میخک مزایای سلامتی، مواد مغذی در هر وعده، موارد استفاده، اطلاعات ایمنی و موارد دیگر

ادویه ها قبلاً ارزش طلا را داشتند و میخک نیز از این قاعده مستثنی نبود. میخک گلهای خشک شده درخت میخک است. میخک بومی جزایر ادویه در نزدیکی چین است، میخک در اواخر قرون وسطی در سراسر اروپا و آسیا به عنوان بخش مهمی از غذاهای محلی پخش شد. امروزه، میخک یک ادویه مهم باقی مانده است که به بسیاری از غذاها لگد خاصی می بخشد.

میخک را می توان به صورت کامل یا آسیاب شده استفاده کرد. مردم اغلب میخک آسیاب شده را در مخلوط ادویه ها و میخک کامل را در دستور العمل ها برای افزودن عمق و طعم به طیف گسترده ای از غذاها قرار می دهند. این غلاف‌های کوچک قهوه‌ای تیره برای چاشنی کاری، طعم‌دار کردن گوشت، غنی‌سازی سس‌هایی مانند سس Worcestershire و حتی طعم دادن به محصولات پخته شده استفاده می‌شود. آنها همچنین برخی از مزایای سلامتی چشمگیر را ارائه می دهند.

میخک منبع بسیار خوبی از بتاکاروتن است که به رنگ قهوه ای غنی آن کمک می کند. رنگدانه های خانواده کاروتن آنتی اکسیدان ها و پروویتامین های مهمی هستند. رنگدانه های کاروتن می توانند به ویتامین A تبدیل شوند، یک ماده مغذی مهم برای حفظ سلامت چشم.

برخی از مزایای سلامتی قابل توجه میخک عبارتند از:

بیشتر بخوانید
14 غذای سالم غلات کامل (از جمله گزینه های بدون گلوتن)

کاهش التهاب

میخک شامل ترکیبات متعددی است که با خواص ضد التهابی مرتبط هستند. اوژنول مهمترین این ترکیبات است. نشان داده شده است که اوژنول پاسخ التهابی را در بدن کاهش می دهد، خطر بیماری هایی مانند آرتریت را کاهش می دهد و به مدیریت علائم کمک می کند.

رادیکال های آزاد کمتر

اوژنول همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. میخک سرشار از آنتی اکسیدان است. این ترکیبات به بدن شما کمک می کنند تا با رادیکال های آزاد که به سلول های شما آسیب می رسانند و منجر به بیماری می شوند، مبارزه کند. با از بین بردن رادیکال های آزاد از سیستم شما، آنتی اکسیدان های موجود در میخک می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخی سرطان ها کمک کند.

کاهش زخم ها

میخک می تواند به محافظت از معده شما در برابر زخم کمک کند. بیشتر زخم ها به دلیل نازک شدن لایه های مخاطی ایجاد می شوند که از پوشش معده محافظت می کنند. مطالعات اولیه نشان می دهد که میخک می تواند این مخاط را غلیظ کند و خطر ابتلا به زخم را کاهش دهد و به بهبود زخم های موجود کمک کند.

بیشتر بخوانید
پیاز : حقایق تغذیه و اثرات سلامت

بهبود عملکرد کبد

میخک همچنین ممکن است عملکرد بهتر کبد را تقویت کند. برخی از آزمایشات نشان داده اند که اوژنول موجود در میخک می تواند به کاهش علائم سیروز کبدی و بیماری کبد چرب کمک کند. همچنین ممکن است عملکرد کلی کبد را بهبود بخشد.

میخک مقدار قابل توجهی از منگنز معدنی را فراهم می کند. منگنز به بدن شما کمک می کند تا آنزیم هایی را که به ترمیم استخوان ها و تولید هورمون ها کمک می کنند، مدیریت کند. منگنز همچنین می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند که از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

میخک همچنین منبع بسیار خوبی از موارد زیر است:

مواد مغذی در هر وعده

یک قاشق چایخوری میخک حاوی:

چیزهایی که باید مراقب آنها باشید

میخک هم از نظر طعم و هم از نظر تأثیر قوی است. هنگام افزودن میخک به دستور العمل های خود چند نکته را باید در نظر داشته باشید.

تداخلات دارویی اوژنول گاهی اوقات می تواند با داروهایی مانند وارفارین تداخل داشته باشد. اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، از مصرف روغن میخک یا چای میخک خودداری کنید. با این حال، مصرف مقادیر کمتر میخک به عنوان ادویه نسبتاً ایمن است.

بیشتر بخوانید
20 غذای سرشار از ویتامین ویتامین سی

هیپوگلیسمی میخک همچنین ممکن است بر سطح قند خون تأثیر بگذارد. در افراد مبتلا به دیابت، اوژنول می تواند شمارش گلوکز خون را به سطوح ایمن کاهش دهد. با این حال، در مقادیر بیش از حد، میخک می تواند باعث هیپوگلیسمی شود، جایی که سطح قند خون شما بسیار پایین است.

سمیت اسانس. اسانس میخک حاوی دوز بسیار بالاتری از اوژنول نسبت به میخک کامل یا آسیاب شده است. مصرف روغن میخک خالص می تواند سمی باشد و منجر به علائمی مانند سرگیجه یا حتی کما شود.

میخک گل های خشکی است، بنابراین می توان آن را در تمام طول سال در ادویه فروشی ها، خواربار فروشی ها و فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی در سراسر کشور یافت.

میخک به دو صورت کامل و آسیاب شده وجود دارد. با این حال، پس از آسیاب شدن، قدرت آنها به سرعت از بین می رود. برای اینکه طعم آنها قوی بماند، میخک کامل بخرید و آن را تا زمانی که بخواهید از آن استفاده کنید در ظروف در بسته نگهداری کنید. اگر به میخک آسیاب شده نیاز دارید، می توانید آنها را با آسیاب فلفل خرد کنید تا تا حد امکان تازه بمانند.

بیشتر بخوانید
فواید و مضرات خوردن برنج سرد مانده در یخچال

اگر به دوز قوی‌تری از میخک علاقه دارید، می‌توانید چای میخک درست کنید:

  1. یک قاشق غذاخوری میخک کامل را آسیاب کنید.
  2. پودر را به مدت سه یا چهار دقیقه در آب جوش دم کنید.
  3. ادویه را صاف کنید و یک چای تند و غنی که برای ماه های زمستان عالی است، باقی می ماند.

میخک یک مکمل تسکین دهنده و سالم به رژیم غذایی شما است. در اینجا چند روش دیگر برای استفاده از این ادویه خوش طعم وجود دارد:

  • میخک آسیاب شده را به پای کدو تنبل اضافه کنید
  • میخک را به چای لاته اضافه کنید
  • از میخک کامل در مخلوط ترشی برای ترشی های تند استفاده کنید
  • میخک را به عنوان یک ادویه ضروری در کاری قرار دهید
  • با مقدار زیادی میخک شراب مولد درست کنید
  • از میخک برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید

Source link

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه