مغزها و آجیل برای زخم معده خوب است یا بد؟

آجیل فواید بسیاری برای سلامتی داردنمای نزدیک بادام بادام. بادام خام در یک فنجان چوبی گرد در زمینه تخته سنگ سیاه.  آجیل در یک فنجان. غذای گیاهی و گیاهی.

عقل متعارف زمانی بر این باور بود که اگر زخم دارید، به خاطر غذاهایی است که می‌خورید. با این حال، امروزه می دانیم که غذاها باعث ایجاد یا بهبود زخم نمی شوند و این شامل آجیل نیز می شود. هیچ مدرکی مبنی بر مضر بودن آجیل برای زخم وجود ندارد. به طور کلی آجیل برای سلامتی مفید است.

اندرو ال. روبمن، متخصص طب طبیعی و مدیر کلینیک طب سنتی ساوتبری در ساوتبری، کانکتیکات، می گوید: «در گذشته تصور می شد آجیل برای هضم مضر است و می تواند بیماری های گوارشی را تشدید کند. اگرچه برخی از افراد ممکن است از آجیل دچار سوء هاضمه شوند، اما اکثر مردم تا زمانی که آجیل را به طور کامل می جوند این مشکل را ندارند.

آجیل و زخم: فواید احتمالی

آجیل حاوی برخی از مواد مغذی است که آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند، بر اساس مروری که در مجله Nutrients در ژوئن ۲۰۱۰ منتشر شد. اینها شامل توکوفرول ها، فیتواسترول ها، اسید فولیک، سلنیوم و منیزیم هستند. دلیل اینکه این می تواند برای زخم ها مهم باشد به دلیل وجود یک باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری ( H. pylori ) است.

موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی می گوید: هلیکوباکتر پیلوری یکی از علل اصلی زخم است. عفونت هلیکوباکتر پیلوری می تواند پوشش محافظ معده را بشکند و اجازه دهد اسیدها وارد آن شده و باعث ایجاد زخم شود.

با این حال، یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به محافظت در برابر بسیاری از شرایط التهابی، از جمله زخم، کمک کند. رابمن می گوید: “اکثر بزرگسالان در آمریکا هلیکوباکتر پیلوری را در معده خود دارند، اما تعداد کمی از مردم به زخم مبتلا می شوند.” آنتی اکسیدان ها ممکن است به پایدار نگه داشتن این باکتری ها و جلوگیری از ایجاد زخم در آنها کمک کنند.

سایر فواید آجیل

آجیل ها به دلیل فواید کلی سلامتی که دارند به بخشی توصیه شده از رژیم غذایی افراد تبدیل شده اند. با توجه به بررسی در Nutrients ، آجیل – از جمله آجیل درختی و بادام زمینی – دارای مواد مغذی متراکم و غنی از چربی‌های سالم و غیراشباع هستند. آنها همچنین منبع عالی پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.

طبق بررسی، خوردن آجیل به کاهش خطر ابتلا به موارد زیر کمک می کند:

  • بیماری قلبی
  • سکته
  • بیماری کیسه صفرا
  • دیورتیکولوز
  • فشار خون بالا
  • کلسترول بالا
  • چاقی
  • التهاب عمومی

حتی اگر زخم ندارید، دلایل خوبی برای اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی خود وجود دارد (مگر اینکه به آجیل حساسیت داشته باشید). اما بسیاری از مردم از آجیل اجتناب می کنند زیرا فکر می کنند چربی ها و روغن ها باعث افزایش وزن می شوند.

با این حال، مطالعات نشان می‌دهد که آجیل‌ها پروتئین‌های متراکمی هستند که هضم کربوهیدرات‌ها را کند می‌کنند، که باعث می‌شود کمتر احتمال دارد در چاقی نقش داشته باشند . حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کنند.

پیوند منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه