سفید کردن دندان یک روش آرایشی محبوب است که می تواند لبخند فرد را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد. در حالی که محصولات تجاری بی شماری برای این منظور در دسترس هستند ، بسیاری از افراد به سمت گزینه های طبیعی روی می آورند. یکی از این گزینه های جایگزین مریم گلی است ، گیاهی که به دلیل مزایای بهداشتی بی شمار مشهور است. در این مقاله خواص مریم گلی که آن را به یک ماده سفید کننده دندان بالقوه و همچنین اقدامات احتیاطی لازم هنگام استفاده از آن توضیح می دهد.
خصوصیات سفید کننده مریم گلی
مریم گلی ، همراه با بی کربنات سدیم ، اغلب به عنوان ماده سفید کننده در هر دو محصول آرایشی مانند خمیر دندان و خمیر سفید و در داروهای خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.
اما چه چیزی قدرت سفید کننده خود را به مریم گلی می دهد؟
راز در ترکیب آن نهفته است. برگهای مریم گلی حاوی بلورهای معدنی مانند کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم و آهن هستند. این مواد معدنی دارای یک عمل ساینده هستند که می تواند بیوفیلم یا پلاک و لکه های سطحی را از طریق عمل مکانیکی از بین ببرد.
علاوه بر این مواد معدنی ، برگهای مریم گلی نیز سرشار از روغنهای اساسی و اسیدها هستند. این ترکیبات بیشتر عملکرد سفید کننده مریم گلی را از منظر شیمیایی تقویت می کنند.

مزایای اضافی مریم گلی برای سلامت دهان و دندان
مریم گلی فراتر از پتانسیل خود برای سفید کردن دندان ها ، چندین مزایای دیگر را برای سلامت دهان و دندان ارائه می دهد. این اثر طراوت و دفع کننده بر روی حفره دهان دارد ، که می تواند برای کسانی که با بوی بد دهان دست و پنجه نرم می کنند ، به ویژه مفید باشد.
علاوه بر این ، اسانس حاصل از برگهای مریم گلی دارای خواص ضد عفونی کننده است. این امر باعث می شود که در درمان مشکلات بهداشت دهان و دندان مانند لثه ، زخم دهان و بیماری پریودنتال مفید باشد. مریم گلی همچنین حاوی تانن هایی است که دارای خواص خونریزی هستند که می توانند به جلوگیری از خونریزی در لثه ها کمک کنند.

اقدامات احتیاطی و هشدارها
با وجود مزایای احتمالی مریم گلی برای سفید کردن دندان ها و سلامت دهان و دندان ، استفاده از آن با احتیاط بسیار مهم است. استفاده از برگهای مریم گلی که مستقیماً روی دندان ها قرار دارد ، می تواند چندین خطرات را به همراه داشته باشد.
در مرحله اول ، عمل ساینده مواد معدنی در مریم گلی می تواند به مینای ، بیرونی ترین لایه دندان ها آسیب برساند. این می تواند منجر به افزایش خطر خونریزی لثه ، حساسیت به دندان و زرد شدن دندان ها به دلیل قرار گرفتن در معرض عاج شود.
ثانیا ، خطر میکروبیولوژیکی همراه با استفاده از برگهای مریم گلی وجود دارد. آنها به طور بالقوه می توانند با باکتری ها یا سایر عوامل مضر آلوده شوند.
بنابراین ، توصیه می شود از استفاده مستقیم از برگهای مریم گلی بر روی دندان ها خودداری کنید. درعوض ، استفاده از محصولاتی را که حاوی مریم گلی هستند به عنوان یک ماده تشکیل دهنده در نظر بگیرید ، زیرا این موارد معمولاً برای استفاده ایمن هستند.