه های خاصی از باکتری های سالم را در روده بزرگ افزایش دهد.۳، ۷).
مطالعات همچنین نشان می دهد که کاسنی ممکن است عملکرد روده را بهبود بخشد و یبوست را کاهش دهد.
در یک مطالعه در سال ۲۰۱۷، ۴۴ فرد مبتلا به یبوست از مکمل های اینولین کاسنی به مدت ۴ هفته استفاده کردند. در مقایسه با دارونما، مشخص شد که دفعات مدفوع و نرمی آن را افزایش می دهد و در نتیجه یبوست را بهبود می بخشد.۸).
در یک مطالعه کوچک دیگر، نوشیدن ۱۰ اونس (۳۰۰ میلی لیتر) عصاره ریشه کاسنی روزانه به مدت ۴ هفته به طور قابل توجهی نظم روده را در مقایسه با گروه کنترل بهبود بخشید.۹).
خلاصه
برخی از مطالعات نشان داده اند که کاسنی می تواند عملکرد روده را بهبود بخشد و یبوست را کاهش دهد. همچنین حاوی اینولین است که می تواند باعث رشد باکتری های مفید در روده شما شود.
ریشه کاسنی حاوی اینولین است، نوعی فیبر که در مطالعات انسانی و حیوانی به مدیریت سطح قند خون کمک می کند.
در یک مطالعه، موش های مبتلا به دیابت اینولین کاسنی را به مدت ۸ هفته دریافت کردند. اینولین مدیریت قند خون را بهبود بخشید، که به تغییر در متابولیسم کربوهیدرات نسبت داده شد.۱۰).
اگرچه تحقیقات در مورد تأثیر اینولین کاسنی بر قند خون محدود است، اما چندین مطالعه دیگر نشان داده اند که ممکن است برای قند خون و مقاومت به انسولین مفید باشد.
انسولین هورمونی است که قند را از خون شما به ماهیچه ها و بافت ها منتقل می کند، جایی که می توان از آن به عنوان سوخت استفاده کرد. مقاومت به انسولین با دورههای طولانی افزایش سطح انسولین رخ میدهد که میتواند اثربخشی انسولین را کاهش داده و باعث افزایش قند خون شود.۱۱).
در یک مطالعه کوچک، مصرف ۳۰ گرم اینولین در روز به مدت ۲ هفته به طور قابل توجهی مقاومت به انسولین را در ۴۰ فرد مبتلا به پیش دیابت در مقایسه با دارونما کاهش داد.۱۲).
علاوه بر این، مروری بر ۲۵ مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف مکمل اینولین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، به ویژه در میان افراد چاق کمک کند.۱۳).
با این حال، بیشتر مطالعات تا به امروز به جای کاسنی بر روی اینولین متمرکز شده اند. تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه قهوه کاسنی، به طور خاص، ممکن است بر قند خون و انسولین تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.
خلاصه
مطالعات نشان می دهد که اینولین ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش داده و سطح قند خون را کاهش دهد.
اگرچه التهاب یک پاسخ طبیعی سیستم ایمنی است، اما تصور می شود که التهاب مزمن به بیماری هایی مانند بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان کمک می کند.۱۴).
به طور امیدوارکننده، برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که ریشه کاسنی ممکن است دارای خواص ضد التهابی باشد.
در یک مطالعه موش در سال ۲۰۱۴، ریشه کاسنی سطوح فاکتور نکروز تومور آلفا، اینترلوکین-۶ و اینترلوکین-۱ را کاهش داد، که همگی نشانگرهای التهاب هستند.۱۵).
مطالعه دیگری به طور مشابه نشان داد که تغذیه خوکچه ها با ریشه کاسنی خشک سطوح التهاب را کاهش می دهد.۱۶).
علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که تجویز عصاره کاسنی به موشهای مبتلا به نقرس مسیرهای خاصی را که التهاب را تنظیم میکنند مسدود میکند.۱۷).
با این حال، بیشتر تحقیقات فعلی در مورد این موضوع محدود به مطالعات حیوانی است. برای تعیین اینکه چگونه ریشه کاسنی ممکن است بر التهاب در انسان تأثیر بگذارد، به مطالعات بیشتری نیاز است.
خلاصه
برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که ریشه کاسنی ممکن است نشانگرهای التهاب را کاهش دهد.
قهوه کاسنی می تواند راهی عالی برای کاهش مصرف کافئین شما باشد.
قهوه معمولی از دانه های قهوه که بو داده، آسیاب شده و دم می شوند تهیه می شود.
یک فنجان قهوه معمولی حاوی حدود ۹۲ میلی گرم کافئین است، اگرچه این مقدار بر اساس عواملی مانند نوع دانه قهوه مورد استفاده، اندازه سروینگ و نوع برشته قهوه متفاوت است.۱۸).
مصرف مقادیر زیاد کافئین با عوارض جانبی مانند حالت تهوع، اضطراب، تپش قلب، بی قراری و بی خوابی همراه بوده است.۱۹).
ریشه کاسنی به طور طبیعی بدون کافئین است، بنابراین اگر به دنبال کاهش مصرف کافئین خود هستید، یک جایگزین عالی برای قهوه است.۲۰).
برخی از افراد ریشه کاسنی را برای نوشیدنی کاملاً بدون کافئین به آب داغ اضافه می کنند، در حالی که برخی دیگر آن را با مقدار کمی قهوه معمولی مخلوط می کنند تا از نوشیدنی کم کافئین لذت ببرند.
خلاصه
مصرف بیش از حد کافئین با عوارض جانبی متعددی مرتبط است. قهوه کاسنی خالص فاقد کافئین است و می توان از آن به عنوان جایگزین قهوه استفاده کرد.
در حالی که قهوه کاسنی با چندین فواید سلامتی مرتبط است، برای همه مناسب نیست.
کاسنی ممکن است باعث واکنش آلرژیک در برخی افراد شود و علائمی مانند درد، تورم و سوزن سوزن شدن دهان ایجاد کند.۲۰).
افرادی که به گرده ابروسیا یا توس آلرژی دارند باید از کاسنی اجتناب کنند تا از عوارض جانبی بالقوه منفی جلوگیری شود.۲۰).
در صورت مشاهده علائم منفی پس از مصرف قهوه کاسنی، فورا مصرف آن را قطع کرده و با پزشک خود مشورت کنید.
علاوه بر این، تحقیقات در مورد ایمنی و عوارض جانبی احتمالی ریشه کاسنی برای کسانی که باردار یا شیرده هستند محدود است. برای جلوگیری از علائم نامطلوب قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید (۲۱).
خلاصه
برخی از افراد ممکن است به قهوه کاسنی حساسیت داشته باشند. علاوه بر این، تحقیقات محدودی در مورد ایمنی ریشه کاسنی برای کسانی که باردار یا شیرده هستند وجود دارد.
قهوه کاسنی ممکن است با چندین فواید سلامتی مرتبط باشد. اگر به دنبال کاهش مصرف کافئین خود هستید، می تواند جایگزین خوبی برای قهوه باشد.
با این حال، تحقیقات محدودی در مورد فواید بالقوه قهوه کاسنی برای سلامتی وجود دارد و هیچ مدرکی نشان نمی دهد که این قهوه سالم تر از قهوه معمولی است.
با این حال، اگر طعم آن را دوست دارید و به آن حساسیت ندارید، آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و لذت ببرید.