ماندگاری استیک در یخچال چقدر است؟

استیک یکی از ساده ترین و راحت ترین راه ها برای تامین نیازهای پروتئینی شماست. همیشه داشتن یک استیک آماده برای طبخ در خانه خوب است، اما اگر تازه استیک را در یخچال نگهداری می کنید، ممکن است تعجب کنید که ماندگاری آن چقدر است.

نگهداری استیک گوشت گاو کهنه شده خشک در یخچال

استیک پخته شده تا زمانی که ۳ تا ۵ روز، در حالی که استیک خام تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد. همچنین می توانید یک استیک خام را فریز کنید تا عمر مفید آن افزایش یابد ۴ تا ۱۲ ماه.

ماندگاری استیک به نحوه طبخ آن نیز بستگی دارد، بنابراین باید قبل از خوردن استیک سرد شده خود را از نظر علائم فساد بررسی کنید. برای یادگیری همه چیز در مورد نگهداری استیک، از جمله مدت زمان ماندگاری آنها، نحوه نگهداری صحیح آنها و نحوه تشخیص خرابی آنها، ادامه مطلب را بخوانید.

آیا استیک بد می شود؟

هر دو استیک خام و پخته پس از مدتی به دلیل رشد و اکسیداسیون باکتری ها بد می شوند. مانند سایر فرآورده های گوشتی، استیک حتی در یخچال ماندگاری زیادی ندارد.

ماندگاری استیک در یخچال چقدر است؟

برای کمک به درک بهتر مدت زمان ماندگاری استیک، این موضوع را به دو بخش تقسیم کردم: استیک خام و استیک پخته.

ماندگاری استیک خام در یخچال چقدر است؟

یک استیک خام بسته به نحوه نگهداری آن تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد. نگهداری استیک در یک ظرف در بسته ماندگاری طولانی تری را تضمین می کند. اگر استیک در پلاستیک درزگیر شده است، آن را در یخچال قرار دهید.

همچنین اگر استیک را در پایین ترین قسمت یخچال و در کمترین درجه حرارت نگهداری کنید و از قرار دادن آن در نزدیکی سبزیجات یا میوه هایی که ممکن است حاوی میکروارگانیسم هایی باشند که می توانند منجر به فساد شوند، خودداری کنید، مفید است.

بیشتر بخوانید
چه مدت باید سینه مرغ بدون استخوان بپزید؟

ماندگاری استیک پخته شده در یخچال چقدر است؟

استیک کبابی در سس دمی گلیس، پیچیده شده در پلاستیک خلاء مهر و موم شده و منجمد
استیک کبابی که با سس دمی گلیس پوشانده شده و قبل از منجمد شدن در پلاستیک مهر و موم شده با خلاء پیچیده شده است.

USDA می گوید شما باید گوشت گاو باقی مانده خود را در عرض ۳ تا ۴ روز بخورید. اگرچه استیک پخته شده تا ۵ روز ماندگاری دارد، اما همیشه خوردن آن زودتر مطمئن تر است.

همچنین خوب است توجه داشته باشید که آماده بودن استیک بر ماندگاری آن تأثیر می گذارد. استیک های مرغوب نسبت به استیک های کمیاب، متوسط ​​و متوسط ​​بیشتر نگهداری می شوند، زیرا باکتری های مضر کمتری در گوشت باقی می مانند.

در بیشتر مواقع، استیک پخته ماندگاری کوتاه‌تری نسبت به گوشت خام دارد، زیرا پختن باعث افزایش رطوبت و احتمالاً باکتری‌های مضر گوشت می‌شود.

اگرچه خوردن بی‌درنگ استیک بی‌خطر است، اما با تکثیر باکتری‌ها می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد.

چرا استیک زود خراب می شود؟

از آنجایی که استیک از گوشت ساخته شده است، باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها می توانند بلافاصله شروع به تجزیه آن کنند. این میکروب ها گوشت را می خورند و پروتئین ها و چربی ها را تجزیه می کنند و باعث فاسد شدن گوشت می شوند.

