مزایای سلامتی، و عوارض جانبی

جهان کم کم با یک ابر غذای جدید بیدار می شود، غذایی که بومی هند است و ما قرن هاست آن را مصرف کرده ایم. مورینگا اولیفرا – که بیشتر به عنوان درخت طبل شناخته می شود و همچنین به عنوان درخت ترب کوهی/بن شناخته می شود – سالهاست که در آیورودا استفاده می شود.

مزایای سلامتی مورینگا شامل درمان و پیشگیری از بیماری هایی مانند دیابت، کم خونی، آرتریت، بیماری های کبدی و قلبی، و اختلالات تنفسی، پوستی و گوارشی است.

از پوست، برگ، گل، میوه، دانه و روغن این درخت می توان استفاده کرد. در هند از تکه های چوب طبل برای تهیه کاری استفاده می شود و می توان آن را به سامبار و غیره اضافه کرد. همچنین می توان آن را به صورت پودر مصرف کرد – برگ های تازه را خشک می کنند و سپس له می کنند تا پودر شوند.

مورینگا منبع عالی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. تحقیقات نشان داده است که مورینگا به شکل پودر دارای:

مزایای سلامتی، و عوارض جانبی
  • ۹ برابر پروتئین بیشتر از ماست
  • ویتامین A 10 برابر بیشتر از هویج است
  • ۱۵ برابر بیشتر از موز پتاسیم دارد
  • ۱۷ برابر کلسیم بیشتر از شیر
  • ۵۰% ویتامین C بیشتر از پرتقال
  • ۲۵ برابر آهن بیشتر از اسفناج

۸ مزیت برتر سلامتی ثابت شده مورینگا

۱. مورینگا مملو از مواد مغذی است

مورینگا جدا از ویتامین ها، مواد معدنی، کلسیم و پتاسیم، سرشار از اسیدهای آمینه است. تحقیقات وزارت کشاورزی ایالات متحده نشان داده است که مورینگا حاوی ۱۸ اسید آمینه از ۲۰ اسید آمینه است – بلوک های سازنده پروتئین های موجود در بدن انسان.

بیشتر بخوانید
سیر سیاه؛ خواص، مقایسه با سیر معمولی، طرز تهیه در منزل

دکتر مونیکا مارکو در کتاب خود، درخت معجزه، می نویسد که مورینگا یکی از معدود گیاهانی است که حاوی «همه ۹ اسید آمینه ضروری است که بدن نمی تواند تولید کند».

۲. با رادیکال های آزاد مبارزه می کند

آنتی اکسیدان ها – فلاونوئیدها، پلی فنول ها و اسید اسکوربیک – با رادیکال های آزاد، مولکول هایی که منجر به التهاب، آسیب سلولی و استرس اکسیداتیو می شوند، مبارزه می کنند.

بیشتر بخوانید
فواید نوشیدن آب لیمو

۳. علائم دیابت را می توان کاهش داد

مورینگا به صورت پودر در کاهش سطح لیپید و گلوکز، تنظیم استرس اکسیداتیو و کاهش قند خون موثر است.

۴. این یک غذای سالم برای قلب است

از آنجایی که به کنترل چربی کمک می کند، مورینگا می تواند از تشکیل پلاک در شریان ها جلوگیری کرده و سطح کلسترول را کاهش دهد. این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

۵. مورینگا می تواند با عفونت های رایج مبارزه کند

خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی مورینگا به مبارزه با عفونت ها کمک می کند. این دارو بر ضد قارچ های خاصی که باعث عفونت های پوستی می شوند و باکتری های مسئول عفونت خون و مجاری ادراری عمل می کند.

بیشتر بخوانید
کینوا: 5 مزیت سلامتی و ارزش غذایی

۶. مورینگا به بهبود سریعتر زخم ها کمک می کند

برگ مورینگا خاصیت انعقاد خون دارد. مصرف منظم آن زمان لخته شدن را کاهش می دهد، خونریزی را سریعتر متوقف می کند و بهبودی را افزایش می دهد.

۷. مورینگا سلامت مغز را تقویت می کند

خواص آنتی اکسیدانی، تخریب نورون ها را کاهش می دهد و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. مطالعات نشان می دهد که برگ مورینگا می تواند در برابر علائم بیماری آلزایمر محافظت کند و حتی ممکن است شروع آن را به تاخیر بیندازد.

۸. مورینگا از سلامت کبد محافظت می کند

غلظت بالای پلی فنول ها کبد را در برابر سمیت، اکسیداسیون و آسیب ایمن نگه می دارد.

آیا عوارض جانبی مورینگا وجود دارد؟

  • مورینگا خاصیت ملین دارد. در مقادیر زیاد، می تواند باعث ناراحتی معده، اتساع گازی، اسهال و سوزش سر دل شود.
  • اگر طعم آن را دوست ندارید، ممکن است رفلکس تهوع شما را فعال کند. از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید زیرا باعث تهوع می شود.
  • برخی از مواد شیمیایی موجود در ریشه، گل ها و پوست می توانند باعث انقباضات رحمی در زنان باردار شوند. آنها ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهند.
  • زنان شیرده باید از مورینگا اجتناب کنند زیرا ممکن است برخی از مواد برای نوزادان مفید نباشد.
  • افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید از مصرف منظم مورینگا خودداری کنند.
  • از عصاره دانه ها باید اجتناب شود زیرا می توانند منجر به سمیت در سلول های ایمنی شوند.
بیشتر بخوانید
انجیر: تغذیه، فواید

قبل از شروع مصرف مورینگا در کودکان خردسال، زنان باردار یا سالمندان با پزشک خود مشورت کنید.

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه