ماهی تن و نقرس

یکی از قدیمی ترین بیماری های شناخته شده پزشکی، نقرس نوعی آرتریت است که با درد ناگهانی و شدید در مفاصل ناشی از تجمع کریستال های اسید اوریک مشخص می شود.

هنگامی که بدن مواد شیمیایی به نام پورین را که در برخی غذاها یافت می شود تجزیه می کند، اسید اوریک تولید می کند. هنگامی که اسید اوریک بیش از حد در سیستم شما جمع می شود، کریستال ها را تشکیل می دهد و باعث التهاب دردناک می شود.

کاهش مواد غذایی با پورین بالا – مانند ماهی تن – در رژیم غذایی شما می تواند تولید اسید اوریک بدن شما را کاهش دهد و احتمال بروز یا عود نقرس را کاهش دهد.

ماهی تن و پورین

مبتلایان به نقرس باید مصرف غذاهای دریایی را که دارای پورین بسیار بالایی هستند، از جمله خرچنگ، میگو، آنچوی، ساردین، ماهی خال مخالی، گوش ماهی و صدف کاهش دهند یا حذف کنند.

بیشتر بخوانید
10 درمان خانگی برای نقرس

در مقایسه، ماهی تن دارای پورین متوسطی است. با توجه به انجمن آموزش نقرس و اسید اوریک، یک مطالعه در سال 2004 منتشر شده در “ژورنال پزشکی نیوانگلند” نشان داد که هر وعده اضافی در هفته از غذاهای دریایی منجر به افزایش 7 درصدی در خطر ابتلا به نقرس در مردان میانسال می شود.

سروهای توصیه شده

وب سایت گروه پزشکی Scarsdale توصیه می کند که مصرف گوشت، ماهی یا مرغ از جمله ماهی تن را به 113 تا 170 گرم کاهش دهید. در روز برای از بین بردن علائم نقرس.

«دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها، 2010» USDA گزارش می‌دهد که آمریکایی‌ها به طور متوسط ​​حدود 100 گرم غذای دریایی در هفته مصرف می‌کنند و افزایش مصرف را توصیه می‌کنند. برای بزرگسالانی که رژیم غذایی 2000 کالری در روز مصرف می کنند، برنامه غذایی DASH – رویکردهای غذایی برای توقف فشار خون – حداکثر 170 گرم پروتئین بدون چربی، از جمله غذاهای دریایی، در روز را پیشنهاد می کند.

  • وب سایت گروه پزشکی Scarsdale توصیه می کند که مصرف گوشت، ماهی یا مرغ از جمله ماهی تن را به 113 تا 170 گرم کاهش دهید.
  • برای بزرگسالانی که رژیم غذایی 2000 کالری در روز مصرف می کنند، برنامه غذایی DASH – رویکردهای غذایی برای توقف فشار خون – حداکثر 170 گرم پروتئین بدون چربی، از جمله غذاهای دریایی، در روز را پیشنهاد می کند.
بیشتر بخوانید
داروهای ضد نقرس جهت درمان چه هستند؟

فواید رژیم غذایی

ماهی تن علاوه بر میزان متوسط ​​پورین آن، فواید غذایی نیز دارد. این منبع اصلی اسیدهای چرب امگا 3 است، نوعی چربی غیراشباع چندگانه که سلامت عروق کرونر را تشویق می کند.

امگا 3 موجود در ماهی تن همچنین ممکن است خطر ابتلا به دیابت، سکته مغزی، آسم، کولیت اولسراتیو، برخی سرطان ها و سایر شرایط را کاهش دهد. این ماهی سردآبی، چه به صورت کنسرو شده و چه تازه پخته شده مصرف شود، یک پروتئین بدون چربی با کلسترول و چربی اشباع شده بسیار کمتر از گوشت قرمز است.

  • ماهی تن علاوه بر میزان متوسط ​​پورین آن، فواید غذایی نیز دارد.
  • این ماهی سردآبی، چه به صورت کنسرو شده و چه تازه پخته شده مصرف شود، یک پروتئین بدون چربی با کلسترول و چربی اشباع شده بسیار کمتر از گوشت قرمز است.
بیشتر بخوانید
9 عامل نقرس

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

2 دیدگاه دربارهٔ «ماهی تن و نقرس;