اگرچه می توانید با انجماد ماندگاری استیک را تا یک سال افزایش دهید، اما استیک پخته شده به دلیل قرار گرفتن در معرض میکروب ها و رطوبت همیشه ماندگاری کوتاه تری دارد.

برای جلوگیری از خراب شدن استیک ها، فقط به اندازه یک وعده غذا بپزید و بقیه را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

آیا می توانید یک استیک را فریز کنید؟

استیک خام

بله یخ زدن استیک ماندگاری را از ۴ به ۱۲ ماه افزایش می دهد. قبل از یخ زدن استیک خام، آن را خشک کنید تا از شر آب اضافی خلاص شود و آن را محکم در پلاستیک بپیچید، نه فویل آلومینیومی. اطمینان حاصل کنید که همه مناطق را برای جلوگیری از آلودگی پوشش داده اید.

بیشتر بخوانید
معرفی کامل جوجه گردان مرغ بریان
استیک های آماده برای پخت در کشوی یخچال
رستوران‌ها اغلب استیک‌های آماده برای طبخ پیچیده‌شده در پلاستیک درزگیر شده را در کشوهای یخچال نگهداری می‌کنند.

اگر آن را دارید، توصیه می کنم از کاغذ فریزر نیز استفاده کنید. همچنین باید تکه‌های استیک را به صورت جداگانه بسته‌بندی کنید تا در صورت خراب شدن، سایر قطعات را آلوده نکنید.

پس از پیچیدن آنها در پلاستیک، باید استیک ها را در کیسه فریزر قرار دهید و با دمای ثابت در فریزر قرار دهید.

هنگام برداشتن یک استیک یخ زده، مطمئن شوید که آن را به اندازه کافی آب کنید تا هنگام پخت و پز به توزیع یکنواخت گرما برسد.

استیک پخته شده

بله، می توانید یک استیک پخته شده را فریز کنید تا عمر مفید آن را تا سه ماه افزایش دهید. مهم ترین قانون اساسی هنگام انجماد باقی مانده استیک پخته شده این است که قبل از انجماد اجازه دهید خنک شود. بسته بندی استیک های داغ در پلاستیک باعث ایجاد رطوبت در پاکت می شود و باعث می شود که گوشت پخته زودتر فاسد شود.

همانطور که هنگام فریز کردن یک استیک خام، باید هر استیک باقیمانده را جداگانه بپیچید و در کیسه فریزر قرار دهید. همچنین، نباید انتظار داشته باشید که گوشت گاو پخته منجمد پس از آب شدن بهترین طعم خود را داشته باشد.

گوشت منجمد نیز در صورت نگهداری نادرست ممکن است دچار سوختگی در فریزر شود که می تواند کیفیت گوشت شما را کاهش دهد.

چگونه بفهمیم که یک استیک خراب شده است؟

۱. منقضی شده است

قبل از پختن استیک های سرد یا یخ زده خود، همیشه تاریخ «استفاده تا» را بررسی کنید. وقتی گوشت خام را از سوپرمارکت‌ها یا خواربارفروشی‌های محلی می‌خرید، اغلب با تاریخ «استفاده تا» می‌آیند که تخمین می‌زند تا چه مدت کیفیت خود را قبل از خراب شدن حفظ می‌کند.

تاریخ «استفاده تا» نه تنها تاریخ استفاده از آن را مشخص می‌کند، بلکه می‌توانید از آن به‌عنوان شاخصی برای اینکه آیا هنوز هم می‌توانید استیک‌هایتان را فریز کنید، استفاده کنید. به عنوان یک قاعده کلی، باید گوشت تازه را دو روز قبل از تاریخ مصرف آن فریز کنید.

بیشتر بخوانید
پودر پروتئین نخود: تغذیه، فواید و عوارض جانبی

۲. تغییر رنگ

استیک پیچیده شده در پلاستیک ضد هوا

استیک تازه به دلیل وجود هموگلوبین و میوگلوبین در ماهیچه گاو قرمز گیلاسی یا قرمز ارغوانی به نظر می رسد. همانطور که گوشت تحت اکسیداسیون قرار می گیرد، رنگ آن به رنگ عمیق تری تغییر می کند تا زمانی که قهوه ای شود.

