بهترین و بدترین میوه ها برای خوردن در هنگام پیروی از رژیم کم کربوهیدرات یا کتو چیست؟ خط پایانی: اکثر توت ها (توت های جنگلی) غذاهای مناسب کم کربوهیدرات در مقادیر متوسط هستند، اما میوه ها شیرینی های طبیعت هستند: آنها سرشار از قند هستند.
برای اطلاعات بیشتر، نگاهی به این راهنما و این مقاله میوه های مجاز در رژیم کتوژنیک بیندازید.
انواع توت ها
ارقام درصد کربوهیدرات های قابل هضم است، یعنی کربوهیدرات خالص (فیبر محاسبه نمی شود). این بدان معناست که صد گرم توت (۳ و نیم اونس یا حدود سه مشت) حاوی این تعداد کربوهیدرات خالص است.تمشک، توت سیاه و توت فرنگی یا توت فرنگی هنگام پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می توان آنها را در مقادیر کم مصرف کرد و در یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط می توان آنها را آزادانه تر خورد. مقاله دیگری در خصوص توت خشک در رژیم کتوژنیک مقاله دیگری نوشته شده است.
کربوهیدرات زغال اخته کمی بیشتر است، بنابراین در مصرف آن زیاده روی نکنید: در یک رژیم غذایی سخت کم کربوهیدرات، آنها را فقط می توان گاهی اوقات و در مقادیر کم مصرف کرد.
میوه ها
چه مقدار میوه می توانید مصرف کنید؟
این بدان معناست که با پیروی از رژیم کتوژنیک کم کربوهیدرات (کمتر از ۲۰ گرم در روز) احتمالاً بهتر است چند توت بخورید. تمام مواد مغذی میوه ها را می توان از سبزیجات و بدون هیچ گونه قندی به دست آورد. پس شاید بهتر باشد به جای آن مقدار زیادی سبزیجات کم کربوهیدرات مصرف کنید.
حتی در یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات (۲۰ تا ۵۰ گرم در روز) باید مراقب میوه ها باشید و احتمالاً بیش از یک عدد در روز مصرف نکنید.
در یک رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات (۵۰ تا ۱۰۰ گرم در روز) ممکن است بتوانید دو یا سه میوه در روز بخورید، اگر آنها منبع اصلی کربوهیدرات شما هستند.
همانطور که می بینید، انگور و موز سرشار از کربوهیدرات ترین میوه ها هستند.
۱۰ میوه کم کربوهیدرات
فرض کنید می خواهید هر چند وقت یکبار یک تکه میوه (یا مقداری توت) بخورید، اما مصرف کربوهیدرات خود را نسبتاً کم نگه دارید. چه میوه ای بهترین انتخاب خواهد بود؟
در زیر می توانید بهترین گزینه ها را که بر اساس گرم کربوهیدرات خالص سفارش داده شده اند، بیابید. بهترین گزینه های کم کربوهیدرات در بالا آمده است.
- تمشک: نصف فنجان (۶۰ گرم) حاوی ۳ گرم کربوهیدرات
- تمشک ها: نصف فنجان (۷۰ گرم) حاوی ۴ گرم کربوهیدرات
- توت فرنگی : نصف فنجان (۱۰۰ گرم) حاوی ۶ گرم کربوهیدرات
- آلو: یک قطعه متوسط (۶۵ گرم) حاوی ۷ گرم کربوهیدرات
- کلمنتیناس: یک قطعه متوسط (۷۵ گرم) حاوی ۸ گرم کربوهیدرات
- کیوی: یک قطعه متوسط (۷۰ گرم) حاوی ۸ گرم کربوهیدرات
- گیلاس: نصف فنجان (۷۵ گرم یا حدود ۱۲ گیلاس) حاوی ۸ گرم کربوهیدرات
- بلوبری: نصف فنجان (۷۵ گرم) حاوی ۹ گرم کربوهیدرات
- خربزه طالبی: یک فنجان (۱۶۰ گرم) حاوی ۱۱ گرم کربوهیدرات
- هلو : یک قطعه متوسط (۱۵۰ گرم) حاوی ۱۳ گرم کربوهیدرات
برای مقایسه، یک پرتقال متوسط حاوی حدود ۱۷ گرم کربوهیدرات، یک سیب متوسط حدود ۲۱ گرم و یک موز حدود ۲۴ گرم است.
میوه طبیعی نیست؟
میوه به طور معمول یک غذای بسیار طبیعی در نظر گرفته می شود، چیزی که انسان همیشه آن را می خورد. با این حال، از دیدگاه تکاملی اغلب تفاوتهای زیادی بین میوههای موجود در سوپرمارکتهای امروزی و نحوه ظاهر میوه در طبیعت وجود دارد.
میوه ها و سبزیجات قبلاً چگونه بودند؟
همچنین، در بیشتر تاریخ بشر، این میوه تنها در زمان محدودی از سال، در فصل در دسترس بود. اجداد ما، مانند پستانداران در زیستگاه های طبیعی، تنها زمانی می توانستند میوه فراوان بخورند که در دسترس بود. اگر مقدار کمی شکر به افزایش وزن آنها کمک کند، ممکن است به آنها کمک کند در زمان های لاغری زنده بمانند.
این روزها میوهها همیشه در دسترس هستند و برای برخی از افراد، بدن آنها به سختی قند اضافی میوهای را که در طول سال میخورند، تحمل میکند.