با این حال، شما یک استیک خوب دارید. اما توجه به این نکته مهم است که اگر تغییر رنگ با بوی نامطبوع همراه شد، استیک را دور بریزید.

۳. لایه لزج

مخاط روی گوشت به این معنی است که چربی ها و پروتئین ها تجزیه می شوند، یا به این دلیل که گوشت به طور طبیعی تجزیه می شود یا به دلیل وجود باکتری های مضر. هنگامی که متوجه مخاط کدر شدید، باید سعی کنید آن را بو کنید. اگر بوی بدی نداشت باز هم می توانید آن را بپزید اما اگر بوی خوبی نداشت آن را دور بریزید.

۴. خشکی

حتی اگر استیک شما خشک است و آب ندارد، خوردن آن ممکن است باعث ناراحتی معده نشود. اما بافت و طعم استیک شما ضعیف می شود اگر چربی یا سنگ مرمر کافی روی گوشت وجود نداشته باشد و به هر حال آن را بپزید.

۵. بوی بد

بوی بد بهترین راه برای تشخیص استیک بد است. گوشت فاسد بوی بسیار تندی تولید می کند که بعد از بازکردن بسته بوی آن را حس می کنید. حتی پس از انجماد، استیک ذوب شده را برای بوی بد بو کنید.

آیا می توانید یک استیک فاسد بخورید؟

زنی که بشقاب استیک خراب را در دست دارد

به عنوان بخشی از پروتکل های ایمنی غذایی، هرگز نباید استیک فاسد بخورید، زیرا ممکن است حاوی باکتری های مضر باشد که می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. مسمومیت غذایی یک بیماری منتقله از طریق غذا است که باعث درد معده، استفراغ، اسهال و تب می شود.

بیشتر بخوانید
آبجو چقدر کالری دارد؟ راهنمای نهایی

آیا می توانید بعد از ۷ روز در یخچال استیک خام بخورید؟

از نظر فنی، می‌توانید گوشت خام را به مدت هفت روز در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که هیچ اثری از فساد نداشته باشد.

آیا می توانم بعد از ۵ روز استیک پخته بخورم؟

بله، می توانید استیک های پخته شده را به مدت پنج روز بعد از پختن میل کنید، البته به شرطی که آنها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. با این حال، قبل از آب کردن استیک باید علائم فساد را بررسی کنید.

آیا یک استیک همبرگر ماندگاری بیشتری دارد؟

یک استیک همبرگر تهیه شده از گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده گاو ۳ تا ۴ روز در یخچال ماندگاری دارد که تقریباً برابر با سایر استیک ها است.

با باقی مانده استیک چه کنیم؟

هنوز هم می توانید با انجام ترفندهای زیر استیک را خوب درست کنید: از سرخ کن بادی برای گرم کردن باقی مانده استیک استفاده کنید، از آن برای تهیه پاستا یا سالاد استفاده کنید، یا برای یک وعده غذایی مقوی با سبزیجات مخلوط کنید.

ماندگاری استیک خشک چقدر است؟

استیک خشک شده تا شش ماه در فریزر ماندگاری دارد. این فرآیند بر طعم استیک تأثیر نمی گذارد، حتی زمانی که برای مدت طولانی نگهداری شود.

Source link

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

کلمات مرتبط

  • سردرد در رژیم نی نی سایت
۵/۵ - (۱ امتیاز)

دکتر روشن ضمیر هستم، متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). اگر از رژیم‌های تجاری و نرم افزاری معمول که صرفا یک منو یا جدول غذایی محدود و مدت‌دار است، که باید هر از مدتی یک جدول جدید بگیرید خسته شدید و به نتیجه نرسیدید و فکر می‌کنید باید سبک درست تغذیه را برای همیشه یاد بگیرید، فقط کافی هست یک دوره رژیمی با من داشته باشید.

البته رژیم‌های تخصصی از قبیل کتوژنیک تخصصی هم ارائه می دهم. حتی اگر از ChatGBT هم بپرسید بهترین متخصص رژیم کتوژنیک کیست؟ پاسخ خواهد دکتر فرزاد روشن ضمیر

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین از قبیل کتوژنیک با خدمات ویژه